جستجو برای 'سن'
| # | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
|---|---|---|---|---|---|
| 9726 |
|
کی تاپیک زیر خاکی میاره بالا ؟؟؟ |
... con_6: [/div][/quote] ها ها من میارم بالا اعتراف کردم [/div][/quote]من که نگفتم میاری بالا تعجب کردم به خاطر اینکه خالی میبندی مثه چی[/div][/quote] خفه من مگه هم سنه شمام 30 سالمه [/div][/quote]باشه من خفه میشم ولی یکم حداقل جنبه داشته باش |
lord_sepehr | 1393/05/28 11:48:22 |
| 9727 |
|
کی تاپیک زیر خاکی میاره بالا ؟؟؟ |
... con_6: [/div][/quote] ها ها من میارم بالا اعتراف کردم [/div][/quote]من که نگفتم میاری بالا تعجب کردم به خاطر اینکه خالی میبندی مثه چی[/div][/quote] خفه من مگه هم سنه شمام 30 سالمه [/div][/quote]پیری ![]() به بچه های انجمن توهین نکن [/div][/quote]ساکت بچه [/div][/quote]بچه کجایی؟[/div][/quote] لندن[/div][/quote] آب و هوای لندن نمیخوره آدماش اینجور عصبانی باشن بیشتر به صحرا نشینا وغارنشینا میخوره البته با عرض پوزش[/div][/quote] ببین اقای محترم شما میزارید اعصاب برای ادم تا من اعصاب داشته باشم [/div][/quote]واقعا هم اعصاب بد چیزیه |
lord_sepehr | 1393/05/28 12:03:43 |
| 9728 |
|
بیا پشیمون نمیشی دو کلمه هم یاد میگیری |
... b][از اعماق رویاهایم ،فریادهایم را سکوت میکنم تا در حقیقت بمیرد این جسد متحرک میان اینهمه دروغ های واقعی زیر آوارهای باران مانده ام با چتر آهنی میشوید خوبی هایم ،را نمیبرد پلیدیهایم را ، بس که سنگین شده ام سیل ها هم طرفم نمی آیند بی تو من اینم نه کمتر نه بیشتر/b] |
amir777sr | 1393/07/15 21:02:08 |
| 9729 |
|
آدم های بزرگ به دنبال طرح پرسش های بی پاسخ هستند آدم های متوسط پرسش هائی می پرسند که پاسخ دارد آدم های کوچک می پندارند پاسخ همه پرسش ها را می دانند . |
lord_sepehr | 1393/07/20 14:49:57 |
| 9730 |
|
آدم ها برای هم سنگ تمام می گذارند امــا نه وقتی که در میانشان هستی ، نـه !!! آنجا که در میان خاک خوابیدی ، “سنگِ تمام” را میگذارند و می روند … |
amir777sr | 1393/09/01 16:05:58 |
| 9731 |
|
نفر قبلیت را چند درصد دوست داری؟ |
... ] سید محمد مهدی حسینی
سپهر تغییر می کند ... چون دختره صفر درصد ؟ سپهر کله پاچه خوردی ؟ سرت به سنگ خورده ؟ زهرا هم دختره ... نیار اسمشو زهرا رو که هنوزم دنیا بهم بدن باهاش عوض نمی کنم زهرا رو که خیلــــــی دوسش دارم ولی حیف اون منو دوست نداره آشنا به چش میوی واس منم تو آشنایی وای بی حال مو اگر آشینای تو باشوم، مو بروم محو شوم از خداتم باشه پسر به این خوشگلی و نازی و عاشق پیشه اونم عاشق چه دختری که هر کی ببینتش شاخ در میاره از خوشگلی و اخلاقش و باطنش ، والا [/div][/quote]آری دوختری کو بی هر کو راه میرسود میگود عزیزوم خیلو اخلاق داره خخخ زهی خیالو باطیل خخخ آخو ادم میرود واسه یه موجودی ناقص العقل اواز میخونود؟ عیشقیشی جار میزنود؟ همون ناقص العقلیش منو کشته |
گومر2 | 1394/05/29 21:38:36 |
| 9732 |
|
