جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
8151 |
![]() |
کتیبه سرور 25 |
... مشخصی روش نیست محمد دراگون هم فروخته سوشیانت هم تیم خوبیه دارن میفروشن هیرو من هم داشتن اماده میکردن واسه کتیبه که مسدود شد کیوان سلطان هم دست کم نگیرید که اونم دست کتیبس ارادبیگ و حسن میمونند با کیوان و کسان دیگه هم هستن شانس کتیبه دارن این سرور طولانیه [/div][/quote] دادا ممد دراگون فروخته؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
بهزاد 0098 | 1393/03/15 10:35:26 |
8152 |
![]() |
داستان های جالب {قرآنی} |
[quote] normal [quote][div]ashkan202020 [quote][div]m-unix [quote][div]ممد حسن [div]جنگ بنی قریظهزمانیکه آخرین دسته احزاب، مدینه را باترس ولرز ترک کردند ودر حالیکه خستگی از چهره مسلمانان هویدا بود پیامبر بنا به فرمان الهی تصمیم گرفت تا کار بنی قریظه را یکسره کند. |
ممد حسن | 1393/03/11 23:40:20 |
8153 |
![]() |
داستان های جالب {قرآنی} |
[quote] m-unix [quote][div]normal [quote][div]ashkan202020 [quote][div]m-unix [quote][div]ممد حسن [div]جنگ بنی قریظهدوستان گرامی از آنجا که جنگ بر زن واجب نیست و شکست دادن و جنگیدن با زنان هم افتخار نیست و البته از آنجا که در قدیم بازماندگان جنگ ها را اسیر می کردند اعم از زن و بچه |
ممد حسن | 1393/03/11 23:55:39 |
8154 |
![]() |
کتیبه سرور 25 |
ولی کسی بعییر از دوستام بزنه با همر سنگین سیاه و کبودش میکنم ![]() |
pouyan_naboodgar | 1393/03/16 17:12:46 |
8155 |
![]() |
کتیبه سرور 25 |
![]() |
سامورایی3 | 1393/03/16 17:14:28 |
8156 |
![]() |
کتیبه سرور 25 |
چند نفر ارادبیگ رو میشناسن ؟ به ما معرفیش میکنید ؟ |
mhossein | 1393/05/27 11:30:05 |
8157 |
![]() |
قسمت 10{دفاع از بوشهر} |
آقا محمد حسن ما کمان دار بودیم نه توپ چی و .. همش من رو در نقش توپ چیو ... میزارید ![]() ولی خوب بود ممنون |
al.ha | 1393/03/15 12:18:44 |
8158 |
![]() |
قسمت 10{دفاع از بوشهر} |
شرمنده تورو با نیما اشتباه میگیرم هم شرمنده. |
ممد حسن | 1393/03/15 12:54:20 |
8159 |
![]() |
بیک زاده یا خانزاده؟؟؟+لیست 23 نفره ایران |
... و موفقیت میکنم. بازیکنان تیم ملی بدانند که دعای ما و مردم پشت سر آنها خواهد بود و امیدوارم که تمام تلاششان را انجام دهند تا در جام جهانی 2014 برزیل نتایج خوبی را برای ایران کسب کنند. به نقل از ایسنا، مهاجم سپاهان در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا از کارلوس کیروش ناراحت هست، گفت: نه. من از کیروش ناراحت نیستم. از کیروش هم بابت دعوت به اردوهای اتریش و آفریقای جنوبی تشکر میکنم. او مجبور بود از بین ما چهار نفر را خط بزند و مطمئنا بهترینها را برای حضور در جامجهانی انتخاب کرده است. تمام تلاشم را میکنم در جام ملتهای آسیا و در جامهای جهانی بعدی بازیکن تیم ملی باشم و بدرخشم. باز هم برای تیم ملی آرزوی موفقیت میکنم. سردار آزمون (غمت نباشه پسر تابلو سیاست بازی شد ایشالا آرسنال نشون میدی که کیروش اشتباه کرده ) سردار آزمون در خصوص خط خوردنش از ترکیب نهایی تیم ملی برای حضور در جام جهانی اظهار داشت: برای هر 4 بازیکن ناراحت کننده بود. یک مقدار انتظار داشتم خط بخورم