جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
13226 |
![]() |
ملاک ازدواج |
... واج اینکه تا 30 سالگی به هیچ عنوان ازدواج نکنید چون زیر 30 سال بچه هستید الان به نظرتون با 2 سال پیشتون یکی هستید؟آدمی که در 30 سالگی هستید چی با الانتون یکیه؟ پس اول بزارید یکم بزرگ شید و بر مبنای سنن و احساسات یه زندگی رو شروع نکنید اوناییم که میگن پیر میشیم از 30 سالگی تا 40 سالگیم سالی یدونه بچه بیارید میشه 10 تا بچه! ازدواج سن بیشتر بچه های اینجا نمیخوره به این داستانا ولی به گمان من فقط و فقط باید به دنبال یک مادر خوب(برای آقایون) و یا یک پدر خوب(برای خانوم ها) برای بچه هاتون باشید شما سختی کشیدید در زندگیتون بچتون نکشه و بتونید یک پدر مادر نمونه باشید که بچه هاتون بهتون افتخار کنن یه آدم با فساد اخلاقی که هنوز بچس و بچگیشو نکرده نمیتونه پدر مادر خوبی باشه اگه بغیر از ازدواج هم فکر دیگه ای دارید برای زندگی با دوستی به همه ی اینا میشه رسید اینکه طرف پولداره فقره اینا همه چرته فقط آدمی که از نظر عقلی خیلی پولدار تر یا فقیر تز هستش ازتون با اون زندگی شروع نکنید همین اینکه طرف مالشو میزنه تو سرتون اینا همه حرفه آدم ندید بدید اینجوریه وگرنه اصلا مال واسه کسی که چشم سیره اصلا مهم نیست که چجوری خرج بشه شما اگه بزرگ نشده باشید و برای تشکیل خونواده ازدواج نکنید فردا یه خانوم یا آقای حذاب میبینید میرید سمتش چون هنوز بزرگ نشده عقلتون یا دوست دارید مجردی برید بچرخید چون اینا عقده شده هروقت واقعا به بلوغ رسیدید اون موقع دنبال شخص مناسب خواهید بود بچه نباید بخواطر فقز پدر مادر(بخصوص مالی) یه سری چیزارو در کودکی تجربه نکنه و مجب ... |
خوابم-میاد | 1394/05/02 15:24:20 |
13227 |
![]() |
مدل موی شما ... |
این حرف خیلی سنگینیه ..... ببخشیدش هم به درد خودش میخوره ... فقط من بدونم این چند سالشه ..... الان میرم از توی جستجو پیدا میکنم سنشو .... |
سید محمد مهدی حسینی | 1394/05/08 17:03:56 |
13228 |
![]() |
مدل موی شما ... |
... محمد مهدی حسینی[/b][/div]
این حرف خیلی سنگینیه ..... ببخشیدش هم به درد خودش میخوره ... فقط من بدونم این چند سالشه ..... الان میرم از توی جستجو پیدا میکنم سنشو .... نمیخاد بری14 ![]() |
zahra14 | 1394/05/08 17:04:40 |
13229 |
![]() |
ملاک ازدواج |
... واج اینکه تا 30 سالگی به هیچ عنوان ازدواج نکنید چون زیر 30 سال بچه هستید الان به نظرتون با 2 سال پیشتون یکی هستید؟آدمی که در 30 سالگی هستید چی با الانتون یکیه؟ پس اول بزارید یکم بزرگ شید و بر مبنای سنن و احساسات یه زندگی رو شروع نکنید اوناییم که میگن پیر میشیم از 30 سالگی تا 40 سالگیم سالی یدونه بچه بیارید میشه 10 تا بچه!بعدشم وضع مالی 30 سالگیتون که با الانتون یکیه؟زندگی ای که اون موقع برای خودتون و بچتون میسازید چی با 20 سالگیتون که دست از پا دراز تز میخواید زندگی بسازید یکیه؟) خیلیام میان میگن مهم فقط عشق و علاقس عشق باشه اصلا کارتن خوابی میکنم با عشقم عزیزم با عشقت میتونی اینکارو کنی ولی بچت نباید کارتن خواب بدنیا بیاد ![]() سن بیشتر بچه های اینجا اصلا به ازدواج نمیخوره ولی به گمان من فقط و فقط باید به دنبال یک مادر خوب(برای آقایون) و یا یک پدر خوب(برای خانوم ها) برای بچه هاتون باشید همین این معیار رو شما در نظر بگیرید کلی معیار های الکی میره کنار واقعا اینکه بچتون توی یه مدرسه در پیت بزرگ بشه بدون هیچگونه کلاسی رفتن با اینکه یه مدرسه حداقل متوسط بره با دو تا کلاس زبان با باشگاه یکیه واقعا؟ شما سختی کشیدید در زندگیتون بچتون نکشه و بتونید یک پدر مادر نمونه باشید که بچه هاتون بهتون افتخار کنن چون همه ی ما به نسل بعدیمون بدهکاریم پس این بدهی رو باید به نحو احسنت پرداخت بکنیم نه اینکه یه زندگی حیوونی براشون بسازیم یه آدم با فساد اخلاقی که هنوز بچس و بچگیشو نکرده نمیتونه پدر مادر خوبی باشه! ... |
هوی_نقی | 1394/05/02 15:15:49 |
13230 |
![]() |
میانگین ارزش پست های شما چه قدر است؟ |
... iv]
عمه منم همش همینو میگف تا اخرش زیر تریلی 18 چرخ رنده شد سگا اومدن خوردنش ![]() هزار بار گفتم شبا فیلم ترسناک نبین ![]() |
هـــیولا | 1394/05/10 13:54:09 |
13231 |
![]() |
... iv]
عمه منم همش همینو میگف تا اخرش زیر تریلی 18 چرخ رنده شد سگا اومدن خوردنش ![]() هزار بار گغتم شبا فیلم ترسناک نبین ![]() به خدا صبح دیدم ![]() بیشور نفهم ![]() |
zahra14 | 1394/05/10 13:56:22 |
13232 |
![]() |
ملاک ازدواج |
... واج اینکه تا 30 سالگی به هیچ عنوان ازدواج نکنید چون زیر 30 سال بچه هستید الان به نظرتون با 2 سال پیشتون یکی هستید؟آدمی که در 30 سالگی هستید چی با الانتون یکیه؟ پس اول بزارید یکم بزرگ شید و بر مبنای سنن و احساسات یه زندگی رو شروع نکنید اوناییم که میگن پیر میشیم از 30 سالگی تا 40 سالگیم سالی یدونه بچه بیارید میشه 10 تا بچه! ازدواج سن بیشتر بچه های اینجا نمیخوره به این داستانا ولی به گمان من فقط و فقط باید به دنبال یک مادر خوب(برای آقایون) و یا یک پدر خوب(برای خانوم ها) برای بچه هاتون باشید شما سختی کشیدید در زندگیتون بچتون نکشه و بتونید یک پدر مادر نمونه باشید که بچه هاتون بهتون افتخار کنن یه آدم با فساد اخلاقی که هنوز بچس و بچگیشو نکرده نمیتونه پدر مادر خوبی باشه اگه بغیر از ازدواج هم فکر دیگه ای دارید برای زندگی با دوستی به همه ی اینا میشه رسید اینکه طرف پولداره فقره اینا همه چرته فقط آدمی که از نظر عقلی خیلی پولدار تر یا فقیر تز هستش ازتون با اون زندگی شروع نکنید همین اینکه طرف مالشو میزنه تو سرتون اینا همه حرفه آدم ندید بدید اینجوریه وگرنه اصلا مال واسه کسی که چشم سیره اصلا مهم نیست که چجوری خرج بشه شما اگه بزرگ نشده باشید و برای تشکیل خونواده ازدواج نکنید فردا یه خانوم یا آقای حذاب میبینید میرید سمتش چون هنوز بزرگ نشده عقلتون یا دوست دارید مجردی برید بچرخید چون اینا عقده شده هروقت واقعا به بلوغ رسیدید اون موقع دنبال شخص مناسب خواهید بود بچه نباید بخواطر فقز پدر مادر(بخصوص مالی) یه سری چیزارو در کودکی تجربه نکنه و مجبور به سر کار رفتن بشه [/b] [u]در هر ح ... |
هوی_نقی | 1394/05/02 15:32:24 |
13233 |
![]() |
ملاک ازدواج |
در فرهنگ دهخدا(معتبر ترین کتاب فرهنگ لغت فارسی) جلد ن صفحه 721: کلمه نکاح به معی جماع کردن میباشد(همون سکـس) همچنین در فرهنگ لغت عربی به عرب |
هوی_نقی | 1394/05/02 23:10:31 |
13234 |
![]() |
... iv]
عمه منم همش همینو میگف تا اخرش زیر تریلی 18 چرخ رنده شد سگا اومدن خوردنش ![]() هزار بار گغتم شبا فیلم ترسناک نبین ![]() به خدا صبح دیدم ![]() دیگه بد تر صبح من خوابم پا میشی فیلم میبینی ؟ ![]() |
