جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
15226 |
![]() |
احساست رو با یک شکلک به نفر قبلیت نشون بده |
... n0[/b][/div]
اگه معنا نداشتن استفاده نمیشدن تو هم اگر مخالفی نیازی نیست تو این تایپیک شرکت کنی مال تو چون ربطی به تایپیک نداشت یعنی شکلکی باهاش نبود من گفتم اسپمر تازه جنبه شوخی داشت ![]() میدونم شوخی بود ، ولی نمیدونم چرا عادت داری جملات منو تحریف کنی یا یه جور دیگه تفسیر کنی ؟! ![]() من گفتم بیهوده هست نگفتم معنا ندارن که ، درثانی اینکه استفاده میشه دلیل بر این نیست که مفید هست یا معنادار هست ! مزخرفات زیادی استفا ... |
sharv | 1395/05/04 16:01:25 |
15227 |
![]() |
... n0[/b][/div]
اگه معنا نداشتن استفاده نمیشدن تو هم اگر مخالفی نیازی نیست تو این تایپیک شرکت کنی مال تو چون ربطی به تایپیک نداشت یعنی شکلکی باهاش نبود من گفتم اسپمر تازه جنبه شوخی داشت ![]() میدونم شوخی بود ، ولی نمیدونم چرا عادت داری جملات منو تحریف کنی یا یه جور دیگه تفسیر کنی ؟! ![]() من گفتم بیهوده هست نگفتم معنا ندارن که ، درثانی اینکه استفاده میشه دلیل بر این نیست که مفید هست یا معنادار هست ! مزخرفات زیادی استفاده میشه پس یعنی هیچکدوم از اونا بیه ... |
lord_sepehr | 1395/05/04 16:08:05 |
15228 |
![]() |
... n0[/b][/div]
اگه معنا نداشتن استفاده نمیشدن تو هم اگر مخالفی نیازی نیست تو این تایپیک شرکت کنی مال تو چون ربطی به تایپیک نداشت یعنی شکلکی باهاش نبود من گفتم اسپمر تازه جنبه شوخی داشت ![]() میدونم شوخی بود ، ولی نمیدونم چرا عادت داری جملات منو تحریف کنی یا یه جور دیگه تفسیر کنی ؟! ![]() من گفتم بیهوده هست نگفتم معنا ندارن که ، درثانی اینکه استفاده میشه دلیل بر این نیست که مفید هست یا معنادار هست ! مزخرفات زیادی استفاده میشه پس یعنی هیچکدوم از اونا بیهوده نیستن ؟! اینکه استفاده بشه پس خوبه اصلاً ربطی نداره ! [b]اینکه شرکت کنم ... |
lord_sepehr | 1395/05/04 16:18:44 |
15229 |
![]() |
... n0[/b][/div]
اگه معنا نداشتن استفاده نمیشدن تو هم اگر مخالفی نیازی نیست تو این تایپیک شرکت کنی مال تو چون ربطی به تایپیک نداشت یعنی شکلکی باهاش نبود من گفتم اسپمر تازه جنبه شوخی داشت ![]() میدونم شوخی بود ، ولی نمیدونم چرا عادت داری جملات منو تحریف کنی یا یه جور دیگه تفسیر کنی ؟! ![]() من گفتم بیهوده هست نگفتم معنا ندارن که ، درثانی اینکه استفاده میشه دلیل بر این نیست که مفید هست یا معنادار هست ! مزخرفات زیادی استفاده میشه پس یعنی هیچکدوم از اونا بیهوده نیستن ؟! اینکه استفاده بشه پس خوبه اصلاً ربطی نداره ! [b]اینکه شرکت کنم یا نکنم به خودم مربوطه ، اینکه شما استفا ... |
sharv | 1395/05/04 16:21:28 |
15230 |
![]() |
مثلا دوتا ابادی سنگ بگیری تاثیر رو منابع یا فقط یکیشون تاثیر داره؟بعد دو سال دارم بازی میکنم ![]() |
arash75 | 1395/05/08 11:39:22 |
15231 |
![]() |
سوال باتجربه ها جواب بدن |
... فتی اینطور منابعی که توی این 6ساعته میتونستی به دست بیاری هدر نمیره [/div][/quote] چه ساختمان هایی تایین کننده مکان روی نقشه هستن؟؟؟[/div][/quote] شهرداری ، انبار ، مزرعه هرکدوم اگه به سطح 3 برسن جات رو نقشه مشخص میشه |
sharv | 1395/03/26 14:49:30 |
15232 |
![]() |
اسلندر من slender man |