اما فکر نمیکردم این اتفاق قطعی بیافتد. واقعاً ناراحت شدم. به نقل از فارس، وی ادامه داد: تصمیم مربی بود و به تصمیم آقای کیروش احترام میگذارم. او بزرگ من است. من با آنها نان و نمک خوردهام و این طور نیست که حالا که خط خوردهام بخواهم مسائل گذشته را فراموش کنم و بخواهم پشت سر کسی حرفی بزنم. برای تیم ملی آرزوی موفقیت میکنم آزمون گفت: درست است این موضوع برایم ناراحت کننده است. شاید جام جهانی برایم تمام شد اما فوتبالم که تمام نشده است. من هنوز جوان هستم و در اول راه فوتبال هست. هنوز راه زیادی در ادامه راه فوتبالم دارم. خلعتبری: محمدرضا خلعتبری در خصوص خط خوردنش از لیست نفرات اعزامی به مسابقات جام جهانی فوتبال اظهار داشت: 4 سال برای تیم ملی زحمت کشیدم و هیچکس به اندازه خودم ناراحت نیست و باورم نمیشود که خط خوردهام. به نقل از تسنیم، وی افزود: اکنون به هیچ عنوان شرایط روحی مناسبی را تجربه نمیکنم و تنها میگویم که متوجه نیستم که چه اتفاقی رخ داده است. سوشا مکانی: سوشا مکانی در واکنش به خط خوردنش از لیست نهایی تیم ملی فوتبال در حالی که ناراحت بود به فارس گف ... |
h.palad | 1393/03/11 19:12:15 |
8160 |
![]() |
قسمت 10{دفاع از بوشهر} |
[quote] ممد حسن
داداش ببخشید داستان هستش . |
سیب12 | 1393/03/15 18:23:58 |
8161 |
![]() |
قسمت 10{دفاع از بوشهر} |
ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما آیا تو سایت های تخصصی داستان نویسی هم عضو هستید و فعالیت دارید؟ یا این داستان ها رو فقط تفریحی مینویسید؟ به نظر میاد با اینکه هنوز 15 سال سن دارید با پشتکار میتونید به یک نویسنده حرفه ای تبدیل شوید. اما سعی کنید از اصطلاحات بهتری برای نوشتن استفاده کنید. |
maryam joon | 1393/03/15 20:27:50 |
8162 |
![]() |
قسمت 10{دفاع از بوشهر} |
... joon[/b][/div] ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما [/quote]آیا تو سایت های تخصصی داستان نویسی هم عضو هستید و فعالیت دارید؟ یا این داستان ها رو فقط تفریحی مینویسید؟ به نظر میاد با اینکه هنوز 15 سال سن دارید با پشتکار میتونید به یک نویسنده حرفه ای تبدیل شوید. اما سعی کنید از اصطلاحات بهتری برای نوشتن استفاده کنید. شغل بهتری سراغ دارم از نویسندگی بهتره ولی ببینم چی میشه؟؟؟ |
ممد حسن | 1393/03/15 21:40:14 |
8163 |
![]() |
این سوال منو کی میتونه جواب بده؟؟ |
... ر کنن منجنیق از بی گندمی نمیره؟؟این همه هم که پول ساختشو گرفتن[/div][/quote] منجنیق هارو آدم ها حرکت میدن و هل میدن. موتور ندارن که خودشون راه برن. ![]() ![]() چون منجنیق ها هم سنگینه ادم باید زیاد بخوره که انرژی واسه جابه جایش داشته باشه ![]() |
elcabo | 1393/03/11 15:05:02 |
8164 |
![]() |
این سوال منو کی میتونه جواب بده؟؟ |
... لان دوستان یه بحث دیگه بندازیم میگن ما حرفه ای هستیم و این حرفا آبرومونو بردین بابا کجا منجنیق 8 تا میخوره آخه؟ ![]() ![]() دوما این که 4 نفر برای هول دادن منجنیق یک نفر برای شلیک یک نفر هم برای حمالی سنگ آوردنش که شلیک کنن این شد 6 تا ![]() |
سامورایی3 | 1393/03/11 15:22:52 |
8165 |
![]() |
طوفان مخصوص تهرانیا حتما بخونید |
