جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
12426 |
![]() |
الان چطور ؟ |
خیر ، منتظر تو بودن تا بیای بعد بزارن ،سپس شما یکی رو بپسندی ![]() |
lord_sepehr | 1394/03/20 11:42:23 |
12427 |
![]() |
زدن اتحاد برای انجمن در سرور 8 جهانی |
... ، هفته ی اول 3 تا مدال اول زدیم و مدال پیشرفت نزدیم. اتحاد به این شاخی پوزه همرو زده بود، هفته ی دوم 2 تا از مدیرا اتحاد رفتن بقیه هم ول کردن. اتحاد به این شاخی متلاشی شد، اونوقت اتحاد شما... نزنی سنگین تری.اینجا هیچ کی پایه نیست. |
mahdi521 | 1394/03/20 18:49:59 |
12428 |
![]() |
تاپیک جــامــع بازی کلمات |
یسنا ![]() |
roseinblack_1984 | 1394/03/26 12:52:33 |
12429 |
![]() |
با تشکر از دوستان عزیز من به دو هزار تا لایک رسیدم |
من فقط واسه بعضی از نظر سنجی های مهم مولتی میزنم |
سید محمد مهدی حسینی | 1394/03/20 11:59:58 |
12430 |
![]() |
... سید محمد مهدی حسینی[/div]
من فقط واسه بعضی از نظر سنجی های مهم مولتی میزنم بخدا دروغ نمی گم |
سید محمد مهدی حسینی | 1394/03/20 12:00:14 |
12431 |
![]() |
درد و دل... |
... از هم جدا کنه . اینا رو گفتم تا بهت بگم که تو اصلا با اون صمیمی نبودی که این موضوع ساده تونسته رابطتون رو از هم قطع کنه ... به فکر یه دوست صمیمی باش . اینجور دوستا که وانمود میکنن صمیمی هستن ولی نیسن به هیچ دردی نمیخورن . ممکنه بعضی وقت ها کمکت کنن ولی به اندازه ی یه دوست صمیمی دوستت ندارند و به اون اندازه بهت کمک نمی کنند . به فکر یه دوست خوب و واقعا صمیمی باش ... [/div][/quote] من یه رفیق دارم 11 سال باهم دوستیم 10 ساله که رفیق فابریکمه تو این مدت بار ها باهم دعوامون شده بعد چرت نگو دیگه من که هرکی بهم فحش ناموسی بده نهایتش 1 ثانیه بعد یکی میخوابونم تو گوشش و ... ( اگه در دسترس باشه ) حتی اگه اون فرد همین دوستم باشه غیرت ربطی به دوستی نداره داش من ... البته با هم قهر نمیکنیم |
sepehr 2000 | 1394/03/20 14:04:53 |
12432 |
![]() |
الان چطور ؟ |
... uote] lord_sepehr بچه ها در ضمن اون عکس رو برای فرد دیگری نفرستید [/quote]![]() دیر گفتی ![]() شوخی می کنی دیگه ؟؟؟ ![]() ![]() مگه من هم سن توام؟ ![]() نترس تو اینجا نه یه جا دیگه طرفم آشناست ![]() میشه بگی من چند سالمه ؟؟ ![]() خب اون طرف کیه ؟؟ ![]() 17 سالته ![]() سپهر جون شرمنده عکستو گذاشت رو یه پیج دور همی دارن میخندن ![]() خب چون تقریبا همسنیم شوخی ، خوبی بود ![]() ![]() ![]() |
مهدی-098 | 1394/03/19 21:43:42 |
12433 |
![]() |
... سید محمد مهدی حسینی[/div]
من فقط واسه بعضی از نظر سنجی های مهم مولتی میزنم ![]() یه اسکرین شات گرفتم در صورت لزوم پخش میشه ![]() معین تویی؟ ... هی روزگار |
سید محمد مهدی حسینی | 1394/03/20 12:02:12 |
12434 |
![]() |
... b][/div]
ب نظرم تا آخر عمرت تو نظر سنجی شرکت نکن آبروت میره ![]() ؟ |
سید محمد مهدی حسینی | 1394/03/20 12:08:53 |
12435 |
![]() |
نویسنده ی تاپیکای سنگین انجمن ( راکتور آب سنگین اراک ) هم به کار خودش ادامه میده . فردو هم ( محل غنی سازی تاپیک ) به کار خودش ادامه میده . تمدید ممدید هم سرم نمیشه 5 روز من حداکثر روزی 2 تاپیک میدم |
سید محمد مهدی حسینی | 1394/03/20 13:11:47 |
12436 |
![]() |
[quote] سید محمد مهدی حسینی [div]نویسنده ی تاپیکای سنگین انجمن ( راکتور آب سنگین اراک ) هم به کار خودش ادامه میده .فردو هم ( محل غنی سازی تاپیک ) به کار خودش ادامه میده . تمدید ممدید هم سرم نمیشه 5 روز من حداکثر روزی 2 تاپیک میدم |
سید محمد مهدی حسینی | 1394/03/20 13:13:05 |
12437 |
![]() |
درد و دل... |
