جستجو برای 'سن'
| # | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
|---|---|---|---|---|---|
| 10076 |
|
تـایـپـک جــامـع پـــرسپــولــیــس (مذاکره پرسپولیس با هافبک برزیلی متوقف شد) |
... پولیس انتقام بگیرد؟ (باخنده) انتقام؟! ترس؟! چه عرض کنم! با این شرایط و بعد از پیروزی برابر استقلال بازیکنان پرسپولیس غرور ندارند؟ کلاً شرایط بعد پیروزی دربی همین است، وقتی آن جو سنگین از روی بازیکن برداشته میشود ناخودآگاه بازیکن را دچار غرور میکند اما امیدوارم این مسئله روی بازی فردا تأثیری نداشته باشد. |
امین جوان | 1393/09/05 14:43:02 |
| 10077 |
|
... نا بودم و او از من خواست تا به این تیم اضافه شوم. او به من گفت به یک مهاجم گلزن نیاز دارد و به همین خاطر من را جذب کرده است. صباح تیم خوبی است و بازیکنان خوبی دارد. معروف ترین بازیکن آنها الحاجی دیوف سنگالی است که من با او همتیمی شدم. زاید در پاسخ به این سوال که چرا به پرسپولیس اضافه نشده است گفت: پیشنهادی از پرسپولیس نداشتم. منتظر پیشنهاد انها بودم ولی به نظر حمید درخشان اعتقادی به من نداشت. این مهاجم لیبیایی که موفق شد با هت تریک خود برابر استقلال به بازیکن محبوب سرخپوشان پایتخت تبدیل شود درباره نظرش درباره داربی 79 نیز گفت: داربی را دیدم و لذت بردم که پرسپولیس برنده شد. خوشحالم این بازی بالاخره گل داشت. این بازی واقعا کیفیت بالایی داشت و پرسپولیس شایسته پیروزی بود.[/color] |
amirbagheri@ | 1393/09/07 22:08:32 |
| 10078 |
|
نظر سنجی |
دارم نظرسنجی می کنم |
فوسو | 1393/07/04 20:16:03 |
| 10079 |
|
نظر سنجی |
چه کار مهمی بچه ها همه سه کوت |
king armin | 1393/07/04 20:19:55 |
| 10080 |
|
نظر سنجی |
چقدر بامزه ای بچه ها بخندید شب تو آب نمک می خوابی اینقدر با نمکی؟ |
فوسو | 1393/07/04 20:21:43 |
| 10081 |
|
نظر سنجی |
[quote] j55522 [quote] [/quote]فوسو [quote] [/quote]king armin [quote][div]فوسو دارم نظرسنجی می کنم ببینم کی برنده میشه اسپم ندید [/quote]چه کار مهمی بچه ها همه سه کوت چقدر بامزه ای بچه ها بخندید شب تو آب نمک می خوابی اینقدر با نمکی؟ |
فوسو | 1393/07/04 20:24:59 |
| 10082 |
|
نظر سنجی |
ادامه اسپم |
فوسو | 1393/07/04 20:25:26 |
| 10083 |
|
... له و درون محوطه جریمه توسط حمیدرضا علی عسگر سرنگون شد تا داور اعلام پنالتی کند که جمعهزاده دقیقه 101 این پنالتی را به گل نخست گل گهر تبدیل کرد. با این حال برتری گل گهر چندان دوام نداشت و دقیقه 105 محسن بنگر با استفاده از پاس امید عالیشاه گل تساوی را برای پرسپولیس به ثمر رساند و البته در ادامه کارت زرد هم گرفت. در ادامه مهدی دغاغله بجای هادی نوروزی وارد زمین شد تا قدرت تهاجمی پرسپولیس بیشتر شود. با این وجود حملات این تیم با بی دقتی مهاجمانی چون محمد نوری سودی نداشت. دقیقه 117 مهدی طارمی در محوطه جریمه گل گهر سرنگون شد اما داور تشخیص تمارض داده و به او کارت زرد داد. دقیقه 120 ضربه بنگر توسط مدافع گل گهر برگشت داده شد تا در نهایت بازی راهی ضربات پنالتی شود. در ضربات پنالتی مهرداد کفشگری، میثم حسینی و محمد نوری برای پرسپولیس و حمزه مظفری، مختار جمعهزاده برای گل گهر گلزنی کردند. حمیدرضا حاتمی، میلاد امیری و سعید بحر کاظمی از گلگهر و سوشا مکانی و مهدی طارمی از پرسپولیس هم ضربات خود را از دست دادند. پرسپولیس در نیمه نهایی برابر برنده بازی ذوب آهن اصفهان و استقلال قرار بگیرد.[/color] |
amirbagheri@ | 1393/09/06 16:20:32 |
| 10084 |
|
نظر سنجی |
فقط داخل صفحه ی اول اسپم نباشه شاید مدیر قفل نکنه ![]() ![]() ![]() برای همین گفتم اسپم ندید ![]() ![]() ![]() |
فوسو | 1393/07/04 20:26:18 |
| 10085 |
|
نظر سنجی |
