جستجو برای 'سن'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
6926 اگه یه روز بیای انجمن بفهمی نفر قبلیت فوت شده...
زویا
حرفی ندارم

با این حرفایی ک تو میزنی انگار همه چی داری
شغل ک داری
عکاس ک هستی
کنکور رو ک رد کردی
دودیقه دیگه ازت بپرسن چندسالته میگه 65
البته ب چشات میخوریه ک 21 باشی
‏1393/06/10 21:40:39
6927 آزاد سازی روزانه گنجینه
... رتون کنه
او از اون دفعه ای که نصف شب اومدن گفتن 3 قانون جدید برای غارت که زدن تنگیدن تو اعصاب همه
اینم از امروز که اومدن زرتی این قانونو گذاشتن
حداقل خدا پدر کارشناسو بیامرزه که اونمدفعه اومد نظر سنجی گذاشت اما ایندفعه بدون هماهنگی زرتی قانونو به اجرا در آوردن
بابا به پیر به پیغمر حاظرم قسم بخورم اگر بخواید نظر سنجی بزارید 70 به 30 تمام میشه به نفع مخالفا
‏1392/12/23 20:24:16
6928 آزاد سازی روزانه گنجینه
... ی کردیم یعنی دیگه داره از سر من یکی دود بلند میشه
ما خواستار بازگشت قوانین سابق هستیم و نمیتونیم ناگهان همه فکر خود را نسیت به این سرور تغییر دهیم

دوستان لطفا نظرتون رو درباره قانون جدید توی نظر سنجی بذارید کسانی که موافق هستن با این قانون موافقم و کسانی که مخالف این قانون هستن مخالفم رو بزنن[/div][/quote]

مهدی جان سلام
میگم چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی
تا زمانی که کاربرای عصر پادشاهان با هم هماهنگ نباشن وضعیت همینه
عزیزانی که از ادوار گذشته عصر پادشاهان سابقه بازی دارن
قوانین رو یه بازنگری کنن متوجه خیلی مسائل میشن
تقریبا کل قوانین عوض شده فقط محیط گرافیکی بازی تغیری نداشته
بازم جای شکرش باقیه
‏1392/12/23 20:31:04
6929 آزاد سازی روزانه گنجینه
... ین اتحاد پیام میدن که چرا اردوگاها نیستن!!! آخه شاید ما درس داشته باشیم یا سرکار باشیم!!! چطور میشه تمام ساعت آنلاین باشیم! این قوانینه جدید اصلا درست نیست و با مخالفت خیلیا روبروی!!! اگه شک داری نظر سنجی بزارید!!!
‏1392/12/24 00:32:46
6930 اگه یه روز بیای انجمن بفهمی نفر قبلیت فوت شده...
... b]amir av[/b][/div]
زویا
حرفی ندارم

شغل ک داری
عکاس ک هستی
کنکور رو ک رد کردی
[/quote]
21 خخخخخخخخخ
‏1393/06/10 21:41:31
6931 اگه یه روز بیای انجمن بفهمی نفر قبلیت فوت شده...
... b]amir av[/b][/div]
زویا
حرفی ندارم

شغل ک داری
عکاس ک هستی
کنکور رو ک رد کردی
[/quote]
21 خخخخخخخخخ [/div][/quote]
[/div][/quote]

تو بازی داری یا نداری یکی گفت شغل تو گفتی اره
‏1393/06/10 21:43:53
6932 مشاوره در مورد خرید گوشی و تبلت
... وسال رفتم یک لب تاپ ارزون گرفتم که اون موقع 300تومن بود
بعد یک مدتی سوخت و از تبلت و موبایل و کامپیوتر هوشمند استفاده میکردم ولی الان دیگه نیاز دارم یک لب تاپ بخرم
زیاد نمیخوام خرج کنم برای کار های سنگین میخوام شما چی سفارش میکنید
‏1393/01/26 15:14:40
6933 مشاوره در مورد خرید گوشی و تبلت
... وسال رفتم یک لب تاپ ارزون گرفتم که اون موقع 300تومن بود
بعد یک مدتی سوخت و از تبلت و موبایل و کامپیوتر هوشمند استفاده میکردم ولی الان دیگه نیاز دارم یک لب تاپ بخرم
زیاد نمیخوام خرج کنم برای کار های سنگین میخوام شما چی سفارش میکنید[/div][/quote]
بستگی داره کار سنگینت چی باشه.
مثلا مال بعضیا گرافیکیه.
‏1393/01/26 21:49:57
6934 آزاد سازی روزانه گنجینه
... ی کردیم یعنی دیگه داره از سر من یکی دود بلند میشه
ما خواستار بازگشت قوانین سابق هستیم و نمیتونیم ناگهان همه فکر خود را نسیت به این سرور تغییر دهیم

