جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
10926 |
![]() |
دل نوشته |
برای ترک ، دارو نیاز نیست ! گاهی سنگینی حرفی تلخی نگاهی خوب ترکت می دهد |
lord_پروازه | 1393/12/04 19:24:16 |
10927 |
![]() |
گروگانگیری در اهواز+عکس |
... پا ورش داره وسط حرف چار تا بزرگتر نباشه؟[/div][/quote] من هفت هشت تا پدر دارم تو که هفت هشتا مادر داری ![]() ![]() ![]() ![]() خودتم نفهمیدی چی گفتی برو فکر کن دربارش بعد بیا ![]() حرفایی که من میزنم برا مغز های بالای 15 ساله شما زیر پونزده سالی نمیفهمی. ![]() راس میگی یادم رفته بود زیره دست دایناسورا بودی زیاد به خودت فشار آوردی اومدی زمان ما ![]() هی میگم اشتب اومدی زنگ پایین رو بزن ![]() ماشاله قوه تخیل قوی ای داری. حرفات منو یادت داستان های کودکی میندازه. فازت چیه باو؟ برو تیله بازیتو بکن. من بچه های مثل تو رو میدم زیر دستام بوسشون کنن. [/div][/quote] خخخخخخخخخ همینه میگم عمر حضرت نوحو داری دیه ولی هرچی فک میکنم تو شخصیتم نی با توی آدم فروش کل کل کنم آنتنی بیش نیستی ![]() خودتو جای یه نفر دیه جا زدی خودتم باورت شده ![]() ببین من آنتن من ادم فروش اصلا هر چی بگی ولی ثابت کردم بینگو اصلیم باید جمع کنی از انجمن بری تمام پستا و تاپیکاتم از روز اول ورودت عدم بزنی حاضری؟ حرف میزنی روش وایسا ![]() ![]() خخخخخخخخخ ثابت کن من آدمی نیستم که سر حرفم واستم ولی تو هم آدمی نیستی که بتونی ثابت کنی بینگویی ![]() پس رو هوا ح ... |
bounty hunter | 1393/08/15 14:30:32 |
10928 |
![]() |
نصیحت دوستانه |
... و اسپمر بزرگی محسوب میشی[/div][/quote] رهام کیه؟[/div][/quote] بفرما اینم یه مورد دیه یعنی بینگو نمیدونه رهام کیه؟[/div][/quote] خیر همچین شخصی نمیشناسم[/div][/quote] توقع نداشته باش بچه ها نشناسنت ![]() |
amirbagheri@ | 1393/08/15 15:29:25 |
10929 |
![]() |
دل نوشته |
من و تیر چراغ برق دردمان یکی است شب که می شود ، سرمان تاریک ، دلمان پر نور صبح که می شود ، سرمان سنگین ، دلمان خاموش |
lord_پروازه | 1393/12/04 19:25:40 |
10930 |
![]() |
دل نوشته |
خسته کننده میشه برات همه چیز وقتی روحت با جسمت اختلاف سنی داشته باشه |
mostafa-tak | 1393/12/06 00:24:51 |
10931 |
![]() |
دل نوشته |
بعضی از قراردادها و عهدها را روی قلب مینویسند ... حواست به این عهدهای غیر کاغذی بیشتر باشد ، شکستنشان ، یک آدم را میشکند ...! |
lord_پروازه | 1393/12/10 19:55:28 |
10932 |
![]() |
دل نوشته |
کم سرمایه ای نیست؛ داشتن آدمهایی که حالت رابپرسند! ولی .... از آن بهتر داشتن آدمهاییست، که وقتی حالت را میپرسند؛ بتوانی بگویی: خوب نیستم...!! |
mostafa-tak | 1393/12/14 23:20:46 |
10933 |
![]() |
دل نوشته |
سکوت کن ! بگذار بغض هایت سربسته بمانند گاهی سبک نشوی ، سنگین تری ........... |
mostafa-tak | 1393/12/21 00:03:36 |
10934 |
![]() |
دل نوشته |
وقتی پیشه ات مهر باشد سرمایه ات پول نیست آبی ست که به تشنه میدهی یا نانی به گرسنه ای حتی! دانه ای به پرنده ای... |
