جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
16126 |
![]() |
نظر سنجی خیلی مهم |
باو خرید و فروش رو برداشتن خ خوب شد ک.. مولتی ها پدر بازیو رو درآورده بودن..لذت بازی اینه ک آدم شهرشو خودش بسازه .ن اینکه وسط بازی بچه پولدارا برن اک بخرن شاخ بشن واسمون.. هنوز اون اک رهام قنبری یادم نرفته ک فروختش چقد رفیقای رهام لطمه دیدن |
امین 7 | 1395/05/02 17:05:13 |
16127 |
![]() |
نظر سنجی خیلی مهم |
والله بازی کلش شده پولی سکه نداشته باشی نابودی |
miss_n.m | 1395/05/02 17:06:08 |
16128 |
![]() |
نظر سنجی خیلی مهم |
یه سرور واسه دلخوشی ما یازیکنا بدون هیچ سکه بزنن و رایگان یه بار آقا یه بار نه اینکه پول ورودی بزارن داخلشم سکه 2200 تا بدن |
moein0 | 1395/05/02 17:08:05 |
16129 |
![]() |
نظر سنجی خیلی مهم |
الان به نظرت بازی سالم شده کسی اک نمیخره ؟ ![]() بیا سرور 21 ببین نصف سرور مال یه نفره |
00امیر00 | 1395/05/02 17:17:23 |
16130 |
![]() |
مبحث مبحث مبحث |
... ینجا در مورد لایک بحث می کردم ، گفتم تو این سه سال اینجا خیلی زیاد تاپیک هایی در مورد بحث لایک زده شده و بحث شده که بی فایده بوده ![]() والا ما اول اسفند 92 وقتی بیایم انجمن و بشه خرداد 93 از مون بپرسند کی اومدی می گیم سال پیش ، پس اینم فرقی نداره همون سه سال حساب میشه ![]() متن حرفت دقیقا این بود : "من خودم تو سه سال گذشته که در مورد این مبحث تاپیک زیاد میزدن به شخصه دیدم که نتیجه ایی به همراه نداشته ![]() میتونی تو نقل قول ها هم ببینی یعنی اینکه گفتی من بحث کردن درحالی که سه سال پیش در انجمن حضور نداشتی که بحث کنی ! (خخخ :mrgreen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() شما مشکل سوادی فهمی چیزی نداری احیانا ؟ من نوشتم چیییی ؟؟؟؟؟ تو سه سال گذشته که در مورد این مبحث تاپیک زیاد میزدن به شخصه ![]() ![]() من نوشتم دیدم نگفتم بحثی کردم ![]() ![]() |
lord_sepehr | 1395/04/06 14:06:04 |
16131 |
![]() |
نظر سنجی خیلی مهم |
مراجعه کن به سرور 21 و سرور22 مولتی بازی رو مشاهده کن ![]() |
mr_bye | 1395/05/02 18:44:21 |
16132 |
![]() |
نظر سنجی خیلی مهم |
بازیتونو بکنین باو شما هرچقدم غر بزنین درست بشو نیست یا حداقل بجای غر زدن یه راهی بری ریشه کن شدن مولتی بازی بگین |
miss_n.m | 1395/05/02 18:53:26 |
16133 |
![]() |
مبحث مبحث مبحث |
... ینجا در مورد لایک بحث می کردم ، گفتم تو این سه سال اینجا خیلی زیاد تاپیک هایی در مورد بحث لایک زده شده و بحث شده که بی فایده بوده ![]() والا ما اول اسفند 92 وقتی بیایم انجمن و بشه خرداد 93 از مون بپرسند کی اومدی می گیم سال پیش ، پس اینم فرقی نداره همون سه سال حساب میشه ![]() متن حرفت دقیقا این بود : "من خودم تو سه سال گذشته که در مورد این مبحث تاپیک زیاد میزدن به شخصه دیدم که نتیجه ایی به همراه نداشته ![]() میتونی تو نقل قول ها هم ببینی یعنی اینکه گفتی من بحث کردن درحالی که سه سال پیش در انجمن حضور نداشتی که بحث کنی ! (خخخ :mrgreen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() شما مشکل سوادی فهمی چیزی نداری احیانا ؟ من نوشتم چیییی ؟؟؟؟؟ تو سه سال گذشته که در مورد این مبحث تاپیک زیاد میزدن به شخصه ![]() ![]() من نوشتم دیدم نگفتم بحثی کردم ![]() ![]() [/div][/quote] دیگه متاسفانه اون مشکل نگارشی و املایی شماست به من ربطی نداره شما داری حرف خودتو هم تحریف میکنی قبلش گفتی "من خودم" حالا بعدش از فعل سوم شخص استفاده کردی این مشکل جمله تو هست. من نهاد رو مدنظر قرار دادم. |
sharv | 1395/04/06 20:08:24 |
16134 |
![]() |
نظر سنجی خیلی مهم |
حالا چه فرقیی میکنه خارجیا باشن الانم که دیگه فقط ایرانین الان کمتر شدن تعداد خارجیا |
