جستجو برای 'سن'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
6151 گزارش سرور 22
[quote]
sardare tork
سرور 22 بیاید از من بپرسید چی شد!
در ضمن الان نه محسن هست نه پیمان نه یاسین نه مجتبی

حرفه ای ها هم فلا تو اتحاد دوستان زبل هستن بقیه خریداری کردن!

سردار ترک هم که خودم باشم از موسسای پرو از اون اتحاد جدید زدم بیرون بعد ادغام همکاری 0 شد
[
‏1392/12/18 15:49:44
6152 زیباترین دانش آموز چینی ..... صفحه 6
... ی مرزبانان ایرانی توسط گروهک تروریستی جیش العدل شد.

«عبدالرئوف ریگی» عضو گروهک تروریستی جیش العدل طی تماس از طریق اسکایپ این خبر را به العربیه اعلام کرد. وی گفت: جیش العدل پس از دیدار با علمای اهل سنت و سران قبائل بلوچ تصمیم به آزادی آنها (سربازان) گرفت. سربازان به همراه آنها (علمای سنی) به ایران بازگشتند.

پیکر شهید دانایی‌فر به همراه 4 مرزبان ایرانی تحویل رابط ایران در پاکستان شد

[b]پس از این ادعا یک منبع آگاه در وزارت کشور با اشاره به ادعای به برخی رسانه‌ها درباره آزادی مرزبانان ایرانی، ا ...
‏1393/01/15 21:27:46
6153 زیباترین دانش آموز چینی ..... صفحه 6
دنیاهای دیگر را هنوز مطمئن نیستیم، ولی در دنیای ما تعدادی قواعد بنیادی وجود دارد که غیرقابل‌تغییر به نظر می‌رسند؛ مردم پیر می‌شوند، اجسام سقوط می‌کنند، آب به سمت پایین سرازیر می‌شود و... حالا اعجوبه‌های MIT عزم تغییر یکی از آن‌ها را در سر می‌پرورانند!

محققین MIT با الهام‌گیری از خز بدن تعدادی از حیوانات،
‏1393/05/16 16:56:45
6154 ☼شهیدعـــباس بـــابـــایــی☼
خیلی خیلی مطالب مفیدی بود احسنت
ولی تو هم سعی کن به بالایی وصل شی
عاشق اون باش
عشقت که اون باشه
دیگه نمیخواد ناز کسی رو بکشی
طرف خودش میاد تازه نازتم میکشه
‏1392/11/20 14:46:40
6155 باهوشی بیا تو
اولی که همون نفر دوم هستش
دومی که اردک تخم میزاره نه تخم مرغ
سومی هیچ کدوم فرار نمیکنه چون سنگ به اونا نخورده وگنجشک به اون راحتی ها فرار نمیکنه
آخری هم که همون خودمم دیگه پس 16 سال داره راننده

سوالاش که راحت بود

‏1392/11/21 19:31:54
6156 بازم تحدیدات دشمنان ودسیسه چینی علیه خلیج همیشه فارس
دوستان اینا همه شایعه بیش نیست. چار تا بیکار بلند میشن از خودشون چرت و پرت میدن بیرون.

کشورهای حوزه خلیج فارسی میخواستن با ارائه مدارک جعلی اسم خلیج فارس رو به خلیج عربی تغییر بدن. اما تیرشون به سنگ میخوره و

مشخص میشه این مدارک جعلی هستند و این قضیه کلا تمام شده. حالا چهار نفر پیدا میشن واسه خودشون داستان سرایی میکنن
‏1392/11/22 09:18:26
6157 زیباترین دانش آموز چینی ..... صفحه 6
... تروریستی موسوم به جیش‌العدل 17 بهمن‌‌ماه سال گذشته پنج مرزبان ایرانی را در منطقه جکیگور شهرستان سرباز در جنوب سیستان و بلوچستان ربود.

طی چند روز اخیر خبر شهادت گروهبان یکم جمشید دانایی‌فر یکی از پرسنل هنگ مرزی سرباز که به همراه چهار سرباز وظیفه در حین خدمت در نوار شرقی کشور توسط این گروهک تروریستی به گروگان گرفته شده بود از سوی مقامات امنیتی مورد تأیید قرار گرفت.

طبق آخرین اخبار در زمینه وضعیت مرزبانان ایرانی، گروهک تروریستی جیش‌العدل امروز 4 مرزبان ایرانی را آزاد کرده است.

