جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
14676 |
![]() |
ترک اتحاددد |
... ؟؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote] من گفتم همه رو لایک می کنم ![]() حتی اصلا به پست ها هم نگاه نمی کنم ![]() میدونی دیگه لایک یعنی تشکر اون به ما فحش بده و تو بری از حرفاش تشکر کنی و بپسندی!!!!!!؟؟؟؟؟ عجـــــــب ![]() من زمانی که لایکام خیلی کم بود ، خیلی دوستمداشتم بیشترین لایک رو تو انجمن داشته باشم ، و همیشه ناراحت غصه همین لایک ها رو می خوردم ، وحالا که به خواستم رسیدم ، می دونم بقیه هم چه حسی دارند پس همه رو لایک می کنم چه بخواند یا نخواند ، ولی اون افرادی که بفهمم توهین کردن اصلا لایک نمی کنم ![]() اینم بگم بخطار این لایک کردن همه بارها و بارها بچه های انجمن بحث کردند[/div][/quote] خدایا این لایک چیه آخه.....؟؟[/div][/quote] باهات موافقم ![]() من اکانتمو که در رتبه سوم از نظر تعداد تشکر شده داشت و نزدیک بود رتبه دومو به دست بیاره فی سبیل الله فدا کردم ![]() احسنت ![]() من هم اک اصلیمو فدا کردم ولی توی بازی مسدود نشد فقط توی ا ... |
lord_sepehr | 1394/09/13 16:55:40 |
14677 |
![]() |
ترک اتحاددد |
... ؟؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote] من گفتم همه رو لایک می کنم ![]() حتی اصلا به پست ها هم نگاه نمی کنم ![]() میدونی دیگه لایک یعنی تشکر اون به ما فحش بده و تو بری از حرفاش تشکر کنی و بپسندی!!!!!!؟؟؟؟؟ عجـــــــب ![]() من زمانی که لایکام خیلی کم بود ، خیلی دوستمداشتم بیشترین لایک رو تو انجمن داشته باشم ، و همیشه ناراحت غصه همین لایک ها رو می خوردم ، وحالا که به خواستم رسیدم ، می دونم بقیه هم چه حسی دارند پس همه رو لایک می کنم چه بخواند یا نخواند ، ولی اون افرادی که بفهمم توهین کردن اصلا لایک نمی کنم ![]() اینم بگم بخطار این لایک کردن همه بارها و بارها بچه های انجمن بحث کردند[/div][/quote] خدایا این لایک چیه آخه.....؟؟[/div][/quote] باهات موافقم ![]() من اکانتمو که در رتبه سوم از نظر تعداد تشکر شده داشت و نزدیک بود رتبه دومو به دست بیاره فی سبیل الله فدا کردم ![]() احسنت ![]() من هم اک اصلیمو فدا کردم ولی توی بازی مسدود نشد فقط توی انجمن بن شد ![]() [/div][/quote] من ... |
fatemehrostami1378 | 1394/09/13 16:57:05 |
14678 |
![]() |
سایت zone-h |
به تو ربطی نداره ! یک از فرقه ضاله |
lord_9 | 1395/04/01 00:17:46 |
14679 |
![]() |
سایت zone-h |
خلاصه از ما گفتن بود |
lord_9 | 1395/04/01 00:18:34 |
14680 |
![]() |
ترک اتحاددد |
... ؟؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote] من گفتم همه رو لایک می کنم ![]() حتی اصلا به پست ها هم نگاه نمی کنم ![]() میدونی دیگه لایک یعنی تشکر اون به ما فحش بده و تو بری از حرفاش تشکر کنی و بپسندی!!!!!!؟؟؟؟؟ عجـــــــب ![]() من زمانی که لایکام خیلی کم بود ، خیلی دوستمداشتم بیشترین لایک رو تو انجمن داشته باشم ، و همیشه ناراحت غصه همین لایک ها رو می خوردم ، وحالا که به خواستم رسیدم ، می دونم بقیه هم چه حسی دارند پس همه رو لایک می کنم چه بخواند یا نخواند ، ولی اون افرادی که بفهمم توهین کردن اصلا لایک نمی کنم ![]() اینم بگم بخطار این لایک کردن همه بارها و بارها بچه های انجمن بحث کردند[/div][/quote] خدایا این لایک چیه آخه.....؟؟[/div][/quote] باهات موافقم ![]() من اکانتمو که در رتبه سوم از نظر تعداد تشکر شده داشت و نزدیک بود رتبه دومو به دست بیاره فی سبیل الله فدا کردم ![]() احسنت ![]() من هم اک اصلیمو فدا کردم ولی توی بازی مسدود نشد فقط توی انجمن بن شد ![]() [/div][/quote] من چهار اکانت را هم در بازی هم در انجمن فدا کردم در ... |
