جستجو برای 'سن'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
8651 پیش بینی بازی "ایران بوسنی"
عجب والا ما نگرفتیمت ساغر خودت خودتو بهمون چسبوندی
sa-ghar
دفه پیش داور
ایندفه هم شانس
من هنوز تو کف اون توپم!
خورد به تیر اومر رو زمین کصافت همونجا وایساد
ولی بچه ها اسمش روشه
بازی
برد و باخت داره

خیلی نا امیدم ولی ...
بازم مثل همیشه باید امیدمون به سال های دیگه باشه

حالم بده
تنهام بزارین
‏1393/04/04 22:35:19
8652 ایران به مصاف بوسنی می رود.
تیم ملی فوتبال ایران در حالی روز چهارشنبه برابر بوسنی به میدان می‌رود که سرمربی این تیم نگران حفظ انگیزه بازیکنانش است.

تیم ملی فوتبال ایران هنوز هم از شانس صعود به مرحله دوم رقابتهای جام جهانی برخوردار است اما در بازی روز چهارشنبه مقابل بوسنی و
‏1393/04/03 16:20:44
8653 ایران به مصاف بوسنی می رود.
... که بسیاری شانسی برای تیم ایران برابر رقبای سرشناس قائل نبودند، اما تیم جنگنده کی روش نشان داد که استراتژی‌های یک مربی تا چه اندازه تاثیرگذار است.
این نگاه مثبت به کی‌روش و تفکراتش با پیغام دوستانه حسن روحانی فاز جدی‌تری به خود گرفت. به طوری که پس از شاهکار تیم‌ملی برابر آرژانتین حال و هوای جامعه رنگ و بوی کی روش گرفت. نام جنتلمن پرتغالی تیم‌ملی در هیاهوی ایرانی‌های خوشحال فضای شهر را پر کرده بود.
حالا کی روش به رغم تمام خلق و خوی خاصش محبوب و قهرمان ملت ایران است. هر چند خادم عنوان کرده که وزارت برای تمدید قرار ...
‏1393/04/03 16:50:49
8654 ایران به مصاف بوسنی می رود.
... حس می‌کند که داور یک پنالتی را که روی خطای دقیقه 9 نیمه دوم زابالتا بر روی دژاگه در محوطه جریمه رخ داد، به سود این تیم اعلام نکرده است. به هر حال نماینده آسیا هنوز شانس دارد که در صورت پیروزی مقابل بوسنی و شکست نیجریه مقابل آرژانتین برای اولین بار به دور بعدی رقابت‌های جام‌جهانی راه یابد. رضا قوچان‌نژاد در این باره در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی توئیتر نوشت: یک‌بار دیگر به خاطر حمایت فوق‌العاده مردم در بازی دیروز تشکر می‌کنم. مطمئنا هنوز ناراحت هستیم اما هرگز امیدمان را از دست نمی‌دهیم.
‏1393/04/04 00:16:09
8655 پیش بینی بازی "ایران بوسنی"
... ن تیم ملی هستیم که از لبنان باختیم یا همون تیم ملی که هیشکی از بازیاش حال نمی کرد و تو اسیا حرفی برای گفتن جلوی ژاپن استرالیا کره و... نداشت
اما تو جام جهانی شگفتی آفریدیم ...
جوری که مردم بوسنی دوست داشتن ایران ببره میگفتند چون حقشونه
بجا این کارو فک کنید قبلا چه تیمی بودیم البته نه زیاد همین 2 هفته پیش بعد اگه تونستید افسوس بخورید
‏1393/04/04 22:35:29
8656 پیش بینی بازی "ایران بوسنی"
j55522
خوب شد یه گل زدیم هی نشون بدن

