جستجو برای 'سن'
| # | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
|---|---|---|---|---|---|
| 9851 |
|
تـایـپـک جــامـع پـــرسپــولــیــس (مذاکره پرسپولیس با هافبک برزیلی متوقف شد) |
... ن با برد آنها همراه شد و در دیدار برگشت، تراکتوری موفق شد 4 بر یک پرسپولیس را از پیش رو بردارد. فصل دوازدهم، تونی اولیویرا نیز در تهران با تراکتور، پرسپولیس را شکست داد؛ یک بر صفر اما در بازی برگشت، حسن آذرنیا سرمربی تراکتوری ها بود تا در تبریز، سرخپوشان تهرانی را با حساب 3 بر یک مغلوب کند. مجید جلالی در فصل گذشته در تهران با حساب یک بر صفر به پرسپولیس باخت آن هم در حالی که بازی فوق، حاشیه های زیادی به خصوص در بحث داوری داشت. اما این پایان کار نبود چون در دیدار برگشت، تراکتوری ها با گل کریم انصاری فرد، باز هم پرسپولیس را شکست دادند. با این حساب تا قبل از بازی جمعه، تراکتورسازان در مجموع از 12 رویارویی در لیگ برتر، صاحب 6 پیروزی هستند. پرسپولیس نیز 5 برد دارد و یک دیدار نیز با تساوی به اتمام رسید. همچنین تراکتورسازی 14 گل در تقابل های خود با پرسپولیس به ثمر رسانده اما پرسپولیس تنها 10 گل و ارد دروازه تراکتورسازی کرده است. حالا شما پیش بینی کنید بازی روز جمعه در تهران با چه نتیجه ای به اتمام می رسد؟ |
amirbagheri@ | 1393/06/13 10:19:36 |
| 9852 |
|
... میدهند، چرا که هیأتهای قدیمی خیلی خوب عزاداری میکنند و من هم وقتی بچهمحلهای قدیمیام را دیدم که چطور در این مراسم شرکت میکنند کیف کردم. چند روز پیش هم هیأتی از تهرانپارس به اینجا آمدند و هیأت سنگین و قشنگی داشتند. روز عاشورا هم هیأتی از بچههای لواسان میآیند که دستهشان فوقالعاده است. امسال سه دسته داشتیم که دو دسته آنها آمدند و یک دسته هم که روز عاشورا میآید و سینهزنی خیلی خوبی دارند. وقتی که در چنین مراسمی شرکت میکنید، نیت و آروزی قلبی شما چیست؟ بگذارید چیزی به شما بگویم. بعضیها برای تظاهر این کارها را انجام میدهند و چهار تا آدم بزرگ دعوت میکنند، اما من این کار را انجام نمیدهم، من 15 تا 20 سال به روزهداران افطاری میدادم و هیچوقت یک نفر را به این مراسم دعوت نکردم و هر کس میآمد از آدمهای پایینشهری و مأموران شهرداری بود و میآمدند و افطاری میخوردند و میرفتند و کسی به کسی کاری نداشت، من هم آدمی نیستم که کسی را به هیأت دعوت کنم و هر کس خودش میآید و قدمش روی چشم ماست، اما اینطور نیست که من به کسی بگویم و کسی را دعوت کنم. اهل این نیستم که این مراسمها را برپا کنم و قصدم سوءاستفاده باشد یا بخواهم خودم را نشان دهم و در این وادی نیستم. خدا به هر کسی نیتی داده و من هم عشق به امام حسین و اهلبیت را دارم و این کار را انجام میدهم. مثلاً در شبهای احیای ماه رمضان خانمی به این هیأت میآید و احیایی برگزار میکند که بینظیر است و حدود 3 هزار خانم در این مراسم شرکت میکنند. مردم در کوچهها پتو میاندازند و نوای جوشن کبیر را که از 11 شب تا 3 صبح خوانده میشود را میشنوند. این مراسم یکی از احیاهای معروف ایران است. مراسم ما را هم همه میدانند و حدود 10 سال است که آن را برگزار میکنند. این تفکرهای دینی از چه زمانی در شما به وجود آمده است؟ وقتی بچهای اینطور بار میآید مشخص است که پدر و مادر مذهبیای داشته و اینطور بچهشان را بار آورده است. خدا همه رفتگان را رحمت کند؛ وقتی قهرمان آسیا شدیم تمام محله غیاثی را چراغانی کردند، آن زمان مادر من سه حرف را به من گفت. او گفت آقای علی آقا! در این خانه آدم مجرد نباید بماند، دوم اینکه آدمی که اهل کارهای خلاف باشد در این خانه جایی ندارد و سوم اینکه شکم انسان را اگر در آن شن هم بریزی سیر میشود و تو حواست باشد که چطور زندگی میکنی. این حرفها همیشه در ذهن من باقی ماند، الان 67 سال سن دارم و تا الان کاری خلاف انجام ندادهام. تاکنون حتی لب به سیگار هم نزدهام و این نعمت خدادادی است که به من داده است. حرفهای مادرم همیشه در گوش من است، تا الان که اینجا هستم. از سال 47 و حتی 2 سال جلوتر از آن که در کیان بازی میکردم فوتبال را پله پله جلو میرفتم و اینطور نبود که یک شبه بشوم علی پروین. الان هم خدا قسمت کرده که من هم این مراسم را برگزار کنم و میزبان عزاداران امام حسین(ع) باشم. تا به حال شده که در ایام محرم خارج از کشور باشید و اگر بودید چطور در مراسمهای عزاداری شرکت میکردید؟ دو بار به صورت شخصی به خارج از کشور رفتم که یکبار به مالزی بود که برای گرفتن جایزه از کنفدراسیون فوتبال آسیا و یک بار هم آلمان رفتم، اما حدود 300 سفر خارجی داشتم که همه آنها با پرسپولیس و تیم ملی بوده، اما هر کجا که بودم در ایام تاسوعا و عاشورا نوار عزاداری میگذاشتم و برای خودم صفا میکردم. البته من مکه و سوریه در این ایام بودهام و با عزاداریها کیف میکردم. البته در مقدماتی جام جهانی که حمید درخشان برای تیم ملی گل زد همین ایام عاشورا بود که بعدش به قطر رفتیم و آن اتفاقها افتاد. امسال که دهه اول محرم میزبان عزاداران حسینی بودید چه نیت و خواستهای از خدا داشتید؟ خیلی برای غلامحسین مظلومی دعا کردم و التماس دعا داشتم، البته مریضهایی را اینجا میآورند تا مردم برایشان دعا کنند اما ما برای همه دعا میکنیم و از خدا هم تن سالم نه فقط به خودم بلکه برای کل مردم ایران خواستارم. خودم هم از وضعیتی که دارم راضیام و بیشتر از این هم سهمام نیست. زندگی راحتی دارم که سه تا بچههایم دورم هستند و با همسرم زندگی خوبی داریم. شما الگوی خیلی از مردم ایران بودید، چه توصیهای برای آنها در این روزها دارید؟ زمانی بود که ما در عارف بودیم و هزار ز ... |
amirbagheri@ | 1393/08/13 12:38:28 |
| 9853 |
|
... بله، به هر حال من داور بینالمللی بودم و در کنار این داوران ایتالیایی حضور داشتم و میتوانستم بازی را قضاوت کنم. برخی از تماشاگران میگویند داوران طرفدار یک تیم به خصوص هستند. مثلا می گویند محسن ترکی استقلالی است یا سعید مظفریزاده پرسپولیسی بود. آیا واقعا داوران حامی تیم خاصی هستند؟ من اعتقادی به این مسئله ندارم.داوران کاملا بیطرف هستند. علت اینکه برخی از تماشاگران داوران را رنگی میبینند درصد اشتباه آن داوران به نفع یا ضرر یک تیم در یک فصل است که این ذهنیت را برای هواداران به وجود میآورد. من سالها در فوتبال قضاوت کردهام و معتقدم که همه داوران بیطرف هستند اما اشتباهات آنها گاهی اوقات ذهنیتهایی را به وجود میآورد. اما این مسئله بیشتر از ذهنیت است. مثلا باشگاه استقلال اعلام کرده که نمیخواهد علیرضا فغانی برایش سوت بزند؟ به عقیده من نباید چنین اتفاقی رخ بدهد. ما برای داورانمان هزینه میکنیم تا در آسیا شناخته شوند و به سطح داورانی مثل فغانی برسند. اینگونه رفتارها زیبنده داوری نیست. اکنون وقتی میبینیم در لیست داوران بینالمللی افرادی مثل دکتر بیژن حیدری وجود دارند این مسئله میتواند به داوری ما شخصیت و اعتبار بیشتری بدهد. نباید با سرمایههای داوری ما اینگونه برخورد شود. خود شما طرفدار استقلال هستید یا پرسپولیس؟ من طرفدار تیم داوری هستم. هواداران شما را طرفدار کدام تیم میدانستند؟ نمیدانم باید از آنها پرسید. دربی که شما سوت زدید یک گل پرسپولیس مردود اعلام شد. بله در آن مسابقه کمکداور من یک اشتباه تأثیرگذار داشت. وقتی محمد نوری گل زد من میخواستم گل او را درست اعلام کنم که دیدم پرچم کمک داورم یعنی مرتضی کریمی به نشانه آفساید بالا رفته است و در چنین صحنهای داور نمیتواند نظر کمکش را رد کند. من قبل از آن بازی به کمکهایم گفتم دربی جای اشتباه نیست و نتیجه بازی برای هر دو تیم حیثیتی است. شاید دو تیم اگر در بازیهای دیگر به خاطر مشکلات داوری امتیازات را از دست بدهند اعتراضی نکنند اما دربی شرایطش فرق دارد. چه توصیهای به داور دربی دارید؟ داور باید با تمرکز و آرامش کامل در میدان حاضر شود و از هماکنون داور دربی مشخص باشد یعنی اینکه کمیته داوران بداند که چه داوری قرار است این مسابقه را سوت بزند. داور نباید استرس داشته باشد. بهترین گزینه برای قضاوت دربی 79 کدام داور است؟ اجازه بدهید که من اسم نبرم اما بر خلاف نظر برخی که میگویند داوران زیادی داریم که میتوانند دربی را سوت بزنند باید بگویم که اینگونه نیست و دربی دوم آذر را فقط سه داور ما میتوانند سوت بزنند و آنها در شرایط خوبی قرار دارند. تاثیر تماشاگران بر روی داور دربی چیست؟ حضور صد هزار تماشاگر میتواند روی داور فشار روانی زیادی ایجاد کند به همین خاطر است که میگویم داور باید از نظر روحی و روانی هم در شرایط خوبی باشد. نتیجه دربی را پیشبینی میکنید؟ امیدوارم نتیجه بازی هر چه باشد به گونهای رقم بخورد که داور در آن اشتباه تأثیرگذاری نداشته باشد و دو تیم و تماشاگران از داوری حمایت کنند. |
amirbagheri@ | 1393/08/23 21:46:45 |
| 9854 |
|
... جیه اکتفا کرد یا اینکه قوانین سختتری را برای مداخله باشگاهها در انتخاب داوران در نظر گرفت؟ آیا اگر اجازه دهیم همه باشگاههای لیگ برتری با ارسال نامه خواستار عدم قضاوت داور خاصی برای بازیهایشان شود سنگ روی سنگ بند میشود؟ آیا لازم نیست برخوردی قاطع و پندآموز با این مداخلههای هدفمند و حاشیهساز انجام داد؟! عجیب است؛ تاریخ دربی به خاطر استقلال و به نفع آنها تغییر کرده و حالا میخواهند در انتخاب داور دربی هم مداخله کنند. آیا این زیادهخواهی نیست؟! باور بفرمایید فقط مانده امیر قلعهنویی نتیجه دربی را تعیین کند. امر دیگهای نبود استاد؟! 