lord_sepehr | 1394/09/13 16:58:53 |
14681 |
![]() |
ترک اتحاددد |
... ؟؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote] من گفتم همه رو لایک می کنم ![]() حتی اصلا به پست ها هم نگاه نمی کنم ![]() میدونی دیگه لایک یعنی تشکر اون به ما فحش بده و تو بری از حرفاش تشکر کنی و بپسندی!!!!!!؟؟؟؟؟ عجـــــــب ![]() من زمانی که لایکام خیلی کم بود ، خیلی دوستمداشتم بیشترین لایک رو تو انجمن داشته باشم ، و همیشه ناراحت غصه همین لایک ها رو می خوردم ، وحالا که به خواستم رسیدم ، می دونم بقیه هم چه حسی دارند پس همه رو لایک می کنم چه بخواند یا نخواند ، ولی اون افرادی که بفهمم توهین کردن اصلا لایک نمی کنم ![]() اینم بگم بخطار این لایک کردن همه بارها و بارها بچه های انجمن بحث کردند[/div][/quote] خدایا این لایک چیه آخه.....؟؟[/div][/quote] باهات موافقم ![]() من اکانتمو که در رتبه سوم از نظر تعداد تشکر شده داشت و نزدیک بود رتبه دومو به دست بیاره فی سبیل الله فدا کردم ![]() احسنت ![]() من هم ... |
fatemehrostami1378 | 1394/09/13 17:00:11 |
14682 |
![]() |
در مورد پس زمینه تابستانه بازی نظر دهید. |
گزینه هایی که گزاشی خیلی بده اصلا معلوم نیست چی به چیه اولا به قول دوستمون این مشکل نیست که اینجا گزاشتی و باید تو بحث و گفت و گو آزاد میزاشتی دوما معمولا تو نظر سنجی ها میزارن بد یا خوب کسی هم که نظر خاصی نداره نظر نمیده یا فوقش این گزینه رو هم اضافه میکنن تا نتیجه رو بتونه ببینه یا بعضی جا ها گزینه هایی مثل بد نیست و عالی و افتضاح رو هم میزارن اما درستش همون |
arashs2 | 1395/04/02 21:46:53 |
14683 |
![]() |
فردا عجب روزیه |
فردا یا امروز ![]() ![]() ![]() به هر حال تولدت مبارک ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
غول قرمز | 1395/04/01 04:01:58 |
14684 |
![]() |
فردا عجب روزیه |
[quote] غول قرمز [quote][div]ممد حسن فردا تولد منه [/quote]![]() ![]() ![]() ![]() ![]() فردا یا امروز ![]() ![]() ![]() به هر حال تولدت مبارک ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ممد حسن | 1395/04/01 04:05:41 |
14685 |
![]() |
ترک اتحاددد |
... ؟؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote] من گفتم همه رو لایک می کنم ![]() حتی اصلا به پست ها هم نگاه نمی کنم ![]() میدونی دیگه لایک یعنی تشکر اون به ما فحش بده و تو بری از حرفاش تشکر کنی و بپسندی!!!!!!؟؟؟؟؟ عجـــــــب ![]() من زمانی که لایکام خیلی کم بود ، خیلی دوستمداشتم بیشترین لایک رو تو انجمن داشته باشم ، و همیشه ناراحت غصه همین لایک ها رو می خوردم ، وحالا که به خواستم رسیدم ، می دونم بقیه هم چه حسی دارند پس همه رو لایک می کنم چه بخواند یا نخواند ، ولی اون افرادی که بفهمم توهین کردن اصلا لایک نمی کنم ![]() اینم بگم بخطار این لایک کردن همه بارها و بارها بچه های انجمن بحث کردند[/div][/quote] خدایا این لایک چیه آخه.....؟؟[/div][/quote] باهات موافقم ![]() من اکانتمو که در رتبه سوم از نظر تعداد تشکر شده داشت و نزدیک بود رتبه دومو به دست بیاره فی سبیل الله فدا کردم ![]() احسنت ![]() من هم اک اصلیمو فدا کردم ولی توی بازی مسدود نشد فقط توی انجمن بن شد ![]() [/div][/quote] من چهار اکانت را هم در بازی هم در انجمن فدا کردم در ... |