اره والا
ندید پدیدا
‏1393/04/04 22:37:41
8657 پیش بینی بازی "ایران بوسنی"
‏1393/04/04 22:38:02
8658 ایران به مصاف بوسنی می رود.
دیدار تیم‌های ملی ایران و بوسنی در نخستین پایتخت برزیل آشنا می‌شود.
تیم ملی فوتبال کشورمان از مرحله گروهی رقابت‌های جام جهانی 2014 برزیل و از دور پایانی این رقابت‌ها فرداشب از ساعت 20:30 در ورزشگاه فونته‌نووای شهر سالوادور به م
‏1393/04/03 19:37:08
8659 ایران به مصاف بوسنی می رود.
لیونل مسی به مناسبت روز تولدش پیامی در صفحه ی فیس بوکش قرار داده است که برای ما ایرانی ها خوشحال کننده است. لیونل مسی که در ابتدای هفته با گلش باعث شکست تیم ملی ایران شد عنوان کرده که می خواهند فردا نیجریه را هم شکست دهند.
مسی گفته است: از شما برای تبریک های تولدتان تشکر می کنم. بهترین کادوی امسال من قهرمانی در جام جهانی است. اما ما باید مرحله به مرحله جلو برویم و اولین چیز آن است که برای پیروزی در دیدار فردا تمرکز کنیم تا به عنوان سر گروه صعود کنیم.
با این پیام مسی ما برای فردا امیدوارتر می شویم، بهترین بازیکن جهان فردا به مناسبت تولدش هم که شده انگیزه های زیادی دارد.
‏1393/04/04 12:45:39
8660 ایران به مصاف بوسنی می رود.
رحمان احمدی که از تیم ایران به کنفرانس خبری آمده بود ، درباره تفاوت های بازیکنان ایران و اروپا گفت:«تفاوت‌ها خیلی زیاد است. بازیکنانی که در اروپا بازی می کنند، امکانات فوق العاده ای از ابتدای شروع فوتبال دارند. این امکانات واقعا فرق دارد. همانطور پیشرفت آنها بیشتر است از همه لجاظ. در ایران هم فوتبالیست های خوبی وجود دارد. به نظرم با همین امکانات فوتبالیست های خوبی دارم. هر چه امکانات بیشتر باشد راحتی برای بازیکن و همینطور لوازمی که برای بهتر بازی کردن وجود دارد، می تواند پیشرفت کند. امکانات ما در سطح اروپا نیست ولی سعی و تلاش می کنیم که این مرحله را بگذارنیم و به بازیکنان اروپایی نزدیک تر شویم. »

او درباره بازی تیم ملی هم گفت:«بچه هایی که به میدان می روند تلاش می کنند تا یک بازی خیلی خوب را به نمایش بگذارند و برای گرفتن نتیجه بجنگند.»
‏1393/04/04 12:45:48
8661 پیش بینی بازی "ایران بوسنی"
دیگه همه چی تموم شد
‏1393/04/04 22:39:08
8662 پیش بینی بازی "ایران بوسنی"
حیف بود ولی
‏1393/04/04 22:39:39
8663 پیش بینی بازی "ایران بوسنی"
kingg222
حالا یه ایراد از کی روش بگیریم تیم رو خیلی دفاعی انتخاب کرد
اگه خلعت بری یا صادقیان بودن خیلی میتونستن کمک کنن
دژاگه جونش در میومد یه پاس بده باید حتما 10 متر پا به توپ میرفت بعد از اینکه همه دفا ها برگشتن پاس میداد

کی روش یا دفاعی دفاعی میچینه یا هجومیه هجومی به شکی که ایران یه عالمه گل میخوره
اصلا همون دفاعیه دفاعی بهتر بود مثله بازی با نیجریه
‏1393/04/04 22:42:10
8664 پیش بینی بازی "ایران بوسنی"
با اقتدار از بوسنی 3 تا خردیم این خنده نداره باید خودکشی کنیم
بازیکن های میلیاردی که نمیتونن یک پاس بهم بدن
‏1393/04/04 22:42:27
8665 ایران به مصاف بوسنی می رود.
... و آرژانتین شانس زیادی روی دروازه ما نداشتند. اگر واقع بینانه نگاه کنیم، این تنها راهی‌ است که می‌‌توانیم آن را انجام دهیم. اگر جلو مسی، باز بازی می‌‌کردیم کار ما را تمام می‌‌کردند."

