جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
12976 |
![]() |
استراتژی بازی! |
... فقط نیزه دار بسازمو و گرز دار و هم چنین جاسوس و دژکوب و منجنیق که چیزهایی هستند ضروری روز های اول بازی مثل همه منابع رو ارتقا میدم که مزرع رو کمتر از بقیه ارتقا میدم چون کمتر مصرف داره گندم بعدش هم سنگ و چوب رو بیشترین و آهن رو کمتر نسبت به اون دو چون آهن هم برا ساخت و ساز کم مصرف میشه و زیاد میاد پوسته قرون وسطی رو انتخاب می کنم و صدا و نمایش شب رو غیر فعال می کنم دوره تمدید حمایت رو همیشه فعال می کنم و از یک روز مونده به اتمامش نیرو سازی رو شروع می کنم دنبال فارم های لاغر مردنی نیستم و اصلا تو فارم لیست نمیارم فقط دنبال توپولاشم که معمولا براش تلفات میدم و اون طرف معمولا بعد افسردگی حذف اکانت می کنه دیگه این که اصلا حوصله ساخت شهر ندارم و خسته ام و فقط تسخیر میزنم اونم شهر بالای هزار تا جمعیت[/div][/q ... |
lost 1 | 1394/04/21 04:46:01 |
12977 |
![]() |
باتجربه ها بیان |
موندم کی به این سوال تو نظرسنجی جواب نه داده؟؟؟؟ ها؟؟؟؟؟ |
lordeamir | 1394/04/25 20:37:15 |
12978 |
![]() |
وحشتناک اما واقعی ... |
... بت رسیده اما هنوز علت این حادثه کشف نشده و دانشمندان همچنان در جست و جوی علت این حادثه باورنکردنی هستند. - باورنکردنی اما واقعی پدیده «احتراق خود به خودی انسان» یکی از عجیب ترین و در عین حال ترسناک ترین پدیده ها در تاریخ بشر به شمار می رود. هر چند درباره علت این حادثه مرگبار، نظریه های گوناگونی وجود دارد اما هنوز هیچ دلیل قطعی و کاملی در این مورد ارائه نشده و تحقیقات و مطالعات علمی برای پی بردن به راز این پدیده خاص و اسرارآمیز همچنان ادامه دارد. بسیاری بر این باورند که احتراق خود به خودی، ریشه در افسانه های کهن و باورهای غلط دارد اما مدارک و شواهدی وجود دارد که با استناد به آنها ثابت می شود که این پدیده کاملاً حقیقی است، از این رو با توجه به شواهد و مدارک موجود، کلاً این موضوع ساخته و پرداخته ذهن خلاق یک داستانسراست را کنار بگذارید. در سال های اولیه شناخت این پدیده، از آنجا که هنوز تحقیقات کاملی در این مورد صورت نگرفته بود، برای قرن ها احتراق خود به خودی انسان ها را به ارواح و جن زدگی ربط می دادند و این باور چنان با ذهن مردم آمیخته شده بود که حتی در بسیاری از تحقیقات روان شناختی، نتیجه مطالعات در این مورد، اختلالات فکری بر اثر عوامل جنون آمیز اعلام می شد. - احتراق خود به خودی انسان چیست؟ احتراق خود به خود انسان به پدیده ای گفته می شود که در آن، فرد به صورت ناگهانی آتش می گیرد و در اثر عکس العمل های شیمیایی، شعله ور شده و می سوزد، بدون اینکه عامل خارجی باعث آتش گرفتن او شده باشد. «توماس بارتولین» ... |
lord.of.light | 1394/04/25 19:45:29 |
12979 |
![]() |
سکه ها در چه راهی خرج شود؟ |
... واهیه و لازم نیست زیاد مگر در شرایط خاص خرید منابع هم برای اول بازی ضروریه برای کارهای شاق مثل زدن سفارت با تاسیس اتحاد یا نیرو سازی های خفن و کلا برای بچه پولدارها خوبه یا مثلا نیروهاتون دران از گرسنگی میمیرن براشون گندم بخرید و.... خوب زیاد شد بقیه اش رو بعدا براتون میگم |
