جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
7226 |
![]() |
۱۰ هتل ترسناک جهان که ارواح در آنجا دیده شده اند!! |
داری مارو میترسونی ها |
درانا | 1393/02/13 16:02:02 |
7227 |
![]() |
بابا ولش کن من رو روزا دارم با روح ها sms بازی می کنیم چی می گی تو؟ |
hakhamaneshe | 1393/02/13 16:18:46 |
7228 |
![]() |
زیــــبــــا و گـریه دار:(بیا ضرر نمیکنی:( |
... هشتم، ... ماموران گفتند خیلی خوب، بروید، بروید،.. فقط بروید ... ! ![]() __________________________________________________________ مردی مشغول تمیز کردن ماشین نوی خودش بود.ناگهان پسر ۴ ساله اش سنگی برداشت وبا آن چند خط روی بدنه ماشین کشید.مرد با عصبانیت دست پسرش را گرفت و چندین بار به آن ضربه زد. او بدون اینکه متوجه باشد، با آچار فرانسه ای که دردستش داشت، این کار را می کرد!در بیمارستان، پسرک به دلیل شکستگی های متعدد، انگشتانش را ازدست داد. وقتی پسرک پدرش را دید، با نگاهی دردناک پرسید: بابا!! … مردی مشغول تمیز کردن ماشین نوی خودش بود.ناگهان پسر ۴ ساله اش سنگی برداشت وبا آن چند خط روی بدنه ماشین کشید.مرد با عصبانیت دست پسرش را گرفت و چندین بار به آن ضربه زد. او بدون اینکه متوجه باشد، با آچار فرانسه ای که دردستش داشت، این کار را می کرد!در بیمارستان، پسرک به دلیل شکستگی های متعدد، انگشتانش را ازدست داد. وقتی پسرک پدرش را دید، با نگاهی دردناک پرسید: بابا!! کی انگشتانم دوباره رشد میکنند؟ مرد بسیار غمگین شد و هیچ سخنی برزبان نیاورد.. او به سمت ماشینش برگشت و از روی عصبانیت چندین بار با لگد به آن ضربه زد. در حالی که ازکرده خود بسیار ناراحت و پشیمان بود، جلوی ماشین نشست و به خط هایی که پسرش کشیده بود نگاه کرد. پسرش نوشته بود: «« دوستت دارم بابایی»» ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benyaminmomeni | 1393/01/15 20:49:05 |
7229 |
![]() |
اگه می خوای مطالب اجتماعی بدونی بیا خیلی مفیده! |
برو دارو خونه. بگو محلول یا ژل یا صابون برای جوش میخوام. من هم توی 12 13 سالگی این مشکلو داشتم. که ژل کل |
bingo55521 | 1393/01/26 13:54:05 |
7230 |
![]() |
مـــــــــربوط به کــــارشناس ومـــدیران |
... شته باشد تا اینکه در هر شهر بتوان 3 گنجینه آرشیو نمود خیلی زیاد شد شرمنده دیگه این تمام چیز هایی بود ک داشتم لطفا همه این هارو بررسی کنید و تک تک جواب بدهید میتوانید در مورد هرکدام در انجمن نظر سنجی بگذارید[/div][/quote] اینا رو من برای پشتیبانی ارسال کردم |
farhad_dafaii | 1393/01/11 15:51:13 |
7231 |
![]() |
اینم یک عکس دیگه از ارواح عکس پروفیل من را نگاه کن ![]() |
saman0481 | 1393/02/14 15:28:53 |
7232 |
![]() |
دوس دارم ......... |
من عاشق بودم؟؟! ![]() چرا عشق داره! من مدونم ![]() |
sa-ghar | 1393/02/18 13:24:27 |
7233 |
![]() |
مهم لطفا حتماپاسخ دهید |
ممنون ولی عزیزم شما از دید خودت میگی من سن وسالی ازم گذشته من یه جور دیگه به شماها نگاه میکنم مثل یه بزرگتر |
sepehr41 | 1393/02/17 13:47:39 |
7234 |
![]() |
قسمت اول {دفاع از تبریز } |
