جستجو برای 'سن'
| # | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
|---|---|---|---|---|---|
| 10526 |
|
کتیبه سرور31 |
فضای سرور بد مدل سنگین شده 2 هفته تعطیل رسمی |
داش مهدی رستگاری | 1393/08/22 00:22:13 |
| 10527 |
|
نفر قبلیت چجوریه |
فک کنم نویسنده شه چی گفتم؟؟ ![]() |
تفتان1388 | 1393/08/22 13:51:32 |
| 10528 |
|
آیا میدانید... |
... ن روغن گیاهیست . آیا میدانید : مغز انسان تنها ۲ درصد از وزن انسان را تشکیل می دهد ولی ۲۵ درصد اکسیژن دریافتی بدن را به تنهایی مصرف می کند. آیا میدانید : بهترین نان ، نانهای سبوس دار است مثل نان سنگک . آیا میدانید : شدیدترین نعره ها متعلق به وال ها است که برابر با صدای موتور جت است. آیا میدانید : گربه ها معمولا ۶۶٪ از عمر خود را صرف خواب میکنند . آیا میدانید : توپ گلف به طور متوسط دارای ۳۳۶ فرورفتگی است … آیا میدانید : “آب گرم” سریعتر از “آب سرد” یخ میزند . آیا میدانید : آمازون نیمی از اکسیژن جهان را تولید میکند . آیا میدانید : وزن زمین ۶٫۵۸۸٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ تن است . آی ... |
reza_13 | 1393/07/09 13:53:21 |
| 10529 |
|
آیا میدانید... |
... ا بوده اند ؟ آیا میدانستید که پاندا هنگام تولد صورتی رنگ است ؟ آیا میدانستید که خمیازه کشیدن به مغز آرامش میدهد ؟ آیا میدانستید که محققان قادر به کاشت بذر در فضا شدند ؟ آیا میدانستید که مسن ترین گربه جهان ۳۸ سال سن دارد ؟ آیا میدانستید که یک قطره آب دارای یک صد میلیارد اتم است ؟ آیا میدانستید که مارها باهوش ترین خزندگان روی زمین هستند ؟ آیا میدانستید که ملخ ها دارای بیش از ۱ میلیون گونه هستند ؟ آیا میدانستید که نعناع سکسکه و تنگی نفس را شفا میدهد ؟ آیا میدانستید که رنگ مورد علاقه ۸۰ درصد آمریکاییها آبی است ؟ آیا میدانستید که چهار پنجم جانوران را حشره ... |
reza_13 | 1393/07/10 15:29:26 |
| 10530 |
|
نفر قبلیت چجوریه |
سن بالاست ![]() |
مهدی098 | 1393/09/23 15:48:52 |
| 10531 |
|
نفر قبلیت چجوریه |
|
زویا | 1393/09/23 15:49:24 |
| 10532 |
|
نفر قبلیت چجوریه |
من 12 سالمه ![]() |
مهدی098 | 1393/09/23 15:50:23 |
| 10533 |
|
آیا میدانید... |
آیا میدانستید که هر تار موی انسان میتواند تا وزن ۱۰۰ گرم رشد کند ؟ آیا میدانستید که سن پدر با ضریب هوشی کودک رابطه مستقیم دارد ؟ آیا میدانستید که کرم ها از روی بو محیط شب و روز را تشخیص میدهند ؟ آیا میدانستید که فقط ۱ نفر از ۱ میلیارد نفر بیش از ۱۱۶ سال عمر میکند ؟ آیا میدان |
reza_13 | 1393/07/10 15:29:58 |
| 10534 |
|
نفر قبلیت چجوریه |
عالمی پسر خوبیه هر بار میخواد ببینه خودم هستم یا نه پیام بدون عنوان میفرسته تو بخش پرسش و پاسخ خیلی فعاله اگه نباشه خیلیا به پاسخ سوالاشون نمیرسن |
مهدی-098 | 1393/11/03 21:39:48 |
