جستجو برای 'سن'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
17426 اولین های خواننده
... ، فقط با تو میمونم و واسه ی تو من گوشواره هامو میکنم
بیا اینجا که موزیک خوراک دنسه ، پسرا تو بغل دافای با نمک و سبزه
به چه دختری اسمت پارمیدای یا مهنازه ؟ جنس گوشوارت چیه بدلی یا که الماسه ؟

محسن نامجو
‏1396/06/18 19:29:44
17427 دسترسی به سرور های قبلی (نوستالژی)
...
غول قرمز
سالار امیر
مهدی-098
خب چیو میخواید ببینید آمار سرور هست دیگه همون مهمه چیز دیگه ای نداره

سنگک اینا فاز نوستالژی زدن از درک تو خارجه
البته برا منم مهم نی آخه که چی بشه

راس میگه دیه

نه دیگه .. آمار که یه چیز کلی رو نشون میده . من دوست دارم دوباره شهرامو ببینم .. تعداد سربازامو ببینم .. فکر میکنم کلی تو ذوق آدم میخوره ...
‏1395/06/10 00:50:27
17428 بهترین خاطره ی شما تو سرورهایی که بازی کردید چی بوده ؟
... ماله خودم نیستش توی توضیحات یکی از پلیر های خوب بازی خوندمش فک کنم ماله سرور8یا9 بودش خیلی غمگین به همین خاطر هیچموقع یادم نمیره البته ببخشید که به جزییات ماجرا واقف نیستم
میگفتش که یک پسر تقریبا کم سن سالی همسایش بود و مدام غارتش میکرد .یک بار نصفه شب از اون اکانت بهش پیام میاد که من بابای فلانی هستم و پسر من سرطان(یا مریضی لاعلاج مشابه ،دقیقا یادم نیست)داره و تا یکی دو ماه زندست لطفا اذیتش نکن
اونش ...
‏1395/07/21 19:19:26
17429 بهترین خاطره ی شما تو سرورهایی که بازی کردید چی بوده ؟
... ماله خودم نیستش توی توضیحات یکی از پلیر های خوب بازی خوندمش فک کنم ماله سرور8یا9 بودش خیلی غمگین به همین خاطر هیچموقع یادم نمیره البته ببخشید که به جزییات ماجرا واقف نیستم
میگفتش که یک پسر تقریبا کم سن سالی همسایش بود و مدام غارتش میکرد .یک بار نصفه شب از اون اکانت بهش پیام میاد که من بابای فلانی هستم و پسر من سرطان(یا مریضی لاعلاج مشابه ،دقیقا یادم نیست)داره و تا یکی دو ماه زندست لطفا اذیتش نکن
اونشب اون دوست ما با کمک بابای پسره نی ...
‏1395/07/21 20:44:31
17430 یه تیکه اهنگ یا
...
بگو گفتم یا نگفتم ؟!
مگه بهت نگفته بودم بی تو روزگار من تیره و تاره
حالا یادگار من بعد سفر کردن تو طناب داره
تیغو میکشم رو رگ هام میپاشه خونم رو عکسات
نتونست سدی بسازه رنگ چشمات سیل اشکات

#محسن
‏1396/06/29 02:08:43
17431 نظر سنجی شهر ها
18
‏1396/06/29 15:59:28
17432 نظر سنجی شهر ها
8
‏1396/06/30 13:08:30
17433 نظر سنجی شهر ها
18
‏1396/06/30 15:32:43
17434 نظر سنجی شهر ها
2
‏1396/07/03 12:02:37
17435 نظر سنجی شهر ها
30
‏1396/07/04 23:19:36
17436 نظر سنجی شهر ها
27
‏1396/07/08 12:01:54
17437 فینال نظر سنجی110
من برنده شدم پس جایز چیه؟
‏1396/07/20 09:27:49
17438 فینال نظر سنجی110
نظر سنجی که هنوز تموم نشده
‏1396/08/04 13:55:51
17439 فینال نظر سنجی110
قضیه چیه؟
‏1396/08/22 16:25:48
17440 فینال نظر سنجی110
amirmohamad1--2
نظر سنجی که هنوز تموم نشده

عه؟ پس کی تموم میشه؟!
‏1396/09/02 09:08:30
17441 چخبر از روز اول مهر؟؟
درسا سنگین و رقابت شدید شدید
‏1396/07/20 09:18:30
17442 چرا؟لطفا جواب بدید
چانگوی
چرا من منجنیقامو میفرستم قصرو بکوبن اما مثلا معدن سنگشو کوبیدن؟؟

