جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
14026 |
![]() |
حسین اقو زلزله محبوب هرچی دله خخخخ |
به همین زودی رفیقت از یادت رفت گومر2 |
aliarash2012 | 1394/06/30 22:31:22 |
14027 |
![]() |
دلام بینگوام |
بینیگو کیه خخخخخخ فیقط حسن اقو خخخخخ ![]() |
raminsmart | 1394/06/31 12:05:02 |
14028 |
![]() |
بدبختی یا خوشبختی |
والا من شنیدم میگن مدرسه سنگر ماست .... ولی به نظر من اشتباهی به جای سنگر نیرو های خودی رفتیم توی سنگر نیرو های دشمن !!!!!! |
سید محمد مهدی حسینی | 1394/06/31 16:27:33 |
14029 |
![]() |
دژکوب برای حملات |
تاثیر دژکوب زیاد هست برای حمله های سنگین به بازیکن ها نه برای زدن یه متروکه تو زدن متروکه باشه نباشه 3 کیلو فرق تلفات هست چون نیروهاش کم هست تو اردوگاه یه حمله که شبیه سازی کنی بدون دژ و با دژ تاثیرش رو میبینی |
ahmad6008 | 1394/07/04 22:15:04 |
14030 |
![]() |
سرور 12 مردشی بیا |
خیلی ممنونم از شما ... اما صرفا جهت اطلاع شما ، ملت سرباز پرور عصر پادشاهان ، در عرض یه هفته ، بالای 120 کیلو نیرو میزنن ... بازم تشکر بخاطر حسن نیت ... |
samanshopolak | 1394/07/06 20:43:42 |
14031 |
![]() |
سرور 12 مردشی بیا |
ما که 12 میایم 3-4 تا 500تایی و 2-3 تا کلید و صندوقچه بسنده میکنیم .. بعدشم دیگه تفریحی بازی میکنیمو هرچی نیرو داریم فدای رفیق ![]() |
mhs-e | 1394/07/08 08:54:18 |
14032 |
![]() |
تقویم و تاریخ |
... ده ! در ضمن درین تاریخ مبارک جمهوری اسلامی شخصیت کاملا ایرانی توش رسما جایی نداره! فقط شخصیت های تاریخ معاصر(اونم شیعه هاش) و شخصیت های ایرانی اسلامی حضور دارن!(که اونم باالطبع شیعه هاش مگه اینکه سنیه خیلی بزرگی باشه که با ارفاق وارد تقویم شده باشه! وگرنه یک نفر که دین غیر اسلام داشته باشه اگه توش دیدید!) و تا اونجایی هم که خبر دارم بنده تنها تقویمی که توش روز جهانی کوروش 7 آبان ماه وجود نداره تاریخ جمهوری اسلامی هستش و توی تاریخ های خارجی هم این روز هستش![/div][/quote] میتونم من دین شریف شمارو سوال کنم ؟ |
dashmohammad | 1394/06/01 15:12:10 |
14033 |
![]() |
تقویم و تاریخ |
... ده ! در ضمن درین تاریخ مبارک جمهوری اسلامی شخصیت کاملا ایرانی توش رسما جایی نداره! فقط شخصیت های تاریخ معاصر(اونم شیعه هاش) و شخصیت های ایرانی اسلامی حضور دارن!(که اونم باالطبع شیعه هاش مگه اینکه سنیه خیلی بزرگی باشه که با ارفاق وارد تقویم شده باشه! وگرنه یک نفر که دین غیر اسلام داشته باشه اگه توش دیدید!) و تا اونجایی هم که خبر دارم بنده تنها تقویمی که توش روز جهانی کوروش 7 آبان ماه وجود نداره تاریخ جمهوری اسلامی هستش و توی تاریخ های خارجی هم این روز هستش![/div][/quote] خب خسته نباشی نمیدونستم تولد کوروش داخل تقویم هست و جشن شهریور گان[/div][/quote] نه روز جهانی کوروش روز تولد کوروش که نیستش عزیزم روزیه که کوروش وارد بابل شد و تمام مردم رو بخشید و گفت هرکسی هر ... |
momy.boy2 | 1394/06/01 15:18:43 |
14034 |
![]() |
تقویم و تاریخ |
... ده ! در ضمن درین تاریخ مبارک جمهوری اسلامی شخصیت کاملا ایرانی توش رسما جایی نداره! فقط شخصیت های تاریخ معاصر(اونم شیعه هاش) و شخصیت های ایرانی اسلامی حضور دارن!(که اونم باالطبع شیعه هاش مگه اینکه سنیه خیلی بزرگی باشه که با ارفاق وارد تقویم شده باشه! وگرنه یک نفر که دین غیر اسلام داشته باشه اگه توش دیدید!) و تا اونجایی هم که خبر دارم بنده تنها تقویمی که توش روز جهانی کوروش 7 آبان ماه وجود نداره تاریخ جمهوری اسلامی هستش و توی تاریخ های خارجی هم این روز هستش![/div][/quote] خب خسته نباشی نمیدونستم تولد کوروش داخل تقویم هست و جشن شهریور گان[/div][/quote] نه روز جهانی کوروش روز تولد کوروش که نیستش عزیزم روزیه که کوروش وارد بابل شد و تمام مردم رو بخشید و گفت هرکسی هر دینی داره میتونه که داشته باشه و حتی به ... |