دوستان لطفا نظرتون رو درباره قانون جدید توی نظر سنجی بذارید کسانی که موافق هستن با این قانون موافقم و کسانی که مخالف این قانون هستن مخالفم رو بزنن[/div][/quote]
اقا من اشتباه دکمه رو زدم؟
‏1392/12/24 00:48:27
6935 آزاد سازی روزانه گنجینه
... کجاست و سریع میزنه

در ضمن من یادم نیست کجا خوندم و لی توی تو ضیحات گنجینه ها بود فکر کنم که زده بودید گنجینه ها تو 3 مرحله مشخحص میاد واقعا اوردن این قانون جدید وسط بازی بی انصافیه
بابا نظر سنجی بذارید هر چی بچه ها بگن دیگه
‏1392/12/24 12:05:48
6936 آزاد سازی روزانه گنجینه
... ه چکانی، کسانی که نرم افزارهای نقشه خونی دارن، لازم نیست به خودشون فشار بیان که در یه شب با سربازای محدودی که دارن هم برای تسخیر اردوگاهها نیرو جور کنن و هم شهرسازی جدید کنن، بلکه سر صبر به کارشون میرسن یعنی ما هنوز 20خونه ای شهر اولمون نرسیدم، اونا همه نقشه رو اسکن کردن
‏1392/12/26 10:07:08
6937 چت تانگو برای کامپیوتر
bingo55521
چت گروهی داره؟
منم دارم دان میکنم.

یک سوال!!
میشه مثلا من خودم با گوشی بیام بعد طرف مقابلم با کامپیوتر بیاد باهم بچتیم؟؟
مث یاهو مسنجر مثلا..
‏1393/01/22 15:27:22
6938 چت تانگو برای کامپیوتر
... iv]
bingo55521
چت گروهی داره؟
منم دارم دان میکنم.

یک سوال!!
میشه مثلا من خودم با گوشی بیام بعد طرف مقابلم با کامپیوتر بیاد باهم بچتیم؟؟
مث یاهو مسنجر مثلا..
[/div][/quote]
فکر کنم بشه احتمال 70 درصد شدنیه
‏1393/01/22 15:27:58
6939 چت تانگو برای کامپیوتر
100رحمت به همین یاهو مسنجر و نیمباز و ریدکال خودمون ! پیچیده ان اینا سر در نمیارم از سیستمشون
‏1393/01/22 16:28:46
6940 نیازمند به یک پلیر حرفه ای برای سرور تابستونه فوری
$amirsalar$
من هستم سرور 24م بچه ها مبشناسنم تا وقتی که بودم تاپه غارت بودم...اگه گلد ساپورت هستی بسم الله....
مدالای غارت و هجوم با من.
پاپش با شما.
.
.
.
.
ser black
09368018499 reza

داداش تاپیک برای دو ماهه پیشه ان
‏1393/03/29 16:46:20
6941 بهترین عضو انجمن سال 1392////
j55522
نظرسنجی انجام شد دیگه
و زد اس ال سی دی برد
منم براش شارژ رو امروز یا حداکثر فردا بهش میدم

عزیزیم زد سی ال رو بنده به عنوان ناظر تایپیک در نظر گرفتم
‏1393/01/26 15:32:18
6942 عکس از شهرم
تو استارت برنامه ای به نام اسنایپینگ تول(انگلیسی)رو پیدا کن شبیه قیچی هست با اون میتونی عکس بگیری و سیوش کنی.
‏1393/01/26 19:46:50
6943 آزاد سازی روزانه گنجینه
... کرده اید ؟ در کدام بخش از قوانین بازی نحوه آزاد سازی و یا زمان آزاد سازی گنجینه ها ذکر شده است ؟
گنجینه تا کنون در زمان های مختلف و در سرورهای مختلف به اشکال مختلفی آزاد شده است و آزاد شدن جوایز جز سناریو و قوانین بازی نیست و بلکه جز بخش های محرمانه بازی است که در دوره های مختلف، با روش های مختلف از نظر تعداد و زمان آزاد سازی در این 25 سرور وارد بازی شده اند.