msk-13 | 1394/04/20 23:57:04 |
12980 |
![]() |
استراتژی بازی! |
... فقط نیزه دار بسازمو و گرز دار و هم چنین جاسوس و دژکوب و منجنیق که چیزهایی هستند ضروری روز های اول بازی مثل همه منابع رو ارتقا میدم که مزرع رو کمتر از بقیه ارتقا میدم چون کمتر مصرف داره گندم بعدش هم سنگ و چوب رو بیشترین و آهن رو کمتر نسبت به اون دو چون آهن هم برا ساخت و ساز کم مصرف میشه و زیاد میاد پوسته قرون وسطی رو انتخاب می کنم و صدا و نمایش شب رو غیر فعال می کنم دوره تمدید حمایت رو همیشه فعال می کنم و از یک روز مونده به اتمامش نیرو سازی رو شروع می کنم دنبال فارم های لاغر مردنی نیستم و اصلا تو فارم لیست نمیارم فقط دنبال توپولاشم که معمولا براش تلفات میدم و اون طرف معمولا بعد افسردگی حذف اکانت می کنه دیگه این که اصلا حوصله ساخت شهر ندارم و خسته ام و فقط تسخیر میزنم اونم شهر بالای هزار تا جمعیت[/div][/quote] اصطبل کجاش مزخرفه ؟ :icon_6 ... |
msk-13 | 1394/04/21 05:44:10 |
12981 |
![]() |
وحشتناک اما واقعی ... |
... بت رسیده اما هنوز علت این حادثه کشف نشده و دانشمندان همچنان در جست و جوی علت این حادثه باورنکردنی هستند. - باورنکردنی اما واقعی پدیده «احتراق خود به خودی انسان» یکی از عجیب ترین و در عین حال ترسناک ترین پدیده ها در تاریخ بشر به شمار می رود. هر چند درباره علت این حادثه مرگبار، نظریه های گوناگونی وجود دارد اما هنوز هیچ دلیل قطعی و کاملی در این مورد ارائه نشده و تحقیقات و مطالعات علمی برای پی بردن به راز این پدیده خاص و اسرارآمیز همچنان ادامه دارد. بسیاری بر این باورند که احتراق خود به خودی، ریشه در افسانه های کهن و باورهای غلط دارد اما مدارک و شواهدی وجود دارد که با استناد به آنها ثابت می شود که این پدیده کاملاً حقیقی است، از این رو با توجه به شواهد و مدارک موجود، کلاً این موضوع ساخته و پرداخته ذهن خلاق یک داستانسراست را کنار بگذارید. در سال های اولیه شناخت این پدیده، از آنجا که هنوز تحقیقات کاملی در این مورد صورت نگرفته بود، برای قرن ها احتراق خود به خودی انسان ها را به ارواح و جن زدگی ربط می دادند و این باور چنان با ذهن مردم آمیخته شده بود که حتی در بسیاری از تحقیقات روان شناختی، نتیجه مطالعات در این مورد، اختلالات فکری بر اثر عوامل جنون آمیز اعلام می شد. - احتراق خود به خودی انسان چیست؟ احتراق خود به خود انسان به پدیده ای گفته می شود که در آن، فرد به صورت ناگهانی آتش می گیرد و در اثر عکس العمل های شیمیایی، شعله ور شده و می سوزد، بدون اینکه عامل خارجی باعث آتش گرفتن او شده باشد. «توماس بارتولین» هلندی، از متخصصان مشهور کالبد شکافی، نخستی ... |
lordeamir | 1394/04/25 20:17:32 |
12982 |
![]() |
وحشتناک اما واقعی ... |
