جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
14501 |
![]() |
فتوشاپ : طرح روی جلد کتاب ( ... ) |
این که پشت سر یک انسان طرح جلد باشه از نظر علم نوین ساپیدیس نشانگر بسته بودن فکر و تفکر و مطالب هرزه می باشد ![]() نویسنده این کتاب اقای گوهرمراد یا غلامحسین ساعدی انسان روشنفکر و با بصیرت بوده که این طرح جلد اعتبار این نویسنده توانا را ساقط می کند ![]() کمی بیشتر تفکر کن باشد که رستگار گردی ![]() |
sirgoodboy | 1395/03/23 23:22:16 |
14502 |
![]() |
[quote] sirgoodboy این که پشت سر یک انسان طرح جلد باشه از نظر علم نوین ساپیدیس نشانگر بسته بودن فکر و تفکر و مطالب هرزه می باشد ![]() نویسنده این کتاب اقای گوهرمراد یا غلامحسین ساعدی انسان روشنفکر و با بصیرت بوده که این طرح جلد اعتبار این نویسنده توانا را ساقط می کند ![]() کمی بیشتر تفکر کن باشد که رستگار گردی ![]() |
1380aaa | 1395/03/23 23:23:14 |
14503 |
![]() |
بدبختی یا خوشبختی |
... quote] 1478963258963 [quote][div]سید محمد مهدی حسینی [quote][div]گومر2 [quote][div]سید محمد مهدی حسینی والا من شنیدم میگن مدرسه سنگر ماست .... ولی به نظر من اشتباهی به جای سنگر نیرو های خودی رفتیم توی سنگر نیرو های دشمن !!!!!! [/quote]خجالت دارد! قباحت دارد! ![]() امروز دشمنان ما را میکوبند که علمتان عقب است و جهان سومی هستید و ... ![]() امروز باید علم را فراگیریم ... |
1478963258963 | 1394/06/31 20:16:29 |
14504 |
![]() |
بدبختی یا خوشبختی |
... quote] 1478963258963 [quote][div]سید محمد مهدی حسینی [quote][div]گومر2 [quote][div]سید محمد مهدی حسینی والا من شنیدم میگن مدرسه سنگر ماست .... ولی به نظر من اشتباهی به جای سنگر نیرو های خودی رفتیم توی سنگر نیرو های دشمن !!!!!! [/quote]خجالت دارد! قباحت دارد! ![]() امروز دشمنان ما را میکوبند که علمتان عقب است و جهان سومی هستید و ... ![]() امروز باید علم را فراگیریم ... |
گومر2 | 1394/06/31 20:21:13 |
14505 |
![]() |
بدبختی یا خوشبختی |
... quote] 1478963258963 [quote][div]سید محمد مهدی حسینی [quote][div]گومر2 [quote][div]سید محمد مهدی حسینی والا من شنیدم میگن مدرسه سنگر ماست .... ولی به نظر من اشتباهی به جای سنگر نیرو های خودی رفتیم توی سنگر نیرو های دشمن !!!!!! [/quote]خجالت دارد! قباحت دارد! ![]() امروز دشمنان ما را میکوبند که علمتان عقب است و جهان سومی هستید و ... ![]() امروز باید علم را فراگیریم تا دشمن را بکوبیم ![]() که چمران در مناجاتش گفت: خدایا! کمکم کن تا علمم اف ... |
گومر2 | 1394/07/01 18:54:18 |
14506 |
![]() |
[quote] sirgoodboy این که پشت سر یک انسان طرح جلد باشه از نظر علم نوین ساپیدیس نشانگر بسته بودن فکر و تفکر و مطالب هرزه می باشد ![]() نویسنده این کتاب اقای گوهرمراد یا غلامحسین ساعدی انسان روشنفکر و با بصیرت بوده که این طرح جلد اعتبار این نویسنده توانا را ساقط می کند ![]() کمی بیشتر تفکر کن باشد که رستگار گردی ![]() |
سید321 | 1395/03/23 23:31:24 |
14507 |
![]() |
lord_sepehr | 1395/03/23 23:37:07 |
14508 |
![]() |
فارم های اینده |
... درکل تو عصر پادشاهان بازیکنا دو دسته ان یا کشاورزن یا کشاورز نیستن هرکی کشاورز نبود فارمه توپول سروره ![]() ![]() شاید صنعتگر یا نجار فارم نباشه ولی معمار 99 درصد فارمه ! چون سنگ واسه پاپ بازاست و برای حرفه ای ها کاربرد نداره |
sharv | 1395/03/25 12:38:29 |
14509 |
![]() |
شهر های 2 و 3 |