lord_sepehr | 1394/09/13 16:59:37 |
14686 |
![]() |
ترک اتحاددد |
... بت کردی ![]() با گفتن اون جمله و اون همه علامت سؤال گذاشتن احساس کردم حس ترس از مدیرا و بزدلیی که در سپهر هست در تو اثر گذاشته ![]() کلا اون پست کنایه ای بود.[/div][/quote] احسنت فکرشم نمی کردم ![]() دمت گرم ما را امیدوار کردی ![]() ![]() |
fatemehrostami1378 | 1394/09/13 17:24:21 |
14687 |
![]() |
ترک اتحاددد |
... بت کردی ![]() با گفتن اون جمله و اون همه علامت سؤال گذاشتن احساس کردم حس ترس از مدیرا و بزدلیی که در سپهر هست در تو اثر گذاشته ![]() کلا اون پست کنایه ای بود.[/div][/quote] احسنت فکرشم نمی کردم ![]() دمت گرم ما را امیدوار کردی ![]() ![]() پس باید به مدیران هم چایی بدهیم ![]() ![]() اون پسره چی میگه حمله جدی ای کرد. |
fatemehrostami1378 | 1394/09/13 17:26:53 |
14688 |
![]() |
فردا عجب روزیه |
[quote] ممد حسن [quote][div]غول قرمز [quote][div]ممد حسن فردا تولد منه [/quote]![]() ![]() ![]() ![]() ![]() فردا یا امروز ![]() ![]() ![]() به هر ح |
غول قرمز | 1395/04/01 04:06:38 |
14689 |
![]() |
فردا عجب روزیه |
[quote] ممد حسن [quote][div]غول قرمز [quote][div]ممد حسن فردا تولد منه [/quote]![]() ![]() ![]() ![]() ![]() فردا یا امروز ![]() ![]() ![]() به هر ح |
amirmohamad1--2 | 1395/04/01 04:34:28 |
14690 |
![]() |
ترک اتحاددد |
... ؟؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote] من گفتم همه رو لایک می کنم ![]() حتی اصلا به پست ها هم نگاه نمی کنم ![]() میدونی دیگه لایک یعنی تشکر اون به ما فحش بده و تو بری از حرفاش تشکر کنی و بپسندی!!!!!!؟؟؟؟؟ عجـــــــب ![]() من زمانی که لایکام خیلی کم بود ، خیلی دوستمداشتم بیشترین لایک رو تو انجمن داشته باشم ، و همیشه ناراحت غصه همین لایک ها رو می خوردم ، وحالا که به خواستم رسیدم ، می دونم بقیه هم چه حسی دارند پس همه رو لایک می کنم چه بخواند یا نخواند ، ولی اون افرادی که بفهمم توهین کردن اصلا لایک نمی کنم ![]() اینم بگم بخطار این لایک کردن همه بارها و بارها بچه های انجمن بحث کردند[/div][/quote] خدایا این لایک چیه آخه.....؟؟[/div][/quote] باهات موافقم ![]() من اکانتمو که در رتبه سوم از نظر تعداد تشکر شده داشت و نزدیک بود رتبه دومو به دست بیاره فی سبیل الله فدا کردم ![]() احسنت ![]() من هم اک اصلیمو فدا کردم ولی توی بازی مسدود نشد فقط توی انجمن بن شد ![]() [/div][/quote] من چهار اکانت را هم در بازی هم در انجمن فدا کردم در اکانت اصلی 280 سکه بود به غیر از سکه های ... |
fatemehrostami1378 | 1394/09/13 17:02:41 |
14691 |
![]() |
پلیر سروررررررررررررررر14 |
... چه خبرا؟ خوبی؟[/div][/quote] اکانت چند کله پوکم میزنی؟ ![]() کی؟؟منو میگی؟ [/div][/quote] [/div][/quote] رد دادین همتونا...چی میگین شماها؟؟ ![]() ![]() نه دادا با سناتورم |
babak.sky | 1394/09/14 02:19:13 |
14692 |
![]() |
پلیر سروررررررررررررررر14 |
