جستجو برای 'سن'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
15926 داستان dragon age قسمت هفدهم
moein0
اینا چیه شماها میگین ؟؟؟؟
این اسمای عجیب غریب چیه؟؟؟

فک کنم خیلی رده سنی داستان رفته بالا
این اسم ها رو که من تک تکش رو تو همون داستان توضیح دادم ... هرکدوم هم از شخصیت ها و موجودات نسخه داستانی تو افسانه های دیگه رو دارن یه سرچ کنی کلی مطلب راجع بهشون گیرت م
‏1395/04/26 14:41:55
15927 داستان dragon age قسمت هفدهم
[quote]
dmc4s
[quote][div]moein0
اینا چیه شماها میگین ؟؟؟؟
این اسمای عجیب غریب چیه؟؟؟
[/quote]

فک کنم خیلی رده سنی داستان رفته بالا
این اسم ها رو که من تک تکش رو تو همون داستان توضیح دادم ... هرکدوم هم از شخصیت ها و موجودات نسخه داستانی تو افسانه های دیگه رو دارن یه سرچ کنی کلی مطلب راجع بهشون گیرت م
‏1395/04/26 14:42:29
15928 بیایید یکم باهم معاشرت کنیم.
... v]گــومـر-24[/div]
[quote][div]sharv
[quote][div]گــومـر-24
[quote][div]sharv
[quote][div]گــومـر-24
[quote][div]ممد حسن
[quote][div]گــومـر-24
[quote][div]سید محمد مهدی حسینی
[quote][div]çiçek.
[div]کاش همون بچه 7 شاله که چیزی فهمش نمیشد و خبری از دنیا نداشت بودم :ro ...
‏1395/04/04 02:41:35
15929 بیایید یکم باهم معاشرت کنیم.
[quote]
گــومـر-24
[quote][div]ممد حسن
[quote][div]گــومـر-24
بابا ول کنید ... یه توبه که این حرفا رو نداره ...
[/quote]
سید جان اینها را رها کن برای
‏1395/04/04 02:42:32
15930 بیایید یکم باهم معاشرت کنیم.
[quote]
گــومـر-24
[quote][div]ممد حسن
[quote][div]گــومـر-24
[quote][div]ممد حسن
[quote][div]گــومـر-24
[div]بابا ول کنید ...
‏1395/04/04 02:44:56
15931 داستان dragon age قسمت هفدهم
... بوده ولی یک روز دختری زیبا میره پیشش و خودش رو آتنا خواهر بزرگترش و دختر زئوس معرفی میکنه و ضمن دادن پگاسوس ( اسب بالدارش ) ازش میخواد به المپ بیاد
معین هم که دست خود رو از دست داده بود ممد حسن قرار شد بمونه پیشش و ازش مراقبت کنه و بقیه قهرمانامون راهی المپ شدن ... اما المپ خیلی زیباتر و مجلل تر از اونی بود که فکر میکردن ... به محض رسیدن آتنا ازشون استقبال میکنه و راهنماییشون میکنه به تالاتر اصلی و همچنین اشاره میکنه زئوس از زنده بودن پسرش خبر نداره و همسزش هرا این موضوع رو مخفی کرده
اما وقتی قهرمانامون توی تالار اصلی منتظرن شخصی قوی هیکل با یه ریش بلند و یه تاج طلایی وارد اتاق میشه هنوز چند قدم برنداشته که خبر میارن از خزانه دزدی شده ... ا ...
‏1395/04/26 15:29:54
15932 داستان dragon age قسمت هفدهم
... بوده ولی یک روز دختری زیبا میره پیشش و خودش رو آتنا خواهر بزرگترش و دختر زئوس معرفی میکنه و ضمن دادن پگاسوس ( اسب بالدارش ) ازش میخواد به المپ بیاد
معین هم که دست خود رو از دست داده بود ممد حسن قرار شد بمونه پیشش و ازش مراقبت کنه و بقیه قهرمانامون راهی المپ شدن ... اما المپ خیلی زیباتر و مجلل تر از اونی بود که فکر میکردن ... به محض رسیدن آتنا ازشون استقبال میکنه و راهنماییشون میکنه به تالاتر اصلی و همچنین اشاره میکنه زئوس از زنده بودن پسرش خبر نداره و همسزش هرا این موضوع رو مخفی کرده
اما وقتی قهرمانامون توی تالار اصلی منتظرن شخصی قوی هیکل با یه ریش بلند و یه تاج طلایی وارد اتاق میشه هنوز چند قدم برنداشته که خبر میارن از خزانه دزدی شده ... اون فرد هم که حسابی عصبانی شده دستور با ...
‏1395/04/26 15:31:14
15933 داستان dragon age قسمت هفدهم
اما وقتی قهرمانامون توی تالار اصلی منتظرن شخصی قوی هیکل با یه ریش بلند و یه تاج طلایی وارد اتاق میشه هنوز چند قدم برنداشته که خبر میارن از خزانه دزدی شده ... اون فرد هم که حسابی عصبانی شده دستور بازداشت قهرمانمون رو میده