dashmohammad | 1394/06/01 15:43:29 |
14035 |
![]() |
کلید طلا.... |
احسنت |
abbamin | 1394/07/19 17:43:57 |
14036 |
![]() |
مُــــحَــرَّم |
احسنت باد ![]() تبارک الله ![]() |
گومر1 | 1394/07/26 18:16:15 |
14037 |
![]() |
تقویم و تاریخ |
... ده ! در ضمن درین تاریخ مبارک جمهوری اسلامی شخصیت کاملا ایرانی توش رسما جایی نداره! فقط شخصیت های تاریخ معاصر(اونم شیعه هاش) و شخصیت های ایرانی اسلامی حضور دارن!(که اونم باالطبع شیعه هاش مگه اینکه سنیه خیلی بزرگی باشه که با ارفاق وارد تقویم شده باشه! وگرنه یک نفر که دین غیر اسلام داشته باشه اگه توش دیدید!) و تا اونجایی هم که خبر دارم بنده تنها تقویمی که توش روز جهانی کوروش 7 آبان ماه وجود نداره تاریخ جمهوری اسلامی هستش و توی تاریخ های خارجی هم این روز هستش![/div][/quote] خب خسته نباشی نمیدونستم تولد کوروش داخل تقویم هست و جشن شهریور گان[/div][/quote] نه روز جهانی کوروش روز تولد کوروش که نیستش عزیزم روزیه که کوروش وارد بابل شد و تمام مردم رو بخشید و گفت هرکسی هر دینی داره میتونه که داشته باشه و حتی به تمامی خدایانشون هم احترام گذاشت و معابدی ... |
momy.boy2 | 1394/06/01 15:24:22 |
14038 |
![]() |
تقویم و تاریخ |
... ده ! در ضمن درین تاریخ مبارک جمهوری اسلامی شخصیت کاملا ایرانی توش رسما جایی نداره! فقط شخصیت های تاریخ معاصر(اونم شیعه هاش) و شخصیت های ایرانی اسلامی حضور دارن!(که اونم باالطبع شیعه هاش مگه اینکه سنیه خیلی بزرگی باشه که با ارفاق وارد تقویم شده باشه! وگرنه یک نفر که دین غیر اسلام داشته باشه اگه توش دیدید!) و تا اونجایی هم که خبر دارم بنده تنها تقویمی که توش روز جهانی کوروش 7 آبان ماه وجود نداره تاریخ جمهوری اسلامی هستش و توی تاریخ های خارجی هم این روز هستش![/div][/quote] خب خسته نباشی نمیدونستم تولد کوروش داخل تقویم هست و جشن شهریور گان[/div][/quote] نه روز جهانی کوروش روز تولد کوروش که نیستش عزیزم روزیه که کوروش وارد بابل شد و تمام مردم رو بخشید و گفت هرکسی هر دینی داره میتونه که داشته باشه و حتی به تمامی خدایانشون هم احترام گذاشت و معابدی ... |
momy.boy2 | 1394/06/01 15:44:22 |
14039 |
![]() |
سرور 10 همه تو استراحتن |
حسن ![]() ![]() |
bi masraf | 1394/07/26 18:38:03 |
14040 |
![]() |
اهنگ بسیار زیبای زمانی و هلالی در مورده امام حسین |
احسنت |
abbamin | 1394/07/25 21:52:42 |
14041 |
![]() |
سلام چطوری شهر جدید ایجاد کنم؟؟؟لطفا کمکم کنید |
احسنت |
abbamin | 1394/07/30 14:20:56 |
14042 |
![]() |
تقویم و تاریخ |
... ده ! در ضمن درین تاریخ مبارک جمهوری اسلامی شخصیت کاملا ایرانی توش رسما جایی نداره! فقط شخصیت های تاریخ معاصر(اونم شیعه هاش) و شخصیت های ایرانی اسلامی حضور دارن!(که اونم باالطبع شیعه هاش مگه اینکه سنیه خیلی بزرگی باشه که با ارفاق وارد تقویم شده باشه! وگرنه یک نفر که دین غیر اسلام داشته باشه اگه توش دیدید!) و تا اونجایی هم که خبر دارم بنده تنها تقویمی که توش روز جهانی کوروش 7 آبان ماه وجود نداره تاریخ جمهوری اسلامی هستش و توی تاریخ های خارجی هم این روز هستش![/div][/quote] خب خسته نباشی نمیدونستم تولد کوروش داخل تقویم هست و جشن شهریور گان[/div][/quote] نه روز جهانی کوروش روز تولد کوروش که نیستش عزیزم روزیه که کوروش وارد بابل شد و تمام مردم رو بخشید و گفت هرکسی هر دینی داره میتونه که داشته باشه و حتی به تمامی خدایانشون هم احترام گذاشت و معابدی هم که خراب شده بود رو دستور به بازسازیش ... |