3- مسئولان کمیته داوران هفته گذشته از یدالله جهانبازی و محمدرضا اکبریان، حقوردی و صالحی به عنوان گزینههای اصلی قضاوت دربی یاد کردند. اما در نهایت ظاهرا سوت این بازی به یدالله جهانبازی داده میشود. داوری که به گفته کارشناسان داوری فصل گذشته در دیدار برگشت پرسپولیس و تراکتورسازی دو پنالتی مسلم پرسپولیس در تبریز را نادیده گرفت، در دیدار پرسپولیس و فولاد در اهواز گل هند آرش افشین را تایید کرد و به گفته برخی کارشناسان داوری هم در دیدار پرسپولیس و نفت تهران در ورزشگاه تختی پنالتی پرسپولیس را نادیده گرفت تا نفت با گل دقایق پایانی به 3 امتیاز ارزشمند برسد. این اشتباهات در بازیهای خارج از خانه پرسپولیس مقابل مدعیان قهرمانی و در 3 بازی 6 امتیازی رقم خورد و در نهایت فولاد خوزستان با دو امتیاز بیشتر نسبت به سرخها قهرمان لیگ برتر شد. آیا به خاطر دارید که محمد رویانیان پس از تأیید گل هند آرش افشین توسط جهانبازی گفته بود: «قبل از بازی به مسوولان فدراسیون فوتبال و کمیته داوران تلفنی گوشزد کرده بودم که جهانبازی به خاطر اشتباهش در دیدار فصل جاری مقابل تراکتورسازی و نفت تهران داور بازی با فولاد نباشد!» راستی؛ اگر فرض مثال جهانبازی فصل قبل چنین اشتباهاتی را در سه بازی استقلال مقابل مدعیان قهرمانی لیگ انجام داده بود امروز امیر قلعهنویی و مدیران باشگاه به فرموده او در واکنش به قضاوت احتمالی جهانبازی چه میکردند؟! ایضا اگر دربی 73 به بهانههای واهی و به نفع پرسپولیس دو هفته زودتر برگزار شده بود و امسال هم به درخواست پرسپولیس قرار بود دربی سه روز دیرتر برگزار شود امیر قلعهنویی و همراهانش در استقلال چه میگفتند؟! قبول میکردند یا اینکه زمین را به آسمان میدوختند و امروز ما هجمهای از مصاحبههای آنچنانی را شاهد بودیم؟! 4ـ آفساید اعلام شدن گل سالم محمد نوری در دربی 69، نادیده گرفته شدن پنالتی مسلم پرسپولیس و 10 نفره نشدن استقلال در دربی 70، تست دوپینگ دو بازیکن استقلال و مصرف مکمل غیرقانونی توسط بازیکنان این تیم در دربی 73، تغییر تاریخ دربی برای برای دومین بار در سه سال اخیر به نفع استقلال، نادیده گرفته شدن پنالتی مسلم پرسپولیس و عدم اخراج بازیکن استقلال در نیمه اول دربی 75 و عدم اعلام سه پنالتی به نفع پرسپولیس در دربی 76 از جمله اتفاقاتی است که بر اساس استناد به نظر کارشناسان بویژه کارشناسان داوری میخواهیم گذرا به آن اشاره کنیم تا دلیلی باشد بر اینکه دربیهای سالهای اخیر را باید رسوایی نامید نه شهرآورد و در ورای این بررسی ناخودآگاه باید پرسید؛ چرا از زمانی که قضاوت دربی به داوران ایرانی واگذار شده اشتباهات داوری به نفع استقلال رقم خورده و این تیم در سایه بهره بردن از این اشتباهات سریالی به برتری رسیده؟! با تاکید بر اینکه هی ... |
amirbagheri@ | 1393/08/26 17:51:30 |
| 9855 |
|
... بود. * شما یکی از محبوبترین فوتبالیستهای ایران هستید این روزها سخت نیست که از فوتبال دور افتادهاید؟ برای هر بازیکنی سخت است اما خوشحالم که مردم هنوز ما را از بازیکنان جدید بیشتر میشناسند. البته من به کسی بیاحترامی نمیکنم و روی صحبت من به بعضی بازیکنان است. مردم هنوز بازیهایمان را یادشان است و همیشه از سانترهای من تعریف میکنند که در حال حرکت سانتر میکردند و همین که در دل مردم هستم برایم کافی است. * شما اسم دربی را که میشنوید یاد چه میافتید؟ یاد دورانی میافتم که مقابل استقلال بازی میکردیم و پر از تعصب بودیم. آن زمان برای بازیها صد هزار تماشاگر میآمد و دوست داشتم در هر دربی به میدان بروم چرا که این بازی یک بازی ویژه و خاص است. * بهترین خاطره شما از دربیهایی که بازی کردید کدام بازی بوده؟ طبیعتا دربیهایی که بردیم برایم جالب بوده و جالبتر بازیهایی بوده که با پاس من دربی را بردیم مثل همان بازیای که یک بر صفر بردیم که با سانتر من هاشمینسب دروازه استقلال را باز کرد. وقتی دربی را میبریم هواداران پرسپولیس تا یک هفته خوشحالند اما اگر تیم ببازد طبیعتا شرایط خوب نیست. * تلخترین دربی که پشت سر گذاشتید کدام بود؟ تلخترین دربی من همان بازیای بود که یک بر صفر به استقلال باختیم و گل این تیم را علیرضا اکبرپور زد که من در آن بازی کاپیتان بودم. اگر در آن صحنه علی انصاریان روی اکبرپور خطا میکرد آن توپ گل نمیشد البته بگویم اگر دربی را میباختیم تا 48 ساعت از خانه بیرون نمیآمدیم و حتی پاسخ تلفن کسی را هم نمیدادیم چون رویمان نمیشد با کسی حرف بزنیم. بازیکنان امروزی باید باور کنند که وقتی میباختیم از خانه بیرون نمیآمدیم و این نشانه تعصب است. آن زمان ما فقط به این فکر میکردیم که هواداران چقدر ناراحت هستند. * البته استقلالیها این روزها نماد 4 راه دارند تا برای پرسپولیسیها کری بخوانند. آنها 4 دارند و ما 6 داریم. آنها البته میگویند که 4 بار ما را بردهاند که اینطور نیست و ما اگر در یک بازی 6 گل بزنیم کار مهمی است. من فکر میکنم در بسکتبال و هندبال چنین نتایجی رقم میخورد هرچند که نمیخواهم برای استقلالیها کری بخوانم. * در ۱۲ - ۱۰ دربیای که شما بازی کردید حاشیههای تاثیرگذارتان در کدام بازیها بوده؟ فکر میکنم اولین بازی دربی من بود که 2- 2 شد که آن اتفاق افتاد. البته ابهران داور خوبی بود اما بازی از دستش در رفته بود و شاید اگر من هم داور بودم بازی از دستم در میرفت چرا که دو تیم بازیکنان شاخص و بزرگی داشتند و 110 هزار تماشاگر هم به استادیوم آمده بودند. نیمه اول من قلعهنویی را دریبل کردم و محمود فکری روی من خطا کرد اما در کمال تعجب داور خطای من را گرفت و یک کارت به من داد. هرچند که در نیمه دوم تکلی که روی محمد تقوی زدم کارت داشت اما خطای نیمه اول کارت نداشت هرچند که وقتی در حال بیرون آمدن از زمین بودم برای هواداران پرسپولیس دست زدم که به خاطر همین کار یک سال من را محروم کردند که بعدا به 8 ماه تغییر کرد.[/color] |
amirbagheri@ | 1393/08/30 12:24:44 |
| 9856 |
|
... با شوت مهاجم شمالی این تیم و برخورد با مدافعان ذوب یک کرنر را نصیب پرسپولیسی ها کرد. دقیقه پنجاه و هشت: دفع اشتباه توپ ارسالی از کناره زمین توسط مدافعان ذوب، در پشت محوطه جریمه به کفشگری رسید که شوت سنگین این بازیکن با اختلاف کم از بالای دروازه مظاهری به بیرون رفت. دقیقه شصت: ذوبی ها در اولین فرصت خود روی ضربه برگشت کرنر موقعیت شوتزنی خوبی به دست آوردند که این ضربه را رجب زاده با اختلاف به بالای دروازه پرسپولیس فرستاد. دقیقه هشتاد و سه: روی ارسال اکبر ایمانی روی محوطه شش قدم پرسپولیس و ضربه سر مشکوک به آفساید مرتضی تبریزی خطر از بیخ گوش سوشا مکانی و هم تیمی هایش گذشت. دقیقه هشتاد و نه: حرکت بازیکنان ذوب درون محوطه جریمه پرسپولیس و در حالی که سوشا برای تصاحب توپ بیرون آمده بود با ضربه آرام تبریزی به دروازه بدون دروازه بان پرسپولیس همراه بود که مدافعان آن را دفع کردند.[/color] |
