والا میگن کرگدن خیلی راحت میتونه سلطان جنگل بشه خیلی راحت.
حتی شیر هم به این موضوع واقفه.
ولی مشکل کار اینه که کرگدن کلا حیوون خسته ایه خسته میفهمی
ما هم خسته ایم
اصن شیر و کرگدن تو جنگل زندگی نمیکنن تو بیشه زار زندگی میکنن سلطان جنگل گوریله گوریل
به نکته ظریفی اشاره کردی ... بله هردو در بیشه زار زندگی میکنن اما سلطان جنگل ببره ببر ... این ثابت شده
پس مورچه این وسط چی؟
سلطان جنگل مورچس مورچه
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]رموو[/b][/div][div][b]با سلام خدمت کاکا گوگور
والا میگن کرگدن خیلی راحت میتونه سلطان جنگل بشه خیلی راحت.
حتی شیر هم به این موضوع واقفه.
ولی مشکل کار اینه که کرگدن کلا حیوون خسته ایه خسته میفهمی:mrgreen:
ما هم خسته ایم:icon_2:[/b][/div][/quote]
اصن شیر و کرگدن تو جنگل زندگی نمیکنن تو بیشه زار زندگی میکنن سلطان جنگل گوریله گوریل :|[/div][/quote]
به نکته ظریفی اشاره کردی ... بله هردو در بیشه زار زندگی میکنن اما سلطان جنگل ببره ببر ... این ثابت شده [/div][/quote]
پس مورچه این وسط چی؟:|
سلطان جنگل مورچس مورچه
قطعا الان اینو خیلیاد درک نمی کنن چون قدیمی نیستن
یادش بخیر....
انجمن انجمن شور و حالی داشت به به دلایلی داره...
یادش بخیر.....
هر وقت ادم میومد انجمن کل درداشو یادش میرفت...
یادش بخیر......
مدیر هم لایک میکرد هم جواب نامه میداد...
قبلا اسپم میدادی 300 تا لایک میخورد
الان اپمرایی اومدن با شهار می توانیم که هر چرت پرتی لوسی که میخوان میگن
قبلا هر ثانیه 5 تا تاپیک میومد
تابستون 93 و 92 با دجود این انجمن بهترین تابستون من شد
اخرم یادی میکنیم از افرادی که دیگه نیستند
ولی همه میدونم این انجمن انجمن قدیمی نمیشه
---------
سلاااااااام همیشه که نباید ما شادتون کنیم ... خودتم شرکت کن ... و دیگران و شاد کن ...
ی تایپیکی بزن که بقیه استفاده کنن و دوست داشته باشن شرکت کنن ... و مدیر هم لایکت کنه ...
قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود
والاااااا
این مطلب در 1394/01/20 00:59:59 نوشته شده است و در 1394/01/20 01:02:48 ویرایش شده است .
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]gogor2[/b][/div][div]قطعا الان اینو خیلیاد درک نمی کنن چون قدیمی نیستن
یادش بخیر....
یادش بخیر.....
یادش بخیر......
ولی همه میدونم این انجمن انجمن قدیمی نمیشه[/div][/quote]
---------
سلاااااااام همیشه که نباید ما شادتون کنیم ... خودتم شرکت کن ... و دیگران و شاد کن ...:icon_1:
ی تایپیکی بزن که بقیه استفاده کنن و دوست داشته باشن شرکت کنن ... و مدیر هم لایکت کنه ...
قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود :mrgreen:
والاااااا :|
قطعا الان اینو خیلیاد درک نمی کنن چون قدیمی نیستن
یادش بخیر....
یادش بخیر.....
یادش بخیر......
ولی همه میدونم این انجمن انجمن قدیمی نمیشه
---------
سلاااااااام همیشه که نباید ما شادتون کنیم ... خودتم شرکت کن ... و دیگران و شاد کن ...
قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود
والاااااا
من خیلی نمیخوام در این مورد صحبت کنم، چون کاره این انجمن خیلی وقته تموم شده.
خانوم پروازه، به نظرم طرز فکرتون اشتباهه. کیفیت کاربر ها خیلی خیلی مهم تر از تاپیک هایی هست که مینویسن. چون کسی که هنوز بچه گانه فکر میکنه، با فعالیت بیشتر تنها کمکی که به فوروم میکنه اینه که فضای بچه گانه تری ایجاد کنه.
10 تا کاربر با فهم و شعور بهتر از 10 هزار تا کاربر بی شعور و نفهم هست.(با شخص خاصی نیستم فقط مثال زدم)
این انجمن تا وقتی بدرد نخوره که 8_7 تا کاربر سن بالا تر توش فعالیت کنن.مثلا دو ساله پیش.که اونجا هم مدیریت خوب عمل نمیکرد.
الان من با اکثر بچه های قدیمی از طریق فیسبوک و گارنا در تماسم.هروقت بهشون میگم بیا انجمن، میگن که برو بابا اونجا یه مشت بچه ریختن که فقد رو اعصابه آدم یورتمه میرن...