... ورد نکند 7رانندگان محترم هنگام طوفان چراغ های بزرگ وفلاشر اتومبیل خود را روشن نمایند و در حد امکان تا زمان پایان طوفان از تردد خودداری کنند و خودروی خود را جای امن متوقف نمایند 8-به افراد سالمند و مسن گیر افتاده در طوفان کمک رسانی کنید 9-خودروهایی که جا برای سرنشین دارند در صورت صلاحدید به افراد گرفتار در طوفان پناه دهند به گزارش سازمان هواشناسی طوفان دیگری با سرعت نزدیک بر 100 کیلومتر بر ساعت در راه تهران است و هم اکنون باد شدید شروع به وزیدن کرده است فریبا گودرزی، کارشناس سازمان هواشناسی دراین باره خبرآنلاین گفت: سرعت طوفان دیروز حدود ۱۲۰ کیلومتر بر ساعت بود. امروز هم در تهران به تدریج وزش باد شروع می شود. پیش بینی ما بر این است که در لحظاتی سرعت طوفان به حدود ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت هم برسد. به گفته او اوج این طوفان برای بعد از ظهر است: طوفان اکنون در قزوین شروع شده و مردم قزوین با باد و گرد و خاک مواجه شده اند. طوفان برای بعد از ظهر و اوایل شب به تهران می رسد. ضمن اینکه فردا هم این شرایط در تهران وجود دارد. احتمالا بین ساعا ... |
bingo55521 | 1393/03/13 15:30:00 |
8166 |
![]() |
قسمت 10{دفاع از بوشهر} |
... v]سیب12[/div] ![]() زیبا بود ![]() نیما من تورو میکشم نمیزارم زنده بمونی خودم سرتو می زنم ![]() ![]() ![]() ![]() تقصیر من چیه؟؟؟ می خوای با تانکم بترکونمت؟؟؟؟؟!!!!! ممد حسن این مار این که تا جون داشت یه بار دیگه زنده کن ما راحت شیم!!! |
kingcrab | 1393/03/16 11:20:04 |
8167 |
![]() |
قسمت 10{دفاع از بوشهر} |
بچه ها می دونید مشکل ممد حسن و داستان اینه که جله بندی هاش درست نیست اگه این. درست کنی نویسنده انجمن میشی!!!! یه چیز دیگه!! چرا یارارو به جون هم می اندازی من و گوگوریو چه گناهی انجام دادیم؟؟ |
kingcrab | 1393/03/16 11:25:32 |
8168 |
![]() |
شعر های مذهبی |
از لطف دعایت از بلا حفظ شدیم از شر تمام فتنه ها حفظ شدیم ای معنی یابن السنن المشهوره برگرد دعای ندبه را حفظ شدیم |
ممد حسن | 1393/03/15 13:01:41 |
8169 |
![]() |
... ورد نکند 7رانندگان محترم هنگام طوفان چراغ های بزرگ وفلاشر اتومبیل خود را روشن نمایند و در حد امکان تا زمان پایان طوفان از تردد خودداری کنند و خودروی خود را جای امن متوقف نمایند 8-به افراد سالمند و مسن گیر افتاده در طوفان کمک رسانی کنید 9-خودروهایی که جا برای سرنشین دارند در صورت صلاحدید به افراد گرفتار در طوفان پناه دهند به گزارش سازمان هواشناسی طوفان دیگری با سرعت نزدیک بر 100 کیلومتر بر ساعت در راه تهران است و هم اکنون باد شدید شروع به وزیدن کرده است فریبا گودرزی، کارشناس سازمان هواشناسی دراین باره خبرآنلاین گفت: سرعت طوفان دیروز حدود ۱۲۰ کیلومتر بر ساعت بود. امروز هم در تهران به تدریج وزش باد شروع می شود. پیش بینی ما بر این است که در لحظاتی سرعت طوفان به حدود ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت هم برسد. به گفته او اوج این طوفان برای بعد از ظهر است: طوفان اکنون در قزوین شروع شده و مردم قزوین با باد و گرد و خاک مواجه شده اند. طوفان برای بعد از ظهر و اوایل شب به تهران می رسد. ضمن اینکه فردا هم این شرایط در تهران وجود دارد. احتمالا بین ساعات 15 تا 19 رخ خواهد داد نقل قول از پی ... |