amirbagheri@ | 1393/09/14 18:33:40 |
| 9857 |
|
نظرسنجی آپ شد |
amirbagheri@ | 1393/09/18 11:34:58 |
| 9858 |
|
نظرسنی بخاطر دوستمون آپ شد نتیجه تا 2 3 روز دیگه ســـوال نظرسنجی رنگ مطالب قرمز باشد خوب است و چشم زده نمی شود ؟؟ |
amirbagheri@ | 1393/10/07 19:12:24 |
| 9859 |
|
دقیقا همین الان تسنیم زد که قاضی قراردادش رو رسمی کرده و رسما فولادی شده ( به تیمی اومد که به فوتبال ایران معرفیش کرد برگشت) |
سارگن کبیر | 1393/10/09 20:26:17 |
| 9860 |
|
نظرسنجی تموم شد اما قرمز رای بیشتری اورد از این به بعد با رنگ قرمز خبرها گذاشته می شود |
amirbagheri@ | 1393/10/15 09:59:24 |
| 9861 |
|
... محمد پنجعلی در مورد عقد قرارداد مهرداد پولادی با باشگاه قطری الشهانیه اظهار کرد: پولادی با باشگاه پرسپولیس قرارداد داشت و ما منتظر حضور او پای میز مذاکره بودیم که این اتفاق نیفتاد. به نقل از ایسنا، او ادامه داد: من خیلی در مورد مسائل حقوقی قرارداد پولادی اطلاعی ندارم و به عنوان سرپرست تیم همراه با کادر فنی تلاش خواهیم کرد تا جایگزین مناسبی برای پولادی پیدا کنیم. به هر حال رفتن این بازیکن از تیم ما اجتناب ناپذیر بود. سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه پولادی مدتی از تیم پرسپولیس دور بوده و از شرایط مناسب فاصله گرفته خاطرنشان کرد: حتی اگر حالا هم پولادی بخواهد بیاید باید مورد تایید کاد ... |
amirbagheri@ | 1393/06/14 14:05:33 |
| 9862 |
|
... که پرسپولیس را به ما بفروشند و به دنبال راهی هستیم تا به این موضوع ورود کنیم و به نظرم این مسئله حرف بدی نیست. علی پروین، در خصوص وضعیت مدیریتی باشگاه پرسپولیس، دیدار پیشکسوتان این باشگاه با سید حسن خمینی و شروع جام ملت های آسیا و عملکرد احتمالی تیم ملی کشورمان در این مسابقات صحبتهایی کرد که در زیر میخوانید. در ابتدا از دیدار پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس با سید حسن خمینی بگویید و اینکه چه صحبتهایی در این جلسه رد و بدل شد. من معمولا ماهی یکبار یا دو ماه یکبار به دیدار سید حسن خمینی میروم و با هم گپ میزنیم اما این بار امیر عابدینی هماهنگ کرد تا پیشکسوتان ... |
amirbagheri@ | 1393/10/16 12:06:53 |
| 9863 |
|
... همراهی کنید ![]() و شما اس اسی های عزیز دیدن آزاده اما حق کلکل و اسپم دادن ممنونه وگرنه گزارش تخلف لازم به لایک نیست فقط دارم خبرای پرسپولیس رو میذارم برا هواداراش ســـوال نظرسنجی رنگ مطالب قرمز باشد خوب است و چشم زده نمی شود ؟؟ دانلود آهنگ جدید احسان امینی به مناسبت وداع علی کریمی با دنیای فوتبال به اسم جادوگر http://www.rilaxmusic.com/975/Occasions/Ehsan-Am ............................................................................................................. خدا استقلال رو خلق کرده فقط ... |
mahan.baghbani | 1393/10/16 18:23:08 |
| 9864 |
|
جمله عمیق سوشا مکانی علیه فقر و گرسنگی سوشا مکانی با انتشار عکس زیر در صفحه شخصی خود توضیح داد: شب همه خوش به امید روزی که هیچ بنده ای با شکم گشنه نخوابه ❤️ عکس :http://www.perspolisnews.com/images/tumb/social/93/10/ |
