سلام به همگی
دوستان من چهار روزه که برای اولین بار دارم عصر پادشاهان رو بازی می کنم البته سالها قبل از اولین و معروفترین بازیکنان * در ایران بودم . مشکلی که در عصر پادشاهان دیدم اینه که در ساعاتی که بازیکنای زیادی با هم آنلاین هستند مثلا ساعات 12 ظهر تا 12 شب سرعت انجام عملیات و بازشدن صفحه ی جدید در بازی و یا ورود به بخش های مختلف بشدت کند می شه و جالب اینه که دو روزه که در این ساعات نمی تونم وارد بخش آمار بازی بشم . اینترنت من 512 شاتل و البته یه خط یک مگ ایرانسل هم دارم با هر دوتاش امتحان کردم اوضاع همین بود. آیا شما هم این مشکل رو دارید؟
نظرسنجی
بله
خیر
سلام به همگی
دوستان من چهار روزه که برای اولین بار دارم عصر پادشاهان رو بازی می کنم البته سالها قبل از اولین و معروفترین بازیکنان تراوین در ایران بودم . مشکلی که در عصر پادشاهان دیدم اینه که در ساعاتی که بازیکنای زیادی با هم آنلاین هستند مثلا ساعات 12 ظهر تا 12 شب سرعت انجام عملیات و بازشدن صفحه ی جدید در بازی و یا ورود به بخش های مختلف بشدت کند می شه و جالب اینه که دو روزه که در این ساعات نمی تونم وارد بخش آمار بازی بشم . اینترنت من 512 شاتل و البته یه خط یک مگ ایرانسل هم دارم با هر دوتاش امتحان کردم اوضاع همین بود. آیا شما هم این مشکل رو دارید؟
نه من با سرعت 128 وارد شدم حتی در ساعات بسیار شلوغ همچین مشکلی نداره
نه من با سرعت 128 وارد شدم حتی در ساعات بسیار شلوغ همچین مشکلی نداره:icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8::icon_8:
سلام به همگی
دوستان من چهار روزه که برای اولین بار دارم عصر پادشاهان رو بازی می کنم البته سالها قبل از اولین و معروفترین بازیکنان * در ایران بودم . مشکلی که در عصر پادشاهان دیدم اینه که در ساعاتی که بازیکنای زیادی با هم آنلاین هستند مثلا ساعات 12 ظهر تا 12 شب سرعت انجام عملیات و بازشدن صفحه ی جدید در بازی و یا ورود به بخش های مختلف بشدت کند می شه و جالب اینه که دو روزه که در این ساعات نمی تونم وارد بخش آمار بازی بشم . اینترنت من 512 شاتل و البته یه خط یک مگ ایرانسل هم دارم با هر دوتاش امتحان کردم اوضاع همین بود. آیا شما هم این مشکل رو دارید؟
-----
نه این طوری نیست مشکل از اینترنتت هست
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]count dracula[/b][/div][div]سلام به همگی
دوستان من چهار روزه که برای اولین بار دارم عصر پادشاهان رو بازی می کنم البته سالها قبل از اولین و معروفترین بازیکنان تراوین در ایران بودم . مشکلی که در عصر پادشاهان دیدم اینه که در ساعاتی که بازیکنای زیادی با هم آنلاین هستند مثلا ساعات 12 ظهر تا 12 شب سرعت انجام عملیات و بازشدن صفحه ی جدید در بازی و یا ورود به بخش های مختلف بشدت کند می شه و جالب اینه که دو روزه که در این ساعات نمی تونم وارد بخش آمار بازی بشم . اینترنت من 512 شاتل و البته یه خط یک مگ ایرانسل هم دارم با هر دوتاش امتحان کردم اوضاع همین بود. آیا شما هم این مشکل رو دارید؟[/div][/quote]
-----
نه این طوری نیست مشکل از اینترنتت هست :|
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]یه وقت تاریخ تاپیک رو نگاه نکنینا :|[/div][/quote]
--------------
:icon_4::icon_4:
خب اورده بودنش بالا ......... :roll:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.