a.gho | 1393/12/22 13:31:53 |
10935 |
![]() |
دل نوشته |
[b]میگویند: نویسنده ها «سیگـــــــار» میکشند...! نقاش ها «تابـــــلو» زندانی ها «تنـــــــهایی» دزد ها «ســـــــــــــرک» مریض ها «درد» بچها ها «قــــــــد» و من برای کشیدن «نفــــس هـــای تـــو را » انتخاب م |
a.gho | 1393/12/24 21:52:04 |
10936 |
![]() |
نصیحت دوستانه |
... من بیشتر کسی تو این انجمن آن نبوده که بوده ؟ قدیمی بودنو کار ندارم از من قدیمی ترم هست ولی من فقط موندم تقریبا. اینجا جاییه که فقط رو تعداد لایک طرف آدم حسابش میکنن .یعنی طرفو با تعداد لایکاش میشناسن. من اون زمان که بن نبودم هر چند وقت با یه اکانت مولتی میومدم و پست های درست میدادم. لایک نمیخورد.کسی اهمیت نمیداد. تازه بعضی وقتا کاربرایی که الان ادعا فعالی دارن تو خصوصی فحش میدادن یا به صورت خیلی فجیعی با آدم صحبت میکردن. من همون ادم بودم فقط اسمم عوض شده. یه چیز دیگه ای که هست. با بهترین شخصیت انجمن هم دوستی نکنید چون بعد چند وقت میره رو اعصابتون. نمونش گروبز که دو ... |
acani | 1393/08/15 16:51:04 |
10937 |
![]() |
نصیحت دوستانه |
... رن یعنی هر کسی تو یه پلیسه برا همینه پیشرفت میکنن. مثل بعضی انجمن ها حتی که مدیری نباشه بازم پیشرفت میکنن. اما مثل کشور هایه عقب مونده ای مثل عراق یا همین انجمن وقتی در نتیجه اعتراض به نتیجه نمیرسن مثل داش یا القاعده گروه تشکیل میدن میترکنن درست مثل اونا برا همیه اونا پیشرفته هستن من و تو عقب مونده. که اخرشم مام شدیم دستامال اما اخر کار عمر این انجمن خیلی وقطه تموم شده. با بسته شدن ارش هم فکر کنم دیگه خاک رو هم رو قبرش ریخته شد خب خدارو شکر. بازم کسایی مثل داش بنیامین هستن که فعالیت هایی دارن. ولی یه دست تنهایی صدا نداره. از کسایی که تازه شروع کردن به فعالیت اینم اخر عاقبت ما یه به قول شما ریش سفید هایه انجمن:d و واقعا دمت گرم ارش که مثلا . مثلا ها رییش سفید انجمن بودی به یه بحث کوچیک میگی از پیشت خنجر زدن . خدا کنه تو زندگی واقعا خنجر نخوری ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mr.grobs الانم با ممد فتیده ... |
cernel | 1393/08/15 18:25:59 |
10938 |
![]() |
نصیحت دوستانه |
... دارن یعنی هر کسی تو یه پلیسه برا همینه پیشرفت میکنن. مثل بعضی انجمن ها حتی که مدیری نباشه بازم پیشرفت میکنن. اما مثل کشور هایه عقب مونده ای مثل ما یا همین انجمن وقتی در نتیجه اعتراض به نتیجه نمیرسن مثل داش یا القاعده گروه تشکیل میدن میترکنن درست مثل اونا برا همیه اونا پیشرفته هستن من و تو عقب مونده. که اخرشم مام شدیم دستامال اما اخر کار عمر این انجمن خیلی وقطه تموم شده. با بسته شدن ارش هم فکر کنم دیگه خاک رو هم رو قبرش ریخته شد خب خدارو شکر. بازم کسایی مثل داش بنیامین هستن که فعالیت هایی دارن. ولی یه دست تنهایی صدا نداره. از کسایی که تازه شروع کردن به فعالیت اینم اخر عاقبت ما یه به قول شما ریش سفید هایه انجمن:d و واقعا دمت گرم ارش که مثلا . مثلا ها رییش سفید انجمن بودی به یه بحث کوچیک میگی از پیشت خنجر زدن . خدا کنه تو زندگی واقعا خنجر نخوری ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mr.grobs[/div][/quote] ![]() |
