جستجو برای 'سن'
| # | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
|---|---|---|---|---|---|
| 9501 |
|
تایپک جامع لــیــگــ چــهــاردهــم (نظر سنجی جـدید ) |
گل پیام صادقیان خداییش از همه قشنگ تر بود |
amir fc | 1393/05/12 20:03:47 |
| 9502 |
|
آقا ما گل هایی رو که تو نظرسنجی گذاشتید رو ندیدیم چیکار کنیم |
omid511 | 1393/05/13 12:54:06 |
| 9503 |
|
الان لینک میذارم ولی معلومه گل صادقیان قشنگ تره ![]() |
amirbagheri@ | 1393/05/13 14:38:10 |
| 9504 |
|
... اند که باعث شده باشگاه ها به دروغگویی بیفتند. ما به جای اینکه سقف هزینه را ببندیم، روی قراردادهای بازیکنان زوم کرده ایم. بنابراین باشگاه این اعتماد به نفس را ندارد که مثلا برای یک بازیکن خاص یک مبلغ سنگین هزینه کند و بقیه را دور آن بچیند. بنابراین ارقامی اعلام می شود که خب مشخص است واقعی نیست. اینکه بازیکنی در فصل پیش بالای 2 میلیارد گرفته امسال یک میلیارد کمتر بگیرد اصلا قابل باور نیست و ما با این روش فقط باعث می شویم دروغ پردازی گسترش پیدا کند. کریمی در مورد دستمزد فوتبالیست ادامه می دهد: مگر در والیبال و بسکتبال از این پول ها نمی گیرند؟ مگر در والیبال بازیکن میلیاردی نداریم؟ البته نوش جانشان. یک بازیکن حرفه ای و در سطح یک ایران باید دستمزد خوب هم داشته باشد، چون عمر دوران قهرمانی کوتاه است. اما مگر در همه ایران بیشتر از 20 نفر هستند که پول میلیاردی گرفته اند؟ پس این همه بزرگنمایی واقعا به صلاح نیست. فوتبالیست ها عضو شورای شهرنیستند کریمی در ادامه حرف هایش می گوید:« شما ورزشکاران رشته های دیگر را هم ببینید، فوتبالیست های همین دوره کوتاه فوتبالشان هست اما ورزشکارهای دیگری داریم که عضو شورای شهر و وزیر و وکیل اند. یکی زمین 99 ساله گرفته، یکی معدن دارد، یکی به یک جای مهم وصل است، یکی بساز و بفروشی اساسی می کند و ... اما من در بین فوتبالیست های شاخص این چند سال کسی را می شناسم که حالا در خرج روزانه اش هم مانده و شاید همین آقای فردوسی پور مجبور بشود 5 سال دیگر در برنامه اش گلریزان بگیرد، آن هم بازیکنی که قطعا یک روزی جزو تاپ های ایران و آسیا بوده.» پرداخت های میلیاردی در حرف و عمل آقای کفاشیان به عنوان متولی اول فوتبال باید در زمینه جدی باشد تا بالاخره یک روزی برسد که من بازیکن فوتبال بتوانم بدون دردسر دستمزدم را بگیرم. وقتی یک باشگاه با بازیکن قرارداد می بندد باید متعهد باشد اما کاملا برعکس است و حالا هم میبینید که تعداد پرونده های انضباطی ما از تعداد پاس های بارسلونا در یک بازی بیشتر است. جالب هم هست که اکثر فوتبالیست های خارجی که به ایران می آید کارشان به شکایت می کشد و باشگاه از زمانی که فیفا وارد عمل می شود از ترس کسر امتیاز پول را جور می کند و هزینه وکیل را هم می دهد و پرونده را فیصله می دهد. خب، آیا منطقی نیست که این پول سر وقت داده شود تا هزینه اضافی روی دست باشگاه نیاید؟ من الان به عنوان بازیکنی که دستمزد بالایی هم داشته ام باید 30درصد پولم را مالیات بدهم که شما فرض کنید که بالای 220 میلیون تومان می شود، مالیات قراردادی که 400 میلیونش را هنوز نگرفته ام. تازه باشگاه تراکتورسازی 15درصد هم من را جریمه کرده است! حالا خود شما حساب کنید یک فصل من در نهایت با چه عددی به پایان رسیده و آیا استفاده از لفظ میلیاردی برای بازیکنان امثال من درست است؟ تازه این وضع بازیکنانی است که به هر حال در سطح اول فوتبال ایران بازی کرده اند، آنها بنده خداهایی که سطحشان پایین تر یا در لیگ پایین تر بازی می کنند که صد برابر مشکل دارند. چرا کسی نمی آید درباره این مسئله شفاف سازی کند؟ الان 85درصد بازیکن های لیگبرتر این مشکل را دارند و هیچ کس هم توجهی به حقوق آنها نمی کند. در حالی که بازیکن به عنوان یکی از ارکان مهم فوتبال حق و حقوق خود را دارد. بدهکارها را زیر فشار بگذارید به گفته علی کریمی این جای سوال است که چرا هنوز با گذشت این همه سال مسئولان لیگبرتر نمی توانند از باشگاه ها تعهد مالی بگیرند و از آنها بخواهند که در صورت عدم تسویه حساب با کادر لیگ را شروع نکنند یا حداقل جریمه شان کنند و در صورت تکرار از ابزار تنبیهی مثل سقوط به دسته پایین تر استفاده کنند. اگر شما این قانون را در آیین نام لیگ بگذارید باشگاه ها مجبور به تمکین هستند و مدیرعامل هم دنبال این نیست که اول پول بازیکن فصل بعد را بدهد و بازیکن فصل پیش را از دستور کار خارج کند. من به آقای تاج گفتم بیاید این کار را بکنید و مثل آلمان باشگاه را مجاب کنید که دستمزد را به صورت حقوق ماهیانه و با کسر همه کسورات مثل مالیات آن را به حساب بازیکنان بریزند. با این شیوه بازیکن حقوق خالص اش را دریافت می کند و به مشکل مالیاتی برخورد نمی کند. چون آدم به صورت طبیعی وقتی پولی را از باشگاه می گیرد دوست ندارد مالیاتش را پرداخت کند و هی آن را به عقب می اندازد در حالی که اگر از همان اول این در پرداخت ها دیده شود هیچ کس مشکل مالیاتی نخواهد داشت. سوال من این است که چرا این چیزها اجرایی نمی شود، چرا مثلا این چیزها از باشگاه دولتی پرسپولیس و استقلال آغاز نمی شود؟ جوابش این است که حق و حقوق بازیکن چندان برای کسی مهم نیست. به امید آینده ... از کریمی درباره خداحافظی از فوتبال و کارهای این روزهایش سوال می کنیم که او می گوید:«دوران ما هرجور که بود خوب یا بد گذشت من و امیدوارم در فوتبال ایران چه در مربیگری و چه در بازیگری آدم های تازه ای بیایند. آدم هایی مثل وحید هاشمیان که همه مدارج را در بوندسلیگا پشت سر گذاشته و سوال من این است که چرا نباید تیمی داشته باشد و فعالیت فنی مستقیم کند. فوتبال ما احتیاج به خون تازه و مدیریت صحیح دارد تا بازیکنانی خیلی بهتر از نسل ما ظهور کنند و تیمملی را به موفقیت برسانند.» |
amirbagheri@ | 1393/05/13 14:49:54 |
| 9505 |
|
محمد1365 |
... قرار دارم و کسی نمیتونه به من حمله یا غارت کنه ولی ناخوداگاه از منابع من کم میشه چرا ودلیلش رو میخام بدونم ممنون میشم به سوال من جواب بدید[/div][/quote] |
mohamad1994 | 1393/05/09 21:54:42 |
| 9506 |
|
