جستجو برای 'سن'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
11651 سخنان سنگین-سبک-متوسط
:::یا امیرالمومنین:::

__صدْ بار اَگر دوبارِه دُنیا آییمْ __

__اَز دُشمَنِ مُرتضى عَلى بیزاریم__
‏1393/10/27 20:58:10
11652 سخنان سنگین-سبک-متوسط
میگویند عادت میکنی.
اما چیزی که هیچکس نمیپرسد این است:
به چه قیمت عادت میکنی؟
‏1393/10/27 20:59:14
11653 سخنان سنگین-سبک-متوسط
ﻫﺮﭼﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍهیم ﺑﺎشیم
ولی یادمان باشد که
ﺁﺧﺮﺵ ﭼﻬﺎﺭ ﺳﻄﺮ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﯼ ﺭﻭﯼ سنگ ﻣﺮﻣﺮ ﯾﮏ ﻣﺘﺮﯼ ﺧﻮﺍهیم ﺷﺪ !
‏1393/10/27 21:59:13
11654 سخنان سنگین-سبک-متوسط
‏1393/10/27 22:03:17
11655 سخنان سنگین-سبک-متوسط
alemi
lord_پروازه
ﻫﺮﭼﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍهیم ﺑﺎشیم
ولی یادمان باشد که
ﺁﺧﺮﺵ ﭼﻬﺎﺭ ﺳﻄﺮ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﯼ ﺭﻭﯼ سنگ ﻣﺮﻣﺮ ﯾﮏ ﻣﺘﺮﯼ ﺧﻮﺍهیم ﺷﺪ !

شاید شهید مفقودالاثر شدیم قبری نداشته باشیم

--------------
شاید یادی داشته باشی ک از یک متر نوشته هم بهتر باشه
‏1393/10/27 22:09:51
11656 سخنان سنگین-سبک-متوسط
سارگن کبیر
من میگم : نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که آدمی پای برشرافت خود گذارد

غب گرایانه گفت
‏1393/10/28 16:50:08
11657 ویژه امتحانات (روز رهایی از من نزدیک است!!!!
... دوستایی که همیشه داشتم هیچوقت هدفمون رو فقط درس نبوده هیچوقت همیشه چیزای دیگه واسمون مهم بود
نه اینکه بگم درس بده ها نه ولی کسایی که تک بعدی هدف زندگیشون درس و پاس کردنشو یا 20 شدنش باشه تو هر رده ی سنی رو خوشم نمیاد واقعیت

دیگه انجمن نمیام
بای همه دوران خوبی بود[/div][/quote]
نههههه باورم نمیشههههه..
دارم خواب میبینممم
ینییی شر - رهاممم از انجمن کم! شد،؟؟
ینی من موفق شودمممم؟

کی شیرینیییی) میخادددد ؟
‏1393/10/25 00:26:29
11658 ویژه امتحانات (روز رهایی از من نزدیک است!!!!
... دوستایی که همیشه داشتم هیچوقت هدفمون رو فقط درس نبوده هیچوقت همیشه چیزای دیگه واسمون مهم بود
نه اینکه بگم درس بده ها نه ولی کسایی که تک بعدی هدف زندگیشون درس و پاس کردنشو یا 20 شدنش باشه تو هر رده ی سنی رو خوشم نمیاد واقعیت

دیگه انجمن نمیام
نههههه باورم نمیشههههه..
دارم خواب میبینممم
ینی من موفق شودمممم؟

کی شیرینیییی) میخادددد ؟
[/div][/quote]
شایعه پراکنی کرده
‏1393/10/25 00:27:33
11659 ویژه امتحانات (روز رهایی از من نزدیک است!!!!

دیگه انجمن نمیام
نههههه باورم نمیشههههه..
دارم خواب میبینممم
ینی من موفق شودمممم؟

کی شیرینیییی) میخادددد ؟
[/div][/quote]

یعنی اگه این پیام نبود شب آخرم بود
ولی دیگه آره
‏1393/10/25 00:31:29
11660 ویژه امتحانات (روز رهایی از من نزدیک است!!!!