amirmohamad1--2 | 1395/05/02 23:21:33 |
16135 |
![]() |
نظر سنجی خیلی مهم |
اصن یه سوال. چرا سوالی میپرسید که جوابشو میدونید؟؟ مگه تاحالا شده تصمیم تو تغییرات بازی برگرده؟؟ |
kingcrab | 1395/05/02 23:23:35 |
16136 |
![]() |
مبحث مبحث مبحث |
... ینجا در مورد لایک بحث می کردم ، گفتم تو این سه سال اینجا خیلی زیاد تاپیک هایی در مورد بحث لایک زده شده و بحث شده که بی فایده بوده ![]() والا ما اول اسفند 92 وقتی بیایم انجمن و بشه خرداد 93 از مون بپرسند کی اومدی می گیم سال پیش ، پس اینم فرقی نداره همون سه سال حساب میشه ![]() متن حرفت دقیقا این بود : "من خودم تو سه سال گذشته که در مورد این مبحث تاپیک زیاد میزدن به شخصه دیدم که نتیجه ایی به همراه نداشته ![]() میتونی تو نقل قول ها هم ببینی یعنی اینکه گفتی من بحث کردن درحالی که سه سال پیش در انجمن حضور نداشتی که بحث کنی ! (خخخ :mrgreen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() شما مشکل سوادی فهمی چیزی نداری احیانا ؟ من نوشتم چیییی ؟؟؟؟؟ تو سه سال گذشته که در مورد این مبحث تاپیک زیاد میزدن به شخصه ![]() ![]() من نوشتم دیدم نگفتم بحثی کردم ![]() ![]() [/div][/quote] دیگه متاسفانه اون مشکل نگارشی و املایی شماست به من ربطی نداره شما داری حرف خودتو هم تحریف میکنی قبلش گفتی "من خودم" حالا بعدش از فعل سوم شخص استفاده کردی این مشکل جمله تو هست. من نهاد رو مدنظر قرار دادم.[/div][/quote] ![]() ![]() خب ؟ اصلا آره من نوشتم من خودم در ادامه من خودم نوشتم من دیدم ننوشتم بحث کردم ![]() برو حاجی انقدر سوتی نده ، کم آوردی دیگه ![]() |
lord_sepehr | 1395/04/07 02:06:12 |
16137 |
![]() |
نظر سنجی خیلی مهم |
![]() |
amirmohamad1--2 | 1395/05/02 23:35:08 |
16138 |
![]() |
نظر سنجی خیلی مهم |
نظر سنجی بیخودیه ![]() عصرپادشاهان عمرشو کرده دیگه اون روزای شلوغ بازی بر نمیگرده والسلام |
مهدی-098 | 1395/05/03 17:13:52 |
16139 |
![]() |
مبحث مبحث مبحث |
... ینجا در مورد لایک بحث می کردم ، گفتم تو این سه سال اینجا خیلی زیاد تاپیک هایی در مورد بحث لایک زده شده و بحث شده که بی فایده بوده ![]() والا ما اول اسفند 92 وقتی بیایم انجمن و بشه خرداد 93 از مون بپرسند کی اومدی می گیم سال پیش ، پس اینم فرقی نداره همون سه سال حساب میشه ![]() متن حرفت دقیقا این بود : "من خودم تو سه سال گذشته که در مورد این مبحث تاپیک زیاد میزدن به شخصه دیدم که نتیجه ایی به همراه نداشته ![]() میتونی تو نقل قول ها هم ببینی یعنی اینکه گفتی من بحث کردن درحالی که سه سال پیش در انجمن حضور نداشتی که بحث کنی ! (خخخ :mrgreen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() شما مشکل سوادی فهمی چیزی نداری احیانا ؟ من نوشتم چیییی ؟؟؟؟؟ تو سه سال گذشته که در مورد این مبحث تاپیک زیاد میزدن به شخصه ![]() ![]() من نوشتم دیدم نگفتم بحثی کردم ![]() ![]() [/div][/quote] دیگه متاسفانه اون مشکل نگارشی و املایی شماست به من ربطی نداره شما داری حرف خودتو هم تحریف میکنی قبلش گفتی "من خودم" حالا بعدش از فعل سوم شخص استفاده کردی این مشکل جمله تو هست. من نهاد رو مدنظر قرار دادم.[/div][/quote] ![]() ![]() خب ؟ اصلا آره من نوشتم من خودم در ادامه من خودم نوشتم من دیدم ننوشتم بحث کردم ![]() برو حاجی انقدر سوتی نده ، کم آوردی دیگه ![]() میگی من خودم تو سه سال گذشته !! وقتی خودت تو سه سال گذشته نبودی اینجا چطور داری خودتو تو سه سال گذشته تعریف میکنی در حالی که نبودی ؟! ببین داری بد حرف میزنی یه گافی دادی پاش وایستا ! |
sharv | 1395/04/07 04:01:17 |
16140 |
![]() |
صندلی داغ یوزر sharv |