مال من |
mighty lord | 1393/07/04 20:29:39 |
| 10086 |
|
نظر سنجی |
[quote] j55522 [quote] [/quote]فوسو [quote] [/quote]king armin [quote][div]فوسو دارم نظرسنجی می کنم ببینم کی برنده میشه اسپم ندید [/quote]چه کار مهمی بچه ها همه سه کوت چقدر بامزه ای بچه ها بخندید شب تو آب نمک می خوابی اینقدر با نمکی؟ |
king armin | 1393/07/04 20:29:51 |
| 10087 |
|
... می آغاز کرد و استقلال هم سعی در اداره بازی داشت. در دقیقه 67 اشتباه فروزان در مهار توپ یک فرصت گلزنی را به ذوب آهن داد که بازیکنان این تیم نتوانستند از این فرصت استفاده کنند. در دقیقه 73 مسعود حسنزاده مهاجم ذوب آهن از میانه زمین استارت زد و با عبور از حنیف عمرانزاده و امیرحسین صادقی در محوطه جریمه ذوب آهن صاحب توپ شد و با یک ضربه دقیق گل مساوی ذوب آهن را به ثمر رساند. در دقیقه 83 شوت حسنزاده را محسن فروزان دفع کرد.ذوب اهن در دقایق پایانی هم یک فرصت دیگر را از دست داد. استقلال وقتهای اضافه اول و دوم را هجومی آغاز کرد. در دقیقه 107 آرش برهانی یک فرصت گلزنی را از داخل محوطه جریمه ذوب آهن از دست داد. حنیف عمرانزاده نیز در وقت اضافه دوم به خط حمله آبیپوشان اضافه شد. در دقایق پایانی مسابقه ذوب آهن فشار حملاتش را زیاد کرد و چند موقعیت گلزنی را روی دروازه استقلال خلق کرد. البرز حاجیپور داور مسابقه به قاسم دهنوی و مسعود حسنزاده از ذوب آهن و خسرو حیدری و آندرانیک تیموریان از استقلال کارت زرد نشان داد. امیر حسین صادقی قبل از زدن ضربات پنالتی وقتی داور سکه را به هوا پرتاب کرد آن را روی هوا گرفت تا داور به این بازیکن هم کارت زرد نشان بدهد آن هم در زمانی که بازی متوقف بود. *ترکیب ذوب آهن: رشید مظاهری، کارلوس سانتوس، هادی محمدی،اکبر ایمانی( از دقیقه 46 مرتضی تبریزی)، قاسم دهنوی،علی حمام، مهرداد قنبری، قاسم حدادیفر، مهدی رجب زاده، محسن مسلمان( از دقیقه 71 احسان پهلوان) و مسعود حسنزاده( از دقیقه 98 محمدرضا عباسی) سرمربی: یحییگلمحمدی( این بازی به دلیل انضباطی محروم بود.) *ترکیب استقلال: محسن فروزان، مگوییان، امیرحسین صادقی، هاشم بیک زاده، یعقوب کریمی( از دقیقه 62 میلاد فخرالدینی)، امید ابراهیمی، محمدرضا خرسندنیا( از دقیقه 73 آندرانیک تیموریان)، جاسم کرار( از دقیقه 90 پژمان نوری)، خسرو حیدری، آرش برهانی، حنیف عمران زاده سرمربی: امیر قلعهنویی ذوب آهن در نیمه نهایی جام حذفی در روز 14 آذر ماه به مصاف پرسپولیس خواهد رفت. به این ترتیب دربی 80 منتفی شد و استقلال نتوانست صعود کند و حذف شد. از سوی دیگر امروز تراکتورسازی دو ب ... |
امین جوان | 1393/09/07 09:24:49 |
| 10088 |
|
نظر سنجی |
خودم .................................. فقط ؛ ها ♥ We Are The Champion ♥ ♥ Cause No Time For Losers ♥ ♥ .. And We'll Keep On Fighting Till The End ♥ |
amirbagheri@ | 1393/07/04 20:32:08 |
| 10089 |
|
نظر سنجی |
علی گل خریدی؟ بفرما شب خواستگاریشم شیرکاکاو ریخته رو کت شلوارش بدو هانی منتظره ![]() |
king armin | 1393/07/04 20:34:18 |
| 10090 |
|
بازم نمدنم عنوان چی بزنم :D |
... ر بخوانه یا نه؟؟؟ ایی همه خودمان به در و دیوار مزنم مگم ایی نظر مُیه او نظر ایی... کسی به ایی نظرا توجه مکنه؟؟؟م که تا الان دیدم خودمان نظر مدم خودمانم جواب نظرار مدم ایی همه رای گیری ایی همه نظرسنجی خیلی زور زدِ یکی او پایین نوشته که ای مطلب رو میز رئیس در حال بررسی... [/div][/quote] |
sa-ghar | 1393/07/05 19:40:10 |
| 10091 |
|