نظر سنجی رو چرا برداشتی بذارش |
yazdanfc30 | 1393/02/14 19:49:52 |
7235 |
![]() |
... سازنده ومفید باشید. از انتقاد و عیب جویی دیگران خودداری کنید . یاد بگیرید از چیزهایی که خوشتان می آید و دوستشان دارید و در وجود دیگران هست تعریف و تمجید کنید. سعی کنید به صفات و خصوصیات خوب و پسندیده ی اطرافیانتان توجه نمایید. اطمینان حاصل کنید که برای خود ارزش قائلید و صفات خوب و ویژگی های برتر خود را تحسین می کنید. 5- یاد بگیرید که گذشت داشته باشید و دیگران وعقاید آنها را تحمل کنید. تحمل نکردن دیگران و عقاید آنها منجر به یأس ، ناکامی وعصبانیت می شود. تلاش برای فهمیدن این که واقعاً مردم چگونه فکر می کنند و چه احساسی دارند می تواند باعث شود که شما آنها را بیشتر بپذیرید. خودتان را نیز باور داشته باشید و از خطای خود چشم پوشی کنید. 6- از رقابت ها و چشم و هم چشمی های بیجا و غیر ضروری پرهیز کنید. موقعیت هایی در زندگی وجود دارد که جنبه ی رقابتی دارد و ما نمی توانیم از آنها اجتناب کنیم . درگیر شدن افراطی ، می تواند ایجاد تنش و اضطراب شدید کند و ما را تبدیل به فردی پرخاشگر کند. 7- به طور مرتب ورزش کنید. اگر به جای ورزش و نرمش هایی که انجام آنها برایتان سخت و طاقت فرساست ، ورزشی را انتخاب کنید که واقعاً از آن لذت می برید ، احتمالاً بیشتر به آن خواهید پرداخت و وقت بیشتری را به آن اختصاص خواهید داد. 8- یاد بگیرید که روش شما برای استراحت و آرامش ، منظم و عاری از داروهای آرام بخش و مسکن باشد. مدیتیشنMeditation( مراقبه و تفکر ) ، یوگا یا هر نوع از فنون مربوط به آرامش ذهن را می توان از معلمان و مربیان مختلف و روان پزشکانی که به صورت رسمی تأیید شده اند و مجوز دارند، فرا گرفت. 9- مشکلات و مسائل خود را در درون خود نگه ندارید . یک دوست ، عضوی از هیأت علمی دانشگاه ، یک مشاور یا یک روان پزشک ... |
zedzion | 1393/01/11 14:27:08 |
7236 |
![]() |
دادا یه عنوان نظر سنجی بزار به عنوان اینکه حوصله نداشتم بخونم |
ali_lover2 | 1393/02/14 20:17:19 |
7237 |
![]() |
ممد حسن ممد حسن حمایتت میکنیم... ![]() |
benyaminmomeni | 1393/02/14 21:03:00 |
7238 |
![]() |
خودم ![]() |
benyaminmomeni | 1393/02/20 19:59:31 |
7239 |
![]() |
benyaminmomeni یا همون یاسین m.y &ناشناس آشنا اگر به 2 شخص نیاز بود (( گشتاپو )) رو هم بزار ![]() |
benyaminmomeni | 1393/02/20 20:29:39 |
7240 |
![]() |
دفتر وتنبیه مدیر |
[quote] ممد حسن [div]باسلام می خواستم بپرسم چند بار تا الان دفتر رفتی بی گناه از دفتر برگشتی یا حتی بی گناه به دفتر رفتی ومدیر ار خجالتت در اومده .تا به حال شده بی گناه بری دفتر بعد در اخرین لحظه تبرعه |
bingo55521 | 1393/02/15 22:02:14 |
7241 |
![]() |
