جستجو برای 'سن'
| # | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
|---|---|---|---|---|---|
| 9626 |
|
شهر های متروکه (نظر سنجی) |
بذارید یه 20تا سرور دیگه بگذره اون 10% نوبی که تو بازی هستن تعدادشون به صفر برسه بعد قابلیتش فعال میشه حالا خودتو بکش 24ساعتم نیروهاتو الاف محاصره کردن اون شهر کن تا تسخیرش کنی مارو بگو سرور 5 یه خبرایی اومد گفتن میخوان فعال کنن جوگیر شدیم تمدن رو بالا کشیدیم کلی مشاور ساختیم دوتا شهر فول که فارم شده بود تسخیر کنیم آخر گفتن این قابلیت تو اون سرور فعال نمیشه الان 24تا سرور گذشته و ما کماکان عقده ی تسخیر کردن شهر داریم به یاد قدیم ندیما وقتی منابع اضافه میاریم تو شهر اولمون میزنیم مشاور آموزش میدیم یهو میبینی آخر سرور 500تا مشاور که بلد نیستن یه مشاوره خشک و خالی درمورد انتخاب رشته ی آدمم بدن چه برسه برن مردم شهری که میخوایم تسخیر کنیم رو گول بزنن بیکار تو شهر گندم کوفت میکنن ![]() |
dr.alex | 1393/05/18 20:12:50 |
| 9627 |
|
بهترین نیروی عصر پادشاهان |
... ویی این مرکزی اکانته سرور 29 منه اون موقع که من داشتم سرور 3 بازی میکردم اصلا میدونستی بازی چیه کوچولو؟ دم از تجربه میزنی جایی بزن کسی نشناسه منو که بتونه تاییدت کنه نه اینجا که همه منو میشناسن |
s.29کتیبه | 1393/05/18 16:02:00 |
| 9628 |
|
چرا واقعا ؟؟ |
... ردم کیبرد من خراب شده میخواستم فردا برم یکی بخرم هاااااااااااا هس ایتر همه موقع لشکرکشی کار نمیکنه واقعا دیگهشورشو در اوردن [/div][/quote]بله به خاطر این که یه خورده وقفه ایجاد بشه و بار سنگین رو سرور نیوفته همش واسه اینه که هزینه راه اندازی سرورش بیاد پایین واقعا متاسفم |
mr.fun | 1393/05/18 23:03:44 |
| 9629 |
|
حقایق انجمن |
... ک-------------------------------------------------خدایش مشکل بازی الان شده شکلکاش اهل کدوم استان و شهری؟------------------------------خوب من اهل هر استانی باشم چه توفیقی برا تو و یا بازی داره راستی سنگ قبرم قشنگه؟....-------------------------سنگ قبرت رو باید بری سنگ فروشی انتخاب کنی عزیز اینجا بازی عصر پادشاهانه سقوط هواپیما در تهران+عکس-------------------------مگه اینجا اتاق خبره شبکه یکه خوب هر کی می خواد خبر ببینه جا زیاده اینجا بازیه مبحث جدید---------------------------------------------خودتون برید ببینید مبحث جدیدش چیه بدون شرح من چیکار کنم--------------------------------------------بیا و یه انشا از خاطرات تابستونت بنویس انلاین ترین فرد انجمن---------------------------------- میخوای بهش مدال پیشرفت انجمن بدی کلبه معرفت بیا نیای از د ... |
1393/05/20 03:48:29 | |
| 9630 |
|
حقایق انجمن |