... میلاد فخرالدینی، بازیکن تیم استقلال تهران به دلیل درگیری فیزیکی با بازیکن تیم پرسپولیس، به یک جلسه از همراهی تیم خود محروم شد و باید مبلغ 50 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. این رای قطعی است. محسن بنگر بازیکن تیم پرسپولیس نیز به دلیل انجام رفتار غیر ورزشی و برخورد توام با عصبانیت با بازیکنان حریف با هدف ایجاد درگیری و از جمله برخورد با آرش برهانی و تحریک تماشاگران، به تذکر کتبی و 50 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. این رای قطعی است. حنیف عمران زاده، بازیکن تیم استقلال نیز به دلیل رفتار غیر ورزشی و اهانت به عوامل پزشکی تیم حریف به تذکر کتبی و پرداخت 50 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. این رای قطعی است. شایان ذکر است، تیم فوتبال پرسپولیس تهران به دلیل داشتن 6 بازیکن اخطاری و اخراجی به پرداخت 50 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. این رای قطعی است.[/color] |
amirbagheri@ | 1393/09/09 13:46:47 |
| 10092 |
|
... اتش برای دیدار با نفت تهران را اعلام کرد که نام مهاجم جدید این تیم در فهرست 18 نفره قرار گرفته است. حمید درخشان برای انجام نخستین بازی سرخپوشان از دور برگشت رقابتهای لیگ برتر فوتبال در شرایطی که محسن بنگر، محمد نوری و امید عالیشاه را به دلیل محرومیت و رضا حقیقی و پیام صادقیان را به علت مصدومیت در اختیار ندارد، 18 بازیکن مورد نظر خود برای این دیدار را مشخص کرد که نام خالقیفر در میان آنها دیده میشود. بازیکنی که قرار است کارهای مربوط به مجوز بازی وی، فردا انجام شود. نیلسون جونیور، سوشا مکانی، علیرضا نور ... |
امین جوان | 1393/09/09 18:12:25 |
| 10093 |
|
و اما سرور داستان قشنگت31 |
با تشکر از حسن نظر شما |
alixfazl3 | 1393/07/05 20:52:45 |
| 10094 |
|
و اما سرور داستان قشنگت31 |
دیدی گفتم |
king armin | 1393/07/05 20:53:01 |
| 10095 |
|
... نزدهم لیگ برتر فوتبال از سوی کمیته داوران اعلام شد. اسامی داوران سه بازی فردا به شرح زیر است: دوشنبه 10 آذر 93 نفت تهران - پرسپولیس - ورزشگاه تختی تهران -14:30 احمد صالحی – تورج عیوض محمدی – حسن یوسفی – محمدرضا فغانی – ناظر: محمدرضا فلاح استقلال تهران - راهآهن - ورزشگاه آزادی - ساعت 16:15 محسن ترکی – سعید قاسمی – رحیم شاهین – بیژن حیدری – ناظر: محمدعلی فروغی ذوب آهن –صبای قم-ساعت 15-فولاد شهر اصفهان شاهین حاج بابایی – سعید زارع – رسول ذورقی – سعید شمس – ناظر: سعید بطحایی |
امین جوان | 1393/09/09 19:49:09 |
| 10096 |
|
[color=#ff0000]حاشیه دیدار نفت ـ پرسپولیس/ شعار «حسنزاده حیا کن، کمیته انضباطی را رها کن» از سوی هواداران پرسپولیس پرسپولیس نیوز : هواداران تیم فوتبال پرسپولیس پیش از شروع بازی مقابل نفت شعارهایی علیه رئیس کمیته انضباطی سر دادند. دیدار تیمه |
amirbagheri@ | 1393/09/10 15:31:40 |
| 10097 |
|
[color=#ff0000]هواداران پرسپولیس با پخش شیرینی استعفای حسنزاده را جشن گرفتند! ![]() پرسپولیس نیوز : با انتشار خبر استعفای رئیس کمیته انضباطی لیدرهای پرسپولیس با پخش شیرینی این اتفاق را جشن گرفتند! با انتشار خبر استعفای اسماعیل حسن زاده از ریاست |
amirbagheri@ | 1393/09/16 18:02:38 |
| 10098 |
|
صادقیان: نمی گذارم مسلمان استقلالی شود پرسپولیس نیوز : پیام صادقیان نسبت به خبر استقلالی شدن محسن مسلمان واکنش نشان داد. بعد از آن که باشگاه های استقلال و ذوب آهن بر سر جابجایی محسن مسلمان توافق کردند این مساله واکنش بازیکن پرسپولیس و همبازی سابق مسلمان را به دنبال داشت. پیام صادقیان |
امین جوان | 1393/09/17 22:11:24 |
| 10099 |
|
چند تا پیشنهاد جالب...!!!(مدیر انجمن شما هم نظر دهید...!!!) |
اگه نویسنده بتونه عکس هم بزاره عالی میشه |
reza_13 | 1393/07/07 20:01:13 |
| 10100 |
|
بهترین سال تحصیلی تان |
امیر باقری همسنیم؟ الان هشتمی؟ |
alixfazl3 | 1393/07/07 20:38:05 |