جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
14401 |
![]() |
کلید طلا چه خصوصیاتی داره؟ |
... خیر کنی و ... ( این روش زیاد کاربرد نداره - البته قبلنا ک همه جوایز یهویی میومد عالی بود ولی حالا ک کم کم میاد تو اردوگاه ها بدرد نمیخوره ) 2- شانس = شانسی شهر بزن و هر از گاهی ازشون جاسوسی کن و با سنگین و سبک کردن تعداد سربازاش بفهم ک کی چی داره ی راهنمایی رفیقانه : اردوگاه هایی ک هیچی ندارن یعنی این شانس رو دارن ک بزودی ی جایزه بزرگ توشون قرار بگیره و اونایی هم ک سر جمع 1000 تا یا کمتر داره نزن چون « حداکثر » 50 تا سکه بیشتر ندارن البته واسه تازه واردایی مث شما 50 تا سکه هیجان و خوشحالی با تجربه هایی مث ما داره وقتی ک بخوایم کتیبه یا کلید بزنیم خلاصه صحبتم اینکه اگ حوصله و وقت گذاری رو بازیو نداری بیخیال شو چون 24 ساعت ، 24 ساعت ؛ 24 ساعت ( دارم تاکید میکنم - ن اینکه دکمه کیبوردم گیر کرده ) وقت لازمه تا ی چیزایی گیرت بیاد ب امید رقابتی « یکسان » ؛ چ از لحاظ تجربه و چ از لحاظ سکه بازی موفق باشین ![]() م ... |
sultan_amir5555 | 1394/06/22 22:22:37 |
14402 |
![]() |
یکی از دوستام ... |
... دم بودم .... دادمش به دوستم .... [/div][/quote] باریک ![]() بخشندگی ات قابل ستایش است ![]() البته اگه لازم شد پسش میگیرم ![]() ![]() ![]() ![]() محدوده سنی تخمین زده شده 10الی14 ![]() 12 خیلی نزدیک به 13 خخخخخخخخ[/div][/quote] پس درست بود ![]() باریک به خودم ![]() |
sirgoodboy | 1394/06/24 16:09:00 |
14403 |
![]() |
یکی از دوستام ... |
... دم بودم .... دادمش به دوستم .... [/div][/quote] باریک ![]() بخشندگی ات قابل ستایش است ![]() البته اگه لازم شد پسش میگیرم ![]() ![]() ![]() ![]() محدوده سنی تخمین زده شده 10الی14 ![]() 12 خیلی نزدیک به 13 خخخخخخخخ[/div][/quote] پس درست بود ![]() باریک به خودم ![]() .......... خیلی زحمت کشیدید ..... من صد ها بار سن خودم رو گفتم و علاوه بر اون بقیه هم سن من رو صد ها بار به صورت غیر مستقیم با عبارت هایی از جمله : سید کوچولو ![]() لطفا از این به بعد یه چیزی بگو که کسی اون رو کشف نکرده باشه .... |
سید محمد مهدی حسینی | 1394/06/24 16:14:18 |
14404 |
![]() |
یکی از دوستام ... |
... دم بودم .... دادمش به دوستم .... [/div][/quote] باریک ![]() بخشندگی ات قابل ستایش است ![]() البته اگه لازم شد پسش میگیرم ![]() ![]() ![]() ![]() محدوده سنی تخمین زده شده 10الی14 ![]() 12 خیلی نزدیک به 13 خخخخخخخخ[/div][/quote] پس درست بود ![]() باریک به خودم ![]() .......... خیلی زحمت کشیدید ..... من صد ها بار سن خودم رو گفتم و علاوه بر اون بقیه هم سن من رو صد ها بار به صورت غیر مستقیم با عبارت هایی از جمله : سید کوچولو ![]() لطفا از این به بعد یه چیزی بگو که کسی اون رو کشف نکرده باشه .... [/div][/quote] من نشنیده بودم اوچولو ![]() |
sirgoodboy | 1394/06/24 16:15:55 |
14405 |
![]() |
اتحاد ای سرور ۲۰ |
دوستان قدیمی ما هم میان حسین دژ حسن منجنیق محسن کماندار محاسن سواره و علی پاپ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aaa1395 | 1395/03/08 13:27:13 |
14406 |
![]() |
شروع سرور 20 و اتحاد هاد ونامتون |
از حرفه ای ها کیا بازی میکنن؟ علی سناتور رو میدونم بقیه رو بگین |
mƠЄƖƝ4321 | 1395/03/08 12:12:19 |
14407 |
![]() |
شروع سرور 20 و اتحاد هاد ونامتون |
![]() ![]() من نوبم والا میومدم ![]() ![]() |
احمدشوالیه | 1395/03/08 12:20:42 |
14408 |
![]() |
چرا تغیر نام میدین |
