جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
15926 |
![]() |
داستان dragon age قسمت هفدهم |
فک کنم خیلی رده سنی داستان رفته بالا ![]() این اسم ها رو که من تک تکش رو تو همون داستان توضیح دادم ... هرکدوم هم از شخصیت ها و موجودات نسخه داستانی تو افسانه های دیگه رو دارن یه سرچ کنی کلی مطلب راجع بهشون گیرت م |
dmc4s | 1395/04/26 14:41:55 |
15927 |
![]() |
[quote] dmc4s [quote][div]moein0 اینا چیه شماها میگین ؟؟؟؟ [/quote]![]() این اسمای عجیب غریب چیه؟؟؟ ![]() فک کنم خیلی رده سنی داستان رفته بالا ![]() این اسم ها رو که من تک تکش رو تو همون داستان توضیح دادم ... هرکدوم هم از شخصیت ها و موجودات نسخه داستانی تو افسانه های دیگه رو دارن یه سرچ کنی کلی مطلب راجع بهشون گیرت م |
moein0 | 1395/04/26 14:42:29 |
15928 |
![]() |
بیایید یکم باهم معاشرت کنیم. |
... v]گــومـر-24[/div] [quote][div]sharv [quote][div]گــومـر-24 [quote][div]sharv [quote][div]گــومـر-24 [quote][div]ممد حسن [quote][div]گــومـر-24 [quote][div]سید محمد مهدی حسینی [quote][div]çiçek. [div]کاش همون بچه 7 شاله که چیزی فهمش نمیشد و خبری از دنیا نداشت بودم :ro ... |
ممد حسن | 1395/04/04 02:41:35 |
15929 |
![]() |
[quote] گــومـر-24 [quote][div]ممد حسن [quote][div]گــومـر-24 [quote][div]سید محمد مهدی حسینی بابا ول کنید ... یه توبه که این حرفا رو نداره ... [/quote]سید جان اینها را رها کن برای |
ممد حسن | 1395/04/04 02:42:32 |
15930 |
![]() |
[quote] گــومـر-24 [quote][div]ممد حسن [quote][div]گــومـر-24 [quote][div]ممد حسن [quote][div]گــومـر-24 [quote][div]سید محمد مهدی حسینی [div]بابا ول کنید ... |
ممد حسن | 1395/04/04 02:44:56 |
15931 |
![]() |
... بوده ولی یک روز دختری زیبا میره پیشش و خودش رو آتنا خواهر بزرگترش و دختر زئوس معرفی میکنه و ضمن دادن پگاسوس ( اسب بالدارش ) ازش میخواد به المپ بیاد ![]() معین هم که دست خود رو از دست داده بود ممد حسن قرار شد بمونه پیشش و ازش مراقبت کنه و بقیه قهرمانامون راهی المپ شدن ... اما المپ خیلی زیباتر و مجلل تر از اونی بود که فکر میکردن ... به محض رسیدن آتنا ازشون استقبال میکنه و راهنماییشون میکنه به تالاتر اصلی و همچنین اشاره میکنه زئوس از زنده بودن پسرش خبر نداره و همسزش هرا این موضوع رو مخفی کرده ![]() اما وقتی قهرمانامون توی تالار اصلی منتظرن شخصی قوی هیکل با یه ریش بلند و یه تاج طلایی وارد اتاق میشه هنوز چند قدم برنداشته که خبر میارن از خزانه دزدی شده ... ا ... |
غول قرمز | 1395/04/26 15:29:54 |
15932 |
![]() |
... بوده ولی یک روز دختری زیبا میره پیشش و خودش رو آتنا خواهر بزرگترش و دختر زئوس معرفی میکنه و ضمن دادن پگاسوس ( اسب بالدارش ) ازش میخواد به المپ بیاد ![]() معین هم که دست خود رو از دست داده بود ممد حسن قرار شد بمونه پیشش و ازش مراقبت کنه و بقیه قهرمانامون راهی المپ شدن ... اما المپ خیلی زیباتر و مجلل تر از اونی بود که فکر میکردن ... به محض رسیدن آتنا ازشون استقبال میکنه و راهنماییشون میکنه به تالاتر اصلی و همچنین اشاره میکنه زئوس از زنده بودن پسرش خبر نداره و همسزش هرا این موضوع رو مخفی کرده ![]() اما وقتی قهرمانامون توی تالار اصلی منتظرن شخصی قوی هیکل با یه ریش بلند و یه تاج طلایی وارد اتاق میشه هنوز چند قدم برنداشته که خبر میارن از خزانه دزدی شده ... اون فرد هم که حسابی عصبانی شده دستور با ... |
moein0 | 1395/04/26 15:31:14 |
15933 |
![]() |
