16 هم که گذشت و یکسری اتفاقات هم افتاد که میخوام بگم چه پندی میشه گرفت از سرور 16 ولی قبلش لازمه بگم دقت کردید جدیدا سرورا جوری شده که باید ببینیم اصلا میشه کتیبه زد یا نه ولی قبلا بحث سر این بود که کی میتونه زودتر کتیبه رو بزنه
الان جوری شده با کلی زحمت و از مرکز زدن و این حرفا بعد ساعت ها تلاش به زور در میارن
حالا پندی که میشه از 16 گرفت اینه که باید مثل آدم بازی کرد
بخوایید چیز بازی در بیارید و کل سرور رو اذیت کنید ره به جایی نمیبرید و نتیجش این میشه که تسخیر نمیتونید بزنید چون نمیذارن و خرج سکتون میره بالا مورد داشتیم طرف مثلا خواسته قلدری کنه نمیذاشته هیچکس تو سوخته شهر بزنه بعد خودش تا آخر سرور سوخته که هیچ, هیچ جای نقشه نتونسته تسخیر بزنه
در آخرم با اون همون اکانتی که خریدن کلی شهر صفر مونده رو دستشون
بله عزیزانم سعی کنید مردم آزاری نکنید و سر جنگ با کل سرور نداشته باشید و مثل آدم بازی کنید
حالا هی تو پروفایل بنویس من شاخم من شاخم
بابا شاخ مال گاوه
گرفتاری شدیم از دست چارتا جوگیر
الان جوری شده با کلی زحمت و از مرکز زدن و این حرفا بعد ساعت ها تلاش به زور در میارن
حالا پندی که میشه از 16 گرفت اینه که باید مثل آدم بازی کرد

بخوایید چیز بازی در بیارید و کل سرور رو اذیت کنید ره به جایی نمیبرید و نتیجش این میشه که تسخیر نمیتونید بزنید چون نمیذارن و خرج سکتون میره بالا مورد داشتیم طرف مثلا خواسته قلدری کنه نمیذاشته هیچکس تو سوخته شهر بزنه بعد خودش تا آخر سرور سوخته که هیچ, هیچ جای نقشه نتونسته تسخیر بزنه

بله عزیزانم سعی کنید مردم آزاری نکنید و سر جنگ با کل سرور نداشته باشید و مثل آدم بازی کنید
حالا هی تو پروفایل بنویس من شاخم من شاخم
بابا شاخ مال گاوه
گرفتاری شدیم از دست چارتا جوگیر