... لام همه بازیکن ها من سوالم اینه که شهر سوم را دور از خودم بزنم یا نزدیک راستی شهر دوم هم نزدیکم زدم خواسم بدونم درست هس یا نه ![]() بستگی ب استراژی بازیکن داره بعضیا ک میترسن شهر اولشون فارم شه و کنار شهر ی بازیکن قوی هستن ؛ دور میسازن تا لاقل شهر های بعدیشون فارم نشه اونایی هم ک قوی هستن گاهی همین کارو میکنن تا فارم ب اندازه ی کافی برا شهرهاشون گیر بیاد خلاصه اینکه باید سبک سنگین کنی و نوع سرور هم در نظ ... |
-king- | 1394/07/01 19:42:41 |
14510 |
![]() |
سرور 10 همه تو استراحتن |
... ol: ![]() مولتی هس دیگه این فقط بلده الکی با این اکانت اینو بزنه با اون اکانت اینو اصلا نمیدونن سروره چنده ![]() ![]() ![]() ![]() احسنت ![]() |
abbamin | 1394/07/20 17:55:59 |
14511 |
![]() |
عــلایق خـــود |
... ] ![]() کشور مورد علاقه:ایران ![]() درس مورد علاقه: از همشون بدم میاد ![]() گل مورد علاقه: لاله ![]() ماشیم مورد علاقه: ... ![]() کتاب مورد علاقه: ترسناک ![]() نوشیدنی مورد علاقه: شیر کاکائو ![]() روز مورد علاقه: جمعه ![]() فصل مورد علاقه: زمستون ![]() فعل مورد علاقه: دوستی ![]() ماه مورد علاقه: دی ![]() کسی که بهش علاقه دارید: بگم پررو میشه ![]() |
ِzahra14 | 1394/08/12 18:19:49 |
14512 |
![]() |
عــلایق خـــود |
... ] ![]() کشور مورد علاقه:ایران ![]() درس مورد علاقه: از همشون بدم میاد ![]() گل مورد علاقه: لاله ![]() ماشیم مورد علاقه: ... ![]() کتاب مورد علاقه: ترسناک ![]() نوشیدنی مورد علاقه: شیر کاکائو ![]() روز مورد علاقه: جمعه ![]() فصل مورد علاقه: زمستون ![]() فعل مورد علاقه: دوستی ![]() ماه مورد علاقه: دی ![]() کسی که بهش علاقه دارید: بگم پررو میشه ![]() مطمئنم که سپهره چون اون فرد مورد علاقش تویی و واسه تو هم حتمن اونه دیه ![]() |
غول قرمز | 1394/08/12 23:26:44 |
14513 |
![]() |
عــلایق خـــود |
... ] ![]() کشور مورد علاقه:ایران ![]() درس مورد علاقه: از همشون بدم میاد ![]() گل مورد علاقه: لاله ![]() ماشیم مورد علاقه: ... ![]() کتاب مورد علاقه: ترسناک ![]() نوشیدنی مورد علاقه: شیر کاکائو ![]() روز مورد علاقه: جمعه ![]() فصل مورد علاقه: زمستون ![]() فعل مورد علاقه: دوستی ![]() ماه مورد علاقه: دی ![]() کسی که بهش علاقه دارید: بگم پررو میشه ![]() مطمئنم که سپهره چون اون فرد مورد علاقش تویی و واسه تو هم حتمن اونه دیه ![]() خدا از دهنت بشنوه ![]() ![]() |
lord_sepehr | 1394/08/12 23:28:58 |
14514 |
![]() |
اسلندر من slender man |
[quote] سید321 [div]مطالب این تاپیک از سایت زیر کپی شده :http://tarsnak.lineblog.ir/post/14 اسلندر من کیست؟ همینجا از کسایی که میترسن خواهش میکنم نخونن من تحقیقم رو به زبان محاوره مینویسم چون راحت ترم ![]() خب داستان اسلندرمن در ابتدا یه صورت افسانه بود بعد ها کم کم بحثش جدی شد ... داستان از جایی جدی شد که یک مسابقه ی فتوش |
نصیرالدین | 1395/03/26 22:50:23 |
14515 |
![]() |
اسلندر من slender man |
[quote] نصیرالدین [quote][div]سید321 [div]مطالب این تاپیک از سایت زیر کپی شده :http://tarsnak.lineblog.ir/post/14 اسلندر من کیست؟ همینجا از کسایی که میترسن خواهش میکنم نخونن من تحقیقم رو به زبان محاوره مینویسم چون راحت ترم ![]() خب داستان اسلندرمن در ابتدا یه صورت افسانه بود بعد ها کم کم بحثش جدی شد ... داستان از جایی جدی شد که یک مسابقه ی فتوش |
sharv | 1395/03/26 22:53:16 |
14516 |
![]() |
اسلندر من slender man |
[quote] سید321 [div]مطالب این تاپیک از سایت زیر کپی شده :http://tarsnak.lineblog.ir/post/14 اسلندر من کیست؟ همینجا از کسایی که میترسن خواهش میکنم نخونن من تحقیقم رو به زبان محاوره مینویسم چون راحت ترم ![]() خب داستان اسلندرمن در ابتدا یه صورت افسانه بود بعد ها کم کم بحثش جدی شد ... داستان از جایی جدی شد که یک مسابقه ی فتوش |
