من پایین سوال کردم و یه جواب قانع کننده خواستم یکی میاد یه حرفی میزنه بعد مدیر انجمن میاد ازش تشکر میکنه. آقای محترم من سوال کردم و یه جواب منطقی میخوام آخه میشه همچین چیزی پیش بیاد بجای تشکر بیا جواب بده هر چند اگه یک ماه گذشته باشه
Подумайте + богатства = мощность
من پایین سوال کردم و یه جواب قانع کننده خواستم یکی میاد یه حرفی میزنه بعد مدیر انجمن میاد ازش تشکر میکنه. آقای محترم من سوال کردم و یه جواب منطقی میخوام آخه میشه همچین چیزی پیش بیاد بجای تشکر بیا جواب بده هر چند اگه یک ماه گذشته باشه
دوست عزیز اینجا انجمن هست و به مسائل مربوط به پیشینه شما در بازی دسترسی ندارد. برای اینکه جواب منطقی بگیرید باید با واحد پشتیبانی تماس بگیرید.
این کار به دو روش برای شما امکان دارد :
1- از طریق بخش پشتیبانی اکانت بازیتون
2- ارسال ایمیل به support@kingsera.com - این ایمیل باید از ایمیلی که در زمان ثبت نام ثبت کرده اید ارسال کنید.
موفق باشید
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]من پایین سوال کردم و یه جواب قانع کننده خواستم یکی میاد یه حرفی میزنه بعد مدیر انجمن میاد ازش تشکر میکنه. آقای محترم من سوال کردم و یه جواب منطقی میخوام آخه میشه همچین چیزی پیش بیاد بجای تشکر بیا جواب بده هر چند اگه یک ماه گذشته باشه[/div][/quote]
دوست عزیز اینجا انجمن هست و به مسائل مربوط به پیشینه شما در بازی دسترسی ندارد. برای اینکه جواب منطقی بگیرید باید با واحد پشتیبانی تماس بگیرید.
این کار به دو روش برای شما امکان دارد :
1- از طریق بخش پشتیبانی اکانت بازیتون
2- ارسال ایمیل به support@kingsera.com - این ایمیل باید از ایمیلی که در زمان ثبت نام ثبت کرده اید ارسال کنید.
موفق باشید
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.