پیروزی برابر بوسنی شانس ایران را برای صعود از گروهش افزایش می‌‌دهد. حالا مهاجم باشگاه فولهام در مورد بازی آخر ایران می‌‌گوید:"اینکه هنوز گلی‌ نزدیم را باید برطرف کنیم. در مقابل آرژانتین بد شانس بودیم. شانس‌های زیادی داشتیم و یکی‌ از آن بازی‌های بود که همه خوب بازی کردند. سخت است که چنین بازی‌های را ببازید با این حال باید از مسی هم تعریف کنیم. زمان‌های که بازی گره خورده فقط بازیکنان بزرگ از پس از بر می‌‌آیند. با این حال مثبت فکر می‌‌کنیم و به بازی خود افتخار می‌‌کنیم.

"در واقع من فکر می‌‌کردم مقابل آرژانتین گل می‌‌زنم. فکر می‌‌کردم ضربه سری که زدم حتماً وارد دروازه می‌‌شود ولی‌ بار دیگر باید درو ...
‏1393/04/03 20:52:39
8666 ایران به مصاف بوسنی می رود.
اگر بگوییم دیدار بوسنی ــ ایران حساس‌ترین بازی تاریخ فوتبال ایران است، بی‌راه نگفته‌ایم. آخر مسابقه‌ای از این حساس‌تر هم داشته‌ایم؟ تا به حال چنین فرصت مناسبی برای فوتبال ایران به وجود آمده تا بتواند خود را به جمع 16 تی
‏1393/04/04 12:51:01
8667 پیش بینی بازی "ایران بوسنی"
بابا گند زدیم اونم مقابل بوسنی !
‏1393/04/04 22:42:52
8668 پیش بینی بازی "ایران بوسنی"
حالا یه چیز بگم دورهمی
عکس العمل من وقتی نیمه اول نزدیک بود گل بزنیم و گله خورد به تیر:
فک کردم گل شده
از رو مبل پریدم هوا
فاصله حال و اشپزخونرو با سرعت نور دوییدم
(همراه با جیغ)
تو اشپزخونه پریدم بقل ماماندستشو گرفتم اوردم جلو تلوزیون

دیدیم گل نشده
‏1393/04/04 22:43:15
8669 پیش بینی بازی "ایران بوسنی"
sa-ghar
حالا یه چیز بگم دورهمی
فک کردم گل شده
از رو مبل پریدم هوا
(همراه با جیغ)

دیدیم گل نشده

‏1393/04/04 22:44:21
8670 ایران به مصاف بوسنی می رود.
... را بهتر کنیم و بهتر نتیجه بگیریم. می‌خواهم بازیکنان و تیم من حس رضایت داشته باشند زیرا چیزی برای جشن گرفتن نداریم. بازیکنان باید دقیقا یک نگرش متفاوت داشته باشند و با شور و اشتیاق فراوان مقابل تیم بوسنی قرار بگیرند.

سرمربی تیم ملی در مورد اینکه توقعات بالا رفته، عنوان کرد: هیچگاه به دنبال بالا بردن توقعات نیستیم، بازی به بازی برای بهتر شدن وارد میدان می‌شویم و مطمئنا برای بازی آینده هم همین روند را خواهیم داشت. یک خبر بد و یک خبر خوب برای بازیکنان داشتم، گفتم اگر فکر می‌کنید بازی نیجریه و آرژانتین سخت بوده، بازی با بوسنی سخت‌تر خواهد بود، این خبر بدم بود زیرا تیم خوبی دارند اگر مقابل بوسنی بازی را با برد به پایان برسانیم، می‌توانیم به مرحله بعد برویم که خبر خوبی خواهد بود.