... انجمنو نگه داشته. 2- در مورد پستایی هم که در مورد اسم اتحاد و بازیکن هست. من تا حالا ندیدم حذف بشه مگر اینکه اسپم بدن یا آخرش فحش ... بهم بدن حذفش کنن. 3- در مورد اعتراض به مدیرانم ببین فکر کنم سنت بالای 18 باشه وقتی یه بار دو بار یک نکته ای رو گفتی و بهش توجه نشد.اصرار بی فایده است. چون ما نمیدونیم تو ذهن مدیران و طراحان عصر پادشاهان چی میگذره. ولی اینو میدونم خودشون بیشتر از ما از مشکلات بازی اگاهن چون منبع درامدشون هست. حالا چرا برطرف نمیکنن. فکر کنم این شکلکه حس منو نشون بده ![]() |
رموو | 1393/05/20 06:52:00 |
| 9631 |
|
مبتدی! غارتگرا لطف نمیکنن بذارن لشگر بسازم، چیکا کنم؟ |
... بدی اینه که فرضا 30- 40 تا نیروی حمله بسازی ، بعد چک کنی ببینی چقدر طول میکشه برن تا دهکده کسی که حمله میکنه . وقتی حمله کرد تو باید سریک ثانیه ای نیروهات رو بفرستی اون رو بزنن که وقتی نیروهای تو میرسن به دهکده اون یک ثانیه قبلش نیروهای خودش رسیده باشن اونجا . خیلی سعی کردم ساده بگم ولی کار سختیه ![]() در ضمن به هیچ عنوان هم ازش خواهش نکن بهت حمله نکنه بزن پدرشو دربیار یا حذف اکانت کن =-=-=-= 600 سکه میشه قابلی نداشت ![]() |
masoud75 | 1393/05/21 15:24:46 |
| 9632 |
|
... بدی اینه که فرضا 30- 40 تا نیروی حمله بسازی ، بعد چک کنی ببینی چقدر طول میکشه برن تا دهکده کسی که حمله میکنه . وقتی حمله کرد تو باید سریک ثانیه ای نیروهات رو بفرستی اون رو بزنن که وقتی نیروهای تو میرسن به دهکده اون یک ثانیه قبلش نیروهای خودش رسیده باشن اونجا . خیلی سعی کردم ساده بگم ولی کار سختیه ![]() در ضمن به هیچ عنوان هم ازش خواهش نکن بهت حمله نکنه بزن پدرشو دربیار یا حذف اکانت کن =-=-=-= 600 سکه میشه قابلی نداشت [/div][/quote]منظورت اینه که وقتی اون تورو داره میزنه و نیروهاش تو راهن و توی شهرش نیرو نداره اون وقت تو برداری اونو بزنی؟ |
@mehrdad@ | 1393/05/21 17:53:25 |
| 9633 |
|
... بدی اینه که فرضا 30- 40 تا نیروی حمله بسازی ، بعد چک کنی ببینی چقدر طول میکشه برن تا دهکده کسی که حمله میکنه . وقتی حمله کرد تو باید سریک ثانیه ای نیروهات رو بفرستی اون رو بزنن که وقتی نیروهای تو میرسن به دهکده اون یک ثانیه قبلش نیروهای خودش رسیده باشن اونجا . خیلی سعی کردم ساده بگم ولی کار سختیه ![]() در ضمن به هیچ عنوان هم ازش خواهش نکن بهت حمله نکنه بزن پدرشو دربیار یا حذف اکانت کن =-=-=-= 600 سکه میشه قابلی نداشت [/div][/quote]منظورت اینه که وقتی اون تورو داره میزنه و نیروهاش تو راهن و توی شهرش نیرو نداره اون وقت تو برداری اونو بزنی؟ [/div][/quote] یعنی شما فکر میکنید این آقا اونقدر توی شهرش منابع داره که اون یارو فقط به شهر همین حمله میکنه اما احتمال این که اینطوری باشه خیلی پایینه و اون کسی که بهش حمله میکنه به احتمال قوی به شهرهای دیگه ای هم حمله میکنه پس ... |
masoud75 | 1393/05/21 23:51:17 |
| 9634 |
|