شخصیت مورد علاقه شما ؟؟؟؟!!! |
اغا از شما سنی گذشته . گریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خخخخخخخخخخخخخ |
بهزاد 0098 | 1393/05/09 21:53:51 |
| 9507 |
|
توقف پرسپولیس مقابل نفت در نیمه اول تیم فوتبال پرسپولیس در نیمه اول مقابل نفت تهران متوقف شد. برتری سپاهان مقابل پیکان در نیمه اول سپاهان اصفهان در نیمه نخست دیدار مقابل پیکان تهران در چارچوب هفته اول لیگ چهاردهم به برتری رسید. تساوی استقلالخوزستان و گسترش در نیمه اول تیمهای استقلال خوزستان و گسترشفولاد تبریز در نیمه اول به تساوی بدون گل رضایت دادند |
amirbagheri@ | 1393/05/10 20:38:32 |
| 9508 |
|
هفته اول لیگ برتر فوتبال توقف پرسپولیس در نخستینگام مقابل نفت تیم فوتبال پرسپولیس در اولین بازی خود در لیگ چهاردهم مقابل نفت تهران متوقف شد. استقلالخوزستان و گسترش به تساوی رسیدند تیم فوتبال استقلال خوزستان و گسترش فولاد تبریز در اولین دیدار خود در لیگ برتر به تساوی رسیدند .سپاهان با برتری مقابل پیکان صدرنشین شد تیم فوتبال سپاهان فصل چهاردهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور را با برتری مقابل پیکان آغاز کرد. توقف سایپا مقابل نفت مسجد سلیمان نفت مسجد سلیمان در نخستین گامش موفق شد یک امتیاز از سایپا در کرج بگیرد. |
amirbagheri@ | 1393/05/10 21:56:20 |
| 9509 |
|
زمان دیدار نفت مسجدسلیمان در هفتههای2و5 سازمان لیگ فوتبال از زمان برگزاری دو دیدار از هفته دوم و هفته پنجم مسابقات لیگ برتر خبر داد. به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، دیدار دو تیم نفت مسجد سلیمان با پدیده مشهد از هفته دوم مسابقات لیگ برتر روز جمعه 17 مردادماه ساعت 19 و 30 دقیقه در ورزشگاه شهید بهنام محمدی برگزار می شود. همچنین دیدار نفت مسجد سلیمان با گسترش فولاد از هفته پنجم رقابت های لیگ برتر روز یکشنبه دوم شهریورماه از ساعت 19 و 15 دقیقه در ورزشگاه شهید بهنام محمدی برگزار خواهد شد. |
amirbagheri@ | 1393/05/12 12:25:55 |
| 9510 |
|
گل فوغ العاده پیام صادقیان + خلاصه بازی http://video.varzesh3.com/iran/premier-league/%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%B3-1-1-%D9%86%D9%81%D8%AA-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86/ گل قاضی + خلاصه بازی http://video.varzesh3.com/iran/premier-league/%D8%B1%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D8%A2%D9%87%D9%86-1-2-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A7%D9%84/ گل ووریا غفوری + خلاصه بازی http://video.varzesh3.com/iran/premier-league/%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86-2-0-%D9%BE%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D9%86/ گل لوسیانو+ خلاصه بازی http://video.varzesh3.com/iran/premier-league/%D8%AA%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-2-1-%D9%81%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AF/ |