... بت رسیده اما هنوز علت این حادثه کشف نشده و دانشمندان همچنان در جست و جوی علت این حادثه باورنکردنی هستند. - باورنکردنی اما واقعی پدیده «احتراق خود به خودی انسان» یکی از عجیب ترین و در عین حال ترسناک ترین پدیده ها در تاریخ بشر به شمار می رود. هر چند درباره علت این حادثه مرگبار، نظریه های گوناگونی وجود دارد اما هنوز هیچ دلیل قطعی و کاملی در این مورد ارائه نشده و تحقیقات و مطالعات علمی برای پی بردن به راز این پدیده خاص و اسرارآمیز همچنان ادامه دارد. بسیاری بر این باورند که احتراق خود به خودی، ریشه در افسانه های کهن و باورهای غلط دارد اما مدارک و شواهدی وجود دارد که با استناد به آنها ثابت می شود که این پدیده کاملاً حقیقی است، از این رو با توجه به شواهد و مدارک موجود، کلاً این موضوع ساخته و پرداخته ذهن خلاق یک داستانسراست را کنار بگذارید. در سال های اولیه شناخت این پدیده، از آنجا که هنوز تحقیقات کاملی در این مورد صورت نگرفته بود، برای قرن ها احتراق خود به خودی انسان ها را به ارواح و جن زدگی ربط می دادند و این باور چنان با ذهن مردم آمیخته شده بود که حتی در بسیاری از تحقیقات روان شناختی، نتیجه مطالعات در این مورد، اختلالات فکری بر اثر عوامل جنون آمیز اعلام می شد. - احتراق خود به خودی انسان چیست؟ احتراق خود به خود انسان به پدیده ای گفته می شود که در آن، فرد به صورت ناگهانی آتش می گیرد و در اثر عکس العمل های شیمیایی، شعله ور شده و می سوزد، بدون اینکه عامل خارجی باعث آتش گرفتن او شده باشد. «توماس بارتولین» هلندی، از متخصصان مشهور کالبد شکافی، نخستی ... |
neqabdar67 | 1394/04/28 17:41:21 |
12983 |
![]() |
وحشتناک اما واقعی ... |
... بت رسیده اما هنوز علت این حادثه کشف نشده و دانشمندان همچنان در جست و جوی علت این حادثه باورنکردنی هستند. - باورنکردنی اما واقعی پدیده «احتراق خود به خودی انسان» یکی از عجیب ترین و در عین حال ترسناک ترین پدیده ها در تاریخ بشر به شمار می رود. هر چند درباره علت این حادثه مرگبار، نظریه های گوناگونی وجود دارد اما هنوز هیچ دلیل قطعی و کاملی در این مورد ارائه نشده و تحقیقات و مطالعات علمی برای پی بردن به راز این پدیده خاص و اسرارآمیز همچنان ادامه دارد. بسیاری بر این باورند که احتراق خود به خودی، ریشه در افسانه های کهن و باورهای غلط دارد اما مدارک و شواهدی وجود دارد که با استناد به آنها ثابت می شود که این پدیده کاملاً حقیقی است، از این رو با توجه به شواهد و مدارک موجود، کلاً این موضوع ساخته و پرداخته ذهن خلاق یک داستانسراست را کنار بگذارید. در سال های اولیه شناخت این پدیده، از آنجا که هنوز تحقیقات کاملی در این مورد صورت نگرفته بود، برای قرن ها احتراق خود به خودی انسان ها را به ارواح و جن زدگی ربط می دادند و این باور چنان با ذهن مردم آمیخته شده بود که حتی در بسیاری از تحقیقات روان شناختی، نتیجه مطالعات در این مورد، اختلالات فکری بر اثر عوامل جنون آمیز اعلام می شد. - احتراق خود به خودی انسان چیست؟ احتراق خود به خود انسان به پدیده ای گفته می شود که در آن، فرد به صورت ناگهانی آتش می گیرد و در اثر عکس العمل های شیمیایی، شعله ور شده و می سوزد، بدون اینکه عامل خارجی باعث آتش گرفتن او شده باشد. «توماس بارتولین» ... |
مسترlord | 1394/08/05 22:02:22 |
12984 |
![]() |
کلید طلای اول سرور w9 |
والا تا اونجایی که من میدونم میلاد کرده از بچه های سرور 24 خودمون بود که اون به همراه محسن رو اکانت محسن کرده بودن.ولی الآن واقعا نمیدونم کیا رو اون اکانتن.یعنی نمیشناسمشون...راستی این حرف بهمن رو هم تایید میکنم..واسه خیلیا بازی تازه از هفته ی سوم به بعد شروع میشه ![]() میگید نه؟بشینید و ت |