مهدی-098 | 1394/06/01 15:46:34 |
14043 |
![]() |
تقویم و تاریخ |
[quote] momy.boy2 [quote][div]گومر2 [quote][div]momy.boy2 این پیامه منه اصلا عشق خالصانه و بی ریای من داره ازش چکه میکنه ولی این سنگ دل در کمال وقاهت دست رد به سینم زد و گفت نه [/quote]![]() http://uupload.ir/files/w2p9_sa.png http://uupload.ir/files/nuc3_sag.png بزار جوهر این پستت خشک شه بعد ![]() [b]" ساغرو به زور |
گومر2 | 1394/06/01 16:37:57 |
14044 |
![]() |
تقویم و تاریخ |
... 2[/b][/div] [quote][div]momy.boy2 [quote][div]گومر2 [quote][div]momy.boy2 این پیامه منه اصلا عشق خالصانه و بی ریای من داره ازش چکه میکنه ولی این سنگ دل در کمال وقاهت دست رد به سینم زد و گفت نه [/quote]![]() http://uupload.ir/files/w2p9_sa.png http://uupload.ir/files/nuc3_sag.png بزار جوهر این پستت خشک شه بعد ![]() [b]" ساغرو به زور بابام دوست داشتم، ش ... |
مهدی-098 | 1394/06/01 16:39:30 |
14045 |
![]() |
نظرسنجی گنجینه ها |
الان خوبه |
abbamin | 1394/08/01 16:56:47 |
14046 |
![]() |
نامرد ها خودشان را را مشخص کردن |
... ا تلفاتمون رو بدیم 2 روز روز آخر متحدی رو کنسل کردید و خواستید شانستون رو برای درآوردنه کتیبه امتحان کنید اشکالی نداره . گلایه ای نیست ولی لطفا شایعه پراکنی نکنید شکر خدا بچه ها انجمن میشناسن ما رو ![]() |
bi masraf | 1394/08/07 22:13:56 |
14047 |
![]() |
خیلی دیگه .... |
... /div][/quote] احساس کردم یه کم لحجه داری ![]() در کل خوب بود تمرین کنی خواننده خوبی میشی ![]() ![]() اگه یه کم لایک کنی خوبه ![]() ![]() کلا لایک خوم خوب نیست بچه ها میشناسن مارو یه مسابقه کمترین لایک کن کذاشتن من اول شدم ![]() ![]() |
rezadefender | 1394/08/19 22:50:34 |
14048 |
![]() |
تاپیک جامع PS4 |
rest mod شاید ندونن اینچیه ممکنه شما بخواید فایل سنگینی دانلود کنید به علت حجم زیاد شماPS4 را خاموش نمیکنید اما ابن بدترین کار است و فشارربسیار ینگینی به کنسول وارد میکند و بعد 4 بار کنسول میسوزد پس برای دانلود فایل بهتی استPS4 را روی رست مود بگذ |
gogor2 | 1394/09/03 16:11:47 |
14049 |
![]() |
تقویم و تاریخ |
... ده ! در ضمن درین تاریخ مبارک جمهوری اسلامی شخصیت کاملا ایرانی توش رسما جایی نداره! فقط شخصیت های تاریخ معاصر(اونم شیعه هاش) و شخصیت های ایرانی اسلامی حضور دارن!(که اونم باالطبع شیعه هاش مگه اینکه سنیه خیلی بزرگی باشه که با ارفاق وارد تقویم شده باشه! وگرنه یک نفر که دین غیر اسلام داشته باشه اگه توش دیدید!) و تا اونجایی هم که خبر دارم بنده تنها تقویمی که توش روز جهانی کوروش 7 آبان ماه وجود نداره تاریخ جمهوری اسلامی هستش و توی تاریخ های خارجی هم این روز هستش![/div][/quote] خب خسته نباشی نمیدونستم تولد کوروش داخل تقویم هست و جشن شهریور گان[/div][/quote] نه روز جهانی کوروش روز تولد کوروش که نیستش عزیزم روزیه که کوروش وارد بابل شد و تمام مردم رو بخشید و گفت هرکسی هر دینی داره میتونه که داشته باشه و حتی به تمامی خدایانشون هم احترام گذاشت و معابدی هم که خراب شده بود رو دستور به بازسازیشون داد! و بزرگترین کارشم این بود که ب ... |
momy.boy2 | 1394/06/01 15:48:39 |
14050 |
![]() |
تقویم و تاریخ |
[quote] dmc4s [quote][div]مهدی-098 [quote][div]momy.boy2 این پیامه منه اصلا عشق خالصانه و بی ریای من داره ازش چکه میکنه ولی این سنگ دل در کمال وقاهت دست رد به سینم زد و گفت نه [/quote]![]() http://uupload.ir/files/w2p9_sa.png http://uupload.ir/files/nuc3_sag.png کی میخوای یاد بگیری پیامای خصوصی رو نیاری تو تاپیک : |
momy.boy2 | 1394/06/01 16:40:17 |