amirbagheri@ | 1393/05/13 14:45:09 |
| 9511 |
|
... ضباطی مبنی بر آشنایی بازیکنان و عوامل فنی و دیگر مقامات تیم های فوتبال با مقررات مرتبط در آئین نامه انضباطی جدید به خصوص ماده 67 با عنوان ممنوعیت اعتراض به تصمیمات فنی داوران، از سوی مهرداد کفشگری، محسن بنگر و علی دایی بازیکنان و سرمربی تیم پرسپولیس و یحیی گل محمدی سرمربی تیم ذوب آهن اظهاراتی در مورد عملکرد داوری صورت گرفت کمیته انضباطی ضمن بررسی شکایت رسیده از سوی کمیته داوران، اقدام بازیکنان و سرمربیان تیم های فوق را به انجام مصاحبه طبق بند 2 ماده 67 تخلف دانسته و علی دایی به پرداخت 50 میلیون ریال جریمه نقدی، مهرداد کفشگری مبلغ 50 میلیون ریال، جریمه نقدی، محسن بنگر مبلغ 50 میلیون ریال جریمه نقدی، یحیی گل محمدی مبلغ 20 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدند. گفتنی ... |
amirbagheri@ | 1393/05/13 14:50:52 |
| 9512 |
|
حسن حسن زاده آملی |
رموو | 1393/05/09 22:41:42 |
| 9513 |
|
فقط محسن چاوشی و محسن یگانه |
wwe191 | 1393/05/10 12:35:01 |
| 9514 |
|
توی فوتبال:عــلــی کــریــمــی ( ایرانی ) ، رونالدو ( خارجی ) توی خوانندگی: خواننده خوب زیاده اما من محسن دوگانه و محمد علیزاده و حامد زمانی رو دوست دارم دیگه فعلأ همینا،حضور ذهن الآن ندارم ![]() |
omid511 | 1393/05/10 14:02:01 |
| 9515 |
|
اولین و آخرین خداحافظی (هادی) |
هم سنیم از اساس هم تو این موارد بات موافقم ... کار پیدا کردی هم بگو منم بیام آرزوی موفقیت دارم برات ... وقت کردی یه سر بزن ![]() |
dmc4 | 1393/05/10 02:09:45 |
| 9516 |
|
... را داشتیم که بالاخره شانس هم با حریف یار بود. * البته نفت هم حریف دست و پا بستهای نبود… - این هم از شانس بد ما بود که بازی اول مان مقابل تیمی به زمین رفتیم که از مدعیان اصلی قهرمانی است. بازی سنگینی بود اما باز هم تاکید میکنم که میتوانستیم ببریم، اگر ضربه نوروزی، عباسزاده و باز هم عباسزاده به گل تبدیل میشد. * از گلی که زدی بگو. توپ را جایی زدی که عنکبوت تار میبست! - واژه جالبی به کار بردید. این یک کار تمرین شده بود و خوشحالم گلی که زدم به هواداران چسبید اما راستش را بخواهید اگر سه امتیازی بود به خود من بیشتر میچسبید ولی نشد. * گفتی ضربه ایستگاهیات تمرین شده بود، مگر روزی چند ساعت روی ضربات کاشته کار میکنی؟ - من در طول هفته مدام ایستگاهی میزنم. حتی وقتی سایر بازیکنان میروند من میمانم و روی کاشتهها کار میکنم. * البته علی دایی هم در تمرین ایستگاهی میزند و به نوعی روی این ضربات تبحر دارد. - خب تمریناتی که من میکنم با خود علی آقا است. او هم میماند تا با هم تمرین ایستگاهی کنیم. هر روز نیم ساعتی با هم کاشته میزنیم تا من بتوانم در بازیهای رسمی از این موقعیتها به بهترین شکل استفاده کنم. * دایی روشهای بهتر زدن کاشته را به تو میگوید؟ - صددرصد. او قلقهای خاص خودش را میگوید و من هم سعی میکنم در بازی از این قلقها استفاده کنم. نمونهاش گلی که به نفت زدم، برای زدن این ضربه چندین روز همراه با علی دایی تمرین کرده بو ... |
