جستجو برای 'سن'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
10226 روز قیامت امروز است بخون
طولانی بود همه رو نخوندم
سال2012 هم قرار بود زمین نابود شه
دوباره شهاب سنگ میخواد بخوره؟
‏1393/07/21 21:27:18
10227 گریم فــــوق الـــــعاده زیبا محسن تنابنده در نقش پیرزن ( نبینی از دست دادی )

چ باحال
از عکبر عبدی هم بهتر شده
‏1393/07/22 17:37:11
10228 گریم فــــوق الـــــعاده زیبا محسن تنابنده در نقش پیرزن ( نبینی از دست دادی )
hani gonjeshke

چ باحال
از عکبر عبدی هم بهتر شده

من اگه تو عنوان نمی گفت محسن تنابنده نمی شناختمش
‏1393/07/22 17:39:26
10229 گریم فــــوق الـــــعاده زیبا محسن تنابنده در نقش پیرزن ( نبینی از دست دادی )
omid511
hani gonjeshke

چ باحال
از عکبر عبدی هم بهتر شده

من اگه تو عنوان نمی گفت محسن تنابنده نمی شناختمش

عاره اصن معلوم نیست
‏1393/07/22 17:40:29
10230 تـایـپـک جــامـع پـــرسپــولــیــس (مذاکره پرسپولیس با هافبک برزیلی متوقف شد)
... را در سایپا، فیرات یک خط جلو کشید و در پست هافبک راست بازی می‌داد. سبک فوتبالم بیشتر هجومی است اما حمیدخان می‌داند یک دفاع راست کلاسیک هستم و من هم سعی می‌کنم کارهایی که از من انتظار دارد را به نحو احسن اجرا کنم.

فکر می‌کنی در پرسپولیس موفق شوی؟
پرسپولیس بزرگ‌ترین تیم ایران و به نظرم محبوب‌ترین تیم در آسیاست. من هم با آرزوهای بزرگی پرسپولیس را انتخاب کردم و برای رسیدن به آن تمام تلاشم را انجام می‌دهم.

جناح راست پرسپولیس بعد از مهدی مهدوی‌کیا، بازیکن بزرگی در این منطقه نداشته. تو فکر می‌کنی در جناح راست موفق شوی؟
مهدی مهدوی‌کیا و علی کریمی اسطوره‌های پرسپولیسی من هستند. ادامه دادن راه مهدی مهدوی‌کیا بزرگ واقعاً‌ سخت است اما من تمام تلاشم را می‌کنم تا جناح راست پرسپولیس را بیمه کنم.

چرا شماره 99 را انتخاب کردی؟
من در سایپا شماره 40 را می‌پوشیدم اما در پرسپولیس این شماره در اختیار نیلسون بود، به همین دلیل شماره 99 شماره سابق خلعتبری را انتخاب کردم که از آن شماره بالاتر در پرسپولیس نباشد، البته حتماً‌ برای پوشیدن این شماره از محمدرضا خلعتبری اجاز خواهم گرفت.
انتقاد فنی از تو این است که در دفاع، بازیکن خوبی هستی اما در ارسال آخر دچار مشکل می‌شوی.
این ایرادم در حال حل شدن است، برای حل این نقیصه هم تمام تلاشم را انجام دادم.

در جناح چپ هم توانایی بازی داری؟
کارایی خیلی بالایی در جناح چپ ندارم اما قادرم در این جناح هم در صورت خواست مربیان، عملکرد قابل قبولی از خودم ارائه دهم.

در پرسپولیس در این مدت کوتاه با چه کسانی بیشتر رفیق شدی؟
من تاکنون دو جلسه با پرسپولیسی‌ها تمرین کردم. بچه‌های پرسپولیس و جو این تیم را بسیار خوب و صمیمی دیدم. پیام صادقیان همشهری من بوده و مهدی جعفرپور هم که قبلاً‌ همبازی‌ ...
‏1393/10/13 12:08:50
10231 تـایـپـک جــامـع پـــرسپــولــیــس (مذاکره پرسپولیس با هافبک برزیلی متوقف شد)
... ال لیگ تاسف خوردم[/b]

پرسپولیس نیوز : مدافع تیم پرسپولیس گفت:متاسفانه در بحث سقف بودجه فقط روی پرسپولیس حساس بودند و این در حالی است که برخی تیم ها نه تنها میلیاردی بلکه تیلیاردی خرج کردند.