[b]زمانی دو انسان وجود داشتند. وقتی آنها دو ساله بودند، با دستهایشان همدیگر را زدند. هنگامی که دوازده ساله شدند، با چوبدستی و سنگ به هم حمله کردند. زمانی که بیست و دوساله شدند، با تفنگ به هم شلیک کردند. وقتی چهل و دو ساله شدند، به هم بمب پرتاب کردند. هنگامی که شصت و دو ساله شدند، بیمار شدند. وقتی هشتاد و دو ساله شدند، مُ |
مهدی098 | 1393/09/05 22:57:48 |
| 9733 |
|
آدم مشهور شخصی است که تمام هدفش در زندگی این بوده که همه او را بشناسند و بعد از اینکه به هدف رسیده عینک دودی می زند تا دیگر هیچ کس او را نشناسد…! فرد آلن |
مهدی098 | 1393/09/06 19:51:00 |
| 9734 |
|
حسـرت واقعی را آن روزی میخوری که می بینى ، به اندازه سن و سالت زندگى نکرده ای ! |
زویا | 1393/09/07 15:56:43 |
| 9735 |
|
پیف پیف چه بویی اومد کی خودشو راحت کرد جملات سنگین نفرستید خواهشا بعضی ها از کوره در میرن خودشون رو راحت میکنن |
amirbagheri@ | 1393/09/14 23:14:27 |
| 9736 |
|
[b]آنها فقط از «فهمیدن» تو میترسند از «تن» تو- هر چقدر هم که قوی باشد- ترسی ندارند از گاو که گندهتر نمیشوی، میدوشندت از خر که قویتر نمیشوی، بارت میکنند از اسب که دوندهتر نمیشوی، سوارت میشوند آنها فقط از «فهم |
مهدی098 | 1393/09/16 23:25:41 |
| 9737 |
|
از ما عمل چندانی نخواسته اند ؛ مهم تر از عمل کردن ، عمل نکردن است ! تقوا یعنی عمل گناه را مرتکب نشدن … همه میپرسند چه کار کنیم ؟ من میگویم : بگویید چه کار نکنیم ؟ و پاسخ این است : گــنــاه نکنید ؛ شاه کلید اصلی رابطه با خدا ” گناه نکردن” است … آیت الله بهجت . |
زویا | 1393/09/28 15:28:49 |
| 9738 |
|
عده ای از جوانان خدمت علامه حسن زاده آملی رسیدند و از حضرتش خواستند که آنها را نصیحتی بفرمایند ، حضرت فرمودند : سعی کنید با نامحرم رابطه نداشته باشید چه زن باشد چه مرد ؛ گفتند آقا مگر مرد هم نامحرم می شود ؟ ایشان فرمودند : هرکس |
زویا | 1393/09/29 11:17:27 |
| 9739 |
|
سپهر تغییر می کند ... چون دختره صفر درصد ؟ سپهر کله پاچه خوردی ؟ سرت به سنگ خورده ؟ زهرا هم دختره ... نیار اسمشو زهرا رو که هنوزم دنیا بهم بدن باهاش عوض نمی کنم زهرا رو که خیلــــــی دوسش دارم ولی حیف اون منو دوست نداره آشنا به چش میوی واس منم تو آشنایی وای بی حال مو اگر آشینای تو باشوم، مو بروم محو شوم از خداتم باشه پسر به این خوشگلی و نازی و عاشق پیشه اونم عاشق چه دختری که هر کی ببینتش شاخ در میاره از خوشگلی و اخلاقش و باطنش ، والا [/div][/quote]آری دوختری کو بی هر کو راه میرسود میگود عزیزوم خیلو اخلاق داره خخخ زهی خیالو باطیل خخخ آخو ادم میرود واسه یه موجودی ناقص العقل اواز میخونود؟ عیشقیشی جار میزنود؟ همون ناقص العقلیش منو کشته دیگه بیبین ... |
lord_sepehr | 1394/05/29 21:40:45 |
| 9740 |
|
... حوا....پس از تو همه تا توانستند آدم شدند...! چه صادقانه حواشدی و...چه ریاکارانه آدمیم...! توآدم...من حوا... بیا جهانی دیگر آغاز کنیم...عشق بورز...دوستم داشته باش...تازه سیب چیده ام! حوابودن تاوان سنگینی دارد...وقتی آدم ها برای هردم و بازدم به هوا نیازدارند...! حوا...! راست بگو تو مگرسیب راپوست کندی وخوردی که دنیا اینگونه پوست مارا می کند؟��� |