نوشته اید: چرا همه چی رو دارید به نفع خودتون میکنید
پاسخ: الان چی به نفع ما شده است ؟ به نظر شخص شما، این تغییر چه منفعی برای ما دارد
نه تعداد جوایز تغییر کرده و نه مبلغ آنها، فقط توزیع آنها به صورت پخشی و تصادفی انجام می شود تا افراد بیشتری شانس تسخیر جوایز را داشته باشند.

دلیل اصلی اینکه زمان آزادسازی گنجینه به این شکل متغییر از این پس انجام می شود، متفاوت بودن جامعه مخاطبین بازی عصرپادشاهان است. از محصل، متاهل، کارمند گرفته تا مادر خانه دار و . . .، شاید تنها بخشی محدودی از این اقشار امکان داشتند که ساعت 00:00 بامداد یک تاریخ خاص بیدار و پای سیستم باشند و صبح که از خواب بیدار می شدند، دیگر جایزه ای نبود.

اگر به مسیر جوایز و تسخیر آنها در چند سرور گذشته دقت کنید، متوجه می شوید که اکثر جوایز در همان ساعات اولیه آ ...
‏1392/12/24 11:52:41
6944 انجمن
... بد جور باهاش مخالفم چون بازی میشه مکانیکی.و لذت غارت از بین میره

2- در مورد ناظر از بین بازیکنا بد جور موافقم . خدایی این حتما باید بشه

3- درجه کابری باید بزارن . خب یکمم باید به انجمن بازی برسن دیگه

4- ...

5- و چند تا امکانات دیگه مثلا تشکیل گروه تو انجمن بزنه که مثا این کاربر عضو این گروه. بعد مثلا یه صفحه داشته باشه هر بازیکن. مثل پروفایل تو بازی
‏1393/01/27 16:32:50
6945 اسپانسر
دادا یه حرفی ببخشید ها من رک گو هستم الان همه دارن میرن خودشون بازی کنن و رو اکت خودشون به یه چیزی برسن شما هم سعی کن برا اکت خودت خودت خرج کنی

یا اگه اسپاسنسر شدن برا بایکن هایه بسیار شاخ و گنده(eryaha....( البته خیلی بازیکن گنده داریم اما همه( مثل هیو)پول دارن پس دنبال اسپانسر نگرد دادا

در ض
‏1393/01/27 20:41:01
6946 آزاد سازی روزانه گنجینه
... کرده اید ؟ در کدام بخش از قوانین بازی نحوه آزاد سازی و یا زمان آزاد سازی گنجینه ها ذکر شده است ؟
گنجینه تا کنون در زمان های مختلف و در سرورهای مختلف به اشکال مختلفی آزاد شده است و آزاد شدن جوایز جز سناریو و قوانین بازی نیست و بلکه جز بخش های محرمانه بازی است که در دوره های مختلف، با روش های مختلف از نظر تعداد و زمان آزاد سازی در این 25 سرور وارد بازی شده اند.

پاسخ: الان چی به نفع ما شده است ؟ به نظر شخص شما، این تغییر چه منفعی برای ما دارد
نه تعداد جوایز تغییر کرده و نه مبلغ آنها، فقط توزیع آنها به صورت پخشی و تصادفی انجام می شود تا افراد بیشتری شانس تسخیر جوایز را داشته باشند.

دلیل اصلی اینکه زمان آزادسازی گنجینه به این شکل متغییر از این پس انجام می شود، متفاوت بودن جامعه مخاطبین بازی عصرپادشاهان است. از محصل، متاهل، کارمند گرفته تا مادر خانه دار و . . .، شاید تنها بخشی محدودی از این اقشار امکان داشتند که ساعت 00:00 بامداد یک تاریخ خاص بیدار و پای سیستم باشند و صبح که از خواب بیدار می شدند، دیگر جایزه ای نبود.