| 10535 |
|
نفر قبلیت چجوریه |
امیره پسیر خوبیه نمیدونم چند سالش ولی فک کنم محصله فسنجونم دوس داره |
lord_پروازه | 1393/11/07 12:16:03 |
| 10536 |
|
تایپک جــامع زنـدگـیـنـامه |
... (تهران، خرداد ۱۳۴۷)؛ نمایشگاه دانشگاه شیراز (شهریور ۱۳۴۷)؛ جشنوارهٔ بین المللی نقاشی در فرانسه (اخذ امتیاز مخصوص، ۱۳۴۸)؛ نمایشگاه گروهی در بریج همپتن آمریکا (۱۳۴۹)؛ نمایشگاه انفرادی در نگارخانه بنسن نیویورک (۱۳۵۰)؛ نمایشگاهانفرادی در نگارخانه لیتو (تهران، ۱۳۵۰)؛ نمایشگاه انفرادی در نگارخانه سیروس (پاریس، ۱۳۵۱)؛ نمایشگاه انفرادی در نگارخانه سیحون تهران (۱۳۵۱)؛ اولین نمایشگاه هنری بین المللی تهران (دی ۱۳۵۳)؛ نمایشگاه انفرادی در نگارخانه سیحون تهران (۱۳۵۴)؛ نمایشگاه هنر معاصر ایران در «بازار هنر» (بال، سوییس، خرداد ۱۳۵۵)؛ نمایشگاه انفرادی در نگارخانه سیحون تهران (۱۳۵۷). آثار ادبی سهراب در آغاز کار شاعری تحت تأثیر شعرهای نیما بود و این تأثیر در «مرگ رنگ» به خوبی مشهود است. بعدها سبک او دستخوش تغییراتی میشود و شعرش با دیگر شاعران هم دورهٔ خویش متمایز میگردد. از جمله مجموعه شعرهای دیگر سهراب سپهری میتوان به این عنوانها اشاره نمود: مرگ رنگ (۱۳۳۰) ؛ زندگی خوابها (۱۳۳۲) ؛ آوار آفتاب (۱۳۴۰) ؛ شرق اندوه (۱۳۴۰) ؛ صدای پای آب (۱۳۴۴) ؛ مسافر (۱۳۴۵) ؛ حجم سبز (۱۳۴۶) ؛ ما هیچ ما نگاه (۱۳۵۶) ؛ هشت کتاب (۱۳۵۶)؛ که در واقع مجموعه همه هشت دفتر ذکر شده در بالاست که در یک مجلد در سال 56 به چاپ رسید و بارها تجدید چاپ شد. اکنون نیز در اکثر موارد دفترهای شعری وی به تنهایی به چاپ نمی رسند و عرضه نمی شوند بلکه به همین صورت یک مجلدی هشت کتاب در دسترس خوانندگان قرار گرفته اند. اتاق آبی( تنها اثر منثور از سهراب سپهری است که در واپسین سال های زندگی خود نوشته است) برخی از اشعار وی در سالهای ۱۳۴۴ و ۱۳۴۵ در فصلنامهٔ آرش به چاپ رسید. |
amirbagheri@ | 1393/08/20 19:21:16 |
| 10537 |
|
... نمایندگان معارف ایران در قرن دهم و یازدهم هجری قمری بوده است. شیخ بهایی شاگردانی تربیت نموده که به نوبه خود از بزرگترین مفاخر علم و ادب ایران بوده اند، مانند فیلسوف و حکیم الهی ملاصدرای شیرازی و ملاحسن حنیفی کاشانی وعده یی دیگر که در فلسفه و حکمت الهی و فقه و اصول و ریاضی و نجوم سرآمد بوده و ستارگان درخشانی در آسمان علم و ادب ایران گردیدند که نه تنها ایران ،بلکه عالم اسلام به وجود آنان افتخار می کند. از کتب و آثار بزرگ علمی و ادبی شیخ بهایی علاوه بر غزلیات و رباعیات دارای دو مثنوی بوده که یکی به نام مثنوی "نان و حلوا" و دیگری "شیر و شکر" می باشد و آثار علمی او عبارتند از "جامع عباسی، کشکول، بحرالحساب و مفتاح الفلاح والاربعین و شرع القلاف، اسرارالبلاغه والوجیزه". سایر تالیفات شیخ بهایی که بالغ بر هشتاد و هشت کتاب