غول قرمز | 1393/10/26 21:05:14 |
| 9741 |
|
هنر زندگی کردن هنر نقاشی بدون پاک کردن است. جمله ی سنگینی بود انصافا |
m.taslimi | 1393/10/27 23:22:05 |
| 9742 |
|
دوست کیفیتی است روحی ، که دو جسم را به هم می پیوندد و برای بقای دوستی ، دوستان باید فضیلت و ارزش یکدیگر را بشناسند و به دیده ی احترام بنگرند. ارسطو |
امین جوان | 1393/11/03 15:11:16 |
| 9743 |
|
باور کن نگاه شان طعم گرسنگی ندارد تشنه قطره ای نوازش است! |
امین جوان | 1393/11/03 15:14:09 |
| 9744 |
|
چهار چیز است که قابل بازیابی نیست سنگ پس از پرتاب شدن، سخن پس از گفته شدن، فرصت پس از از دست رفتن، و زمان پس از سپری شدن. |
lord_پروازه | 1393/11/16 18:35:15 |
| 9745 |
|
کم سرمایه ای نیست داشتن آدمهایی که حالت رابپرسند! ولی از آن بهتر داشتن آدمهاییست که وقتی حالت را میپرسند بتوانی بگویی: خوب نیستم...! |
مهدی-098 | 1393/11/17 00:39:20 |
| 9746 |
|
سپهر تغییر می کند ... چون دختره صفر درصد ؟ سپهر کله پاچه خوردی ؟ سرت به سنگ خورده ؟ زهرا هم دختره ... نیار اسمشو زهرا رو که هنوزم دنیا بهم بدن باهاش عوض نمی کنم زهرا رو که خیلــــــی دوسش دارم ولی حیف اون منو دوست نداره آشنا به چش میوی واس منم تو آشنایی وای بی حال مو اگر آشینای تو باشوم، مو بروم محو شوم از خداتم باشه پسر به این خوشگلی و نازی و عاشق پیشه اونم عاشق چه دختری که هر کی ببینتش شاخ در میاره از خوشگلی و اخلاقش و باطنش ، والا [/div][/quote]آری دوختری کو بی هر کو راه میرسود میگود عزیزوم خیلو اخلاق داره خخخ زهی خیالو باطیل خخخ آخو ادم میرود واسه یه موجودی ناقص العقل اواز میخونود؟ عیشقیشی جار میزنود؟ همون ناقص العقلیش منو کشته دیگه بیبین تو عقلیت چی چیه اون با عقلی ناقیصیش تو ر ... |
گومر2 | 1394/05/29 21:41:34 |
| 9747 |
|
... وب می کند که در او نیست در روز قیامت او را تا آن وقت بر تپّه ای از شعله های آتش می ایستانند که آن شخص خودش آنرا تکذیب کند[/b][/div][/quote] دیگه جواب ندادی مجبور شدم اقا این سلام که شما نوشتی ماله سنی هاست. شما که شیعه هستی با سلام "علیه السلام" بنویسی. |
رموو | 1393/12/28 00:59:00 |
| 9748 |
|
چه سنگدل است سیری که گرسنه ای را نصیحت می کند تا درد گرسنگی را تحمل نماید |
lord_پروازه | 1394/01/06 17:47:33 |
| 9749 |
|
خدایا به مردان ما غیرت، به زنان ما عفت، به پیران ما سلامت، به دختران ما متانت به پسران ما سعادت، به عالمان ما صداقت، به مسئولان ما عدالت، به اصناف ما مروت، به ملت ما وحدت به نویسندگان ما مسئولیت، به هنرمندان ما کرامت، به سرمایه داران ما دیانت عطا فرما. |
زویا | 1394/03/06 16:23:36 |
| 9750 |
|
چه سنگدل است سیری که گرسنه ای را نصیحت می کند تا درد گرسنگی را تحمل نماید |
زویا | 1394/03/16 19:24:51 |
[/div][/quote]
[/div][/quote]