... گیرم خیر سرم[/div][/quote] خخخخخخخ چه تفاهمی .... اتفاقا خودم هم بعد از خوندن این مطلب و گذاشتن اون در انجمن رفتم دوش گرفتم ... توی اون مدت یه لحظه هم آسایش نداشتم ... با اینکه به نظرم اصلا چیز ترسناکی نیست ولی توی حموم هی فک میکردم الان اسلندر من اون طرف تره میاد منو پخ پخ میکنه ![]() توی متن نوشته بود که تا حالا هیچ کس اونو ندیده از نزدیک که زنده مونده باشه ... ولی بالاخره اسلندر من کت و شلوارشو از یه جایی خریده دیگه ![]() حتما مغازه دار دیدتش ![]() و ... |
سید321 | 1395/03/26 22:57:38 |
15233 |
![]() |
اسلندر من slender man |
... گیرم خیر سرم[/div][/quote] خخخخخخخ چه تفاهمی .... اتفاقا خودم هم بعد از خوندن این مطلب و گذاشتن اون در انجمن رفتم دوش گرفتم ... توی اون مدت یه لحظه هم آسایش نداشتم ... با اینکه به نظرم اصلا چیز ترسناکی نیست ولی توی حموم هی فک میکردم الان اسلندر من اون طرف تره میاد منو پخ پخ میکنه ![]() توی متن نوشته بود که تا حالا هیچ کس اونو ندیده از نزدیک که زنده مونده باشه ... ولی بالاخره اسلندر من کت و شلوارشو از یه جایی خریده دیگه ![]() حتما مغازه دار دیدتش ![]() و حتما چون سایز اسلندر من وجود نداره ... |
shayancfz | 1395/03/26 23:15:01 |
15234 |
![]() |
اسلندر من slender man |
... گیرم خیر سرم[/div][/quote] خخخخخخخ چه تفاهمی .... اتفاقا خودم هم بعد از خوندن این مطلب و گذاشتن اون در انجمن رفتم دوش گرفتم ... توی اون مدت یه لحظه هم آسایش نداشتم ... با اینکه به نظرم اصلا چیز ترسناکی نیست ولی توی حموم هی فک میکردم الان اسلندر من اون طرف تره میاد منو پخ پخ میکنه ![]() توی متن نوشته بود که تا حالا هیچ کس اونو ندیده از نزدیک که زنده مونده باشه ... ولی بالاخره اسلندر من کت و شلوارشو از یه جایی خریده دیگه ![]() حتما مغازه دار دیدتش ![]() و حتما چون سایز اسلندر من وجود نداره یک سفارش ویژه دادن به خیاطی ... :mrgree ... |
سید321 | 1395/03/27 00:26:51 |
15235 |
![]() |
اگه به هر دوشون نیروی متخصص بفرستی خب هر دو تاثیر میذاره دیگه ! اگه تک محصوله باشه تا سقف 75% و اگه دو محصوله باشه هر محصول تا سقف 50% (درمجموع 100%) افزایش پیدا میکنه. مثلاً اگه دو آبادی سنگ بگیری و توشون به اندازه کافی معمار بفرستی درمجموع تولید سنگ شهرتو 150% افزایش میدن. |
sharv | 1395/05/08 11:43:37 |
15236 |
![]() |
سلام کسی هست |
مرسی یو خوبی؟ |
nnnnn...725 | 1395/04/07 04:06:39 |
15237 |
![]() |
سلام کسی هست |
اره خوبم شما خوبی اصل میدی؟ ![]() |
ممد حسن | 1395/04/07 04:07:15 |
15238 |
![]() |
کسی نیستش؟پوکیدما |
... uote] و حذر الذین قال اتخذالله ولدا ![]() خب ترجمه کنید فیض ببریم[/div][/quote] و حذر الذین قال اتخذالله ولدا ![]() بخدا باهات سر لج ندارم ببین چقد اذیت میکنی؟از سنو سالت یکمکی خجالت بکش |
nnnnn...725 | 1395/04/07 05:28:05 |
15239 |
![]() |
کسی نیستش؟پوکیدما |
![]() ![]() |
sharv | 1395/04/07 06:58:26 |
15240 |
![]() |
خواهشا کمک کنید اسپم ندید پوووکیدم |
... iv]زبان اصل؟؟؟[/div][/quote] نه دوبله ![]() نمیشناسم متاسفانه[/div][/quote] ![]() ایرانی خارجی بازی حتی یه دونه ![]() باربی ![]() معرفی نمیکردی سنگین تر بودی. ![]() خوب چه بدونم خیلی اصرار داشتی بازی معرفی کنیم منم اینو گفتم ![]() من فک کردم فیلمه بازی د بدتر ![]() |
moein0 | 1395/03/27 01:32:42 |
15241 |
![]() |