و رساله می شود همواره کتب مورد نیاز طالبان علم و ادب بوده است. تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه خواهد که سرآید غم هجران تو یا نه ای تیره غمت را دل عشاق نشانه جمعی به تو مشغول و تو غایب زمیانه رفتم به در صومعه عابد و زاهد دیدم همه را پیش رخت راکع و ساجد در میکده رهبانم و در صومعه عابد گه معتکف دیرم و گه ساکن مسجد یعنی که تو را می طلبم خانه به خانه روزی که برفتند حریفان پی هر کار زاهد سوی مسجد شد و من جانب خمار من یار طلب کردم و او جلوه گه یار حاجی به ره کعبه و من طالب دیدار او خانه همی جوید و من صا ... |
amirbagheri@ | 1393/08/20 19:33:04 |
| 10538 |
|
... طره ام هم این است که در یکی از سفرهای برنامه ی پسرای ایرونی به شدت بیمار شدم. تکیه کلام شما چیست؟ ((یه نکته بگم)) یا(( سایتون کم نشه)). بزرگترین عیب شما چیست؟ کمی شلخته هستم. بزرگترین حسن شما چیست؟ بسیار پرانرژی هستم. به مادرتان در کارهای خانه کمک نمکنید؟ به خدا فرصت نمیکنم. البته مادرم خیلی هوای بچه هایش را دارد.! زیباترین مکان در دنیا به نظر شما کجاست؟ شک ندارم مسجد الحرام است. بهترین شاعر از نگاه شما؟ سهراب سپهری را خیلی دوست دارم. یک بیت شعر از شاعر مورد علاقه تان برایمان می خوانید؟ کار ما نیست شناسایی راز گل سرخ،کار ما شاید این است که در افسون گل سرخ شناور باشیم. در رانندگی محتاط عمل میکنید یا خیر؟ کمی بد رانندگی میکنم و خب, رالی راهم خیلی دوست دارم. چقدر قوانین راهنمایی را رعایت میکنید؟ من نزدیک به ۱۰۰ هزار تومان جریمه شدم! تا یاد بگیرم کمربند ایمنی را ببندم. یک پیام شادی بگویید؟ هم محتوا و هم عنوان مجله ی شما بسیار خوب است . چیزی است که احساس میشود در جوامع امروزی کمرنگ شده و شادی ها مصنوعی شده و لبخندها از ته دل نیست. برای جوانانی که به حرفه ی شما علاقه دارند چه سخنی دارید؟ خیلی از هنرمندان میگویند که از طریق تحصیلات اکادمیک وارد این حرفه شویدمن این را قبول ندارم. باید استعداد در وجود جوان باشد تا بتواند موفق شود.من هم به نظر خودم استعداد داشتم,آمدم,تقویتش کردم و البته خیلی هم کار راحتی نبود.پس از جوانها میخواهم که بگردند و استعداد خود را پیدا کنند چون هر کسی در یک کاری استعداد دارد. آن را پیدا کنند و تلاش کنند. نا امیدی بدترین سرعت گیر در این راه است درست مثلسرعت گیر های خیابانهای تهران. و در پایان…….؟ مثل اخر برنامه هایم میگویم فردا دوباره صبح می آید از این مسیر پس چشم انتظار لحظه ی دیدار میشویم . |
amirbagheri@ | 1393/08/21 10:49:14 |
| 10539 |
|
بیوگرافی علی دایی زادروز: شناسنامه علی دایی، تاریخ تولدش را 1348/1/1 نشان می دهد اما او متولد 14 بهمن 1348 است و سن واقعی اش حدود 11 ماه کمتر از سن رسمی اش است. زادگاه: شهرستان اردبیل محله خیرال قد : 192 سانتیمتر علی دایی |