[b]و ...
‏1395/04/26 15:32:44
15934 داستان dragon age قسمت هفدهم
... [/div][/quote]
خو میخوای بشماری درست بشمار .. 4 خط دیالوگ داشتی
مسئله اینه وقتی دوتا بزرگتر مثل هادی و علیرضا هست حرف زدن زیادت تو اون موقعیت ها صحیح نبود [/div][/quote]
احسنت

شاهینه دیه...
‏1395/04/26 15:41:21
15935 داستان dragon age قسمت هفدهم
اما وقتی قهرمانامون توی تالار اصلی منتظرن شخصی قوی هیکل با یه ریش بلند و یه تاج طلایی وارد اتاق میشه هنوز چند قدم برنداشته که خبر میارن از خزانه دزدی شده ... ا ...
‏1395/05/20 00:07:17
15936 داستان dragon age قسمت هفدهم
اما وقتی قهرمانامون توی تالار اصلی منتظرن شخصی قوی هیکل با یه ریش بلند و یه تاج طلایی وارد اتاق میشه هنوز چند قدم برنداشته که خبر میارن از خزانه دزدی شده ... اون فرد هم که حسابی عصبانی شده دستور بازداشت قهرما ...
‏1395/05/20 00:34:05
15937 داستان dragon age قسمت هفدهم
اما وقتی قهرمانامون توی تالار اصلی منتظرن شخصی قوی هیکل با یه ریش بلند و یه تاج طلایی وارد اتاق میشه هنوز چند قدم برنداشته که خبر میارن از خزانه دزدی شده ... اون فرد هم که حسابی عصبانی شده دستور بازداشت قهرما ...
‏1395/05/20 02:36:34
15938 داستان dragon age قسمت هفدهم
اما وقتی قهرمانامون توی تالار اصلی منتظرن شخصی قوی هیکل با یه ریش بلند و یه تاج طلایی وارد اتاق میشه هنوز چند قدم برنداشته که خبر میارن از خزانه دزدی شده ... اون فرد هم که حسابی عصبانی شده دستور بازداشت قهرمانمون رو میده

[b]و اما ادامه د ...
‏1395/05/20 03:12:32
15939 جام آواتار ها: مرحله سوم
با رای خود به من در قرعه کشی دو ماشین 300 میلیونی 500موبایل و1000تبلت (به همراه 20 گیگ اینترنت همراه اول ) شرکت کنید

(من برا خودت می گم ولی تو از سنت خجالت نمی کشی که هنوز ماشین نداری )
‏1395/04/26 10:52:43
15940 جام آواتار ها: مرحله سوم
moein0
دو دقیقه مولتیشو آورد دو تا پست گذاشت رای داد درفت