لول اردوگاهت رو ۲۰ کن حتما
دوتا هدف رو هم تنظیم کن
‏1396/07/06 10:40:36
17443 بهترین خاطره ی شما تو سرورهایی که بازی کردید چی بوده ؟
... رون یا انداختمون بیرون ) .. خلاصه از اتحاد که انداختمون بیرون رو کل شهر های بقیع اعضای اتحاد هم فیک کمان گذاشتیم .... ( باز یادآوری میکنم سرور به شدت کند بود حتی با کمان خیلی طول میکشید تا برسن )

ولی با همون حرکت پیام های بچه های اتحاد هم شروع شد .... که آقا بین شما مدیرا دعوا شده ؟؟؟ ... بیا من ریش گروه میذارم برگردین تورو خدا ... اینا فیکن یا نه .... شما که از ارکان اتحاد بودین شما چرا چیشده ؟؟؟ ... خلاصه ازین قیبل پیاما

یکیشون که از مریدان مخلص درومد رو مخش رو زدیم که جانشین بشیم ( البته اول جانشینی کامل داده بود ولی چون از شیطان درونم میترسیدم گفتم فقط در حد خوندن پیام پلیز ) ... خلاصه این دفعه پیامای گروهیشون شروع شد ازین قبیل
که آقا نترسید اینا همه فیکن ...... محض احتیاط برا مدیرا دف بفرستید ...... اصلا نگران نباشید از اتحاد های دیگه هم کمک گرفیتم

همه اینا خوب بود تا اینکه خود ممد پیام داد که من تازه اومدم و نمیدونم ماجرا چیه الان زنگ زدم به dmc4 گفت که بیرون الان منم احتمال میدم که اکانتشون رو هـک کردن

اینو که گفت منو آریا پشت گوشی داشتیم میموردیم گفتم این به کی زنگ زده آخه ... از قضا انگار این و سینا شماره رد و بدل کرده بودن
خلاصه ما سرگرم جواب دادن و اینجور چیزا بودیم تا سجاد سناتور از مدیرای اتحاد آذربایجان پیام داد که شماره داده بود و درخاست کرده بود باش تماس بگیریم ...
خلاصه زنگ زدم که اقا امیرحسین Dmc4 منم ... گفت هدفتون چیه گفتم فان از قضا فردا پس فردا هم باس برم شهر دیگه چون امتحاناتم شروع میشه ... خرج زیادی هم رو اکانت نشده 30 تومن فقط .. فروش هم نرفت انگار ... یکی از بچه ها گفت میخواد یکی رو بزنه ما تشخیص دادیم اینور رو بزنیم بیشتر کیف میده همین

خلاصه شماره ممد رو داد یکم صحبت کردم دیدم بچه خوبیه داشت ارشد میخوند ... خلاصه رفیق شدیم گفت بک بده از اتحادای دیگه هم دف گرفتم ( خود سجاد گفته بود دف فرستاده) ولی گفتم شرمنده من بک نمیدم خود دانی ... کمانا هم رد شدن از شهر یکش به همراه مقدار زیادی منابع و متخصص ... ما هم اون روز حال خودمون رو کردیم گفتیم حالا چیکار کنیم .... که با توجه به کدی که از ما منتشر شد و نیروهامون که کمان بودن قابل توجه بودن همون موقع مشتری پیدا شد و اکانت رو 100 خرید
‏1395/09/02 20:28:17
17444 بهترین خاطره ی شما تو سرورهایی که بازی کردید چی بوده ؟
... رون یا انداختمون بیرون ) .. خلاصه از اتحاد که انداختمون بیرون رو کل شهر های بقیع اعضای اتحاد هم فیک کمان گذاشتیم .... ( باز یادآوری میکنم سرور به شدت کند بود حتی با کمان خیلی طول میکشید تا برسن )

ولی با همون حرکت پیام های بچه های اتحاد هم شروع شد .... که آقا بین شما مدیرا دعوا شده ؟؟؟ ... بیا من ریش گروه میذارم برگردین تورو خدا ... اینا فیکن یا نه .... شما که از ارکان اتحاد بودین شما چرا چیشده ؟؟؟ ... خلاصه ازین قیبل پیاما

