آقا اینجوری قبول نیست من میدونم رضا ته دلش خودشم خودشو قبول نداره منو قبول داره
بهترین کار اینه که رای گیری به صورت پست گذاشتن انجام بشه کاری به نتیجه فعلی ندارم ولی راحت میشه الان سه سوته خودمو ببرم بالاتر از رضا پس اینگونه نظر سنجی ها فاقد اعتبار است
اولا که نداشت ولی ثانیا رو میگم اونم اینکه اینگونه نظر سنجی از اساس نادرست بوده و ارزشی نداره چون من از همه محبوب ترم باز اگه من نبودم تو این نظر سنجی میشد نظر سنجی رو قابل قبول دونست
تا پستی متکبرانه دیگر بدرود
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]آقا اینجوری قبول نیست من میدونم رضا ته دلش خودشم خودشو قبول نداره منو قبول داره :mrgreen:
بهترین کار اینه که رای گیری به صورت پست گذاشتن انجام بشه کاری به نتیجه فعلی ندارم ولی راحت میشه الان سه سوته خودمو ببرم بالاتر از رضا پس اینگونه نظر سنجی ها فاقد اعتبار است
اولا که نداشت ولی ثانیا رو میگم اونم اینکه اینگونه نظر سنجی از اساس نادرست بوده و ارزشی نداره چون من از همه محبوب ترم باز اگه من نبودم تو این نظر سنجی میشد نظر سنجی رو قابل قبول دونست :mrgreen:
تا پستی متکبرانه دیگر بدرود [/div][/quote]
:lol: :lol: :lol:
هه، نمردیم و توو یه نظرسنجی حضور به هم رساندیم
چندتا از کاربرای محبوب من توو نظرسنجی نبودن
مسئولین رسیدگی کنن
به هم رساندی؟
######
[quote][div][b]h.palad[/b][/div][div]هه، نمردیم و توو یه نظرسنجی حضور به هم رساندیم :mrgreen:
مسئولین رسیدگی کنن :roll:[/div][/quote]
به هم رساندی؟
هه، نمردیم و توو یه نظرسنجی حضور به هم رساندیم
مسئولین رسیدگی کنن
به هم رساندی؟
به چی چی برسانم؟
من ادبیاتم ضعیفه کنکورم 30درصد بیشتر نزدم
...
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div]هه، نمردیم و توو یه نظرسنجی حضور به هم رساندیم :mrgreen:
مسئولین رسیدگی کنن :roll:[/div][/quote]
به هم رساندی؟[/div][/quote]
به چی چی برسانم؟
:icon_2:
من ادبیاتم ضعیفه کنکورم 30درصد بیشتر نزدم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.