نمی دونم هم می ذاشتی خوب بود و هیچکدام هم باید می ذاشتی والا من که با اسم خودم میام رفیقامو پیدا کنم و علی الخصوص اسم اصلی دشمنا بشناسن بازی لذت بخش تر شه |
m-kh6 | 1395/03/10 14:28:22 |
14409 |
![]() |
یکی از دوستام ... |
... دم بودم .... دادمش به دوستم .... [/div][/quote] باریک ![]() بخشندگی ات قابل ستایش است ![]() البته اگه لازم شد پسش میگیرم ![]() ![]() ![]() ![]() محدوده سنی تخمین زده شده 10الی14 ![]() 12 خیلی نزدیک به 13 خخخخخخخخ[/div][/quote] پس درست بود ![]() باریک به خودم ![]() .......... خیلی زحمت کشیدید ..... من صد ها بار سن خودم رو گفتم و علاوه بر اون بقیه هم سن من رو صد ها بار به صورت غیر مستقیم با عبارت هایی از جمله : سید کوچولو ![]() لطفا از این به بعد یه چیزی بگو که کسی اون رو کشف نکرده باشه .... [/div][/quote] من نشنیده بودم اوچولو ![]() ![]() |
سید محمد مهدی حسینی | 1394/06/24 16:22:27 |
14410 |
![]() |
یکی از دوستام ... |
... دم بودم .... دادمش به دوستم .... [/div][/quote] باریک ![]() بخشندگی ات قابل ستایش است ![]() البته اگه لازم شد پسش میگیرم ![]() ![]() ![]() ![]() محدوده سنی تخمین زده شده 10الی14 ![]() 12 خیلی نزدیک به 13 خخخخخخخخ[/div][/quote] پس درست بود ![]() باریک به خودم ![]() .......... خیلی زحمت کشیدید ..... من صد ها بار سن خودم رو گفتم و علاوه بر اون بقیه هم سن من رو صد ها بار به صورت غیر مستقیم با عبارت هایی از جمله : سید کوچولو ![]() لطفا از این به بعد یه چیزی بگو که کسی اون رو کشف نکرده باشه .... [/div][/quote] من نشنیده بودم اوچولو ![]() ![]() سلام سید کوچولو ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aliarash2012 | 1394/06/24 16:25:05 |
14411 |
![]() |
یکی از دوستام ... |
... دم بودم .... دادمش به دوستم .... [/div][/quote] باریک ![]() بخشندگی ات قابل ستایش است ![]() البته اگه لازم شد پسش میگیرم ![]() ![]() ![]() ![]() محدوده سنی تخمین زده شده 10الی14 ![]() 12 خیلی نزدیک به 13 خخخخخخخخ[/div][/quote] پس درست بود ![]() باریک به خودم ![]() .......... خیلی زحمت کشیدید ..... من صد ها بار سن خودم رو گفتم و علاوه بر اون بقیه هم سن من رو صد ها بار به صورت غیر مستقیم با عبارت هایی از جمله : سید کوچولو ![]() لطفا از این به بعد یه چیزی بگو که کسی اون رو کشف نکرده باشه .... [/div][/quote] من نشنیده بودم اوچولو ![]() ![]() سلام سید کوچولو ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
سید محمد مهدی حسینی | 1394/06/24 16:29:27 |
14412 |
![]() |
نظر سنجی درباره ی انتخابی المپیک والیبال |
نتایج ایران سه استرالیه صفر ایران سه کانادا دو ایران صفر فرانسه سه ایران سه زاپن یک ایران سه چیم دو |
رض_علی | 1395/03/12 20:37:07 |
14413 |
![]() |
نتایج ایران سه استرالیه صفر ایران سه کانادا دو ایران صفر فرانسه سه ایران سه زاپن یک |
رض_علی | 1395/03/12 20:37:48 |
14414 |
![]() |
به نظرتون بازی بعدی ایران برابر چین چند چند میشه من نیگ سه یک ایران |
رض_علی | 1395/03/12 20:51:00 |
14415 |
![]() |
ایران 3-چین2 بابا اینا که چینی بودن چطور بردن |
m-kh6 | 1395/03/13 13:53:14 |
14416 |
![]() |
لهستانم چینو با همین نتیجه برد به احتمال زیاد لهستان اوله،دوم و سومی هم بین ایرانو فرانسه هستش |
غول قرمز | 1395/03/13 14:19:37 |
14417 |
![]() |
ذِی الحَجَّــه |
... رو پر پر میکنه یا جای اینکه بزنیمش تو دریا دریارو بشمافه بشینیم پیاده بریم اونور آب میریم یدونه قایق تفریحی یا ازین جت اسکیا میخریم باهاش میریم اونور آب چه کاریه خب این همه راهو پیاده پاشیم بریم توی سنگلاخ کف آب دو تا خیابون اونور تر میخوایم بریم تاکسی سوار میشیم اونوقت انتظار دارید این همه راهو پیاده بریم؟ |