amirbagheri@ | 1393/08/22 19:16:25 |
| 10540 |
|
... بعد از حمید یک دختر هم در این خانواده به دنیا آمد که در رشته ی گرافیک فارغ التحصیل شد و هم اینک دنبال ادامه ی تحصیل در رشته ی حقوق است و دوست دارد کار وکالت کند حمید با مادرش تنها ۱۴ سال اختلاف سنی دارد . و همین موضوع باعث شد حرف او را بهتر از پدر بفهمد و درک متقابلی بین ایندو در حد عالی بوجود آید که هنوز هم ادامه دارد . او بر خلاف سایر بچه های طبقه ی مرفه و بالای شهری پر شر و شور بود و از خاطرات بچگی اش او همین یک نمونه بس که کلاس اول دبستان و در همان هفته ی اول تحصیل روزی تمام کتابهایش را به دوره گردی داد و به جایش گوجه سبز گرفت و خورد !!! حمید همیشه با صراحت می گوید که مشوق من در بازیگری فقط خودم هستم !!! او درست می گوید چون بر خلاف بسیاری مشاهیر نه فقط مورد تشویق خانواده ونزدیکان قرار نگرفته بلکه برای مخالفت با نظر آنها و ... |
سلما93 | 1393/08/24 14:35:12 |
| 10541 |
|
زندگینامه محسن یگانه یگانه فرزند شهید است این روزها در فضای موسیقی پاپ کمتر کسی است که درباره محسن یگانه حرف نزند. در عوض بسیاری از حقایق زندگیاش مخفی مانده است. با هم هفت پرده از زوایای مختلف زندگی، |
amirbagheri@ | 1393/08/28 20:53:45 |
| 10542 |
|
... شهرت سپهری از سال 1344 و با انتشار شعر بلند "صدای پای آب" آغاز شد. در "صدای پای آب" است که محتوای ویژه ی شعر سپهری فرمش را می یابد. فرم و محتوای شعر سپهری، از "صدای پای آب" به بعد به هماهنگی می رسند. "صدای پای آب"، کنایه از صدای پای مسافری در سفر زندگی است. این شعر که روز به روز بر شهرت و محبوبیت او افزود، اولین بار در فصلنامه ی آرش در آبان همان سال منتشر شد. سپهری که تمام عمرش را به دور از جنجال روزنامه ها و مجلات و فقط با دوستان اندک و تنهایی خود می زیست و بدین سبب از طرف نشریات جدی گرفته نشده بود، در سال 1345 با انتشار شعر بلند "مسافر" که یکی از درخشان ترین شعرهای فارسی است، بزرگی و شاعری اش را بر نشریات تحمیل کرد. "مسافر" تأمل و سیر و سفر شاعر است در فلسفه ی زندگی. "جحم سبز" هفتمین مجموعه شعری سپهری و کامل ترین آنها است. "حجم سبز" پایان آخرین جستجوی های سپهری در شعر "مسافر" اوست. گویی پاسخ همه پرسش ها را یافته و به همه حقایق رسیده است. شاعر دیگر منتظر مژده دهندگان نمی ماند بلکه خود قصد می کند که بیاید و پیام آورد: روزی خواهم آمد و پیامی خواهم آورد ... هشتمین و آخرین مجموعه شعری سهراب سپهری "ما هیچ، ما نگاه" است. در این کتاب بر خلاف مجموعه"حجم سبز" و دو شعر بلند "صدای پای آب" و "مسافر" شاعر روی به یأس دارد. اما یأسی که جز از حوزه ذهن رنگین سپهری بیرون نمی تراود. سپهری در سال 1355 تمام هشت دفتر و منظومه خود را در "هشت کتاب" گرد آورد. "هشت کتاب" نموداری تمام از سیر معنوی شاعر