... از هم جدا کنه . اینا رو گفتم تا بهت بگم که تو اصلا با اون صمیمی نبودی که این موضوع ساده تونسته رابطتون رو از هم قطع کنه ... به فکر یه دوست صمیمی باش . اینجور دوستا که وانمود میکنن صمیمی هستن ولی نیسن به هیچ دردی نمیخورن . ممکنه بعضی وقت ها کمکت کنن ولی به اندازه ی یه دوست صمیمی دوستت ندارند و به اون اندازه بهت کمک نمی کنند . به فکر یه دوست خوب و واقعا صمیمی باش ... [/div][/quote] من یه رفیق دارم 11 سال باهم دوستیم 10 ساله که رفیق فابریکمه تو این مدت بار ها باهم دعوامون شده بعد چرت نگو دیگه من که هرکی بهم فحش ناموسی بده نهایتش 1 ثانیه بعد یکی میخوابونم تو گوشش و ... ( اگه در دسترس باشه ) حتی اگه اون فرد همین دوستم باشه غیرت ربطی به دوستی نداره داش من ...[/div][/quote] اینو راس گفتی خواستم تاثیرش بیش تر شه فحش ناموسی به کنار اگه به خودم فحش بده خیلی کاریش ندارم ... |
سید محمد مهدی حسینی | 1394/03/20 14:06:05 |
12438 |
![]() |
... ، هفته ی اول 3 تا مدال اول زدیم و مدال پیشرفت نزدیم. اتحاد به این شاخی پوزه همرو زده بود، هفته ی دوم 2 تا از مدیرا اتحاد رفتن بقیه هم ول کردن. اتحاد به این شاخی متلاشی شد، اونوقت اتحاد شما... نزنی سنگین تری.اینجا هیچ کی پایه نیست.[/div][/quote] دقیقا راست میگه پارسال با هم بودیم ممد گروبز بود ترکوندیم .... ولی هفته ی دوم ترکید اتحاد کاری کرده بودیم که تمام سرور انگشت به دهن بودن که چطور یه اتحاد 10 15 نفری این کار رو کرده ![]() ولی خوب دیگه..... نشد |
سعید 2013 | 1394/03/24 01:12:15 |
12439 |
![]() |
... /b][/div] ![]() اگه قرار بود ما واسه اینچیزا تاپیک بزنیم تعداد موضوعات بخش بحث و گفتگوی آزاد دویست برابر تعداد بازیکنای عصرپادشاهان بود ![]() والا با این تاپیکاشون ![]() میگما رازت تو نظر سنجی رو فاش کنم ![]() فاش کن :} |
saske(saleh)sting | 1394/03/20 14:27:47 |
12440 |
![]() |
... /b][/div] ![]() اگه قرار بود ما واسه اینچیزا تاپیک بزنیم تعداد موضوعات بخش بحث و گفتگوی آزاد دویست برابر تعداد بازیکنای عصرپادشاهان بود ![]() والا با این تاپیکاشون ![]() میگما رازت تو نظر سنجی رو فاش کنم ![]() فاش کن :}[/div][/quote] جدا؟ فاش میکنما ![]() فاش کن مگه من با تو شوخی دارم ![]() |
saske(saleh)sting | 1394/03/20 14:31:51 |
12441 |
![]() |
... /b][/div] ![]() اگه قرار بود ما واسه اینچیزا تاپیک بزنیم تعداد موضوعات بخش بحث و گفتگوی آزاد دویست برابر تعداد بازیکنای عصرپادشاهان بود ![]() والا با این تاپیکاشون ![]() میگما رازت تو نظر سنجی رو فاش کنم ![]() فاش کن :}[/div][/quote] جدا؟ فاش میکنما ![]() اول به من بگو |
sepehr 2000 | 1394/03/20 14:34:17 |
12442 |
![]() |
درد و دل... |
... از هم جدا کنه . اینا رو گفتم تا بهت بگم که تو اصلا با اون صمیمی نبودی که این موضوع ساده تونسته رابطتون رو از هم قطع کنه ... به فکر یه دوست صمیمی باش . اینجور دوستا که وانمود میکنن صمیمی هستن ولی نیسن به هیچ دردی نمیخورن . ممکنه بعضی وقت ها کمکت کنن ولی به اندازه ی یه دوست صمیمی دوستت ندارند و به اون اندازه بهت کمک نمی کنند . به فکر یه دوست خوب و واقعا صمیمی باش ... [/div][/quote] نه ما خیلیییی صمیمی بودیم اونم همه رازاشو فقط به من میگفت!!!!نمیدونم چرا اینطوری شد تو اون شیش سال اگه بگم باهم یه بارم دعوا نکردیمو حتی یه فش کوچولو مثل به تو چه بهم نگفتیم باورتون میشه؟؟؟؟؟خیلی سخته اینارو هردومون بدونیمو اون بازم اونطوری رفتار کنه ![]() |
negin767 | 1394/03/20 15:21:15 |
12443 |
![]() |