amir582 | 1393/10/26 12:40:36 |
| 9865 |
|
... ستند پرسپولیسی ها را با تیر آهن زدند ! درخشان: جمجعه بازیکن من را شکستند مکانی : انگار جنـگ جهـانی سوم بود خمپاره میزدنند عالیشاه: امکانات ندارید بازی نکنید بنگر : نفت مسجد سلیمان به درد هفت سنگ میخورد و باید در لیگ 3 بازی کند [/b] |
amir582 | 1393/12/22 00:08:02 |
| 9866 |
|
پلیر نیازمندیدم |
هه من هستم بهت سنگ میدم عاقا من که دقیقا نفهمیدم گلد ساپورت یعنمی چی ولی هستم |
mohammadnezhad | 1393/06/14 22:39:12 |
| 9867 |
|
پلیر نیازمندیدم |
نمیدونی چیه بعد هستی؟ یه فحشه |
هیتلر 2013 | 1393/06/14 22:43:56 |
| 9868 |
|
پلیر نیازمندیدم |
ای جان ... سنگ میدی ؟؟؟ ![]() |
dmc4 | 1393/06/14 23:13:32 |
| 9869 |
|
... تراکتورسازی انجام شده و در این ۱۱ بازی پرسپولیسی ها ۷ بار شکست خورده اند. پرسپولیس در تهران توانسته است ۲ شکست یک بر صفر را به تبریزی ها تحمیل کند ویک بار هم بازی به تساوی کشیده شده است.این شکست سنگین ترین شکست پرسپولیس مقابل یک حریف تبریزی در ورزشگاه آزادی بوده است. آمار کلی بازیهای پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر به این شرح است اما تعداد کل بازی رسمی این دو تیم ۳۵ بازی بوده که در لیگ های مختلف مثل تخت جمشید، آزادگان و لیگ برتر و حتی جام حذفی بوده است که ۱۳ بازی در لیگ برتر و ۲۵ بازی در مسابقات دیگر بوده است. البته سال ۸۸ که تراکتورسازی به لیگ برتر آمد (از سال ۸۱ تا ۸۸ از سطح اول فوتبال ایران به دور بود). اما آمار کلی ۳۵ بازی به این شرح است که ۱۵ برد را پرسپولیس کسب کرده، ۸ برد از آن تراکتورسازی است و ۱۲ بازی هم به تساوی کشیده شده است. در لیگ برتر ۷ بار تراکتور برده، ۵ بار پرسپولیس تراکتورسازان را شکست داده و یک بار هم بازی به تساوی کشیده شده است. تا سال ۸۸( سال بازگشت تراکتورسازی به لیگ برتر) آمار به این شرح بود که در ۲۴ بازی انجام شده، ۱۲ بار پرسپولیس برنده بازی بود و تراکتورسازی تنها یک بار پیروز شده بود و ۱۱ بار بازی به تساوی کشیده شده بود. |
amirbagheri@ | 1393/06/15 16:38:04 |
| 9870 |
|
... ر محل تمرین پرسپولیس حضور پیدا کرده و پا به پای دیگران تمرین کرده، اظهار داشت: من پیش از این هم به درخواست حمید استیلی در محل تمرین راهآهن حاضر شده بودم و گفته بودم دوست دارم هر چند وقت یکبار تمرین سنگینی داشته باشم تا شرایط بدنی خودم را حفظ کنم. وی افزود:حمید درخشان در این مدت چندین بار به من پیغام داد که جا دارد از او تشکر کنم و فکر میکنم به این شکل میتوانم به پرسپولیس کمک کنم. هر کاری از دستم برآید انجام میدهم و امروز هم به این دلیل به محل تمرین رفتم تا حالم عوض شود بلکه اینگونه توانسته باشم به پرسپولیس کمک کنم. کاپیتان اسبق تیم پرسپولیس در خصوص شایعاتی که پیرامون بازگشت او به میادین فوتبال مطرح شده، گفت: ب ... |
amirbagheri@ | 1393/07/01 13:08:24 |
| 9871 |
|
جــامــع مسابقات رده بـــنـــدی |
همینشم زیادهه قبلا لایک بود |
amirbagheri@ | 1393/06/10 17:27:05 |
| 9872 |
|
مهم خیلی مهم نظرسنجی مهم برا بچه ها |
بلـــــــــله ![]() |
alisivan | 1393/06/10 22:04:37 |
| 9873 |