کی‌روش تصریح کرد: تیم‌هایی برای بازی سوم امید دارند، سوال اصلی اینجاست که چالش سختی را داریم که این مطلبی است که برای ما جالب است و به آن توجه می‌کنیم. همگی باید بدانیم که اگر می‌خواهیم نتیجه بگیریم باید با افتادگی کامل کار خود را دنبال کنیم و غرور نباید جلوی ما را بگیرد.

سرمربی تیم ملی فوتبال در خصوص تمدید قراردادش خاطرنشان ...
‏1393/04/03 20:53:35
8671 پیش بینی بازی "ایران بوسنی"
sa-ghar
حالا یه چیز بگم دورهمی
فک کردم گل شده
از رو مبل پریدم هوا
(همراه با جیغ)

دیدیم گل نشده

‏1393/04/04 22:44:26
8672 پیش بینی بازی "ایران بوسنی"
ولی دلم خنک شد نیجریه بازی بعدیش با فرانسس
‏1393/04/04 22:47:03
8673 پیش بینی بازی "ایران بوسنی"
j55522
ناراحت نباشین تیم های بزرگ مسل اسبانبا و استرالیا صعود نکردن
مگه ما چی مون کمتره که صعود کنیم یه خورده فک کنیین

صعود نکردنه اونا همین یه دفعه بود
ولی ایران چی ؟
‏1393/04/04 22:47:36
8674 پیش بینی بازی "ایران بوسنی"
j55522
a.m.i.r.king
j55522
ناراحت نباشین تیم های بزرگ مسل اسبانبا و استرالیا صعود نکردن
مگه ما چی مون کمتره که صعود کنیم یه خورده فک کنیین

صعود نکرنه اونا همین یه دفعه بود
ولی ایران چی ؟

من کصافط میخواستم روحیت بدم نری خودکشی

اصلا کی گفته من تا حالا خودکشی نکردم هااااااااااااااا؟! هاااااااااااااااااااااا!!!؟
‏1393/04/04 22:49:52
8675 ایران به مصاف بوسنی می رود.
ایران بهترین تیم در کارهای دفاعی

سایت فیفا تیم ملی فوتبال ایران را به عنوان بهترین تیم جام جهانی از نظر کارهای دفاعی تا این مرحله از بازی ها انتخاب کرد.

به گزارش سایت ولگردی به نقل از سایت فدراسیون، در بخش آمار و ارقام سایت فیفا عملکرد تیم‌ها مورد بررسی قرار گرفته است و تیم ملی ایران در بخش کارهای دفاعی بین 32 تیم حاضر در جام جهانی و پس از پایان دور دوم بازی های گروهی، بهترین رتبه را کسب کرده است.
در این بخش پس از تیم ملی فوتبال ایران، تیم های ملی الجزایر،‌ اروگوئه، کره جنوبی،‌ انگلیس، کامرون، نیجریه، ساحل‌عاج، مکزیک و شیلی قرار گرفته است و در انتهای این فهرست هم به ترتیب فرانسه، اسپانیا، پرتغال، ژاپن، غنا و آرژانتین هستند.
بر اساس این جدول که دارای آیتم‌های مربوط به کارهای دفاعی است، شاگردان کی‌روش با عملکرد خوب در دو بازی اخیر در صدر هستند.
آمار دقیق ایران بر حسب این جدول به این شرح است:
ایران: 2 بازی
تلاش برای دفع موقعیت: 57 مرتبه
درصد دفع موقعیت نسبت به کل موقعیت‌ها: 83%
دفع موقعیت کامل: 47 مرتبه
تکل: 44 مرتبه
تکل موفق: 9 مرتبه
تکل متحمل شده: 19 مرتبه
مهار توپ (توسط دروازه‌بان): 8 مرتبه
‏1393/04/04 12:56:29
منوی کاربری

پیغام