روز قیامت به علت بار گناهانم گفتم خودم
محترمانه برم جهنم که ....
یکی از ملائکه داد زد هوووووووووی کجااااااا؟
گفتم جهنم!
گفت اهل کجایی؟
گفت ایران
گفت خاک تو سرت بیا برو بهشت، فکر میکردی تا حالا کجا بودی بدبخت!به اندازه کافی مجازات شدی
8.5
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div]روز قیامت به علت بار گناهانم گفتم خودم
گفتم جهنم!
گفت اهل کجایی؟
گفت ایران
گفت خاک تو سرت بیا برو بهشت، فکر میکردی تا حالا کجا بودی بدبخت!به اندازه کافی مجازات شدی:icon_4:[/div][/quote]
8.5:icon_12:
خب از اونجایی که این مسابقه صرفا برای "مطلب خنده داره" من اولویت رو میزان طنز بودن مطلب درنظر میگیرم ؛ تقریبا همشون برام تکراری بود و جذابیت خاصی از نظر طنز نداشت ولی به هرحال نمرات رو اینطور دادم :
dmc4s
رمز موفقیت ۲ کلمه است :
تصمیم درست
رمز گرفتن تصمیم درست ۱ کلمه است :
تجربه
رمز کسب تجربه ۲ کلمه است :
تصمیم نادرست
4
نکته : جمله عالی بود ولی چندان طنز نبود
رض_علی
ازیه طرف می پرسند اموزشگاه رانندگی رفتی فظاش چجوری بود:
خیلی معنوی بود هر طرف می پیچیدم می گفتند یا حسین
2
نکته : باید مطلب طنز میذاشتی نه عکس ولی درهرصورت تکراری بود.
mohamadgorg
حیفه نون توی خونه با بچش نشسته بوده میگه بذار هوش بچم رو تست کنم
.
.
.
.
.
.
.
.، با دهنش میگه تق تق !
بچه : بابا در میزنن
حیفه نون : من بودم بیشعور !!
بچه : بابا شما که کلید داری !!!!
حیفه نون : حتما مادرته ، تو بشین خودم باز میکنم
6
نصیرالدین
روز قیامت به علت بار گناهانم گفتم خودم
گفتم جهنم!
گفت اهل کجایی؟
گفت ایران
گفت خاک تو سرت بیا برو بهشت، فکر میکردی تا حالا کجا بودی بدبخت!به اندازه کافی مجازات شدی
7
عکس هم مجاز بوده ... چی چرت میگی واس خودت ؟؟؟
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]خب از اونجایی که این مسابقه صرفا برای "مطلب خنده داره" من اولویت رو میزان طنز بودن مطلب درنظر میگیرم ؛ تقریبا همشون برام تکراری بود و جذابیت خاصی از نظر طنز نداشت ولی به هرحال نمرات رو اینطور دادم :
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]رمز موفقیت ۲ کلمه است :
تصمیم درست
رمز گرفتن تصمیم درست ۱ کلمه است :
تجربه
رمز کسب تجربه ۲ کلمه است :
تصمیم نادرست[/div][/quote]
4
نکته : جمله عالی بود ولی چندان طنز نبود
[quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div]ازیه طرف می پرسند اموزشگاه رانندگی رفتی فظاش چجوری بود:
خیلی معنوی بود هر طرف می پیچیدم می گفتند یا حسین[/div][/quote]
5.5
نکته : جالب و خنده دار اما تکراری
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]http://s7.picofile.com/file/8258712726/IMG_20160704_004718.jpg[/div][/quote]
2
نکته : باید مطلب طنز میذاشتی نه عکس ولی درهرصورت تکراری بود.
[quote][div][b]mohamadgorg[/b][/div][div]
حیفه نون توی خونه با بچش نشسته بوده میگه بذار هوش بچم رو تست کنم
.
.
.
.
.
.
.
.، با دهنش میگه تق تق !
بچه : بابا در میزنن
حیفه نون : من بودم بیشعور !!
بچه : بابا شما که کلید داری !!!!
حیفه نون : حتما مادرته ، تو بشین خودم باز میکنم[/div][/quote]
6
[quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div]روز قیامت به علت بار گناهانم گفتم خودم
گفتم جهنم!
گفت اهل کجایی؟
گفت ایران
گفت خاک تو سرت بیا برو بهشت، فکر میکردی تا حالا کجا بودی بدبخت!به اندازه کافی مجازات شدی:icon_4:[/div][/quote]
7[/div][/quote]
عکس هم مجاز بوده ... چی چرت میگی واس خودت ؟؟؟ :|:|:|
روزی ی پسر ک داشت ب دوست کناریش لاف میزد(البته نمیدونما شایدم راس میگفت):خاله ها و عمه های من هر وقت منو تو مراسم عروسی میدیدن بم میگفتن:بعدا نوبت توست...
برا همین منم تصمیم گرفتم از اون ب بعد من بهشون بگم بعدا نوبت شماست...
البته در مراسم ختم
چیزی برا گفتن ندارم
اینم امضا@
روزی ی پسر ک داشت ب دوست کناریش لاف میزد(البته نمیدونما شایدم راس میگفت:|):خاله ها و عمه های من هر وقت منو تو مراسم عروسی میدیدن بم میگفتن:بعدا نوبت توست...