.
‏1393/01/16 14:54:14
6158 بازم تحدیدات دشمنان ودسیسه چینی علیه خلیج همیشه فارس
راس میگه.با یه نظر سنجی اسم دریایی به اون بزرگی رو نمیشه عوض کرد.اصلا مگه نظر سنجی کردن خلیج فارسش کردن؟
‏1392/11/22 09:38:27
6159 ولنتاین ممنوع!.... آریایی به خود آی....جشن سپندارمذگان از آن توست..... جمع بندی بحث
ما سنت خودمونو اجرا میکنیم..سنت اوناهم اجرا میکنیم
بابا اینا همش بهونس..بهونه ای برای اینکه عشق و مهربونیمونو به دوستامون نشون بدیم..روز ولنتاین یه بهونه برای این کاراس...ربطی نداره چون ولنتاین
‏1392/11/22 18:06:38
6160 نتیجه نظرسنجی زمان سرور قهرمانان
ولی یه سوالی هست این سرور با سرور های دیگه چه فرقی داره؟
‏1392/11/23 17:56:22
6161 نتیجه نظرسنجی زمان سرور قهرمانان
اواتار1392
ولی یه سوالی هست این سرور با سرور های دیگه چه فرقی داره؟

45 روزه هست سرعتش هم بیشتره از نظر زمان ساخت نیرو تولید منابع لشکرکشی ارتقا ...
‏1392/11/23 18:10:30
6162 زیباترین دانش آموز چینی ..... صفحه 6
... می برای بیماران دیابتی صادر می شود.

نکته ی جالب دیگر رویش درخت زیتون در دامنه ی شمالی کوه حد فاصل شهرستان جم تا روستاهای چاهه و دره پلنگی می باشد که در آب و هوای آن منطقه بسیار بعید می نمود.فعلا سندی برای قدمت چاهه و دره پلنگی وجود ندارد ولی علائم مشهودی از غار نشینی مشاهده و فسیل های مختلفی در این منطقه به وفور پیدا شده است.

در لایه های زیرین این کوه معدن عظیمی از آب خنک و فوق العاده سالم وجود دارد، آن هم در اطراف عسلویه عجیب است. مردم چاهه و جم، کوه پردیس را فوق العاده مقدس و محترم می شمارند و به استناد علائم موجود در آتشکده احتمالا یکی از اولین مکان هایی بوده که نفت در آن سوزانده شده است.

با افتتاح جاده ی فیروز آباد به عسلویه توسط پتروشیمی، رفتن به این منطقه خیلی راحت تر شده است. پتروشیمی با تاسیس سه شهرک بزرگ در این منطقه اقدام به تاسیس فرودگاه جم نموده و چهارشنبه ی هر هفته یک پرواز به مقصد جم انجام می شود که امکان بسیار خوبی برای سفر به این منطقه اعجاب انگیز است.
‏1393/04/20 05:14:36
6163 نتیجه نظرسنجی زمان سرور قهرمانان
قرون وسطی یا فلات ایران؟
‏1392/11/23 21:18:33
6164 سرور23
[quote]
حسن-شمسی
[div]از نظر من سرور های بازی قشنگه ولی وقت آن ها کم است
در زمن سرور 23 تازه شروع شده ولی حیف که دوازده شب است
به نظرتان بهترین سرور در بازی کدام سرور است
و در باره نوشته بالا چه
‏1392/11/25 16:39:39
6165 پلیر
... div]hossein shabani[/div]
سلام خدمت همه

به یه پلیر البته با اکانت نیازدارم

یه سری برنامه دارم برای سرور 23

کسانی که مد نظر خودم بود پیام دادم که متاسفانه یا کار دارند یا سرشون به سنگ خورده

کسانی که میتونن بهم پیام بدن تا بررسی کنم و بهشون خبر بدم

مدت زمان بازی 1 یا 2 هفته

مقدار مبلغ دریافتی پلیر 50 تا 70 تومن به صورت واریزی به کارت
[/quote]
الان دقیقا منظورت چی بود؟
پ ...
‏1392/11/25 13:24:08
6166 نظر سنجی بازی
اونا مهم نیست اسمت عباس 2 دره باشه و موسس پادشاهان باشی
خوده جایزه ها میان دست بوسیت
‏1392/11/25 15:50:10
6167 نظر سنجی بازی
abbas_2dare
شهر های پراکنده بهتره یا یکجا شهرک درست کنی؟کدومشون برای جوایز جواب میدن؟

آره... این واسه منم سواله... یکی یه جواب خوب بده لطفا...
‏1392/11/25 15:51:13
6168 زیباترین دانش آموز چینی ..... صفحه 6
... می برای بیماران دیابتی صادر می شود.

نکته ی جالب دیگر رویش درخت زیتون در دامنه ی شمالی کوه حد فاصل شهرستان جم تا روستاهای چاهه و دره پلنگی می باشد که در آب و هوای آن منطقه بسیار بعید می نمود.فعلا سندی برای قدمت چاهه و دره پلنگی وجود ندارد ولی علائم مشهودی از غار نشینی مشاهده و فسیل های مختلفی در این منطقه به وفور پیدا شده است.

