[/quote]
جک قشنگی بود خندیدیم اسمشو میگبکن رفریش کن جا نمونی هه
[/quote]
هههههههههه قشنگ کرم ریختم
[quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div][quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div][quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div]ممد حسن بگو با کی میگردی میگی یا من بگم
[/div][/quote]
بگو[/div][/quote]
جک قشنگی بود خندیدیم اسمشو میگبکن رفریش کن جا نمونی هه[/div][/quote]
هههههههههه قشنگ کرم ریختم
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div][quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div]ممد حسن بگو با کی میگردی میگی یا من بگم
[/div][/quote]
بگو[/div][/quote]
جک قشنگی بود خندیدیم اسمشو میگماااااااا[/div][/quote]
بگو دیگه:icon_2:[/div][/quote]
بگم خودت داری میگیا[/div][/quote]
داری رفریش میکنی[/div][/quote]
صندلی داغِ منه عزیزجان بیا به من گیر بده :roll:
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div][quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div]ممد حسن بگو با کی میگردی میگی یا من بگم
[/div][/quote]
بگو[/div][/quote]
صندلی داغِ منه عزیزجان بیا به من گیر بده :roll:[/div][/quote]
خوب تو با کی میگردی؟؟؟؟
خب من الان دارم با امثال شما میگردم شما دیگه ! (منتهی بصورت مجازی)
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div][quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div]ممد حسن بگو با کی میگردی میگی یا من بگم
[/div][/quote]
بگو[/div][/quote]
خوب تو با کی میگردی؟؟؟؟[/div][/quote]
آها یعنی به شن وسال ما اما مونث
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div][quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div]ممد حسن بگو با کی میگردی میگی یا من بگم
[/div][/quote]
بگو[/div][/quote]
خب من الان دارم با امثال شما میگردم شما دیگه ! (منتهی بصورت مجازی)[/div][/quote]
من وقتی معتقدم چیزی درسته و طرف مقابل داره سخنِ باطلی میزنه دلیلی برای کوتاه اومدن نمیبینم ؛ مگر اینکه طرف مقابل من رو متقاعد کنه که حرف من غلطه و حرف اون درسته
در مورد غرور نمیدونم احتمالا یکی از نواقص من باشه باید روحیه تواضع رو تو خودم تقویت کنم
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]چرا یکم مغروری و هیچ وقت کوتاه نمیای؟؟؟[/div][/quote]
من وقتی معتقدم چیزی درسته و طرف مقابل داره سخنِ باطلی میزنه دلیلی برای کوتاه اومدن نمیبینم ؛ مگر اینکه طرف مقابل من رو متقاعد کنه که حرف من غلطه و حرف اون درسته
در مورد غرور نمیدونم احتمالا یکی از نواقص من باشه باید روحیه تواضع رو تو خودم تقویت کنم
با منی
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]چرا یکم مغروری و هیچ وقت کوتاه نمیای؟؟؟[/div][/quote]
در مورد غرور نمیدونم احتمالا یکی از نواقص من باشه باید روحیه تواضع رو تو خودم تقویت کنم[/div][/quote]
با منی
جا داره همین الان سرمو بکوبم به دیوار
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div][quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]m.rostamani81[/b][/div][div]ممد حسن بگو با کی میگردی میگی یا من بگم
[/div][/quote]
بگو[/div][/quote]
خب من الان دارم با امثال شما میگردم شما دیگه ! (منتهی بصورت مجازی)[/div][/quote]
آها یعنی به شن وسال ما اما مونث[/div][/quote]
جا داره همین الان سرمو بکوبم به دیوار :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.