دیگه انجمن نمیام
نههههه باورم نمیشههههه..
دارم خواب میبینممم
ینی من موفق شودمممم؟

کی شیرینیییی) میخادددد ؟
[/div][/quote]
من
خشک نه فقط تَر باشه
‏1393/10/25 10:28:10
11661 تاپیک جامع ایران 2015
... ه اند و 250 میلیون دلار درآمد داشته اند. وضعیت استرالیا هم خوب نیست آنها 120 میلیون دلار هزینه لیگشان شده و تنها 55 میلیون دلار درآمد داشته اند. در بین دیگر کشورهای آسیایی هم شرایط به اینگونه است:

سنگاپور 44 میلیون هزینه/ 44 میلیون درآمد

ازبکستان 86 میلیون هزینه/ 43 میلیون درآمد
‏1393/10/25 10:12:38
11662 محاصره
.::amir.d::.
mohamad_j2
نه

منم نظرم همینه

نظرت را میپسندم
‏1393/10/29 18:03:46
11663 جان هر کی دوس داری به دادم برس
... lliance، اتحاد
Bashing: با انجام حملات متعدد، اجازه رشد را از بازیکنی گرفتن، قلدری، اینا.
Cleaning, Cleaner: پاکسازی، از بین بردن نیروی مدافع داخل دهکده پیش از رسیدن موج منجنیقها یا رئیس/رئیس قبیله/سناتور
Co-ords: مختصات
CP: امتیاز فرهنگی.
Conf: یا Confederation متحد شدن دو اتحاد با یکدیگر.
Crop: گندم، غذای تولیدی توسط گندمزارها.
Crop Lock: از بین بردن ذخیره و منابع تولید گندم یک بازیکن به قصد زمین گیر کردنش، گندم بند.
Def: دفاعی، سربازان دفاعی، دفاع کردن
Exp: تجربیات (قهرمان)
Fake: حملات دروغین، حمله الکی، حمله قلابی، حمله ای که به منظور گمراه کردن مدافع و با یک سرباز (سرباز یا منجنیق یا دژکوب) انجام میشه. این نوع حملات بعضی وقتا برای آمارگیری از وضعیت نیروهای مستقر در دهکده حریف هم به کار میره، به شرطی که توی اتحاد حریف یه نفر نفوذی داشته باشیم.
Farm: بازیکن مفلوکی که مرتباً از جانب دیگری به منظور غارت منابع مورد حمله قرار میگیره.
Farming: انجام عمل شنیع فوق!
GG: همون انبار غذای بزرگ (که ma_darim_mirim توضیح داد).
GW: همون انبار بزرگ (که ma_darim_mirim توضیح داد).
GB: همون پادگان بزرگ.
GS: همون اصطبل بزرگ.
Gold User: بازیکنی که وضعش خوبه و از طلا استفاده میکنه.
Hammer: یه ارتش گنده هیولای هجومی که اغلب اوقات از سربازان دارای قدرت زیاد (نسبت به منابع مصرفی در اوایل بازی و نسبت به گندم مصرفی در اواخر بازی) و یه عالمه دژکوب تشکیل شده و به منظور پاکسازی و نابود کردن توان دفاعی دیگران به کار میره. در زمان فتح دهکده عمارت جادو (WW) منجنیق های زیادی به دنبال این ارتش به راه میفتن.
IGM: همون * پیام داخل بازی.
Launch: آغاز حمله، ارسال نیروهای هجومی.
lvl یا level: سطح ساختمانها و منابع و غیره!
Meta: اتحادهای بزرگی که با زیرشاخه هاشون در انتهای بازی برای تکمیل عمارت جادو با همدیگر همکاری میکنند.
Multi یا Mutli Account: بازیکنی که به صورت غیرقانونی و با داشتن چند اکانت، شرایط بازی رو به نفع خودش و به ضرر بازیکنانی که با رعایت قانون و حق دیگران بازی میکنن تغییر میده.
NAP: یا Non-Aggression Pact: همون "پیمان عدم ...
‏1393/10/27 20:25:44
11664 تاپیک جامع ایران 2015
... ا فروخته و امیدوارم در این چند روز هم ایرانی های بیشتری از سیدنی و ملبورن به بریزبن بیایند تا از تیم ملی حمایت کنند"

بخش پایانی صحبتهای نبی درباره نظر استرالیایی ها در مورد تیم ملی است:" با مارک بوسنیچ و گرفت فاستر که صحبت می کردم آنها از لفظ impressive در مورد تیم ملی استفاده می کردند. استرالیایی ها این کلمه را بی جهت استفاده نمی کنند و از نظر آنها نمایش تیم ملی بسیار خوب بوده. آنها امیدوارند قبل از فینال به ایران نخورند چون دوست ندارند که از ایران شکست بخورند"
‏1393/10/26 12:52:27
11665 تاپیک جامع ایران 2015
... نامه ورزش و مردم اظهار داشت: در مورد فوتبال ضمن احترام به همه جامعه فوتبال این همراهی و اهتمام ملی را به مردم باید تبریک بگویم. تمام افکار عمومی در این مدت معطوف فوتبال بوده است. رسانه‌ها و کارشناسان سنگ تمام گذاشتند و نقاط ضعف و قوت تیم ملی را پوشش دادند و به تیم ملی کمک کردند. این معنا و مفهوم خاصی دارد که وفاق و همدلی بین ملی‌پوشان باعث شده تا آنها گام‌های محکم‌تری را بردارند.