جویای حقیقت است، از اعتراضات سیاسی تا شور جست و جو و ره سپردن در عرفانی زمینی. "هشت کتاب" یکی از اثر گذارترین و محبوب ترین مچموعه ها، در تاریخ شعر نو ایران است. سپهری در سال 1357 به بیماری سرطان خون مبتلا شد و در سال 1358 برای درمان به انگلستان رفت، اما بیماری بسیار پیشرفت کرده بود و سرانجام در اول اردیبهشت ماه 1359 ، سهراب سپهری به ابدیت پیوست. نخست قرار بود که طبق خواست خودش او را در روستای"گلستانه" به خاک بسپارند، اما به پیشنهاد یکی از دوستانش برای اینکه طغیان رود، مزارش را از بین نبرد او را در صحن "امامزاده سلطان علی" دهستان مشهد اردهال به خاک سپردند. آثار سهراب سپهری نمونه ای از شعر سهراب سپهری از مجموعه "حجم سبز" به باغ همسفران صدا کن مرا صدای تو خوب است. صدای تو سبزینه آن گیاه عجیبی است که در انتهای صمیمیت حزن میروید. *** کسی نیست، بیا زندگی را بدزدیم، آن وقت میان دو دیدار قسمت کنیم. بیا با هم از حالت سنگ چیزی بفهمیم. بیا زودتر چیزها را ببینیم. ببین، عقربکهای فواره در صفحه ساعت حوض زمان را به گردی بدل میکنند. بیا آب شو مثل یک واژه در سطر خاموشیام. بیا ذوب کن در کف دست من جرم نورانی عشق را. *** مرا گرم کن (و یکبار هم در بیابان کاشان هوا ابر شد و باران تندی گرفت و سردم شد، آن وقت در پشت یک سنگ، اجاق شقایق مرا گرم کرد.) *** در این کوچههایی که تاریک هستند من از حاصل ضرب تردید و کبریت میترسم. من از سطح سیمانی قرن میترسم. بیا تا نترسم من از شهرهایی که خاک سیاشان چراگاه جرثقیل است. مرا باز کن مثل یک در به روی هبوط گلابی در این عصر معراج پولاد. مرا خواب کن زیر یک شاخه دور از شب اصطکاک فلزات. اگر کاشف معدن صبح آمد، صدا کن مرا. و من، در طلوع گل یاسی از پشت انگشتهای تو، بیدار خواهم شد. و آن وقت حکایت کن از بمبهایی که من خواب بودم، و افتاد. حکایت کن از گونههایی که من خواب بودم، و تر شد. بگو چند مرغابی از روی دریا پریدند. در آن گیروداری که چرخ زرهپوش از روی رویای کودک گذر داشت قنا ... |
amirbagheri@ | 1393/09/11 20:28:05 |
| 10543 |
|
... خانوادهاش به تهران آمد. پدرش که مردی بزرگ بود در زندگی او نقش مهمی داشت و هنگامیکه متوجه استعداد دخترش شد ، به پروین در زمینه سرایش شعر کمک کرد. پدر پروین یوسف اعتصامی معروف به اعتصام الملک از نویسندگان و دانشمندان بنام ایران بود. وی اولین «چاپخانه» را در تبریز بنا کرد ، مدتی هم نماینده ی مجلس بود. اعتصام الملک مدیر مجله به نام «بهار» بود که اولین اشعار پروین در همین مجله منتشر شد ، ثمره ازدواج اعتصام الملک ، چهار پسر و یک دختر است. مادر پروین مادرش اختر اعتصامی نام داشت . او بانویی مدبر ، صبور ، خانه دار و عفیف بود ، وی در پ ... |
amirbagheri@ | 1393/09/26 14:44:25 |
| 10544 |
|