moein0 | 1395/03/27 00:40:18 |
14517 |
![]() |
اسلندر من slender man |
[quote] moein0 [quote][div]سید321 [div]مطالب این تاپیک از سایت زیر کپی شده :http://tarsnak.lineblog.ir/post/14 اسلندر من کیست؟ همینجا از کسایی که میترسن خواهش میکنم نخونن من تحقیقم رو به زبان محاوره مینویسم چون راحت ترم ![]() خب داستان اسلندرمن در ابتدا یه صورت افسانه بود بعد ها کم کم بحثش جدی شد ... داستان از جایی جدی شد که یک مسابقه ی فتوش |
amirmohamad1--2 | 1395/03/27 10:46:43 |
14518 |
![]() |
اسلندر من slender man |
[quote] moein0 [quote][div]سید321 [div]مطالب این تاپیک از سایت زیر کپی شده :http://tarsnak.lineblog.ir/post/14 اسلندر من کیست؟ همینجا از کسایی که میترسن خواهش میکنم نخونن من تحقیقم رو به زبان محاوره مینویسم چون راحت ترم ![]() خب داستان اسلندرمن در ابتدا یه صورت افسانه بود بعد ها کم کم بحثش جدی شد ... داستان از جایی جدی شد که یک مسابقه ی فتوش |
سید321 | 1395/03/27 11:43:26 |
14519 |
![]() |
اسلندر من slender man |
![]() |
çiçek. | 1395/03/27 13:17:32 |
14520 |
![]() |
اسلندر من slender man |
a1374 | 1395/03/27 16:15:36 |
14521 |
![]() |
اسلندر من slender man |
[quote] نصیرالدین [quote][div]سید321 [div]مطالب این تاپیک از سایت زیر کپی شده :http://tarsnak.lineblog.ir/post/14 اسلندر من کیست؟ همینجا از کسایی که میترسن خواهش میکنم نخونن من تحقیقم رو به زبان محاوره مینویسم چون راحت ترم ![]() خب داستان اسلندرمن در ابتدا یه صورت افسانه بود بعد ها کم کم بحثش جدی شد ... داستان از جایی جدی شد که یک مسابقه ی فتوش |
m-kh6 | 1395/03/27 16:21:31 |
14522 |
![]() |
خواهشا کمک کنید اسپم ندید پوووکیدم |
... iv]زبان اصل؟؟؟[/div][/quote] نه دوبله ![]() نمیشناسم متاسفانه[/div][/quote] ![]() ایرانی خارجی بازی حتی یه دونه ![]() باربی ![]() معرفی نمیکردی سنگین تر بودی. ![]() |
moein0 | 1395/03/27 01:30:31 |
14523 |
![]() |
خواهشا کمک کنید اسپم ندید پوووکیدم |
... iv]زبان اصل؟؟؟[/div][/quote] نه دوبله ![]() نمیشناسم متاسفانه[/div][/quote] ![]() ایرانی خارجی بازی حتی یه دونه ![]() باربی ![]() معرفی نمیکردی سنگین تر بودی. ![]() خوب چه بدونم خیلی اصرار داشتی بازی معرفی کنیم منم اینو گفتم ![]() |
fati14 | 1395/03/27 01:31:36 |
14524 |
![]() |
عــلایق خـــود |
... ] ![]() کشور مورد علاقه:ایران ![]() درس مورد علاقه: از همشون بدم میاد ![]() گل مورد علاقه: لاله ![]() ماشیم مورد علاقه: ... ![]() کتاب مورد علاقه: ترسناک ![]() نوشیدنی مورد علاقه: شیر کاکائو ![]() روز مورد علاقه: جمعه ![]() فصل مورد علاقه: زمستون ![]() فعل مورد علاقه: دوستی ![]() ماه مورد علاقه: دی ![]() کسی که بهش علاقه دارید: بگم پررو میشه ![]() مطمئنم که سپهره چون اون فرد مورد علاقش تویی و واسه تو هم حتمن اونه دیه ![]() ![]() نمی دونم ![]() ![]() |
ِzahra14 | 1394/08/12 23:29:53 |
14525 |
![]() |
عــلایق خـــود |
... ] ![]() کشور مورد علاقه:ایران ![]() درس مورد علاقه: از همشون بدم میاد ![]() گل مورد علاقه: لاله ![]() ماشیم مورد علاقه: ... ![]() کتاب مورد علاقه: ترسناک ![]() نوشیدنی مورد علاقه: شیر کاکائو ![]() روز مورد علاقه: جمعه ![]() فصل مورد علاقه: زمستون ![]() فعل مورد علاقه: دوستی ![]() ماه مورد علاقه: دی ![]() کسی که بهش علاقه دارید: بگم پررو میشه ![]() مطمئنم که سپهره چون اون فرد مورد علاقش تویی و واسه تو هم حتمن اونه دیه ![]() خدا از دهنت بشنوه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ِzahra14 | 1394/08/12 23:30:06 |