یکیشون که از مریدان مخلص درومد رو مخش رو زدیم که جانشین بشیم ( البته اول جانشینی کامل داده بود ولی چون از شیطان درونم میترسیدم گفتم فقط در حد خوندن پیام پلیز ) ... خلاصه این دفعه پیامای گروهیشون شروع شد ازین قبیل
که آقا نترسید اینا همه فیکن ...... محض احتیاط برا مدیرا دف بفرستید ...... اصلا نگران نباشید از اتحاد های دیگه هم کمک گرفیتم

همه اینا خوب بود تا اینکه خود ممد پیام داد که من تازه اومدم و نمیدونم ماجرا چیه الان زنگ زدم به dmc4 گفت که بیرون الان منم احتمال میدم که اکانتشون رو هـک کردن

اینو که گفت منو آریا پشت گوشی داشتیم میموردیم گفتم این به کی زنگ زده آخه ... از قضا انگار این و سینا شماره رد و بدل کرده بودن
خلاصه ما سرگرم جواب دادن و اینجور چیزا بودیم تا سجاد سناتور از مدیرای اتحاد آذربایجان پیام داد که شماره داده بود و درخاست کرده بود باش تماس بگیریم ...
خلاصه زنگ زدم که اقا امیرحسین Dmc4 منم ... گفت هدفتون چیه گفتم فان از قضا فردا پس فردا هم باس برم شهر دیگه چون امتحاناتم شروع میشه ... خرج زیادی هم رو اکانت نشده 30 تومن فقط .. فروش هم نرفت انگار ... یکی از بچه ها گفت میخواد یکی رو بزنه ما تشخیص دادیم اینور رو بزنیم بیشتر کیف میده همین

خلاصه شماره ممد رو داد یکم صحبت کردم دیدم بچه خوبیه داشت ارشد میخوند ... خلاصه رفیق شدیم گفت بک بده از اتحادای دیگه هم دف گرفتم ( خود سجاد گفته بود دف فرستاده) ولی گفتم شرمنده من بک نمیدم خود دانی ... کمانا هم رد شدن از شهر یکش به همراه مقدار زیادی منابع و متخصص ... ما هم اون روز حال خودمون رو کردیم گفتیم حالا چیکار کنیم .... که با توجه به کدی که از ما منتشر شد و نیروهامون که کمان بودن قابل توجه بودن همون موقع مشتری پیدا شد و اکانت رو 100 خرید [/div][/quote]
مهدی تو هم بیا اینو یه بار دیه خلاصش کن
‏1395/09/02 20:55:59
17445 بهترین خاطره ی شما تو سرورهایی که بازی کردید چی بوده ؟
اونشب اون دوست ما با کمک بابای پسره نی ...
‏1395/09/03 00:29:24
17446 بهترین خاطره ی شما تو سرورهایی که بازی کردید چی بوده ؟
... توضیح بدم[/div][/quote]
چی رو توضیح میدی ؟ [/div][/quote]
مشخصات همسرم[/div][/quote]
ای وای شما پسرا چقدر پررو و بیتلبیت هستید
خدا بهت کمک کنه برادر [/div][/quote]
این سنت پیامبره
تو اصن اینجا چیکار میکنی آقات میدونه این وقت از شب آنی
‏1395/09/15 00:02:40
17447 بهترین خاطره ی شما تو سرورهایی که بازی کردید چی بوده ؟
این سنت پیامبره
تو اصن اینجا چیکار میکنی آقات میدونه این وقت از شب آنی [/div][/quote]
شما وکیل منی اقای به ظاهر محترم؟
‏1395/09/15 00:05:06
17448 بهترین خاطره ی شما تو سرورهایی که بازی کردید چی بوده ؟
این سنت پیامبره
شما وکیل منی اقای به ظاهر محترم؟[/div][/quote]
اگه یه کم برگردی عقب میبینی که رو پست من نقل زده
‏1395/09/15 00:09:17
17449 بهترین خاطره ی شما تو سرورهایی که بازی کردید چی بوده ؟
این سنت پیامبره
من خودم آقا و سرور خودمم
ر ..م به آقا ها همشون عین شما هستن [/div][/quote]
اصلا در شأن یه خانوم نیست از الفاظ بد استفاده کنه
متأسفم واقعا
‏1395/09/15 00:10:16
17450 چرا؟لطفا جواب بدید
چانگوی
چرا من منجنیقامو میفرستم قصرو بکوبن اما مثلا معدن سنگشو کوبیدن؟؟

به احتمال زیاد بعد از فرستادن منجنیق ها اردوگاهتو 20 کردی
‏1396/07/14 18:37:24
منوی کاربری

پیغام

بستن