مسابقه تموم شد.
بین معین و سید نظرسنجی میشه
‏1395/04/26 13:58:47
15941 بیایید یکم باهم معاشرت کنیم.
[quote]
گــومـر-24
[quote][div]sharv
[quote][div]گــومـر-24
[quote][div]ممد حسن
[quote][div]گــومـر-24
[quote][div]çiçek.
[div]کاش همون بچه 7 شاله که چیزی فهمش نمیشد و خبری از دنیا نداش
‏1395/04/04 02:42:03
15942 بیایید یکم باهم معاشرت کنیم.
[quote]
گــومـر-24
[quote][div]ممد حسن
[quote][div]گــومـر-24
[quote][div]ممد حسن
[quote][div]گــومـر-24
[quote][div]ممد حسن
[div][quote][div]گــومـر-24
‏1395/04/04 02:46:14
15943 جام آواتار ها: مرحله سوم
kingcrab
moein0

مسابقه تموم شد.
بین معین و پوریا نظرسنجی میشه

سید حذف شد؟
‏1395/04/26 14:01:02
15944 جام آواتار ها: مرحله سوم
... [/b][/div]
kingcrab
moein0

مسابقه تموم شد.

سید حذف شد؟
[/quote]
نه.اشتباهی نوشتم
بین تو و سید
‏1395/04/26 14:02:18
15945 جام آواتار ها: مرحله سوم
... [/b][/div]
kingcrab
moein0

مسابقه تموم شد.

سید حذف شد؟
[/quote]
نه.اشتباهی نوشتم
بین تو و سید[/div][/quote]
سید مولتی آورده باید حذفش کنی
‏1395/04/26 14:02:45
15946 جام آواتار ها: مرحله سوم
اشکال نداره نمیخوام الان بگن که من اینجوری اومدم بالا
بین من و سید نظرسنجی بزار این تایپیکم حذف کن
‏1395/04/26 14:21:27
15947 جام آواتار ها: مرحله سوم
غول چه گناهی کرده؟؟
بابا نظرسنجی تموم شد کی میخواین بفهمین
‏1395/04/26 20:16:34
15948 بیایید یکم باهم معاشرت کنیم.
... v]گــومـر-24[/div]
[quote][div]sharv
[quote][div]گــومـر-24
[quote][div]sharv
[quote][div]گــومـر-24
[quote][div]ممد حسن
[quote][div]گــومـر-24
[quote][div]çiçek.
[div]کاش همون بچه 7 شاله که چیزی فهمش نمیشد و خبری از دنیا نداشت بودم :ro ...
‏1395/04/04 02:45:36
15949 بیایید یکم باهم معاشرت کنیم.
... on_10:[/div][/quote]
من ویژگی ها خدای خودمو خدای بخشنده رو میگفتیم نه خدای تو خدای دروغ گویان خدای ناقصان خدای ریاکاران
مسلما خدا برا تو با یه چهره دیگه ظاطر شده [/div][/quote]
زمان موسی از چوب و سنگ و طلا بت میساختند حالا هم از ذهن، آن گوساله سامری از طلا بود و صدا میداد، این خدایان شما چه میکنند؟ وا عجبا شگفتا[/div][/quote]
آدمایی مثل تو اسلام رو بد نام کردن !
الان تو کشوزای اروپایی از مسلمونا بیزارن میترسن متنفرن
اونا داعش باشن تو هم گومری
چشم من هیچ فرقی با اونا نداری
‏1395/04/04 03:06:14
15950 جام آواتار ها: مرحله سوم
اها راستی یک پیام به موسس تاپیک :
الان اگه نگا کنی ری من از معین بیش تره ... من خودمم مولتی نیاوردم ... دیگه لازم نیست دوباره بین من و اون نظرسنجی بذاری ...
‏1395/04/26 20:45:29
منوی کاربری

پیغام

بستن