kingcrab | 1393/05/13 12:52:08 |
| 9517 |
|
... اشید خواهـر تولدتم مبارک . انشاالله به آرزوهات برسی ممنون ![]() بی جنبه هانی با همه رفیقه ولی اگه دوس نداری بهت میگم پدر سنه پدرمم ک داری موفق باشی پدر |
hani gonjeshke | 1393/05/10 12:20:42 |
| 9518 |
|
حسین معدنی |
واقعا خودم شوکه شدم واقعا تاسف اوره سنی نداشت ک . خدااااااااااااااااااااااااااااااااا |
بهزاد 0098 | 1393/05/10 11:12:43 |
| 9519 |
|
بختیار رحمانی: رباط صلیبیام پاره شد ![]() بازی با پرسپولیس نمیرسه خبر غافلگیر کننده دیروز ، پارگی رباط صلیبی بختیار رحمانی بود . کاپیتان فولاد خوزستان در مصاحبهای اختصاصی با "ورزش سه"، میگوید : در روزهایی که تراکتور در تبریز بود در تمرین انفرادی دچار مصدومیت شدم . او درباره شائبه ساختگی بودن مصدومیتش هم می گوید : خیلی ها گفته اند که من خودم را به مصدومیت زده ام اما خداوکیلی مگر می شود پاره گی رباط صلیبی پایم ساختگی باشد؟ من مدارک پزشکی دارم . به هرحال این مصدومیت مبارک آن هایی که هرچه دل شان خواست به من گفتند . من فکرم واقعا خراب بود و به نظرم طبیعی بود که این اتفاق رخ بدهد . رحمانی با اعلام این خبر که تا آخر هفته جراحی می شود گفت تا ده روز دیگر جراحی میکنم و به نیم فصل دوم خواهم رسید. او درباره ماجرای سربازی اش هم می گوید : حوزه نظام وظیفه من کرمانشاه است . من مدارکم را به این حوزه تحویل داده ام و هیچ مشکلی هم ندارم. |
amirbagheri@ | 1393/05/13 14:51:31 |
| 9520 |
|
... مورگانا توسط شمشیری که مورگانا با اتیش اژدهای یخ ساخته بود تو جنگ با ارتور میره تو قلب ارتور ومیشکنه اما ارتور موردرد میکشه اما مرلین هرچی سیع میکنه ارتور نجات بده نمیشه اخر سرم به رودخانه شفا بخش میرسن اما ارتور همون جا جون میده وشمشیر ارتور که اژدها کشه رو میندازه مرلین تو رودخانه وپایان افسانه |
salhadin | 1393/05/09 22:01:53 |
| 9521 |
|
... اشید خواهـر تولدتم مبارک . انشاالله به آرزوهات برسی ممنون ![]() بی جنبه هانی با همه رفیقه ولی اگه دوس نداری بهت میگم پدر سنه پدرمم ک داری موفق باشی پدر [/div][/quote] 2 سوال ک برای همه پیش می اید 1- هادی خان چند سالشه ؟ 2-پدر هانی خانم چند سالشه ؟ |
بهزاد 0098 | 1393/05/10 12:22:55 |
| 9522 |
|
... اشید خواهـر تولدتم مبارک . انشاالله به آرزوهات برسی ممنون ![]() بی جنبه هانی با همه رفیقه ولی اگه دوس نداری بهت میگم پدر سنه پدرمم ک داری موفق باشی پدر [/div][/quote] 2 سوال ک برای همه پیش می اید 1- هادی خان چند سالشه ؟ 2-پدر هانی خانم چند سالشه ؟ معلوم میشه استارترو نخوندی هااا 22 سالشه بابای منم دلش همین همین سن و سالو داره |
hani gonjeshke | 1393/05/10 12:23:58 |
| 9523 |
|
حسین معدنی |
در سن 41 سالگی درگذشت و در تاریخ جاودانه شد. این چیزیه ک توی استارتر نوشته |
hani gonjeshke | 1393/05/10 14:01:28 |
| 9524 |
|
حسین معدنی |
بعضی از سایت ها گفتن 41 بعضی ها 43 |
بهزاد 0098 | 1393/05/10 14:02:40 |
| 9525 |