تفسیر جمله به عهده خودتون.
ـــــــ
به دوستی که گفت از وقتی کـــلش اومده:
قبلا هم همه کـلش بازی میکردن و ما یه همچین مشکلاتی نداشتیم.تاپیک های درمورد کـلش هم برای سالهای پیش موجوده.
ـــــــ
به گوگور:
زدن این تاپیکا هیچ کمکی نمیکنه.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div]قطعا الان اینو خیلیاد درک نمی کنن چون قدیمی نیستن
یادش بخیر....
یادش بخیر.....
یادش بخیر......
ولی همه میدونم این انجمن انجمن قدیمی نمیشه[/div][/quote]
---------
سلاااااااام همیشه که نباید ما شادتون کنیم ... خودتم شرکت کن ... و دیگران و شاد کن ...:icon_1:
قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود :mrgreen:
والاااااا :|
[/div][/quote]
من خیلی نمیخوام در این مورد صحبت کنم، چون کاره این انجمن خیلی وقته تموم شده.
خانوم پروازه، به نظرم طرز فکرتون اشتباهه. کیفیت کاربر ها خیلی خیلی مهم تر از تاپیک هایی هست که مینویسن. چون کسی که هنوز بچه گانه فکر میکنه، با فعالیت بیشتر تنها کمکی که به فوروم میکنه اینه که فضای بچه گانه تری ایجاد کنه.
10 تا کاربر با فهم و شعور بهتر از 10 هزار تا کاربر بی شعور و نفهم هست.(با شخص خاصی نیستم فقط مثال زدم)
این انجمن تا وقتی بدرد نخوره که 8_7 تا کاربر سن بالا تر توش فعالیت کنن.مثلا دو ساله پیش.که اونجا هم مدیریت خوب عمل نمیکرد.
الان من با اکثر بچه های قدیمی از طریق فیسبوک و گارنا در تماسم.هروقت بهشون میگم بیا انجمن، میگن که برو بابا اونجا یه مشت بچه ریختن که فقد رو اعصابه آدم یورتمه میرن...
تفسیر جمله به عهده خودتون.
ـــــــ
به دوستی که گفت از وقتی کـــلش اومده:
قبلا هم همه کـلش بازی میکردن و ما یه همچین مشکلاتی نداشتیم.تاپیک های درمورد کـلش هم برای سالهای پیش موجوده.
ـــــــ
به گوگور:
زدن این تاپیکا هیچ کمکی نمیکنه.
ممنون از نظراتی که دادید و برای این تاپیک وقت گذاشتید
منبا حرف دوستی که گفت * اومده مخالفم چون * کلن یه بازی دیگس
با حرا کاکا رموو( ) هم موافقم ما مثلا بهکلی تلاش میتونیم اینجاروبه نصف حالت قبلیش برگردونیم( درست نصف ) ولی الان بیشتران اعضای قدیمی زیاد امیدوار نیستن و وقتشونو هدر نمیدن
منم وقتمو هدر نمیدم چون زندگیم واسم با ارزشه
با حرف خانوم پروازه هم تا حدودی مخالفم چون انجمن قدیم حتی تاپیکهایی غمگین زده میشد ولی ادمو خوشحال میکرد
با حرف اقا مهدی کاملا موافقم چون الان واقعا بچه هایی که اینجا رو با مهد کودک اشتباه گرفتن
ممکن بود قبلا اسپم بدن ولی اسپمشون تا حدودی مرتبط بود و 500 تا لایک میگرفت ولی الان یک سری اسپمر اومدن گند زدن انجمن
بازسازی انجمن اول باید از کاربرا شرو شه
CJ
ممنون از نظراتی که دادید و برای این تاپیک وقت گذاشتید
منبا حرف دوستی که گفت کلش اومده مخالفم چون کلش کلن یه بازی دیگس
با حرا کاکا رموو( :D ) هم موافقم ما مثلا بهکلی تلاش میتونیم اینجاروبه نصف حالت قبلیش برگردونیم( درست نصف ) ولی الان بیشتران اعضای قدیمی زیاد امیدوار نیستن و وقتشونو هدر نمیدن
منم وقتمو هدر نمیدم چون زندگیم واسم با ارزشه
با حرف خانوم پروازه هم [b]تا حدودی[/b] مخالفم چون انجمن قدیم حتی تاپیکهایی غمگین زده میشد ولی ادمو خوشحال میکرد
با حرف اقا مهدی کاملا موافقم چون الان واقعا بچه هایی که اینجا رو با مهد کودک اشتباه گرفتن
ممکن بود قبلا اسپم بدن ولی اسپمشون تا حدودی مرتبط بود و 500 تا لایک میگرفت ولی الان یک سری اسپمر اومدن گند زدن انجمن
بازسازی انجمن اول باید از کاربرا شرو شه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.