هـــیولا | 1394/05/10 13:56:34 |
13235 |
![]() |
سرورهای سریع عصر پادشاهان |
داش چند نفر تو نظر سنجی شرکت کرده اند ![]() |
bozgoot(k) | 1394/05/13 09:57:23 |
13236 |
![]() |
سرورهای سریع عصر پادشاهان |
متاسفانه انجمن این یه مورد قابلیتو نداره ![]() شما فرض کن خیلیا شرکت کردن ![]() حدس منو بخوای ، 43 نفر همینجوری الکی ![]() |
h.palad | 1394/05/13 09:59:30 |
13237 |
![]() |
چه جوری میشه؟ |
... میکنه،اونوقت من خودمو بکشم 15 میل میزنم.(البته قبول دارم نوبم ![]() ![]() یعنی امیدوارم که قضیه مولتی درست بشه. ولی خب بعضی ها هم ادعا دارن که ما پاک پاک غارت میکنیم و از این حرفا.... میشه با نظر سنجی پایین فهمید، به نظر شما غارت افراد تاپ غارت تو سرور های فعال پاک پاک است؟ ![]() [/div][/quote] به سختی ![]() |
هـــیولا | 1394/05/11 15:01:46 |
13238 |
![]() |
ملاک ازدواج |
... واج اینکه تا 30 سالگی به هیچ عنوان ازدواج نکنید چون زیر 30 سال بچه هستید الان به نظرتون با 2 سال پیشتون یکی هستید؟آدمی که در 30 سالگی هستید چی با الانتون یکیه؟ پس اول بزارید یکم بزرگ شید و بر مبنای سنن و احساسات یه زندگی رو شروع نکنید اوناییم که میگن پیر میشیم از 30 سالگی تا 40 سالگیم سالی یدونه بچه بیارید میشه 10 تا بچه! ازدواج سن بیشتر بچه های اینجا نمیخوره به این داستانا ولی به گمان من فقط و فقط باید به دنبال یک مادر خوب(برای آقایون) و یا یک پدر خوب(برای خانوم ها) برای بچه هاتون باشید شما سختی کشیدید در زندگیتون بچتون نکشه و بتونید یک پدر مادر نمونه باشید که بچه هاتون بهتون افتخار کنن یه آدم با فساد اخلاقی که هنوز بچس و بچگیشو نکرده نمیتونه پدر مادر خوبی باشه اگه بغیر از ازدواج هم فکر دیگه ای دارید برای زندگی با دوستی به همه ی اینا میشه رسید اینکه طرف پولداره فقره اینا همه چرته فقط آدمی که از نظر عقلی خیلی پولدار تر یا فقیر تز هستش ازتون با اون زندگی شروع نکنید همین اینکه طرف مالشو میزنه تو سرتون اینا همه حرفه آدم ندید بدید اینجوریه وگرنه اصلا مال واسه کسی که چشم سیره اصلا مهم نیست که چجوری خرج بشه شما اگه بزرگ نشده باشید و برای تشکیل خونواده ازدواج نکنید فردا یه خانوم یا آقای حذاب میبینید میرید سمتش چون هنوز بزرگ نشده عقلتون یا دوست دارید مجردی برید بچرخید چون اینا عقده شده هروقت واقعا به بلوغ رسیدید اون موقع دنبال شخص مناسب خواهید بود بچه نباید بخواطر فقز پدر مادر(بخصوص مالی) یه سری چیزارو در کودکی تجربه نکنه و مجبور به سر کار رفتن بشه [/b] [u]در هر حال سن هیچکدومتون به این حرفا نمیخوره ... |
خوابم-میاد | 1394/05/02 15:34:31 |
13239 |
![]() |
ملاک ازدواج |
... div] [quote][div]neqabdar67 ملاک من برای یه دختر خوب اینه: [/quote]1-اخلاق 2-اهل نماز 3-زیبایی 4-عفت 5-شوهردوست بعدشم لذتی که تو نکاح هست مثال زدنی نیست(اگه یه دختر خوب گیرت بیاد)و سن ازدواجی که من در نظر دارم 18-20 هست در فرهنگ دهخدا(معتبر ترین کتاب فرهنگ لغت فارسی) جلد ن صفحه 721: کلمه نکاح به معی جماع کردن میباشد(همون سکـس) همچنین در فرهنگ لغت عربی به عربی :{التوقیف علی التعاریف} ن ... |
خوابم-میاد | 1394/05/03 00:13:54 |
13240 |
![]() |