gazmeh16 | 1393/08/15 18:26:36 |
10939 |
![]() |
دل نوشته |
مرد چیزی داره به نام غرور برای همین همه فکر می کنن دلش از سنگه اما گاهی وقتا بیشتر از زن احساس محبت و توجه نیاز داره باورنداری؟ آهنگی غمگین تر از صدای گریه مرد سراغ داری؟؟؟؟؟ |
lord_پروازه | 1394/01/12 15:43:35 |
10940 |
![]() |
دل نوشته |
اشتباه می کنند، بعضی ها که اشتباه نمی کنند! باید راه افتاد، مثل رود ها، که بعضی به دریا می رسند بعضی هم به دریا نمی رسند. رفتن، هیچ ربطی به رسیدن ندارد... |
lord_پروازه | 1394/01/18 22:12:02 |
10941 |
![]() |
بپرسید...جواب بگیرید |
... 40 درصدم فعال کنی میشه 50 درصد درسته؟ شما باید مزرعه رو تا سطح حداقل تا سطح 5-6یا 6-6 بالا برد بعد خرید منابعو زد بعد چوب بری که بعد از مزرعه کمترین منابع رو برای ارتقاع میخواد ارتقاع میدی بعد معدن سنگ بعد آهن بعد از خرید منابع آهن بازم مزرعه رو ارتقاع میدی تا خرید دوم بعد از خرید دوم که باز هم آخریش آهنه میری اول معبدو میزنی تمدن رو میزنی بعد قصر مهاجر ساخت شهر بعد تولیدات شهر دو رو فقط ارتقاع میدی تا خرید سوم به همین روال میری جلو. نکته1: باید در آموزش ساخت مخفی گاه ، ساخت اردو گاه ، مرحله ساخت دیوار تا سطح 5 ، ارتقاع معادن به سطح سه رو رد کنی منابعت به درد بخور باشه برا ارتقاع مزرعه. نکته2: خرید منابع وقتی جمعیت به 150 رسید خرید منابع کاهش میکنه به 10 ساعت وقتی به 200رسید به 8 ساعت وقتی به 250 رسید 6 ساعت وقتی به 300 رسید به 4 ساعت میرسه. بازم سوالی باشه بگید در خدمتم ![]() |
alijafarzadeh | 1393/08/17 23:04:05 |
10942 |
![]() |
بپرسید...جواب بگیرید |
... 40 درصدم فعال کنی میشه 50 درصد درسته؟ شما باید مزرعه رو تا سطح حداقل تا سطح 5-6یا 6-6 بالا برد بعد خرید منابعو زد بعد چوب بری که بعد از مزرعه کمترین منابع رو برای ارتقاع میخواد ارتقاع میدی بعد معدن سنگ بعد آهن بعد از خرید منابع آهن بازم مزرعه رو ارتقاع میدی تا خرید دوم بعد از خرید دوم که باز هم آخریش آهنه میری اول معبدو میزنی تمدن رو میزنی بعد قصر مهاجر ساخت شهر بعد تولیدات شهر دو رو فقط ارتقاع میدی تا خرید سوم به همین روال میری جلو. نکته1: باید در آموزش ساخت مخفی گاه ، ساخت اردو گاه ، مرحله ساخت دیوار تا سطح 5 ، ارتقاع معادن به سطح سه رو رد کنی منابعت به درد بخور باشه برا ارتقاع مزرعه. نکته2: خرید منابع وقتی جمعیت به 150 رسید خرید منابع کاهش میکنه به 10 ساعت وقتی به 200رسید به 8 ساعت وقتی به 250 رسید 6 ساعت وقتی به 300 رسید به 4 ساعت میرسه. بازم سوالی باشه بگید در خدمتم ![]() مدرکت چیه ![]() برای چی؟ |
alijafarzadeh | 1393/08/17 23:11:18 |
10943 |
![]() |
دل نوشته |
دیگر اصلا اشک نمی ریزم ، نمیدانم دارم بزرگ میشوم یا سنگ |
lord_پروازه | 1394/01/25 22:14:00 |