آزاده نامداری و فرزاد حسنی از هم جدا شدند |
مجرین فرزاد حسنی فیلم هم بازی کرده اما بیشتر مجری بوده |
omid511 | 1393/05/21 22:01:35 |
| 9635 |
|
راسته ؟؟ وقتی خبر ازدواجشونو خوندم از نت خیلی تعجب کردم...آخه اختلاف سنیشون 9 ساله!!! ![]() کاملا مشخص بود امکان نداره این زندگی ادامه پیدا کنه ... |
benyaminmomeni | 1393/05/21 22:31:46 |
| 9636 |
|
... بدی اینه که فرضا 30- 40 تا نیروی حمله بسازی ، بعد چک کنی ببینی چقدر طول میکشه برن تا دهکده کسی که حمله میکنه . وقتی حمله کرد تو باید سریک ثانیه ای نیروهات رو بفرستی اون رو بزنن که وقتی نیروهای تو میرسن به دهکده اون یک ثانیه قبلش نیروهای خودش رسیده باشن اونجا . خیلی سعی کردم ساده بگم ولی کار سختیه ![]() در ضمن به هیچ عنوان هم ازش خواهش نکن بهت حمله نکنه بزن پدرشو دربیار یا حذف اکانت کن =-=-=-= 600 سکه میشه قابلی نداشت [/div][/quote]منظورت اینه که وقتی اون تورو داره میزنه و نیروهاش تو راهن و توی شهرش نیرو نداره اون وقت تو برداری اونو بزنی؟ [/div][/quote] نه ببین فرض کن اون با یک نوع سربازی به تو حمله میکنه که از دهکده اون تا دهکده تو با اون سرباز 10 دقیقه راه هست . اسم سربازشرو میذارم X تو هم یک نوع سرباز برای حمله ... |
masoud75 | 1393/05/21 23:58:00 |
| 9637 |
|
... بدی اینه که فرضا 30- 40 تا نیروی حمله بسازی ، بعد چک کنی ببینی چقدر طول میکشه برن تا دهکده کسی که حمله میکنه . وقتی حمله کرد تو باید سریک ثانیه ای نیروهات رو بفرستی اون رو بزنن که وقتی نیروهای تو میرسن به دهکده اون یک ثانیه قبلش نیروهای خودش رسیده باشن اونجا . خیلی سعی کردم ساده بگم ولی کار سختیه ![]() در ضمن به هیچ عنوان هم ازش خواهش نکن بهت حمله نکنه بزن پدرشو دربیار یا حذف اکانت کن =-=-=-= 600 سکه میشه قابلی نداشت [/div][/quote]منظورت اینه که وقتی اون تورو داره میزنه و نیروهاش تو راهن و توی شهرش نیرو نداره اون وقت تو برداری اونو بزنی؟ [/div][/quote] |
kasra1393 | 1393/05/22 01:36:26 |
| 9638 |
|
آره من وقتی خودمم این مطلبو خوندم تعجب کردم و وقتی هم که دیدم نوشتن سید حسن خمینی عاقدشون بو |
omid511 | 1393/05/21 22:35:38 |
| 9639 |
|
ازون نظر ک بهم میان. دو تاشون مغرورن |
hani gonjeshke | 1393/05/22 12:59:23 |
| 9640 |
|
... بدی اینه که فرضا 30- 40 تا نیروی حمله بسازی ، بعد چک کنی ببینی چقدر طول میکشه برن تا دهکده کسی که حمله میکنه . وقتی حمله کرد تو باید سریک ثانیه ای نیروهات رو بفرستی اون رو بزنن که وقتی نیروهای تو میرسن به دهکده اون یک ثانیه قبلش نیروهای خودش رسیده باشن اونجا . خیلی سعی کردم ساده بگم ولی کار سختیه ![]() در ضمن به هیچ عنوان هم ازش خواهش نکن بهت حمله نکنه بزن پدرشو دربیار یا حذف اکانت کن =-=-=-= 600 سکه میشه قابلی نداشت [/div][/quote]منظورت اینه که وقتی اون تورو داره میزنه و نیروهاش تو راهن و توی شهرش نیرو نداره اون وقت تو برداری اونو بزنی؟ [/div][/quote] نه ببین فرض کن اون با یک نوع سربازی به تو حمله میکنه که از دهکده اون تا دهکده تو با اون سرباز 10 دقیقه راه هست . اسم سربازشرو میذارم X تو هم یک نوع سرباز برای حمله داری که از دهکده تو تا دهکده اون 8 دقی ... |