momy.boy2 | 1394/06/24 15:59:13 |
14418 |
![]() |
توضیحش زیاده بیاین داخل تا بگم ... |
... وچولو من فیلمو دیدم اصلا نترسیدم راستی سید کوچولو من شنیدم این بازری بسیار اعتیاد آور است ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [/div][/quote] فیلم که ترسناک نیست ... ![]() من فقط پیاز داغشو زیاد کردم ..... ولی اگه جای اون ها بودی یکم میترسیدی .... چون غرق در بازی میشی و دیگه نمی فهمی که این اصلا واقعی نیست .... زهر مار و سید کوچولو .... اره باووو .. اعتیاد آوره .... ولی فقط کافیه کار ساخت و ساز و معماریت تموم بشه ( مثل من ) . چون دیگه هیچی برای ساختن به نظرت نمیاد خیلی سریع اعتیادش میپره .... اگه نسخه ی اندروید پایان داشت من دیروز تمومش کرده بودم .... چون معبد رو کشف کردم ولی اندر آی که کلید دروازه به دنیای آخر هست رو ندارم .... یعنی اصلا توی نسخه ی اندروید نیست .... الان من اصلا بهش اعتیاد ندارم .... چون کار جدیدی توش ندارم .... |
سید محمد مهدی حسینی | 1394/06/29 11:13:08 |
14419 |
![]() |
اره ایران بعید میدونم،لهستان نو بزنه ولی ایشالله حتما صعود میکنه |
رض_علی | 1395/03/13 16:57:23 |
14420 |
![]() |
اره ایران بعید میدونم،لهستان نو بزنه ولی ایشالله حتما صعود میکنه |
رض_علی | 1395/03/13 16:58:01 |
14421 |
![]() |
تبریک ایران سه بر یک تیم لهستان را برد ولی البته لهستان تقریبا تیم دوم خود بود |
رض_علی | 1395/03/15 14:54:49 |
14422 |
![]() |
ذِی الحَجَّــه |
... رو پر پر میکنه یا جای اینکه بزنیمش تو دریا دریارو بشمافه بشینیم پیاده بریم اونور آب میریم یدونه قایق تفریحی یا ازین جت اسکیا میخریم باهاش میریم اونور آب چه کاریه خب این همه راهو پیاده پاشیم بریم توی سنگلاخ کف آب دو تا خیابون اونور تر میخوایم بریم تاکسی سوار میشیم اونوقت انتظار دارید این همه راهو پیاده بریم؟[/div][/quote] مگر برای فروش گذاشتند ![]() اگر برای فروش هست تو برو عصای یکی دیگر را بخر مثلا عیسی ![]() |
sirgoodboy | 1394/06/24 16:01:22 |
14423 |
![]() |
توضیحش زیاده بیاین داخل تا بگم ... |
... وچولو من فیلمو دیدم اصلا نترسیدم راستی سید کوچولو من شنیدم این بازری بسیار اعتیاد آور است ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [/div][/quote] فیلم که ترسناک نیست ... ![]() من فقط پیاز داغشو زیاد کردم ..... ولی اگه جای اون ها بودی یکم میترسیدی .... چون غرق در بازی میشی و دیگه نمی فهمی که این اصلا واقعی نیست .... زهر مار و سید کوچولو .... اره باووو .. اعتیاد آوره .... ولی فقط کافیه کار ساخت و ساز و معماریت تموم بشه ( مثل من ) . چون دیگه هیچی برای ساختن به نظرت نمیاد خیلی سریع اعتیادش میپره .... اگه نسخه ی اندروید پایان داشت من دیروز تمومش کرده بودم .... چون معبد رو کشف کردم ولی اندر آی که کلید دروازه به دنیای آخر هست رو ندارم .... یعنی اصلا توی نسخه ی اندروید نیست .... الان من اصلا بهش اعتیاد ندارم .... چون کار جدیدی توش ندارم ....[/div][/quote] خلاقیت تو خیلی پاینه اگه من برم توی بازی به خاطر خلاقیت زیادم معتاد بازی میشم سید کوچولو ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aliarash2012 | 1394/06/29 11:15:35 |
14424 |
![]() |
تبریک ایران سه بر یک تیم لهستان را برد ولی البته لهستان تقریبا تیم دوم خود بود |
رض_علی | 1395/03/15 14:54:52 |
14425 |
![]() |
سی درصد افراد درست حدس زدند |
رض_علی | 1395/03/17 11:15:43 |