... iv]زبان اصل؟؟؟[/div][/quote] نه دوبله ![]() نمیشناسم متاسفانه[/div][/quote] ![]() ایرانی خارجی بازی حتی یه دونه ![]() باربی ![]() معرفی نمیکردی سنگین تر بودی. ![]() خوب چه بدونم خیلی اصرار داشتی بازی معرفی کنیم منم اینو گفتم ![]() من فک کردم فیلمه بازی د بدتر ![]() فیلم هم البته فیلم که نه کارتون مینیون هارو نگاه کن خیلی پاپولار هست ![]() |
fati14 | 1395/03/27 01:33:43 |
15242 |
![]() |
... iv]زبان اصل؟؟؟[/div][/quote] نه دوبله ![]() نمیشناسم متاسفانه[/div][/quote] ![]() ایرانی خارجی بازی حتی یه دونه ![]() باربی ![]() معرفی نمیکردی سنگین تر بودی. ![]() خوب چه بدونم خیلی اصرار داشتی بازی معرفی کنیم منم اینو گفتم ![]() من فک کردم فیلمه بازی د بدتر ![]() فیلم هم البته فیلم که نه کارتون مینیون هارو نگاه کن خیلی پاپولار هست ![]() نه این یکیو خدایی دوس دارم ![]() |
moein0 | 1395/03/27 01:37:26 |
15243 |
![]() |
... iv]زبان اصل؟؟؟[/div][/quote] نه دوبله ![]() نمیشناسم متاسفانه[/div][/quote] ![]() ایرانی خارجی بازی حتی یه دونه ![]() باربی ![]() معرفی نمیکردی سنگین تر بودی. ![]() خوب چه بدونم خیلی اصرار داشتی بازی معرفی کنیم منم اینو گفتم ![]() من فک کردم فیلمه بازی د بدتر ![]() فیلم هم البته فیلم که نه کارتون مینیون هارو نگاه کن خیلی پاپولار هست ![]() نه این یکیو خدایی دوس دارم ![]() چه عجب ![]() |
fati14 | 1395/03/27 01:44:52 |
15244 |
![]() |
سن واقعی شما |
[quote] çiçek. [quote] [/quote]sharv [quote][div]çiçek. چطوره این ؟ بعد یه عدد داد اونو با سن خودمون جمع میکنیم ؟ [/quote]![]() چیزیو جمع نمیکنین اولش که سنتو میپرسه ، بعدشم باید به سوالات انگلیسی جواب بدی آخه این سن عقل نیست فقط تست واقعی سن هست ![]() در مورد ذکاوت ه |
sharv | 1395/03/27 17:33:18 |
15245 |
![]() |
کسی نیستش؟پوکیدما |
ای وای الانم بیداری تو باید انلاین ترین فرد انجمن بشی برو بخواب ![]() |
ممد حسن | 1395/04/07 07:00:05 |
15246 |
![]() |
کسی نیستش؟پوکیدما |
[quote] ممد حسن [quote] [/quote]sharv [quote][div]ممد حسن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ای وای الانم بیداری تو باید انلاین ترین |
sharv | 1395/04/07 07:01:07 |
15247 |
![]() |
کسی نیستش؟پوکیدما |
[quote] sharv [quote] [/quote]ممد حسن [quote][div]sharv [quote][div]ممد حسن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ای وای الانم بیداری تو باید انلاین ترین |
ممد حسن | 1395/04/07 07:10:48 |
15248 |
![]() |
بیکاران سرور+سرورام21 اسمتون |
... 5[/b][/div] یکی هlین اسم اینجا [/quote]یکی دیگم که اصلیس miss_n.m یعنی مولتی داری؟ ![]() ![]() الان کی مولتی نداره ؟ ![]() ![]() وقتی موقع نطر سنجی میشه انلاین ها دو برابر میشن ![]() |
عصمت | 1395/04/07 15:27:17 |
15249 |
![]() |
جام شکلک ها - ت1 |
رای هم باس به صورت پاسخ باشه ... نظر سنجی توش مولتی میاد ![]() |
dmc4s | 1395/04/07 16:42:16 |
15250 |
![]() |
سن واقعی شما |
[quote] çiçek. [quote] [/quote]sharv [quote][div]çiçek. چطوره این ؟ بعد یه عدد داد اونو با سن خودمون جمع میکنیم ؟ [/quote]![]() چیزیو جمع نمیکنین اولش که سنتو میپرسه ، بعدشم باید به سوالات انگلیسی جواب بدی آخه این سن عقل نیست فقط تست واقعی سن هست ![]() در مورد ذکاوت ه |
sharv | 1395/03/27 17:43:09 |