... هدف آن «تجدید حیات اسلام و مسلمین» بود) و مادرش زهرا امینی زنی روستایی متواضع و حساس بود. علی حساسیتهای لطیف انسانی و اقتدار روحی و صلاحیت عقیده اش را از مادرش به ودیعه گرفته بود. علی به سال 1319 در سن هفت سالگی در دبستان ابن یمین، ثبت نام می کند، اما به دلیل بحرانی شدن اوضاع کشور ـ تبعید رضا شاه و اشغال کشور توسط متفقین ـ خانواده اش را به ده می فرستد و پس از برقراری آرامش نسبی در مشهد علی و خانواده اش به مشهد باز می گردند. پس از اتمام تحصیلات مقدماتی در 16 سالگی سیکل اول دبیرستان (کلاس نهم نظام قدیم) را به پایان رساند و وارد دانشسرای مقدماتی شد. در سال 31، اولین بازداشت علی که در واقع نخستین رویارویی مستقیم وی با حکومت و طرفداری همه جانبه او از حکومت ملی بود، واقع شد. در همین زمان یعنی 1331 وی که در سال آخر دانشسرا بود به پیشنهاد پدرش شروع به ترجمه کتاب ابوذر (نوشته عبدالحمید جوده السحار) ... |
amirbagheri@ | 1393/09/27 15:37:25 |
| 10545 |
|
نتیجه عاشقی در کشورهای مختلف چی میشه؟ / طنز |
چه عجب پسندیدی! |
غول قرمز | 1393/08/20 16:27:00 |
| 10546 |
|
بازی |
بهتری بازی هایی که کردم Pes2013 Mortal Kombat Komplete 2012 یورو تراک2 اسنایپر الیت ودر نهایت مَـــــــــــــــــکـــــــــــــــــس پِـــــــــــــــــــــــیـــــــــــــــــــن 1,2,3 |
غول قرمز | 1393/08/21 14:04:28 |
| 10547 |
|
آیا میدانید... |
برای حمایت از علی آقا http://forum.kingsera.ir/posts/view/10 |
amirbagheri@ | 1393/07/10 21:56:14 |
| 10548 |
|
اینترنت کجا زندگی میکند |
... iv]reza_13[/div][div]اینتـرنت کجا زنـدگی میکنـد ؟ فقط کمی اغراق کردهایم اگر بگوییم که اینترنت اینجا بین این سیمها و لوله های رنگارنگ زندگی میکند. تصاویری که در زیر میبینید مربوط به "دیتا سنتر" شرکت عظیم گوگل است، در بین این لولهها و سیمهای رنگارنگ و نور چراغها روزانه میلیون ها ایمیل، جستجوی اینترنت، دانلود اطلاعات و ... انجام میشود. البته شاید در این تصاویر از دیدن لوله های رنگارنگ تع ... |
bingo55521 | 1393/07/08 19:48:47 |
| 10549 |
|
اینترنت کجا زندگی میکند |
... iv]reza_13[/div][div]اینتـرنت کجا زنـدگی میکنـد ؟ فقط کمی اغراق کردهایم اگر بگوییم که اینترنت اینجا بین این سیمها و لوله های رنگارنگ زندگی میکند. تصاویری که در زیر میبینید مربوط به "دیتا سنتر" شرکت عظیم گوگل است، در بین این لولهها و سیمهای رنگارنگ و نور چراغها روزانه میلیون ها ایمیل، جستجوی اینترنت، دانلود اطلاعات و ... انجام میشود. البته شاید در این تصاویر از دیدن لوله های رنگارنگ تع ... |
elh.gh | 1393/07/09 00:02:01 |
| 10550 |
|
باباشو خواب کرد |
من از درست حرفه و فن و ریاضی خوشم میاد ولی همیشه کم ترین نمره رو تو اینا میگیرم تو علوم و عربی اینا برعکسن : |||||| |
saske | 1393/08/23 16:29:46 |