zsedcl | 1393/03/13 15:40:28 |
8170 |
![]() |
... ورد نکند 7رانندگان محترم هنگام طوفان چراغ های بزرگ وفلاشر اتومبیل خود را روشن نمایند و در حد امکان تا زمان پایان طوفان از تردد خودداری کنند و خودروی خود را جای امن متوقف نمایند 8-به افراد سالمند و مسن گیر افتاده در طوفان کمک رسانی کنید 9-خودروهایی که جا برای سرنشین دارند در صورت صلاحدید به افراد گرفتار در طوفان پناه دهند به گزارش سازمان هواشناسی طوفان دیگری با سرعت نزدیک بر 100 کیلومتر بر ساعت در راه تهران است و هم اکنون باد شدید شروع به وزیدن کرده است فریبا گودرزی، کارشناس سازمان هواشناسی دراین باره خبرآنلاین گفت: سرعت طوفان دیروز حدود ۱۲۰ کیلومتر بر ساعت بود. امروز هم در تهران به تدریج وزش باد شروع می شود. پیش بینی ما بر این است که در لحظاتی سرعت طوفان به حدود ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت هم برسد. به گفته او اوج این طوفان برای بعد از ظهر است: طوفان اکنون در قزوین شروع شده و مردم قزوین با باد و گرد و خاک مواجه شده اند. طوفان برای بعد از ظهر و اوایل شب به تهران می رسد. ضمن اینکه فردا هم این شرایط در تهران وجود دارد. احتمالا بین ساعات 15 تا 19 رخ خواهد داد نقل قول از پیج رادیو فریاد فیپوک ![]() |
farhad_dafaii | 1393/03/13 15:44:23 |
8171 |
![]() |
نیروی متخصص... |
معمار به درد نمیخوره . درد به معمار میخوره ![]() بعد از شوخی معمار برای بالا بردن تولیدات سنگ به درد میخوره. البته معمار باید بفرستی ابادی |
ممد حسن | 1393/03/15 16:10:11 |
8172 |
![]() |
نیروی متخصص... |
1- صنعتگر (( آبادی اهن یا اهن و گندم )) 2- کشاورز (( ابادی گندم یا گندم و گندم )) 3- منجم (( همه ی ابادی ها + عمارت قهرمانان )) 4- نجار (( ابادی چوب یا چوب و گندم )) 5- معمار (( ابادی سنگ یا سنگ و گندم )) |
benyaminmomeni | 1393/03/15 16:15:59 |
8173 |
![]() |
نیروی متخصص... |
همه که قرار نیست بازی رو تموم کنن و یا نیروی سنگین داشته باشن . همه تخصص ها باید نزدیک به هم باشن تو بازی و گرنه منابع کم و زیاد میشه و تعادل به هم میخوره . کاش شهرای متروک گینگز ها هم متخصص داشت ![]() |
kont.drakola | 1393/03/15 21:39:55 |
8174 |
![]() |
رئیس مرکز پیشبینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی گفت: هیچ طوفانی در حد طوفان تهران در راه مشهد نیست. یحیی قائنیپور در گفتو گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه خراسان، در خصوص شایعه وقوع طوفانی شبیه به تهران در مشهد عنوان کرد: این خبر کذب است و چنین طوفانی در مشهد نخواهیم داشت. وی ادامه داد: در مشهد وزش باد نسبتا شدید خواهیم داشت که تا آخر هفت |
benyaminmomeni | 1393/03/13 23:10:27 |
8175 |
![]() |
چه نوع بازی |
[quote] jojo st [div]با سلام دوباره به همه انجمنیها ![]() این سوال شاید به خیلی ها از جمله خودم کمک کنه : شما چه نوع بازی کردن رو میپسندین و معمولا بازی میکنین؟ منظورم اینه که فقط همر میسازین یا مثلا فقط نیزه دار و نیروی دفاعی یا مخلوطی از هردو ؟؟؟دلیلش رو هم بگین سوال دیگری هم اینه که به نظر شما چه نوع نیرویی در طی بازی بسازیم ب |
nnaasseerr | 1393/03/13 15:29:52 |