محسن بنگر،درباره ناراحتی بازیکنان پرسپولیس از اضافه شدن بند جدید به قراردادشان اظهار داشت:اصلا اینطور نیست.مگر باشگاه می تواند چنین بندی را وسط فصل به قرارداد اضافه کند.اگر قرار بود این کار صورت بگیرد باید در آغاز فصل انجام می شد.

وی ادامه داد:من در تیم های قبلی ام هرگز چنین ب ...
‏1393/10/16 09:39:43
10232 گریم فــــوق الـــــعاده زیبا محسن تنابنده در نقش پیرزن ( نبینی از دست دادی )
hani gonjeshke

چ باحال
از عکبر عبدی هم بهتر شده

هانیه خانم اکبر
‏1393/07/22 19:15:36
10233 گریم فــــوق الـــــعاده زیبا محسن تنابنده در نقش پیرزن ( نبینی از دست دادی )
یا علی این اصلا بهش نمیخوره محسن تنابنده باشه
‏1393/07/23 17:22:17
10234 گریم فــــوق الـــــعاده زیبا محسن تنابنده در نقش پیرزن ( نبینی از دست دادی )
j55522

چرا زن رو مرد نمیکنن ولی مرد رو زن میکنن

دلیلش خاک برسریه دیه گرفتی؟
‏1393/07/23 17:33:09
10235 گریم فــــوق الـــــعاده زیبا محسن تنابنده در نقش پیرزن ( نبینی از دست دادی )
حالا خود این محسن تنابنده که میگی کی هست ؟؟؟
‏1393/07/23 17:35:12
10236 تـایـپـک جــامـع پـــرسپــولــیــس (مذاکره پرسپولیس با هافبک برزیلی متوقف شد)
... سید جلال حسینی و محمدرضا خلعتبری را می‌خواستم که می‌گفتند آنها را جذب می‌کنیم اما رفتند".

استقلالی ها هم که دیرتر از پرسپولیس هیات مدیره و مدیرعامل خود را شناخته بودند اوضاع بهتری داشتند. آن ها محسن فروزان، فرزین گروسیان، مهدی کربلایی، هرایر مگویان، میلاد فخرالدینی، امید ابراهیمی، جاسم کرار، یعقوب کریمی و سجاد شهباززاده را جذب کردند و سید مهدی رحمتی، بوبکر کبه، تونی، جی لوید ساموئل، سیاوش اکبرپور، محمد مهدی نظری، نیکبخت واحدی و مهرداد اولادی از این تیم جدا شدند. نکته مهم این جا بود که هیچکدام از ان بازیکنان نه به خاطر مشکلات مالی بلکه صرفا به درخواست قلعه نویی جدا شدند. ظاهرا امیر می خواست دوباره یک استقلال 83 بسازد.

پرسپولیس با از دست دادن ستارگانش نتایج خوبی نگرفته بود از طرفی حسین ماهینی هم به دلیل مشکلات کارت معافیتش از پرسپولیس رفت تا این تیم تهی از بازیکن شود و مجبور شود از بازیکنان امید خود استفاده کند.

حسین ماهینی که از شرایط عجیب پرسپولیس به ستوه آمده بود در مصاحبه ای جالب گفت: “ سیاسی بگوید چرا در ابتدای فصل به استقلال 7 میلیارد تومان کمک کرد. همان پول باعث شد بازیکنان پرسپولیس به حالت قهر از تیم‌مان جدا شوند و تیمی که نایب‌قهرمان شده بود را در آسیا تنها بگذارند. اگر به استقلال کمک نمی‌شد، سیدجلال، خلعتبری و همه بازیکنان می‌ماندند”. او در نهایت هم گفت سیاسی استقلالی است.