10944 |
![]() |
دل نوشته |
وقتی پیشه ات مهر باشد سرمایه ات پول نیست آبی ست که به تشنه ای میدهی یا نانی که به گرسنه ای حتی ! دانه ای که به پرنده ای... |
lord_پروازه | 1394/01/27 10:38:30 |
10945 |
![]() |
دل نوشته |
حرفها سه دسته اند : دسته اول : گفتنی ها دسته دوم : نوشتنی ها و دسته سوم : قورت دادنی ها دو تای اول سبکت می کنند ، سومی سنگینت |
lord_پروازه | 1394/04/18 16:00:22 |
10946 |
![]() |
دل نوشته |
دوستان تو این تایپیک چت نکنید چت = سنگ |
lord_پروازه | 1394/04/20 12:35:19 |
10947 |
![]() |
دل نوشته |
اگر مثل گاو گنده باشی، میدوشنت، اگر مثل خـر قوی باشی، بارت می کنند، اگر مثل اسب دونده باشی، سوارت می شوند... فقط از فهمیدن تو می ترسند. |
lord_sepehr | 1394/05/14 10:19:33 |
10948 |
![]() |
بپرسید...جواب بگیرید |
... 40 درصدم فعال کنی میشه 50 درصد درسته؟ شما باید مزرعه رو تا سطح حداقل تا سطح 5-6یا 6-6 بالا برد بعد خرید منابعو زد بعد چوب بری که بعد از مزرعه کمترین منابع رو برای ارتقاع میخواد ارتقاع میدی بعد معدن سنگ بعد آهن بعد از خرید منابع آهن بازم مزرعه رو ارتقاع میدی تا خرید دوم بعد از خرید دوم که باز هم آخریش آهنه میری اول معبدو میزنی تمدن رو میزنی بعد قصر مهاجر ساخت شهر بعد تولیدات شهر دو رو فقط ارتقاع میدی تا خرید سوم به همین روال میری جلو. نکته1: باید در آموزش ساخت مخفی گاه ، ساخت اردو گاه ، مرحله ساخت دیوار تا سطح 5 ، ارتقاع معادن به سطح سه رو رد کنی منابعت به درد بخور باشه برا ارتقاع مزرعه. نکته2: خرید منابع وقتی جمعیت به 150 رسید خرید منابع کاهش میکنه به 10 ساعت وقتی به 200رسید به 8 ساعت وقتی به 250 رسید 6 ساعت وقتی به 300 رسید به 4 ساعت میرسه. بازم سوالی باشه بگید در خدمتم ![]() ممنون از جواب دادن سوال دوستمون |
رسول | 1393/08/20 00:46:13 |
10949 |
![]() |
تـــاپــــیـــک جــــامــــع خــــاطـــره نــــویــــســـــی |
... عمو صبر کن یکم دیگه بعدش گریه کرد و یدونه جیغ بنفش کشید که پرده گوشم پاره شد : ||||||||| رفتیم سراغ یه چیز دیگه دختره گفت : مهدی مهدی بیا صندلی پیدا کردم بعد یه پسر کوچولو اومد با یه کتاب داستان حسن کچل تو دستش : |||||| اینا نشستن رو اون وسیله ورزشی O_o بعدش رفتیم سراغ وسایل برقی ماشین برقی سوار شدیم این نامردا منو یه گوشه نگه داشته بودن نمیزاشتن تکون بخورم : |||||||||| بعدش که تموم شد رفتیم از این باز شانسیا نفر قبلی من یه تراول(طراول ؟؟؟) برد O_o منم گفتم به امیده خدا بریم رفتیم یدونه 500 تومنی یدونه باتری قلمی و یدونه رادیو کوچولو که از دستم افتاد خراب شد بردیم : |||||| بعد از منم یه خانومه با بچش اومدن یدونه سکه ربع بهار آزادی بردن : ||||||| بعد من ک ... |
saske | 1393/09/04 17:15:26 |
10950 |
![]() |
دل نوشته |
می روم ولی چمدانم را نمی برم ... سنگین است روزهایی که بی تو زندگی کرده ام ( البته همین سه روز که با فردا هم شاید بشه چهار روز ! ![]() ![]() |
lord_sepehr | 1394/05/31 16:44:59 |