یعنی این که شهرا تو مختصات چه جوری پخش شدند که اگه دقت کنی میبینی به حالت دایره است و در نوع خودش خیلی جالبه
خب چرا عکس آن را ذره بین گذاشتند ، من هر وقت اون رو میبینم فکر میکنم برای بزرگنمایی است
تازه چه به درد میخوره وقتی نمیدونی مثلا اون قسمت از دایره مختصاتش تو نقشه چیه که به اون جا وارد بشی !
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]یعنی این که شهرا تو مختصات چه جوری پخش شدند که اگه دقت کنی میبینی به حالت دایره است و در نوع خودش خیلی جالبه[/div][/quote]
خب چرا عکس آن را ذره بین گذاشتند ، من هر وقت اون رو میبینم فکر میکنم برای بزرگنمایی است
تازه چه به درد میخوره وقتی نمیدونی مثلا اون قسمت از دایره مختصاتش تو نقشه چیه که به اون جا وارد بشی !
یعنی این که شهرا تو مختصات چه جوری پخش شدند که اگه دقت کنی میبینی به حالت دایره است و در نوع خودش خیلی جالبه
اونم دیگه نمیدونم شاید تو اردوگاه اومدنی یا شهرای کنگیز ها یه فرقی کنه
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]یعنی این که شهرا تو مختصات چه جوری پخش شدند که اگه دقت کنی میبینی به حالت دایره است و در نوع خودش خیلی جالبه[/div][/quote]
تازه چه به درد میخوره وقتی نمیدونی مثلا اون قسمت از دایره مختصاتش تو نقشه چیه که به اون جا وارد بشی ![/div][/quote]
اونم دیگه نمیدونم شاید تو اردوگاه اومدنی یا شهرای کنگیز ها یه فرقی کنه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.