سیاسی در پاسخ گفت که این شایعه خنده دار است و او هیچگاه این کار را نکرده و نخواهد کرد. او همچنین شایعه استقلالی بودنش را تکذیب کرد و گفت چون پرسپولیسی است به این تیم آمده.

نظری جویباری هم گفت که استقلال خودش اسپانسر دارد و سیاسی به این تیم کمک مالی نکرده است.

اواخر نقل و انتقالات نیم فصل بود که یک مصاحبه از خادم همه چیز را روشن کرد. خادم در گفتگویی با رادیو ورزش و در حمایت از سیاسی که خودش او را وارد فوتبال کرده بود، گفت: "سیاسی در این مدتی که به فوتبال آمده 30 میلیارد برای سه تیم هزینه کرده است". او گفت از این مبلغ فقط 8-7 میلیارد سهم پرسپولیس بوده یعنی چیزی کمتر از یک سوم!

خادم عصر دیروز رسما موضوع کمک سیاسی ...
‏1393/10/16 23:38:39
10237 تـایـپـک جــامـع پـــرسپــولــیــس (مذاکره پرسپولیس با هافبک برزیلی متوقف شد)
... دبی!! والا به خدا نه من پول گرفتم نه چیزی چون باشگاه فعلا شرایطش اینجوریه دیگه منم سرمو انداختم دارم تمرینم رو می کنم. بازم تا آخرش حرفمو به شماها میزنم و واسم مهم نیست درباره من چیا میگن و چیا می نویسن. عشقین
‏1393/10/22 16:32:59
10238 تـایـپـک جــامـع پـــرسپــولــیــس (مذاکره پرسپولیس با هافبک برزیلی متوقف شد)
...
بازیکنان و کادر فنی پرسپولیس برای دیدار مقابل بنیادکار ازبکستان در ساعت 15 و 15 دقیقه هتل منگروم راس‌الخیمه را به سمت جبل‌علی ترک کردند تا با طی مسافت 140 کیلومتری به ورزشگاه محل برگزاری این بازی برسند.

همچنین ترکیب تیم فوتبال پرسپولیس برای این بازی مشخص شد.

براین اساس مسعود همامی، محسن بنگر، رضا نورمحمدی، حمیدرضا علی عسگری، بابک حاتمی، امید عالیشاه، محمد نوری، مهرداد کفشگری، محمد عباس‌زاده، هادی نوروزی و رضا خالقی‌فر 11 بازیکن پرسپولیس برای دیدار امروز مقابل بنیادکار ازبکستان هستند.

گفتنی است؛ تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 18 به وقت محلی در دیداری دوستانه به مصاف بنیادک ...
‏1393/10/24 16:22:20
10239 تـایـپـک جــامـع پـــرسپــولــیــس (مذاکره پرسپولیس با هافبک برزیلی متوقف شد)
... میدان رفت که در این بازی به برتری رسید.

شاگردان حمید درخشان در این بازی با نتیجه 3 بر صفر مقابل حریف ازبکستانی خود به برتری رسیدند.

گل‌های پرسپولیس را در این بازی رضا خالقی‌فر 2 گل و تک گل محسن بنگر به ثمر رساندند.

این در حالی است که دو تیم موقعیت های دیگری برای زدن گل داشتند که این موقعیت‌ها یکی پس از دیگر از دست رفت.

تیم فوتبال پرسپولیس که از روز یکشنبه اردوی آماده‌سازی خود را در امارات برگزار کرده قرار است به‌جز این بازی یک دیدار تدارکاتی دیگر را هم برگزار کند.
‏1393/10/24 19:52:30
10240 تـایـپـک جــامـع پـــرسپــولــیــس (مذاکره پرسپولیس با هافبک برزیلی متوقف شد)
... نان در حالی عصر امروز پنجشنبه به مصاف هم رفتند که این مسابقه با تساوی یک بر یک به پایان رسید.