... ، هفته ی اول 3 تا مدال اول زدیم و مدال پیشرفت نزدیم. اتحاد به این شاخی پوزه همرو زده بود، هفته ی دوم 2 تا از مدیرا اتحاد رفتن بقیه هم ول کردن. اتحاد به این شاخی متلاشی شد، اونوقت اتحاد شما... نزنی سنگین تری.اینجا هیچ کی پایه نیست.[/div][/quote] دقیقا راست میگه پارسال با هم بودیم ممد گروبز بود ترکوندیم .... ولی هفته ی دوم ترکید اتحاد کاری کرده بودیم که تمام سرور انگشت به دهن بودن که چطور یه اتحاد 10 15 نفری این کار رو کرده ![]() ولی خوب دیگه..... نشد[/div][/quote] منم به تنهایی اندازه اتحاد 5 غارت دارم الان |
سارگن کبیر | 1394/03/24 16:53:20 |
12444 |
![]() |
به بعضیا باید گفت... |
... پا واگیرم، بپا حالتو نگیرم!...فک نکن شما منحصر به فردی نخیر عزیزم شما الکی متصل به برقی! اینقد خودتو میگیری آبمیوه نشی!... از انسان بودن فقط دو حرف اولشی!... آخه بز تورو چه به پز! . . . . [جمله سنگین بود دو دیقه تنفس] |
غول قرمز | 1394/03/21 13:49:10 |
12445 |
![]() |
به بعضیا باید گفت... |
به بعضی ها باید گفت: اگه سر چهار راه سرتو مثل مرغ ایور اوور میکنی داد میزنی و هارتو پورت میکنی کسی چیزیت نمیگه,فکر نکن ازت میترسن. میزارن پای جوونی و خامیت.مونده تا بفهمی ای چیارو.....جوجه فوکلی.......... |
غول قرمز | 1394/03/23 12:04:16 |
12446 |
![]() |
نمونه اول شدم ... ویرایش 7 ( کلام آخر ... ) ... |
آخه تو کم فامیلی و هم اسمت رو گذاشتی . فقط اسم پدر فوقش شماره شناسنامت رو میبینیم دیگه. |
نصیرالدین | 1394/03/22 17:58:06 |
12447 |
![]() |
کشور مورد علاقه |
بعد از ایران عشق من بوسنی کسی از بچه ها بوسنی بوده یا اطلاعاتی راجع به بوسنی داره؟ |
dozdeshab | 1394/03/22 20:08:47 |
12448 |
![]() |
کشور مورد علاقه |
وای گفتم بوسنی دهنم آب افتاد طبیعت بکری داره وای اصلا عالیه بار الها قدوم ما را به این مدینه فاضله برسان لال نمی ری بگو الهی آمین ![]() |
dozdeshab | 1394/03/22 20:39:49 |
12449 |
![]() |
درد و دل... |
... از هم جدا کنه . اینا رو گفتم تا بهت بگم که تو اصلا با اون صمیمی نبودی که این موضوع ساده تونسته رابطتون رو از هم قطع کنه ... به فکر یه دوست صمیمی باش . اینجور دوستا که وانمود میکنن صمیمی هستن ولی نیسن به هیچ دردی نمیخورن . ممکنه بعضی وقت ها کمکت کنن ولی به اندازه ی یه دوست صمیمی دوستت ندارند و به اون اندازه بهت کمک نمی کنند . به فکر یه دوست خوب و واقعا صمیمی باش ... [/div][/quote] من یه رفیق دارم 11 سال باهم دوستیم 10 ساله که رفیق فابریکمه تو این مدت بار ها باهم دعوامون شده بعد چرت نگو دیگه من که هرکی بهم فحش ناموسی بده نهایتش 1 ثانیه بعد یکی میخوابونم تو گوشش و ... ( اگه در دسترس باشه ) حتی اگه اون فرد همین دوستم باشه غیرت ربطی به دوستی نداره داش من ...[/div][/quote] اینو راس گفتی خواستم تاثیرش بیش تر شه فحش ناموسی به کنار اگه به خودم فحش بده خیلی کاریش ندارم ...[/div][/quote] توجه من فقط با دوست صمیمی ام صمیمی ام و حتی اگه بزنتم یا بهم فحش بده کاریش ندارم اما اگه یکی از دوستان معمولیم بهم فحش بده چنان میزنمش و چنان بهش فحش میدم تا از فحش دادنش پشیمون بشه . حالا نمیدونم بهش فحش میدم یا نه چون خیلی هم فحش دادن رو دوست ندارم ولی چنان میزنمش که 50 دور ، دور خودش بچرخه ... همین الان تو واتساپ اینو تجربه کردم .... همین |
سید محمد مهدی حسینی | 1394/03/20 16:08:22 |
12450 |
![]() |
الان چطور ؟ |
... uote] lord_sepehr بچه ها در ضمن اون عکس رو برای فرد دیگری نفرستید [/quote]![]() دیر گفتی ![]() شوخی می کنی دیگه ؟؟؟ ![]() ![]() مگه من هم سن توام؟ ![]() نترس تو اینجا نه یه جا دیگه طرفم آشناست ![]() میشه بگی من چند سالمه ؟؟ ![]() خب اون طرف کیه ؟؟ ![]() |
lord_sepehr | 1394/03/19 21:40:04 |