... سازنده ومفید باشید. از انتقاد و عیب جویی دیگران خودداری کنید . یاد بگیرید از چیزهایی که خوشتان می آید و دوستشان دارید و در وجود دیگران هست تعریف و تمجید کنید. سعی کنید به صفات و خصوصیات خوب و پسندیده ی اطرافیانتان توجه نمایید. اطمینان حاصل کنید که برای خود ارزش قائلید و صفات خوب و ویژگی های برتر خود را تحسین می کنید. 5- یاد بگیرید که گذشت داشته باشید و دیگران وعقاید آنها را تحمل کنید. تحمل نکردن دیگران و عقاید آنها منجر به یأس ، ناکامی وعصبانیت می شود. تلاش برای فهمیدن این که واقعاً مردم چگونه فکر می کنند و چه احساسی دارند می تواند باعث شود که شما آنها را بیشتر بپذیرید. خودتان را نیز باور داشته باشید و از خطای خود چشم پوشی کنید. 6- از رقابت ها و چشم و هم چشمی های بیجا و غیر ضروری پرهیز کنید. موقعیت هایی در زندگی وجود دارد که جنبه ی رقابتی دارد و ما نمی توانیم از آنها اجتناب کنیم . درگیر شدن افراطی ، می تواند ایجاد تنش و اضطراب شدید کند و ما را تبدیل به فردی پرخاشگر کند. 7- به طور مرتب ورزش کنید. اگر به جای ورزش و نرمش هایی که انجام آنها برایتان سخت و طاقت فرساست ، ورزشی را انتخاب کنید که واقعاً از آن لذت می برید ، احتمالاً بیشتر به آن خواهید پرداخت و وقت بیشتری را به آن اختصاص خواهید داد. 8- یاد بگیرید که روش شما برای استراحت و آرامش ، منظم و عاری از داروهای آرام بخش و مسکن باشد. مدیتیشنMeditation( مراقبه و تفکر ) ، یوگا یا هر نوع از فنون مربوط به آرامش ذهن را می توان از معلمان و مربیان مختلف و روان پزشکانی که به صورت رسمی تأیید شده اند و مجوز دارند، فرا گرفت. 9- مشکلات و مسائل خود را در درون خود نگه ندارید . یک دوست ، عضوی از هیأت علمی دانشگاه ، یک مشاور یا یک روان پزشک پیدا کنید تا بتوانید آزادانه و به راحتی با او صحبت کنید. بیان احساسات و تنش های درونی خود به یک شخص درد آشنا و دلسوز می تواند به صورت فوق العاده ای مفید باشد. 10- تفکر خود را عوض کنید . این که از نظر احساسی و هیجانی چگونه حس می کنیم ، بستگی به دیدگاه و فلسفه ما درباره زندگی دارد . دگرگونی و تغییرعقاید ، یک فرایند مشکل وپرزحمت است . دا ... |
ahmad 35 | 1393/01/26 11:00:22 |
7242 |
![]() |
دفتر وتنبیه مدیر |
رقصیدن گناه نیست:-D جلو پسرا ک نمیخواستیم برقصیم!! گ
|
sa-ghar | 1393/02/15 22:43:20 |
7243 |
![]() |
دفتر وتنبیه مدیر |
افریده شدید که گناه کنید این دنیا |
سارگن کبیر | 1393/02/15 22:45:07 |
7244 |
![]() |
... سازنده ومفید باشید. از انتقاد و عیب جویی دیگران خودداری کنید . یاد بگیرید از چیزهایی که خوشتان می آید و دوستشان دارید و در وجود دیگران هست تعریف و تمجید کنید. سعی کنید به صفات و خصوصیات خوب و پسندیده ی اطرافیانتان توجه نمایید. اطمینان حاصل کنید که برای خود ارزش قائلید و صفات خوب و ویژگی های برتر خود را تحسین می کنید. 5- یاد بگیرید که گذشت داشته باشید و دیگران وعقاید آنها را تحمل کنید. تحمل نکردن دیگران و عقاید آنها منجر به یأس ، ناکامی وعصبانیت می شود. تلاش برای فهمیدن این که واقعاً مردم چگونه فکر می کنند و چه احساسی دارند می تواند باعث شود که شما آنها را بیشتر بپذیرید. خودتان را نیز باور داشته باشید و از خطای خود چشم پوشی کنید. 6- از رقابت ها و چشم و هم چشمی های بیجا و غیر ضروری پرهیز کنید. موقعیت هایی در زندگی وجود دارد که جنبه ی رقابتی دارد و ما نمی توانیم از آنها اجتناب کنیم . درگیر شدن افراطی ، می تواند ایجاد تنش و اضطراب