amirjon0007
dashmohammad
lordwar
سرور 16سیارو ترکوندیم البته گفتن نداره خخخ این سرورم رستاخیز با اونهمه سوابق.
این سرور خودتون دیدین اول سرور رستاخیز چه بلایی سرش اومد ...البته ما از بچه ها هخامنشیان سرور 27هستیم ... دیدیم رستاخیزم هست گفتیم بریم بیش بچه های با مرامش که برامون سنگ تموم گذاشتن شرمندشون شدیم... این یه بازیه میایم دورهمی خوش بگذرونیم ما نه مشکلی با بچه های دره ی گرگا داریم نه از * دیگه هدف رفاقته کتیبه و این چیزام بعد از رفاقت و مردونگی ...
داداش همونطور که بهروز تو پروفایل نوشته این کتیبه زدن کار یه نفر نبوده یه کار تیمی بزرگ بوده که چند تا تیم بزرگ توش سهم داشتن چند تا بازیکن که خودشون هر کدوم چند تا کتیبه زدن و بازیکنای بزرگ دیگه ای این بازیکنا به خاطرد پول بازی نکردن و اقا بهروزم هیچ اکانتی نخریده الانم بهروز نزده کتیبه رو یا صادقو میثم این یه کار تیمی بوده بازیکنای زیادی بدون هیچ چشم داشتی کمک کردن اکانت ملخ اکانت ادمیرال که اقا بهزاد و بهنام روش بودن خودشون راحت کتیبه میتونستن بزنن ولی این از قبل برنامه ریزی شده بود که کی کتیبه رو در بیاره کی ارشیو کنه وظیفه تیم ماهم کوبیدنو صفر کردن شما بود که تقریبا موفق بودیم
داداش من کی گفتم خریده

تیمشون یه تیم بی نقصه و بزرگ و در این شکی نیست ... از تیم ما فقط من و 2 نفر دیگه از بچه ها موندیم که همه رفتن ما خودمونم اصلا اولش برا کتیبه نیومدیم از شهرامونم معلومه بعد یهویی گفتیم این همه راه اومدیم

بیایم شانسمون رو امتحان کنیم ببینیم چی پیش میاد... بچه های دره گرگا از ما بیشتر زحمت کشیدن و حقشونم بود کتیبه رو زدن مارو هم زدن

ما هم این سرور یه چندتا رفیق خوب پیدا کردیم خدا شاهده یکمم برای نزدن کتیبه ناراحت نیستم حالا بقیه رو نمیدونم ... یه چند نفرم هی پیام میدادن و مسخره بازی در در مووردن که شخصیت خودشون رو نشون دادن و دید ما نسیت به اونا عوض شد ...

ولی ماهم دیگه بهتر از این نمیتونستیم عمل کنیم ما اول سرور فقط همین یدونه اک بودیم با همین یه دونه اکم بهتر از این نمیتونستیم عمل کنیم هرکی دیگه جای ما بودم نمیتونست .... بازم میگم تلاش کردید مزدشم گرفتید مبارکتون باشه ...
یــاد دوســتــان از یــاد رفــتــه...رامین جان روحت شاد.
lordhermes
رســتــاخــیز

[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]dashmohammad[/b][/div][div][quote][div][b]lordwar[/b][/div][div]سرور 16سیارو ترکوندیم البته گفتن نداره خخخ این سرورم رستاخیز با اونهمه سوابق.[/div][/quote]
این سرور خودتون دیدین اول سرور رستاخیز چه بلایی سرش اومد ...البته ما از بچه ها هخامنشیان سرور 27هستیم ... دیدیم رستاخیزم هست گفتیم بریم بیش بچه های با مرامش که برامون سنگ تموم گذاشتن شرمندشون شدیم... این یه بازیه میایم دورهمی خوش بگذرونیم ما نه مشکلی با بچه های دره ی گرگا داریم نه از کس دیگه هدف رفاقته کتیبه و این چیزام بعد از رفاقت و مردونگی ...;) [/div][/quote]
داداش همونطور که بهروز تو پروفایل نوشته این کتیبه زدن کار یه نفر نبوده یه کار تیمی بزرگ بوده که چند تا تیم بزرگ توش سهم داشتن چند تا بازیکن که خودشون هر کدوم چند تا کتیبه زدن و بازیکنای بزرگ دیگه ای این بازیکنا به خاطرد پول بازی نکردن و اقا بهروزم هیچ اکانتی نخریده الانم بهروز نزده کتیبه رو یا صادقو میثم این یه کار تیمی بوده بازیکنای زیادی بدون هیچ چشم داشتی کمک کردن اکانت ملخ اکانت ادمیرال که اقا بهزاد و بهنام روش بودن خودشون راحت کتیبه میتونستن بزنن ولی این از قبل برنامه ریزی شده بود که کی کتیبه رو در بیاره کی ارشیو کنه وظیفه تیم ماهم کوبیدنو صفر کردن شما بود که تقریبا موفق بودیم[/div][/quote]
داداش من کی گفتم خریده :D تیمشون یه تیم بی نقصه و بزرگ و در این شکی نیست ... از تیم ما فقط من و 2 نفر دیگه از بچه ها موندیم که همه رفتن ما خودمونم اصلا اولش برا کتیبه نیومدیم از شهرامونم معلومه بعد یهویی گفتیم این همه راه اومدیم :D بیایم شانسمون رو امتحان کنیم ببینیم چی پیش میاد... بچه های دره گرگا از ما بیشتر زحمت کشیدن و حقشونم بود کتیبه رو زدن مارو هم زدن :D ما هم این سرور یه چندتا رفیق خوب پیدا کردیم خدا شاهده یکمم برای نزدن کتیبه ناراحت نیستم حالا بقیه رو نمیدونم ... یه چند نفرم هی پیام میدادن و مسخره بازی در در مووردن که شخصیت خودشون رو نشون دادن و دید ما نسیت به اونا عوض شد ... ;) ولی ماهم دیگه بهتر از این نمیتونستیم عمل کنیم ما اول سرور فقط همین یدونه اک بودیم با همین یه دونه اکم بهتر از این نمیتونستیم عمل کنیم هرکی دیگه جای ما بودم نمیتونست .... بازم میگم تلاش کردید مزدشم گرفتید مبارکتون باشه ... ;)