rezadefender | 1394/04/28 16:00:51 |
12985 |
![]() |
... واهیه و لازم نیست زیاد مگر در شرایط خاص خرید منابع هم برای اول بازی ضروریه برای کارهای شاق مثل زدن سفارت با تاسیس اتحاد یا نیرو سازی های خفن و کلا برای بچه پولدارها خوبه یا مثلا نیروهاتون دران از گرسنگی میمیرن براشون گندم بخرید و.... خوب زیاد شد بقیه اش رو بعدا براتون میگم [/div][/quote] همه رو تایپیدی؟!؟؟ ![]() من اگر حال و حوصله تو رو داشتم باور کن همه سرور ها رو میبستم.... ![]() |
soldier | 1394/04/21 02:49:57 |
12986 |
![]() |
استراتژی بازی! |
... فقط نیزه دار بسازمو و گرز دار و هم چنین جاسوس و دژکوب و منجنیق که چیزهایی هستند ضروری روز های اول بازی مثل همه منابع رو ارتقا میدم که مزرع رو کمتر از بقیه ارتقا میدم چون کمتر مصرف داره گندم بعدش هم سنگ و چوب رو بیشترین و آهن رو کمتر نسبت به اون دو چون آهن هم برا ساخت و ساز کم مصرف میشه و زیاد میاد پوسته قرون وسطی رو انتخاب می کنم و صدا و نمایش شب رو غیر فعال می کنم دوره تمدید حمایت رو همیشه فعال می کنم و از یک روز مونده به اتمامش نیرو سازی رو شروع می کنم دنبال فارم های لاغر مردنی نیستم و اصلا تو فارم لیست نمیارم فقط دنبال توپولاشم که معمولا براش تلفات میدم و اون طرف معمولا بعد افسردگی حذف اکانت می کنه دیگه این که اصلا حوصله ساخت شهر ندارم و خسته ام و فقط تسخیر میزنم اونم شهر بالای هزار تا جمعیت[/div][/q ... |
*knight* | 1394/04/21 10:26:31 |
12987 |
![]() |
رهام هستم (eryha) |
نویسنده ی خوبی میشی ![]() |
dr_bahman7 | 1394/04/26 23:34:34 |
12988 |
![]() |
سرور "جهانی" ؟؟ |
عزیزم کل سرور 4 دستشونه سرور 8 هم کلا خودشونن و خودشون ...یعنی دارن سرورو میترکونن دیگه سند واضح تر از این؟ |
rezadefender | 1394/04/28 15:53:56 |
12989 |
![]() |
لرد سپهر برای اولین بار |
سلامممممم حسن خوبی ![]() |
negin767 | 1394/04/28 17:20:35 |
12990 |
![]() |
... واهیه و لازم نیست زیاد مگر در شرایط خاص خرید منابع هم برای اول بازی ضروریه برای کارهای شاق مثل زدن سفارت با تاسیس اتحاد یا نیرو سازی های خفن و کلا برای بچه پولدارها خوبه یا مثلا نیروهاتون دران از گرسنگی میمیرن براشون گندم بخرید و.... خوب زیاد شد بقیه اش رو بعدا براتون میگم [/div][/quote] همه رو تایپیدی؟!؟؟ ![]() من اگر حال و حوصله تو رو داشتم باور کن همه سرور ها رو میبستم.... ![]() راس میگه منم حوصله تورو داشتم حتما کتیبه هارو درو میکردم. راستی من یکی از اون 70 ملیون تام. سکه هاتم در راه راست خرج کن . ![]() ![]() |
mostafa-tak | 1394/04/22 01:47:07 |
12991 |
![]() |
لرد سپهر برای اولین بار |
به سلامتی ![]() |
negin767 | 1394/04/28 17:25:03 |
12992 |
![]() |
درس هایی از بازی(رهام eryha) |
عکس پرسنلی چجور عکسیه؟ |
مهمه15 | 1394/04/29 18:12:44 |
12993 |
![]() |
... ودم رو فقط و فقط به یک دلیل متنشر نمودم وگرنه همه میدونن از خودم هیچوقت عکس ندادم چون شروع کردیم به دادن درس هایی از بازی این عکس خودم یک نمونه ی آزمایشیی بود چون مطمئنم هیچ کسی حتی فکرشم نمیکرد نویسنده ی این متون چنین شخصیتی باشه ![]() |