... بوده ولی یک روز دختری زیبا میره پیشش و خودش رو آتنا خواهر بزرگترش و دختر زئوس معرفی میکنه و ضمن دادن پگاسوس ( اسب بالدارش ) ازش میخواد به المپ بیاد ![]() معین هم که دست خود رو از دست داده بود ممد حسن قرار شد بمونه پیشش و ازش مراقبت کنه و بقیه قهرمانامون راهی المپ شدن ... اما المپ خیلی زیباتر و مجلل تر از اونی بود که فکر میکردن ... به محض رسیدن آتنا ازشون استقبال میکنه و راهنماییشون میکنه به تالاتر اصلی و همچنین اشاره میکنه زئوس از زنده بودن پسرش خبر نداره و همسزش هرا این موضوع رو مخفی کرده ![]() اما وقتی قهرمانامون توی تالار اصلی منتظرن شخصی قوی هیکل با یه ریش بلند و یه تاج طلایی وارد اتاق میشه هنوز چند قدم برنداشته که خبر میارن از خزانه دزدی شده ... اون فرد هم که حسابی عصبانی شده دستور بازداشت قهرمانمون رو میده ![]() [b]و ... |
غول قرمز | 1395/04/26 15:32:44 |
15934 |
![]() |
... [/div][/quote] خو میخوای بشماری درست بشمار .. 4 خط دیالوگ داشتی ![]() مسئله اینه وقتی دوتا بزرگتر مثل هادی و علیرضا هست حرف زدن زیادت تو اون موقعیت ها صحیح نبود ![]() احسنت ![]() شاهینه دیه... ![]() |
غول قرمز | 1395/04/26 15:41:21 |
15935 |
![]() |
... بوده ولی یک روز دختری زیبا میره پیشش و خودش رو آتنا خواهر بزرگترش و دختر زئوس معرفی میکنه و ضمن دادن پگاسوس ( اسب بالدارش ) ازش میخواد به المپ بیاد ![]() معین هم که دست خود رو از دست داده بود ممد حسن قرار شد بمونه پیشش و ازش مراقبت کنه و بقیه قهرمانامون راهی المپ شدن ... اما المپ خیلی زیباتر و مجلل تر از اونی بود که فکر میکردن ... به محض رسیدن آتنا ازشون استقبال میکنه و راهنماییشون میکنه به تالاتر اصلی و همچنین اشاره میکنه زئوس از زنده بودن پسرش خبر نداره و همسزش هرا این موضوع رو مخفی کرده ![]() اما وقتی قهرمانامون توی تالار اصلی منتظرن شخصی قوی هیکل با یه ریش بلند و یه تاج طلایی وارد اتاق میشه هنوز چند قدم برنداشته که خبر میارن از خزانه دزدی شده ... ا ... |
سید محمد مهدی حسینی | 1395/05/20 00:07:17 |
15936 |
![]() |
... بوده ولی یک روز دختری زیبا میره پیشش و خودش رو آتنا خواهر بزرگترش و دختر زئوس معرفی میکنه و ضمن دادن پگاسوس ( اسب بالدارش ) ازش میخواد به المپ بیاد ![]() معین هم که دست خود رو از دست داده بود ممد حسن قرار شد بمونه پیشش و ازش مراقبت کنه و بقیه قهرمانامون راهی المپ شدن ... اما المپ خیلی زیباتر و مجلل تر از اونی بود که فکر میکردن ... به محض رسیدن آتنا ازشون استقبال میکنه و راهنماییشون میکنه به تالاتر اصلی و همچنین اشاره میکنه زئوس از زنده بودن پسرش خبر نداره و همسزش هرا این موضوع رو مخفی کرده ![]() اما وقتی قهرمانامون توی تالار اصلی منتظرن شخصی قوی هیکل با یه ریش بلند و یه تاج طلایی وارد اتاق میشه هنوز چند قدم برنداشته که خبر میارن از خزانه دزدی شده ... اون فرد هم که حسابی عصبانی شده دستور بازداشت قهرما ... |
king-killer | 1395/05/20 00:34:05 |
15937 |
![]() |
... بوده ولی یک روز دختری زیبا میره پیشش و خودش رو آتنا خواهر بزرگترش و دختر زئوس معرفی میکنه و ضمن دادن پگاسوس ( اسب بالدارش ) ازش میخواد به المپ بیاد ![]() معین هم که دست خود رو از دست داده بود ممد حسن قرار شد بمونه پیشش و ازش مراقبت کنه و بقیه قهرمانامون راهی المپ شدن ... اما المپ خیلی زیباتر و مجلل تر از اونی بود که فکر میکردن ... به محض رسیدن آتنا ازشون استقبال میکنه و راهنماییشون میکنه به تالاتر اصلی و همچنین اشاره میکنه زئوس از زنده بودن پسرش خبر نداره و همسزش هرا این موضوع رو مخفی کرده ![]() اما وقتی قهرمانامون توی تالار اصلی منتظرن شخصی قوی هیکل با یه ریش بلند و یه تاج طلایی وارد اتاق میشه هنوز چند قدم برنداشته که خبر میارن از خزانه دزدی شده ... اون فرد هم که حسابی عصبانی شده دستور بازداشت قهرما ... |
moein0 | 1395/05/20 02:36:34 |
15938 |
![]() |