شدید کند و ما را تبدیل به فردی پرخاشگر کند. 7- به طور مرتب ورزش کنید. اگر به جای ورزش و نرمش هایی که انجام آنها برایتان سخت و طاقت فرساست ، ورزشی را انتخاب کنید که واقعاً از آن لذت می برید ، احتمالاً بیشتر به آن خواهید پرداخت و وقت بیشتری را به آن اختصاص خواهید داد. 8- یاد بگیرید که روش شما برای استراحت و آرامش ، منظم و عاری از داروهای آرام بخش و مسکن باشد. مدیتیشنMeditation( مراقبه و تفکر ) ، یوگا یا هر نوع از فنون مربوط به آرامش ذهن را می توان از معلمان و مربیان مختلف و روان پزشکانی که به صورت رسمی تأیید شده اند و مجوز دارند، فرا گرفت. 9- مشکلات و مسائل خود را در درون خود نگه ندارید . یک دوست ، عضوی از هیأت علمی دانشگاه ، یک مشاور یا یک روان پزشک پیدا کنید تا بتوانید آزادانه و به راحتی با او صحبت کنید. بیان احساسات و تنش های درونی خود به یک شخص درد آشنا و دلسوز می تواند به صورت فوق العاده ای مفید باشد. 10- تفکر خود را عوض کنید . این که از نظر احساسی و هیجانی چگونه حس می کنیم ، بستگی به دیدگاه و فلسفه ما درباره زندگی دارد . دگرگونی و تغییرعقاید ، یک فرایند مشکل وپرزحمت است . دانش و آگاهی عملی در دنیای پیشرفته برای راه ... |
ahmad 35 | 1393/01/26 11:03:39 |
7245 |
![]() |
دفتر وتنبیه مدیر |
[quote] ممد حسن داداش این گناه ها ارزش اتش جهنمرا ندارد د پس مراقب اعمال خودتون باشید در ضمن به از رو حانی محله شنیدم که رقص حرام است کلا برای همه دیگه بحث زیاد کشش ندید ممنون ادامه تاپیک [/ |
nnaasseerr | 1393/02/15 22:49:13 |
7246 |
![]() |
دفتر وتنبیه مدیر |
[quote] nnaasseerr [quote][div]ممد حسن داداش این گناه ها ارزش اتش جهنمرا ندارد د پس مراقب اعمال خودتون باشید در ضمن به از رو حانی محله شنیدم که رقص حرام است کلا برای همه دیگه بحث زیاد کشش ندید ممنون ادامه تاپیک [/ |
ممد حسن | 1393/02/15 22:51:57 |
7247 |
![]() |
... شته باشد تا اینکه در هر شهر بتوان 3 گنجینه آرشیو نمود خیلی زیاد شد شرمنده دیگه این تمام چیز هایی بود ک داشتم لطفا همه این هارو بررسی کنید و تک تک جواب بدهید میتوانید در مورد هرکدام در انجمن نظر سنجی بگذارید[/divداداش خیلی درخواست داریا][/quote] |
139213921392 | 1393/01/16 13:52:54 |
7248 |
![]() |
... شته باشد تا اینکه در هر شهر بتوان 3 گنجینه آرشیو نمود خیلی زیاد شد شرمنده دیگه این تمام چیز هایی بود ک داشتم لطفا همه این هارو بررسی کنید و تک تک جواب بدهید میتوانید در مورد هرکدام در انجمن نظر سنجی بگذارید[/divداداش خیلی درخواست داریا][/quote] [/div][/quote] tavalode manam mobarak 16 farvardin |
zahra.paradise | 1393/01/17 01:10:52 |
7249 |
![]() |
... شته باشد تا اینکه در هر شهر بتوان 3 گنجینه آرشیو نمود خیلی زیاد شد شرمنده دیگه این تمام چیز هایی بود ک داشتم لطفا همه این هارو بررسی کنید و تک تک جواب بدهید میتوانید در مورد هرکدام در انجمن نظر سنجی بگذارید[/ |
eryha2 | 1393/04/05 09:49:43 |
7250 |
![]() |
دفتر وتنبیه مدیر |
خواهر گرامی ساغر شما سه دور بر شیطانه |
bingo55521 | 1393/02/15 22:54:26 |