این دیدار در ورزشگاه شهید اسماعیلی به میزبانی پرسپولیس انجام شد که ابتدا آبی پوشان در دقیقه 17 از حریف سنتی خود پیش افتادند و در ادامه پرسپولیسی ها تلاش خود را مضاعف کردند تا کار را به تساوی بکشانند. بعد از گل تساوی قرمزها تلاش هر دو تیم برای زدن گل دوم بی نتیجه باقی ماند تا در نهایت دربی رده جوانان برنده نداشته باشد.

حدود 200 هوادار برای تماشای این مسابقه در مجموعه اسماعیلی حاضر شدند. هدایت تیم جوانان پرسپولیس را مجید پروین بر عهده داشت و ایوب اصغرخانی سرمربی تیم جوانان استقلا ...
‏1393/10/26 10:34:45
10241 گریم فــــوق الـــــعاده زیبا محسن تنابنده در نقش پیرزن ( نبینی از دست دادی )
dmc4s

نقیییییی
‏1393/07/23 18:11:33
10242 گریم فــــوق الـــــعاده زیبا محسن تنابنده در نقش پیرزن ( نبینی از دست دادی )
araspzand
hani gonjeshke
dmc4s

نقیییییی

نقی نی نقیییییییییییییییییییییه

بیخابونم دهنش ؟
‏1393/07/23 18:13:54
10243 گریم فــــوق الـــــعاده زیبا محسن تنابنده در نقش پیرزن ( نبینی از دست دادی )
... araspzand[/div]
amin142142
araspzand
hani gonjeshke
dmc4s

نقیییییی

بیخابونم دهنش ؟

بیخوابون
[/quote]
لیلعع ؟: ...
‏1393/07/23 18:15:09
10244 تـایـپـک جــامـع پـــرسپــولــیــس (مذاکره پرسپولیس با هافبک برزیلی متوقف شد)
... ات در یک جا هستید. گاهی اردو شبیه یک تور می‌شود و اهداف تبلیغاتی یا اقتصادی دارد. حتی گاهی باشگاه‌ها بازیکنان را با خانواده به اردو می‌برند. ما هم در این اردو چند هدف را دنبال می‌کنیم. بعد از بدنسازی سنگین جهت آغاز فاز جدید نیاز به محلی با اکسیژن بیشتر داشتیم. همچنین می‌خواستیم جایی باشیم که فرصت بازی دوستانه و بین‌المللی فراهم آید. با این شرایط سفرهای چند روزه را مرور می‌کردیم و همچنین بچه‌ها را دور از استرس‌ها، فشارها و حاشیه‌های معمول آماده می‌کردیم.

پیشکسوت و مربی پرسپولیس درباره دیدگاه خود از شرایط تیم ملی و جام ملت‌ها گفت: در این جام تیم‌های بزرگ و کوچک از هم جدا هستند و یک تفکیک مشخص بوجود آمده است اما تیم‌های هم سطح هم زیاد هستند. به طور کلی پیشرفت زیادی در فوتبال آسیا دیده نمی‌شود ولی تغییر نسل مشهود است. از تیم‌های جالب این دوره امارات است. هر چند آنها متکی به یکی، دو مهره از جمله همان شماره 19 هستند که بهترین بازیکن فوتبال حوزه خلیج فارس شد. این تیم محصول همان تیمی است که به المپیک رفت. در واقع آنها از چند سال قبل برنامه‌ریزی کردند تا به این نقطه رسیدند. این تیمی است که اکثر نفرات آن از نوجوانان با هم بودند و هماهنگی خوبی دارند و نباید آنها را دست کم گرفت.