اگر به مسیر جوایز و تسخیر آنها در چند سرور گذشته دقت کنید، متوجه می شوید که اکثر جوایز در همان ساعات اولیه آزادسازی و توسط چند بازیکن بزرگی که در آن س ...
‏1392/12/24 12:04:25
6947 روزه
... پیری، و یک ارتباط احتمالی با افزایش مدت زندگی. در کنار مزایای بهداشتی، پژوهش توسط ولتر لانگو، پرده از ارتباطی احتمالی بین روزه گرفتن و بهبود بازده شیمی‌درمانی برداشته‌است.بنا بر گفتهٔ دکتر مارک پی. متسن، رییس آزمایشگاه علوم عصبی در انستیتو ملی پیری آمریکا، روزه گرفتن به تناوب و روز در میان ، همچون محدودکردن کالری اثرات مثبتی در موشها دارد، و بررسی کوچکی که در دانشگاه ایلینوی در شیکاگو بر انسانها انجام شده همان اثرات را نشان می‌دهد. بنا بر آکادمی ملی علوم آمریکا، دیگر مزایای بهداشتی عبارت اند از مقاومت در برابر استرس، افزایش حساسیت به انسولین، کاهش ناخوشی و افزایش طول عمر.البته پژوهشهای بلندمدت در انسانها انجام نشده‌است. اثرات جنبی آن این بود که شرکت کنندگان طی دوره سه هفته‌ای احساس بدخویی می‌کردند. بنا بر مطالعه‌ای توسط دکتر اریک راووسین، «روزی گرفتن متناوب ممکن است آلترناتیوی برای محدودیت رژیمی بلندمدت برای افزایش طول عمر باشد».

انجام روزهٔ ارتدوکس یونانی باعث بهبود وضعیت لیپید خون می‌شود، کلسترول کلی و LDL را کاهش داده و نسبت LDL به HDL را کم می‌کند. یک کاهش قابل توجه آماری در کلسترول HDL هم مشاهده شده‌است. این نتایج اثر مثبت احتمالی را بر سطوح چاقی افرادی که چنین دوره‌های روزه‌ای را انجام می‌دهند به ذهن متبادر می‌کند.

مجله بوستون گلوب، کم خطرترین نوع روزه را روزهٔ ۱۲ ساعته‌می‌داند و معتقد است پس از آن هم باید مواد کربوهیدرات‌دار مصرف شود. .روزه آب -که در آن فرد فقط مجاز به نوشیدن، آب، یا آب میوه است- سبب افزایش سرعت عمل ذهن، افزایش ظرفیت یادگیری می‌شود. پس از یک تا سه روز روزه‌گرفتن، فرد منطقی‌تر فکر می‌کند و سریع‌تر تصمیم‌گیری می‌کند.. روزه آب سبب افزایش آگاهی روحی و آرامش جسم، ذهن و احساسات می‌شود. بسیاری پس از گرفتن روزه آب، درده ...
‏1393/01/27 22:46:47
6948 روزه
kingg222
به قول یکی از نویسندگان برتر انجمن(محدثه33) اینجور نوشته های طولانی رو کوتاه کوتاه بذار که آدم حال خوندشو داشته باشه

چشم
‏1393/01/28 10:23:26
6949 نظر سنجی کتیبه سرور 22(کتیبه یک هفته دیگه میاد)ویرایش شد
من با اکت mickey.mouse
امید دارم کتیبه بزنیم با دوستم ابولفضل بازی میکنیم دارم کمکش میکنم ایشالاه خدا قسمت کنه

اتحادم گــارد ارتـــــــــــش
‏1393/01/28 19:25:35
6950 آزاد سازی روزانه گنجینه

اگر به مسیر جوایز و تسخیر آنها در چند سرور گذشته دقت کنید، متوجه می شوید که اکثر جوایز در همان ساعات اولیه آزادسازی و توسط چند بازیکن بزرگی که در آن س ...
‏1392/12/24 12:05:05
منوی کاربری

پیغام

بستن