حکم متروکه زدن(نظرسنجی) |
مکروه زیرا تو انرا نزدی و از طرفی هم معلوم نیست کسی که انرا زده خود بازیکن سالمی باشد واین امکان نیز هست که بازیکنی سالم باشد پس بهتر بر این است که انرا نزنی ![]() ![]() ![]() |
غول قرمز | 1394/05/11 17:35:43 |
13241 |
![]() |
پس من کدام متروکه را بزنم؟همه رو ک فارم کردن یعنی چی ! ![]() |
امین 7 | 1394/05/11 17:37:10 |
13242 |
![]() |
حالا خودت تو این سرور متروکه ندیدم بزنیااا..همونجا نشستی میگی پاهاشو بزار تو کفش ![]() |
امین 7 | 1394/05/11 17:41:16 |
13243 |
![]() |
نظر خودمم همینه بیشتر ..ولی ی سوالی ک برا بیننده ها پیش میاد اینه ک اگ اونی ک شیکوندم از من گنده تر باشه چی؟! ![]() |
امین 7 | 1394/05/11 18:04:45 |
13244 |
![]() |
ملاک ازدواج |
... واج اینکه تا 30 سالگی به هیچ عنوان ازدواج نکنید چون زیر 30 سال بچه هستید الان به نظرتون با 2 سال پیشتون یکی هستید؟آدمی که در 30 سالگی هستید چی با الانتون یکیه؟ پس اول بزارید یکم بزرگ شید و بر مبنای سنن و احساسات یه زندگی رو شروع نکنید اوناییم که میگن پیر میشیم از 30 سالگی تا 40 سالگیم سالی یدونه بچه بیارید میشه 10 تا بچه! ازدواج سن بیشتر بچه های اینجا نمیخوره به این داستانا ولی به گمان من فقط و فقط باید به دنبال یک مادر خوب(برای آقایون) و یا یک پدر خوب(برای خانوم ها) برای بچه هاتون باشید شما سختی کشیدید در زندگیتون بچتون نکشه و بتونید یک پدر مادر نمونه باشید که بچه هاتون بهتون افتخار کنن یه آدم با فساد اخلاقی که هنوز بچس و بچگیشو نکرده نمیتونه پدر مادر خوبی باشه اگه بغیر از ازدواج هم فکر دیگه ای دارید برای زندگی با دوستی به همه ی اینا میشه رسید اینکه طرف پولداره فقره اینا همه چرته فقط آدمی که از نظر عقلی خیلی پولدار تر یا فقیر تز هستش ازتون با اون زندگی شروع نکنید همین اینکه طرف مالشو میزنه تو سرتون اینا همه حرفه آدم ندید بدید اینجوریه وگرنه اصلا مال واسه کسی که چشم سیره اصلا مهم نیست که چجوری خرج بشه شما اگه بزرگ نشده باشید و برای تشکیل خونواده ازدواج نکنید فردا یه خانوم یا آقای حذاب میبینید میرید سمتش چون هنوز بزرگ نشده عقلتون یا دوست دارید مجردی برید بچرخید چون اینا عقده شده هروقت واقعا به بلوغ رسیدید اون موقع دنبال شخص مناسب خواهید بود بچه نباید بخواطر فقز پدر مادر(بخصوص مالی) یه سری چیزارو در کودکی تجربه نکنه و مجبور به سر کار رفتن بشه [/b] در هر حال سن هیچکدومتون به این حرفا نمیخوره پس عدم بزنید برید پای اکانتتون ![]() |
ffyahood | 1394/05/02 16:01:37 |
13245 |
![]() |
باهاش توافق کن مثلا بازار یه بخشی داشت منبع میدادی منبع می گرفتی ازونجا بهش یکم چیزمیز بده بعدشم راضیش کن که متروکه رو بهت بده |
anti-anten18 | 1394/05/11 18:10:39 |
13246 |
![]() |
تسخیر متروکه ای که به دست شخص دیگری فارم شده باشد مشکل شرعی ندارد. ![]() فردی که متروکه ها را فارم کرده باید از انان مراقب نماید و اگر شما متروکه فارمی را محاصره کنید و شخص محاصره را نشکند و شما شهر را فتح کنید، حلال است و میتوانید از آن استفاده نمایید. ![]() |
گومر1 | 1394/05/11 18:15:54 |
13247 |
![]() |
حجت الاسلام و المسلمین گومر |
anti-anten18 | 1394/05/11 18:17:05 |
13248 |
![]() |
![]() |
گومر1 | 1394/05/11 18:29:11 |
13249 |