جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
4776 |
![]() |
نامه فارم ها |
![]() ![]() |
سیب12 | 1392/06/27 13:38:55 |
4777 |
![]() |
شمارش معکوس تا مدرسه ها... |
... ترم اولو بالا تر از 19 گرفتم [/div][/quote] موفق باشی..[/div][/quote] ![]() وای با این معلمای دیونه چه جوری موفق باشم [/div][/quote] اصلا بعضی از معلم ها جواب سوال رو یه جوری از تو میخوان که نویسنده کتاب هم اونطوری حفظ نیست. |
په نه په | 1392/06/25 02:02:10 |
4778 |
![]() |
اسپانسر |
... ط یکی باشه که اسپانسرم شه[/div][/quote]شرایط چجوری جایزه50/50 تقسیم میشه بین اسپانسر و پلیر؟[/div][/quote] آره تقسیم میکنیم فقط باید گلد اکانتو تامین کنی[/div][/quote] من مگه از تو پرسیدم از این نویسنده پرسیدم[/div][/quote] خب عزیزم من همون پلیر با تجربه اش هستم[/div][/quote] خدا رحم کنه شما می خواین کتیبه بزنیین؟ ![]() نه میخواهیم بشینیم همو نگاه کنیم[/div][/quote] ول کن پشیمون شدم ![]() مگه مغز الاغ خوردم بیام اسپانسر شما شم ![]() فک کردم یه بازیکن حرفه ایه[/div][/quote] من حرفه ایم خود این یارو هم حرفه ای هست [/div][/quote] احیانن چدتا اکانت ص اولی داری؟ ![]() سرور 9 دوتا دارم البته یکیش مال یکی از دوستامه داده به من درضمن جمعیت مهم نیست من بیشتر روی نیرو کار میکنم[/div][/quote] بالا برو تایپک |
king zanko | 1392/05/25 00:31:19 |
4779 |
![]() |
اسپانسر |
... ط یکی باشه که اسپانسرم شه[/div][/quote]شرایط چجوری جایزه50/50 تقسیم میشه بین اسپانسر و پلیر؟[/div][/quote] آره تقسیم میکنیم فقط باید گلد اکانتو تامین کنی[/div][/quote] من مگه از تو پرسیدم از این نویسنده پرسیدم[/div][/quote] خب عزیزم من همون پلیر با تجربه اش هستم[/div][/quote] خدا رحم کنه شما می خواین کتیبه بزنیین؟ ![]() نه میخواهیم بشینیم همو نگاه کنیم[/div][/quote] ول کن پشیمون شدم ![]() مگه مغز الاغ خوردم بیام اسپانسر شما شم ![]() فک کردم یه بازیکن حرفه ایه[/div][/quote] من حرفه ایم خود این یارو هم حرفه ای هست [/div][/quote] احیانن چدتا اکانت ص اولی داری؟ ![]() سرور 9 دوتا دارم البته یکیش مال یکی از دوستامه داده به من درضمن جمعیت مهم نیست من بیشتر روی نیرو کار میکنم[/div][/quote] خشته نباشی اکانتی که خودت بازی کرده باشی |
zsedcl | 1392/05/25 01:02:07 |
4780 |
![]() |
اسپانسر |
... ط یکی باشه که اسپانسرم شه[/div][/quote]شرایط چجوری جایزه50/50 تقسیم میشه بین اسپانسر و پلیر؟[/div][/quote] آره تقسیم میکنیم فقط باید گلد اکانتو تامین کنی[/div][/quote] من مگه از تو پرسیدم از این نویسنده پرسیدم[/div][/quote] خب عزیزم من همون پلیر با تجربه اش هستم[/div][/quote] خدا رحم کنه شما می خواین کتیبه بزنیین؟ ![]() نه میخواهیم بشینیم همو نگاه کنیم[/div][/quote] ول کن پشیمون شدم ![]() مگه مغز الاغ خوردم بیام اسپانسر شما شم ![]() فک کردم یه بازیکن حرفه ایه[/div][/quote] من حرفه ایم خود این یارو هم حرفه ای هست [/div][/quote] احیانن چدتا اکانت ص اولی داری؟ ![]() سرور 9 دوتا دارم البته یکیش مال یکی از دوستامه داده به من درضمن جمعیت مهم نیست من بیشتر روی نیرو کار میکنم[/div][/quote] خشته نباشی اکانتی که خودت بازی کرده باشی[/div][/quote] start رو این بازی کردم |
famili | 1392/05/25 01:09:44 |
4781 |
![]() |
داستان(تخیلی) |
... ککککککککککککککککککککک دست و پام هس نداره یکی بیاد کمکممممممممممممممممممممممم ددا ارررر م ببیهوش میشم ک.........[/div][/quote] اروم باش..با دستمال پاتو بستم زهر به جای دیگ بدنت نره..الان برات یه واکسن جور میکنم |