البته در مراسم ختم:mrgreen::mrgreen:
روزی ی پسر ک داشت ب دوست کناریش لاف میزد(البته نمیدونما شایدم راس میگفت):خاله ها و عمه های من هر وقت منو تو مراسم عروسی میدیدن بم میگفتن:بعدا نوبت توست...
البته در مراسم ختم
اگه از کلمات زبانی به جای نوشتاری استفاده می کردی درصد طنز مطلبت بالا تر می رفت
@spamino_bot
[quote][div][b](kingreza)[/b][/div][div]روزی ی پسر ک داشت ب دوست کناریش لاف میزد(البته نمیدونما شایدم راس میگفت:|):خاله ها و عمه های من هر وقت منو تو مراسم عروسی میدیدن بم میگفتن:بعدا نوبت توست...
البته در مراسم ختم:mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
اگه از کلمات زبانی به جای نوشتاری استفاده می کردی درصد طنز مطلبت بالا تر می رفت :icon_10:
البته در مراسم ختم
داش تو هیعت داوران نمیبینمت؟
این مطلب در 1395/04/15 00:36:20 نوشته شده است و در 1395/04/15 00:36:42 ویرایش شده است .
چیزی برا گفتن ندارم
اینم امضا@
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b](kingreza)[/b][/div][div]روزی ی پسر ک داشت ب دوست کناریش لاف میزد(البته نمیدونما شایدم راس میگفت:|):خاله ها و عمه های من هر وقت منو تو مراسم عروسی میدیدن بم میگفتن:بعدا نوبت توست...
اگه از کلمات زبانی به جای نوشتاری استفاده می کردی درصد طنز مطلبت بالا تر می رفت :icon_10:[/div][/quote]
داش تو هیعت داوران نمیبینمت؟:|
البته در مراسم ختم
داش از هیعت داورانی؟
نه
فقط گفتم تا نمرت بالا تر بره ...
@spamino_bot
[quote][div][b](kingreza)[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b](kingreza)[/b][/div][div]روزی ی پسر ک داشت ب دوست کناریش لاف میزد(البته نمیدونما شایدم راس میگفت:|):خاله ها و عمه های من هر وقت منو تو مراسم عروسی میدیدن بم میگفتن:بعدا نوبت توست...
اگه از کلمات زبانی به جای نوشتاری استفاده می کردی درصد طنز مطلبت بالا تر می رفت :icon_10:[/div][/quote]
داش از هیعت داورانی؟:|[/div][/quote]
نه :icon_10:
فقط گفتم تا نمرت بالا تر بره ... :icon_10:
پسره اگه یه کپی از قیافشو ببره بانک کشاورزی بهش وام میدن بدون سود. تازه ضامن که نمیخوان هیچ خود کارمندای بانک ضامنش میشن . اونوقت توی پروفایلش نوشته منو تصور کن. ماهتو دیدی؟؟!!
یعنی کاکتوس نصف اعتماد به نفسش رو داشت سالی سه بار هلو می داد. حیف نون هم با نصف دیگه شاخه جدیدی از علم ریاضی رو بنیان میگذاشت. خدا شانس بده.
میگن بخند تا دنیا به روت بخنده
من:
دنیا:
من:
دنیا:
من:
دنیا:زهر مااار
عضو گروه رفقا
پسره اگه یه کپی از قیافشو ببره بانک کشاورزی بهش وام میدن بدون سود. تازه ضامن که نمیخوان هیچ خود کارمندای بانک ضامنش میشن . اونوقت توی پروفایلش نوشته منو تصور کن. ماهتو دیدی؟؟!!
یعنی کاکتوس نصف اعتماد به نفسش رو داشت سالی سه بار هلو می داد. حیف نون هم با نصف دیگه شاخه جدیدی از علم ریاضی رو بنیان میگذاشت. خدا شانس بده.
در جواب حسین عزیز ... دقیقا طنز بود ... خود طنز در لغت به معنای طعنه زدنه
جملت یک جمله پارادوکسی هست ولی ما به میزان فلسفی بودن و کنایی بودنِ مطلب نمره نمیدیم همونطور که از ابتدای تاپیک پیداست به میزان "خنده دار" بودن نمره میدیم ؛ جملت اشارهِ کناییِ جالبی میکنه اما فاقد طنز به معنای عامیانه یعنی خنده دارش هست.
جالبه دقیقا همینو منم تو خصوصی بهش گفتم!
این مطلب در 1395/04/15 00:42:52 نوشته شده است و در 1395/04/15 00:43:21 ویرایش شده است .
اک ما {فعلا} به تاریخ پیوست... هه
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][b]نکته : جمله عالی بود ولی چندان طنز نبود
[/b]
در جواب حسین عزیز ... دقیقا طنز بود ... خود طنز در لغت به معنای طعنه زدنه :icon_10:[/div][/quote]
جملت یک جمله پارادوکسی هست ولی ما به میزان فلسفی بودن و کنایی بودنِ مطلب نمره نمیدیم همونطور که از ابتدای تاپیک پیداست به میزان "خنده دار" بودن نمره میدیم ؛ جملت اشارهِ کناییِ جالبی میکنه اما فاقد [b]طنز به معنای عامیانه یعنی خنده دار[/b]ش هست.[/div][/quote]
جالبه دقیقا همینو منم تو خصوصی بهش گفتم!
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.