عبدی ادامه داد: تیم‌هایی مثل ازبکستان، عربستان و چین هم بد نبوده‌اند ولی کره، ژاپن و استرالیا فاصله را حفظ کرده‌اند. ایران شکل بازی ژاپن و استرالیا را انجام نمی‌دهد که مداوم فشار می‌آورند ولی با وجود تمام اتفاقاتی که روی داده است، ایران نشان داد همچنان از قدرت‌های آسیا است و آسیا هنوز در چند تیم خلاصه می‌شود.
‏1393/10/24 16:23:23
10245 گریم فــــوق الـــــعاده زیبا محسن تنابنده در نقش پیرزن ( نبینی از دست دادی )
... araspzand[/div]
amin142142
araspzand
hani gonjeshke
dmc4s

نقیییییی

بیخابونم دهنش ؟

بیخوابون
[/quote]
لیلعع ؟[/div][/quote]
بیخابون دهنش:mrgr ...
‏1393/07/23 21:26:37
10246 گریم فــــوق الـــــعاده زیبا محسن تنابنده در نقش پیرزن ( نبینی از دست دادی )
این زن نقیه
‏1393/07/23 21:32:57
10247 گریم فــــوق الـــــعاده زیبا محسن تنابنده در نقش پیرزن ( نبینی از دست دادی )
این زن نقیه
‏1393/07/23 21:32:58
10248 تـایـپـک جــامـع پـــرسپــولــیــس (مذاکره پرسپولیس با هافبک برزیلی متوقف شد)
... ات لیگ قهرمانی تهران، تیم اکباتان را با نتیجه 6 بر صفر شکست داد.

به گزارش سایت باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان نوجوان در دیدار برابر اکباتان با نتیجه 6 بر صفر به برتری رسیدند.

گل‌های پرسپولیس توسط حسن قلی‌زاده (3 گل)، حمیدرضا طاهرخانی (2 گل - یک پنالتی) و مهدی مرادی به ثمر رسید.

گفتنی است؛ این برد، دومین پیروزی پیاپی شاگردان رحیم یوسفی بود.
‏1393/10/27 10:36:55
10249 تـایـپـک جــامـع پـــرسپــولــیــس (مذاکره پرسپولیس با هافبک برزیلی متوقف شد)
امیدواری بنگر به آینده بازیکن جوان پرسپولیس+عکس

عکس : http://perspolisnews.com/images/tumb/social/93/10/bengar-alipoor.jpg

پرسپولیس نیوز : محسن بنگر در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نسبت به آینده بازیکن جوان پرسپولیس ابراز امیدواری کرد.

علی علیپور بازیکن جوانی است که در نقل و انتقالات نیم فصل دوم از راه‌آهن جدا و به جمع پرسپولیسی‌ها اض
‏1393/10/27 11:20:05
10250 تـایـپـک جــامـع پـــرسپــولــیــس (مذاکره پرسپولیس با هافبک برزیلی متوقف شد)
... ری، افشین اسماعیل‌زاده، امید عالیشاه، مهرداد کفشگری،‌ پیام صادقیان، محمد عباس‌زاده و علی علیپور به میدان رفتند اما در نیمه دوم سرخپوشان با تغییرات زیادی وارد زمین شدند.

سوشا مکانی، رضا نورمحمدی، محسن بنگر، مهدی دغاغله، بابک حاتمی، رضا خالقی‌فر، مهدی طارمی، ژوزه تادو، هادی نوروزی، رسول میردورقی و پیام صادقیان 11 بازیکن پرسپولیس در نیمه دوم بودند.

در حاشیه این بازی لوح یادبود دو باشگاه پرسپولیس و رأس‌الخیمه میان علی‌اکبر طاهری مسئول تام‌الاختیار باشگاه پرسپولیس و رئیس باشگاه رأس‌الخیمه امارات رد و بدل شد.

در حالیکه در نیمه اول حدود 60 تماشاگر ایرانی از نزدیک این بازی را تماشا می‌کردند اما در نیمه دوم تعداد این تماشاگران به 150 نفر رسید. عده‌ای از هواداران که از دبی به سمت رأس‌الخیمه می‌آمدند به دلیل گم کردن ورزشگاه در نیمه دوم موفق شدند به محل این بازی برسند.

هواداران پرسپولیس حاضر در ورزشگاه منتظر زدن گل ششم توسط سرخپوشان در این بازی بودند تا شعار معروف «شش‌تایی‌ها» را سر دهند.
‏1393/10/27 17:51:14
منوی کاربری

پیغام

بستن