... بوده ولی یک روز دختری زیبا میره پیشش و خودش رو آتنا خواهر بزرگترش و دختر زئوس معرفی میکنه و ضمن دادن پگاسوس ( اسب بالدارش ) ازش میخواد به المپ بیاد ![]() معین هم که دست خود رو از دست داده بود ممد حسن قرار شد بمونه پیشش و ازش مراقبت کنه و بقیه قهرمانامون راهی المپ شدن ... اما المپ خیلی زیباتر و مجلل تر از اونی بود که فکر میکردن ... به محض رسیدن آتنا ازشون استقبال میکنه و راهنماییشون میکنه به تالاتر اصلی و همچنین اشاره میکنه زئوس از زنده بودن پسرش خبر نداره و همسزش هرا این موضوع رو مخفی کرده ![]() اما وقتی قهرمانامون توی تالار اصلی منتظرن شخصی قوی هیکل با یه ریش بلند و یه تاج طلایی وارد اتاق میشه هنوز چند قدم برنداشته که خبر میارن از خزانه دزدی شده ... اون فرد هم که حسابی عصبانی شده دستور بازداشت قهرمانمون رو میده ![]() [b]و اما ادامه د ... |
king-killer | 1395/05/20 03:12:32 |
15939 |
![]() |
جام آواتار ها: مرحله سوم |
با رای خود به من در قرعه کشی دو ماشین 300 میلیونی 500موبایل و1000تبلت (به همراه 20 گیگ اینترنت همراه اول ) شرکت کنید ![]() (من برا خودت می گم ولی تو از سنت خجالت نمی کشی که هنوز ماشین نداری ) |
pooriamahmoodi83 | 1395/04/26 10:52:43 |
15940 |
![]() |
مسابقه تموم شد. بین معین و سید نظرسنجی میشه |
kingcrab | 1395/04/26 13:58:47 |
15941 |
![]() |
[quote] گــومـر-24 [quote][div]sharv [quote][div]گــومـر-24 [quote][div]ممد حسن [quote][div]گــومـر-24 [quote][div]سید محمد مهدی حسینی [quote][div]çiçek. [div]کاش همون بچه 7 شاله که چیزی فهمش نمیشد و خبری از دنیا نداش |
sharv | 1395/04/04 02:42:03 |
15942 |
![]() |
[quote] گــومـر-24 [quote][div]ممد حسن [quote][div]گــومـر-24 [quote][div]ممد حسن [quote][div]گــومـر-24 [quote][div]ممد حسن [div][quote][div]گــومـر-24 |
ممد حسن | 1395/04/04 02:46:14 |
15943 |
![]() |
سید حذف شد؟ |
moein0 | 1395/04/26 14:01:02 |
15944 |
![]() |
... [/b][/div]
سید حذف شد؟ نه.اشتباهی نوشتم ![]() بین تو و سید |
kingcrab | 1395/04/26 14:02:18 |
15945 |
![]() |
... [/b][/div]
سید حذف شد؟ نه.اشتباهی نوشتم ![]() بین تو و سید[/div][/quote] سید مولتی آورده باید حذفش کنی |
miss_n.m | 1395/04/26 14:02:45 |
15946 |
![]() |
اشکال نداره نمیخوام الان بگن که من اینجوری اومدم بالا بین من و سید نظرسنجی بزار این تایپیکم حذف کن |
moein0 | 1395/04/26 14:21:27 |
15947 |
![]() |
غول چه گناهی کرده؟؟ ![]() بابا نظرسنجی تموم شد کی میخواین بفهمین ![]() ![]() ![]() |
moein0 | 1395/04/26 20:16:34 |
15948 |
![]() |
... v]گــومـر-24[/div] [quote][div]sharv [quote][div]گــومـر-24 [quote][div]sharv [quote][div]گــومـر-24 [quote][div]ممد حسن [quote][div]گــومـر-24 [quote][div]سید محمد مهدی حسینی [quote][div]çiçek. [div]کاش همون بچه 7 شاله که چیزی فهمش نمیشد و خبری از دنیا نداشت بودم :ro ... |
sharv | 1395/04/04 02:45:36 |
15949 |
![]() |
... on_10:[/div][/quote] من ویژگی ها خدای خودمو خدای بخشنده رو میگفتیم نه خدای تو خدای دروغ گویان خدای ناقصان خدای ریاکاران مسلما خدا برا تو با یه چهره دیگه ظاطر شده [/div][/quote] زمان موسی از چوب و سنگ و طلا بت میساختند حالا هم از ذهن، آن گوساله سامری از طلا بود و صدا میداد، این خدایان شما چه میکنند؟ وا عجبا شگفتا[/div][/quote] آدمایی مثل تو اسلام رو بد نام کردن ! الان تو کشوزای اروپایی از مسلمونا بیزارن میترسن متنفرن اونا داعش باشن تو هم گومری چشم من هیچ فرقی با اونا نداری |
çiçek. | 1395/04/04 03:06:14 |
15950 |
![]() |
اها راستی یک پیام به موسس تاپیک : الان اگه نگا کنی ری من از معین بیش تره ... من خودمم مولتی نیاوردم ... دیگه لازم نیست دوباره بین من و اون نظرسنجی بذاری ... |
سید محمد مهدی حسینی | 1395/04/26 20:45:29 |