[quote] [div]سن: 17قد: نمیدونم حساب نکردم ، نسبتا بلند محسوب میشم تحصیلات: سیکل محل زندگی: گرگان محل تولد: گرگان نحوه ورود به عصر پادشاهان: Google.com علت ورود: اینکه یه بازی استراتژیک آنلاین میخواستم بازی |
sharv | 1395/04/06 18:51:54 |
16141 |
![]() |
صندلی داغ یوزر sharv |
[quote] sharv [quote][div]m.rostamani81 [quote][div]m.rostamani81 [quote][div]ممد حسن [quote][div]m.rostamani81 [quote][div]ممد حسن [quote][div]m.rostamani81 ممد حسن بگو با کی میگردی میگی یا من بگم [/quote]بگو |
m.rostamani81 | 1395/04/07 23:16:22 |
16142 |
![]() |
صندلی داغ یوزر sharv |
[quote] m.rostamani81 [quote][div]sharv [quote][div]m.rostamani81 [quote][div]m.rostamani81 [quote][div]ممد حسن [quote][div]m.rostamani81 [quote][div]ممد حسن [quote][div]m.rostamani81 ممد حسن بگو با کی میگردی میگی یا من بگم [/quote]بگو |
sharv | 1395/04/07 23:17:50 |
16143 |
![]() |
صندلی داغ یوزر sharv |
... v[/b][/div] [quote] [/quote]m.rostamani81 [quote][div]sharv [quote][div]m.rostamani81 [quote][div]m.rostamani81 [quote][div]ممد حسن [quote][div]m.rostamani81 [quote][div]ممد حسن [quote][div]m.rostamani81 ممد حسن بگو با کی میگردی میگی یا من بگم [/quote]بگو جک ... |
m.rostamani81 | 1395/04/07 23:18:42 |
16144 |
![]() |
صندلی داغ یوزر sharv |
... v[/b][/div] [quote] [ ...m.rostamani81 [quote] [/quote]sharv [quote][div]m.rostamani81 [quote][div]m.rostamani81 [quote][div]ممد حسن [quote][div]m.rostamani81 [quote][div]ممد حسن [quote][div]m.rostamani81 ممد حسن بگو با کی میگردی میگی یا من بگم [/quote]بگو جک قشنگی بود خندیدیم اسمشو میگماااااااا |
sharv | 1395/04/07 23:21:54 |
16145 |
![]() |
نظر سنجی خیلی مهم |
![]() ![]() |
amirmohamad1--2 | 1395/05/03 18:13:01 |
16146 |
![]() |
نظر سنجی خیلی مهم |
این دوستمون راست میگه من چند وقت پیش هم گفتم که عصر کارش تموم شده به خاطر وجود خیلی از مسائل |
e.m.p.e.r.o.r | 1395/05/03 19:00:44 |
16147 |
![]() |
نظر سنجی خیلی مهم |
![]() ![]() |
amirmohamad1--2 | 1395/05/03 19:06:05 |
16148 |
![]() |
نظر سنجی خیلی مهم |
[quote] e.m.p.e.r.o.r [quote][div]مهدی-098 نظر سنجی بیخودیه [/quote]![]() عصرپادشاهان عمرشو کرده دیگه اون روزای شلوغ بازی بر نمیگرده والسلام این دوستمون راست میگه من چند وقت پیش هم گفتم که عصر کارش تموم شده به خاطر وجود خیلی از مسائل |
kh.k.r.5 | 1395/05/03 19:07:43 |
16149 |
![]() |
خداحافظ ... :( |
... ب دوستان ... دیگه نوبت من رسیده ... من میخوام از انجمن برم ... نمیدونم کی بر میگردم ... کاربرای خوب انجمن رو هم فراموش نمی کنم ... از غول قرمز ممنونم که خیلی بهم حال داد ![]() از شارو و ممد حسن و چیچک و احسان و ... هم ممنونم که باهاشون حال کردم ![]() و در کل از تمام کسانی هم که یادم رفته اسمشون رو بنویسم ممنونم که سرگرممون کردن ![]() خب دیگه ... خداحافظ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() چاره ای ندارم ... باید برم .. ... |
dmc4s | 1395/04/06 13:25:44 |
16150 |
![]() |
خداحافظ ... :( |
... ب دوستان ... دیگه نوبت من رسیده ... من میخوام از انجمن برم ... نمیدونم کی بر میگردم ... کاربرای خوب انجمن رو هم فراموش نمی کنم ... از غول قرمز ممنونم که خیلی بهم حال داد ![]() از شارو و ممد حسن و چیچک و احسان و ... هم ممنونم که باهاشون حال کردم ![]() و در کل از تمام کسانی هم که یادم رفته اسمشون رو بنویسم ممنونم که سرگرممون کردن ![]() خب دیگه ... خداحافظ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() چاره ای ندارم ... باید برم ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خداحاف ... |
رض_علی | 1395/04/06 13:27:02 |