در لایه های زیرین این کوه معدن عظیمی از آب خنک و فوق العاده سالم وجود دارد، آن هم در اطراف عسلویه عجیب است. مردم چاهه و جم، کوه پردیس را فوق العاده مقدس و محترم می شمارند و به استناد علائم موجود در آتشکده احتمالا یکی از اولین مکان هایی بوده که نفت در آن سوزانده شده است.

با افتتاح جاده ی فیروز آباد به عسلویه توسط پتروشیمی، رفتن به این منطقه خیلی راحت تر شده است. پتروشیمی با تاسیس سه شهرک بزرگ در این منطقه اقدام به تاسیس فرودگاه جم نموده و چهارشنبه ی هر هفته یک پرواز به مقصد جم انجام می شود که امکان بسیار خوبی برای سفر به این منطقه اعجاب انگیز است.[/div][/quote]
داداش همه چیزه ایران عجیبه اینم روش
‏1393/04/20 19:39:29
6169 نظر سنجی بازی
خوب از یه جهت پراکنده خوبه از یه جهتم متمرکز. بهترین وجهش اینه 4 تا شهر اول کنار هم باشن بقیه پخش و پلا
‏1392/11/25 15:55:24
6170 نظر سنجی بازی
در ابتدای بازی برای اینکه شهر ها سریع تر پیشرفت کنند و محافظت از اونها آسون تر باشه بهتر اینه که حد اقل 4 تا شهر کنار هم داشته باشی.
اما در ادامه با توجه به محدودیت دامنه ی در یافت جایزه بهتره هر دو سه شهر رو با فاصله ی بین 10 تا 20 خونه بسازی.
البته باید به اینم توجه داشته باشین که اگر دوس دارین به شهراتون حالت بدین مثلا مثل خودم که توی یک سرور شهرام مثل شمشیر بود() بهتره نزدیک به هم باشه.....
‏1392/11/25 15:57:27
6171 مرحله ی چهارم بهترین کاربر انجمن////
moein4321
رای گیری تا ساعت چنده؟
به نظرم تا ساعت 8.
بعدم نظر سنجی بعدی از ساعت 8 تا روز بعد ساعت 10.
چون شب تا صبح کم تر آن میشن

چون این نظر سنجی سعی شده یکمی رقابت سنگین باشد
رقابت تا ساعت 3 فردا هست
‏1392/11/25 18:43:31
6172 مرحله ی چهارم بهترین کاربر انجمن////
منو هم بزارین تو نظر سنجی یکمم به خودم رای بدم
‏1392/11/25 18:44:21
6173 مرحله ی چهارم بهترین کاربر انجمن////
d a n t e
منو هم بزارین تو نظر سنجی یکمم به خودم رای بدم

تو به علت مولتی بازی از تمام نظر سنجی ها حذف شدی
من فکر میکنی چقدر مولتی دارم
بخوام میتونم پاین جدول رو 100 درصد کنم ولی میخوام عادلانه برگزار شه
‏1392/11/25 18:45:38
6174 زیباترین دانش آموز چینی ..... صفحه 6
... ت یاد کنیم و دوستی را به معنای کامل تمام کرده است تا حالا مردم چین به او لقب"زیباترین دانش آموز چین" را بدهند.

داستان از این قرار است که سه سال پیش و زمانی که "کن جیاو" تنها 9 سال سن داشت متوجه شد که بهترین دوستش بر اثر یک بیماری قدرت حرکت را از دست داده است و دیگر نمی تواند راه برود به همین خاطر توانایی حضور در مدرسه را ندارد و از آنجایی که خانواده اش بضاعت مالی خوبی ندارند قادر به گرفتن سرویس مدرسه یا کلا حمل و نقل او به مدرسه نیستند.

[b]این دختر اما رفیق صمیمی خود را رها نکرد و از سه سال پیش تا به حال هر روز او را پشت خود حمل می کند و به مدرسه می ...
‏1393/05/18 09:26:55
6175 ریدکال؟
... v]mahdi521[/div]
[quote]
abolfazl aslani
[quote]
mighty lord
[quote][div]dark.knight91
ریدکال چیست؟
[/quote]
برای دانلود مسنجر ریدکال به این آدرس بروید دانلود کنید آیدی بسازید با ریدکال آشنا شید www.raidcall.com
[/quote]
همین علی پیه هم منو تو ریدکال میشناسه
[/quote]
موندم شما که انقدر اسپمر تشریف دارید چطوری ...
‏1392/10/19 17:02:53
منوی کاربری

پیغام

بستن