مهمه15 | 1394/04/30 17:31:38 |
12994 |
![]() |
ای زیبا .. ای عقده ای .. ای کسی که پشم نداره ... ای کسی که خیلی بلدی ... چیکار دختر مردم داری آخه نصف سن توهه همچین انشا نوشتی که انگار توافق نامه هسته ای نقد میکنی ![]() |
dmc4s | 1394/04/30 17:39:37 |
12995 |
![]() |
نه راستش اینارو نوشتم یکی بیاد همینارو واسم بنویسه ![]() اصلا متنتو خوندم اشک تو چشام جمع شد ببخشید نمیتونم د |
مهمه15 | 1394/04/30 17:56:22 |
12996 |
![]() |
استراتژی بازی! |
... فقط نیزه دار بسازمو و گرز دار و هم چنین جاسوس و دژکوب و منجنیق که چیزهایی هستند ضروری روز های اول بازی مثل همه منابع رو ارتقا میدم که مزرع رو کمتر از بقیه ارتقا میدم چون کمتر مصرف داره گندم بعدش هم سنگ و چوب رو بیشترین و آهن رو کمتر نسبت به اون دو چون آهن هم برا ساخت و ساز کم مصرف میشه و زیاد میاد پوسته قرون وسطی رو انتخاب می کنم و صدا و نمایش شب رو غیر فعال می کنم دوره تمدید حمایت رو همیشه فعال می کنم و از یک روز مونده به اتمامش نیرو سازی رو شروع می کنم دنبال فارم های لاغر مردنی نیستم و اصلا تو فارم لیست نمیارم فقط دنبال توپولاشم که معمولا براش تلفات میدم و اون طرف معمولا بعد افسردگی حذف اکانت می کنه دیگه این که اصلا حوصله ساخت شهر ندارم و خسته ام و فقط تسخیر میزنم اونم شهر بالای هزار تا جمعیت[/div][/quote] جا این حرفا ایجی نیس باس بری مش ... |
msk-13 | 1394/04/21 15:37:08 |
12997 |
![]() |
استراتژی بازی! |
... ] lordeamir [quote][div]امین 7 [quote][div]msk-13 [quote][div]00امیر00 یه روش برای پولدارا [/quote]![]() ![]() ![]() اول بازی سنگ واهن وچوب رو اینقدر ارتقا میدی تادرساعت5000بشه... بعدش فقط گندموارتقامیدی ...بعدش تولید گندمت که زیاد شد توبازارتبدیل کن حالشوببر ![]() ![]() یه سوال تعدیل منابع رو برا چی انجام میدید ... |
msk-13 | 1394/04/21 15:47:33 |
12998 |
![]() |
استراتژی بازی! |
... فقط نیزه دار بسازمو و گرز دار و هم چنین جاسوس و دژکوب و منجنیق که چیزهایی هستند ضروری روز های اول بازی مثل همه منابع رو ارتقا میدم که مزرع رو کمتر از بقیه ارتقا میدم چون کمتر مصرف داره گندم بعدش هم سنگ و چوب رو بیشترین و آهن رو کمتر نسبت به اون دو چون آهن هم برا ساخت و ساز کم مصرف میشه و زیاد میاد پوسته قرون وسطی رو انتخاب می کنم و صدا و نمایش شب رو غیر فعال می کنم دوره تمدید حمایت رو همیشه فعال می کنم و از یک روز مونده به اتمامش نیرو سازی رو شروع می کنم دنبال فارم های لاغر مردنی نیستم و اصلا تو فارم لیست نمیارم فقط دنبال توپولاشم که معمولا براش تلفات میدم و اون طرف معمولا بعد افسردگی حذف اکانت می کنه دیگه این که اصلا حوصله ساخت شهر ندارم و خسته ام و فقط تسخیر میزنم اونم شهر بالای هزار تا جمعیت[/div][/quote] اصطبل کجاش مزخرفه ؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [/div][/quote] این منطقه منه شاید کما ... |
msk-13 | 1394/04/21 23:03:06 |
12999 |
![]() |
اندر سوالی بود از اهل محل |
معدن سنگ بزن |
pooriamahmoodi83 | 1394/04/30 10:31:53 |
13000 |
![]() |
اندر سوالی بود از اهل محل |
خودتو بزن... ![]() |
soldier | 1394/04/30 10:47:50 |