وی در ادامه افزود: بچه‌ها با طراوت و شادابی خاصی بازی می‌کنند حتی روز گذشته شاهد بودیم که یک صحنه‌ای دیدیم که یکی از بازیکنان ما سرش را مقابل توپ سنگینی قرار داد. این رفتارها به نظرم نشان می‌دهد که قطعاً همه آنها عزم راسخی دارند.

عابدینی در ادامه خاطرنشان کرد: ...
‏1393/10/26 12:53:50
11666 فارم دزدی
اولای بازی 400 ب بالا شهر بزن ی متروکه رو براش فارم کن تا وقتی ک شهرا میرسن اونجا 100 میل غارت میکنی
چون اونجا شهرا کمن زود میفهمی کی فارمتو میزنه
‏1393/11/01 20:57:18
11667 پاداش سکه
انصافا عالمی نباشه نصف این تازه کارا به جواب سوالاشون نمیرسن
عالمی باید مدیر بشه...مخصوص بخش پرسش و پاسخ
‏1393/11/01 00:23:44
11668 یه سوال خیلی مهم
آقا اینا که این همه قانون اضافه کردن اینم دوباره بذارن خیلی خوب میشه اصن الان نظر سنجی میذارم نظر بدید
‏1393/11/01 22:44:47
11669 یه سوال خیلی مهم
alemi
m.taslimi
آقا اینا که این همه قانون اضافه کردن اینم دوباره بذارن خیلی خوب میشه اصن الان نظر سنجی میذارم نظر بدید

مخالفم

اصن تو چه میفهمی چه لذتی داشت
وقتی یه اتحاد تلاش میکردن سفارت موسسشون صفر نشه
‏1393/11/01 22:47:30
11670 یه سوال خیلی مهم
m.taslimi
alemi
m.taslimi

مخالفم

اصن تو چه میفهمی چه لذتی داشت
وقتی یه اتحاد تلاش میکردن سفارت موسسشون صفر نشه

موافقم
‏1393/11/01 22:51:08
11671 اتحاد کردستان
در ضمن لر های عزیز هم میتونن در صورت تمایل وارد بشن راستی کسی از سجاد سناتور اتحاد اذربایجان اگه خبر داره ممنون میشم به گوشش برسونه که هادی صادقی وزیر دفاع اذرایجان تو سرور 13 میخواد سرور جدیدو شروع کنه پایست اونم بیاد
‏1393/11/01 08:47:24
11672 تاپیک جامع ایران 2015
... مارات محک زد
[/i]
[/b]خداداد عزیزی در تماس تلفنی با برنامه ورزش و مردم در مورد عملکرد تیم ملی فوتبال در بازی‌های جام ملت‌های آسیا اظهار داشت: ما نمی‌توانیم با دو بازی عیار 100درصد فوتبال را بسنجیم و بگوییم حرف برای گفتن نداشتیم. از زمانی که کی‌روش آمده در بحث دفاعی کار خوبی داشتیم کم گل خوردیم اما در فاز حمله مشکل عمده داریم. باید در بازی‌های آینده مقابل ژاپن، استرالیا، کره جنوبی ببینیم باز هم تاکتیک دفاعی و نگاه به ضد حمله، ...
‏1393/10/26 12:55:51
11673 تاپیک جامع ایران 2015
تفاوت من با نیستلروی از زمین تا آسمان است

سردار آزمون در مصاحبه با روزنامه الاتحاد امارات گفت: سرعت ما در نیمه دوم بازی با قطر کفه ترازو را به نفع تیم ملی ایران سنگین کرد.
جواد و آندو عامل پیروزی ایران
سردار بعد از این بازی در خصوص عملکرد ایران گفت: کارلوس کی روش بین دو نیمه ب بازیکنان تاکید کرد به بازی خود در نیمه دوم سرعت دهید و قدرت انتخاب را از قطری ها
‏1393/10/27 18:36:48
11674 سرور جدید-بچه های اتحاد ایران
عزیز خودتو هم معرفی نمیکردی همه میشناختن
bardola رو همه میشناسن
‏1393/11/01 16:49:58
11675 Error special feature
ینی نیروهات فوری میرسن؟؟؟؟؟
‏1393/11/02 19:38:09
منوی کاربری

پیغام

بستن