... چه خبرا؟ خوبی؟[/div][/quote] اکانت چند کله پوکم میزنی؟ ![]() کی؟؟منو میگی؟ [/div][/quote] [/div][/quote] رد دادین همتونا...چی میگین شماها؟؟ ![]() ![]() نه دادا با سناتورم [/div][/quote] آها آها باشه ![]() |
rezadefender | 1394/09/14 02:29:40 |
14693 |
![]() |
فردا عجب روزیه |
[quote] رض_علی [quote][div]amirmohamad1--2 [quote][div]ممد حسن [quote][div]غول قرمز [quote][div]ممد حسن فردا تولد منه [/quote]![]() ![]() ![]() ![]() ![]() فردا یا امروز ![]() ![]() ![]() به هر ح |
mr_bye | 1395/04/01 13:25:07 |
14694 |
![]() |
فردا عجب روزیه |
پیشاپیش مبارک باشه ![]() |
mr_bye | 1395/04/01 13:25:45 |
14695 |
![]() |
فردا عجب روزیه |
![]() ![]() ![]() ![]() |
ممد حسن | 1395/04/01 13:47:29 |
14696 |
![]() |
عنوان نباید خالی باشد |
یک هو به ذهنم رسی |
moein0 | 1395/04/01 05:39:00 |
14697 |
![]() |
سرور 21= بکش بکش 2 |
... ای قدیم و بچه خیلی قدیم و بالا خیلیا میان .فک کنم 20 در مقابل چیزی نباشه امیدوارم پس از طی شدن مجموعه سرورهای ابکی دوباره یه بازی داغ و پر هیجان داشته باشیم هرکی پایه هست 21 بکش بکش راه بندازیم نظرسنجی رو شرکت کنه : ![]() ![]() ![]() [/div][/quote] یه گزینه هم تو نظر سنجی بذار: اصلا توی نقشه پدیدار نمیشیم(مثل همیشه) |
lord_9 | 1395/04/01 17:53:07 |
14698 |
![]() |
ترک اتحاددد |
... ؟؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote] من گفتم همه رو لایک می کنم ![]() حتی اصلا به پست ها هم نگاه نمی کنم ![]() میدونی دیگه لایک یعنی تشکر اون به ما فحش بده و تو بری از حرفاش تشکر کنی و بپسندی!!!!!!؟؟؟؟؟ عجـــــــب ![]() من زمانی که لایکام خیلی کم بود ، خیلی دوستمداشتم بیشترین لایک رو تو انجمن داشته باشم ، و همیشه ناراحت غصه همین لایک ها رو می خوردم ، وحالا که به خواستم رسیدم ، می دونم بقیه هم چه حسی دارند پس همه رو لایک می کنم چه بخواند یا نخواند ، ولی اون افرادی که بفهمم توهین کردن اصلا لایک نمی کنم ![]() اینم بگم بخطار این لایک کردن همه بارها و بارها بچه های انجمن بحث کردند[/div][/quote] خدایا این لایک چیه آخه.....؟؟[/div][/quote] باهات موافقم ![]() من اکانتمو که در رتبه سوم از نظر تعداد تشکر شده داشت و نزدیک بود رتبه دومو به دست بیاره فی سبیل الله فدا کردم ![]() احسنت ![]() من هم اک اصلیمو فدا کردم ول ... |
fatemehrostami1378 | 1394/09/13 17:06:44 |
14699 |
![]() |
بـــــه یـــــاده رفـــیـــق هـــا |
... یزدی (بچه باحالی بود ولی خیلی نمشناختمش) سپهر (یکی از با معرفت های روزگار ازش بی خبرم) ممد اسمارت (یکی از پلیر های خوب بازیه ازش بی خبرم) محمد مدرن (محمد دلم برات تنگ شده هنوز مغازتو داری محمد) محسن کرد (این محسن هم بچه با مرامه ازش بی خبرم) رضا پارس بزرگ (فقط میشه گفت با مرام دمش گرم) پویا اس جی (رفیق ممد رشیدی) رضا تحت حمایت (متاسفانه زیاد نمیشناسمش) سبحان (بچه باحالیه الان سربازیه ی سرور هم با سبحان بازی خواهم کرد) رامتین (بچه باحالیه.سرور قهرمانان رو اکش بودم یادش بخیر) فرشاد (ا ... |
تش باد3 | 1394/09/19 11:56:48 |
14700 |
![]() |
شدیدا مهم* |
[quote] ممد حسن [quote][div]danyalpop اتحادی اومده تو سرور 21 غرب وحشی که فیکه دوستان سرور هم اسم خودمه danyalpop [تا لحظاتی دیگ اتحاد ساخته میشه با نام *{غـــــرب وحــــشی}* |
danyalpop | 1395/04/01 16:28:10 |