benyaminmomeni | 1393/05/22 02:27:22 |
| 9641 |
|
چه بد شد . به جا این حرفا یکی چسب بیاره دوباره وصلشون کنیم |
masoud75 | 1393/05/22 13:57:30 |
| 9642 |
|
نظر سنجی بازی جهان آزاد |
جی تی آ رو بازی کردم،خوبه،طرفدار زیاد داره ولی دومی رو بازی نکردم |
omid511 | 1393/05/21 19:51:23 |
| 9643 |
|
جی تی آی نه جی تی آ ، تکرار کن ، جی تی آ منظورش GTA IV هستش |
omid511 | 1393/05/21 20:06:04 |
| 9644 |
|
این ملت همش آی جی آی رو با جی تی ای (ای = A یا تو تلفظ عامیانه تر آ |
voiceoffox | 1393/05/21 20:11:04 |
| 9645 |
|
gta |
masoud75 | 1393/05/22 00:18:53 |
| 9646 |
|
نفر قبلیتو تو 3 کلمه توصیف کن! |
گربه ای گوشه نشینه سمت چپ هم ک میشینه پیشی ک میگن همینه نویسنده تاپیک پیشینه خخخخ شاعر خوبیم توصیفم همون خط اوله |
amir av | 1393/05/22 19:00:21 |
| 9647 |
|
«ستایش ۳» در راه است... |
از گریمشون که کلی متعجب شدیم جدا احتمالا تو داستان جدیدشون هم میخوان مثل هفت سنگ ما رو متعجب کنن ... ![]() |
benyaminmomeni | 1393/05/22 14:36:26 |
| 9648 |
|
«ستایش ۳» در راه است... |
... سیای شرقی ساخته بودن بد نبود. دوش که شروع شد، همون قسمت اول که نحوه گریم کردنشون رو دیدم درجا زدم یه کانال دیگه کلا اصلا نگاه نکردم! |
voiceoffox | 1393/05/22 15:26:27 |
| 9649 |
|
... بدی اینه که فرضا 30- 40 تا نیروی حمله بسازی ، بعد چک کنی ببینی چقدر طول میکشه برن تا دهکده کسی که حمله میکنه . وقتی حمله کرد تو باید سریک ثانیه ای نیروهات رو بفرستی اون رو بزنن که وقتی نیروهای تو میرسن به دهکده اون یک ثانیه قبلش نیروهای خودش رسیده باشن اونجا . خیلی سعی کردم ساده بگم ولی کار سختیه ![]() در ضمن به هیچ عنوان هم ازش خواهش نکن بهت حمله نکنه بزن پدرشو دربیار یا حذف اکانت کن =-=-=-= 600 سکه میشه قابلی نداشت [/div][/quote]منظورت اینه که وقتی اون تورو داره میزنه و نیروهاش تو راهن و توی شهرش نیرو نداره اون وقت تو برداری اونو بزنی؟ [/div][/quote] نه ببین فرض کن اون با یک نوع سربازی به تو حمله میکنه که از دهکده اون تا دهکده تو با اون سرباز 10 دقیقه راه هست . اسم سربازشرو میذارم X تو هم یک نوع سرباز برای حمله داری که از دهکده تو تا دهکده اون 8 دقیقه راه هست . این یکیو میذارم Y وقتی که سر ... |
masoud75 | 1393/05/22 10:28:37 |
| 9650 |
|
موبایل |
1100 دژکوبه ![]() |
masoud75 | 1393/05/23 14:18:45 |

[/div][/quote]