sa-gh-ar | 1392/06/25 14:38:29 |
4782 |
![]() |
داستان(تخیلی) |
گرفتم سهیلى. ارم میارم منو دیپورت کنین یه ابر زامبی پشتمه کمک این سهیل سنگینه |
مغلی | 1392/06/25 14:47:28 |
4783 |
![]() |
داستان(تخیلی) |
نه خیر اون زامبی بی شعور سنگ پرت کرد هلیکوپتر هنوز پا بر جاست |
ali kordi | 1392/06/25 14:57:22 |
4784 |
![]() |
داستان(تخیلی) |
... ن پایین اونارو بیارن اون تنبلای ...رو هلیکوپتر سوختش تموم شده بدویید و گرنه میرما[/div][/quote] هلکوپتر ضربه خورده هر لحظه ممکنه سقوط کنیم[/div][/quote] نه سقوط نمی کنیم اون بی شعور فقط یه خورده سنگ پرت کرد اینجا با سنگ سقوط نمی کنیم باید بریم و سوخت بزنیم فرودگاه نزدیگه ساغر و امیر شما دوتا برید بقیرو نجات بدید من میرم سوخت بزنم یه سطل نفت اضافه هم میارم |
ali kordi | 1392/06/25 14:59:27 |
4785 |
![]() |
اسپانسر |
... ط یکی باشه که اسپانسرم شه[/div][/quote]شرایط چجوری جایزه50/50 تقسیم میشه بین اسپانسر و پلیر؟[/div][/quote] آره تقسیم میکنیم فقط باید گلد اکانتو تامین کنی[/div][/quote] من مگه از تو پرسیدم از این نویسنده پرسیدم[/div][/quote] خب عزیزم من همون پلیر با تجربه اش هستم[/div][/quote] خدا رحم کنه شما می خواین کتیبه بزنیین؟ ![]() نه میخواهیم بشینیم همو نگاه کنیم[/div][/quote] ول کن پشیمون شدم ![]() مگه مغز الاغ خوردم بیام اسپانسر شما شم ![]() فک کردم یه بازیکن حرفه ایه[/div][/quote] من حرفه ایم خود این یارو هم حرفه ای هست [/div][/quote] تو حرفه ای باشی من میرم خودکشی میکنم ![]() ![]() ![]() |
d a n t e | 1392/05/25 10:24:23 |
4786 |
![]() |
اسپانسر |
... ط یکی باشه که اسپانسرم شه[/div][/quote]شرایط چجوری جایزه50/50 تقسیم میشه بین اسپانسر و پلیر؟[/div][/quote] آره تقسیم میکنیم فقط باید گلد اکانتو تامین کنی[/div][/quote] من مگه از تو پرسیدم از این نویسنده پرسیدم[/div][/quote] خب عزیزم من همون پلیر با تجربه اش هستم[/div][/quote] خدا رحم کنه شما می خواین کتیبه بزنیین؟ ![]() نه میخواهیم بشینیم همو نگاه کنیم[/div][/quote] ول کن پشیمون شدم ![]() مگه مغز الاغ خوردم بیام اسپانسر شما شم ![]() فک کردم یه بازیکن حرفه ایه[/div][/quote] من حرفه ایم خود این یارو هم حرفه ای هست [/div][/quote] تو حرفه ای باشی من میرم خودکشی میکنم ![]() ![]() ![]() برو خودکشی کن چون من دوبرابر تو نیرو داشتم تازه من کلی شوالیه داشتم تو فقط شمشیرزن داشتی و منابع و جمعیتمم دو سه برابر تو بود |
famili | 1392/05/25 13:25:35 |
4787 |
![]() |
اسپانسر |
... ط یکی باشه که اسپانسرم شه[/div][/quote]شرایط چجوری جایزه50/50 تقسیم میشه بین اسپانسر و پلیر؟[/div][/quote] آره تقسیم میکنیم فقط باید گلد اکانتو تامین کنی[/div][/quote] من مگه از تو پرسیدم از این نویسنده پرسیدم[/div][/quote] خب عزیزم من همون پلیر با تجربه اش هستم[/div][/quote] خدا رحم کنه شما می خواین کتیبه بزنیین؟ ![]() نه میخواهیم بشینیم همو نگاه کنیم[/div][/quote] ول کن پشیمون شدم ![]() مگه مغز الاغ خوردم بیام اسپانسر شما شم ![]() فک کردم یه بازیکن حرفه ایه[/div][/quote] من حرفه ایم خود این یارو هم حرفه ای هست [/div][/quote] تو حرفه ای باشی من میرم خودکشی میکنم ![]() ![]() ![]() برو خودکشی کن چون من دوبرابر تو نیرو داشتم تازه من کلی شوالیه داشتم تو فقط شمشیرزن داشتی و منابع و جمعیتمم دو سه برابر تو بود[/div][/quote] لول. بچه تو اون موقع منابعت با ... |
d a n t e | 1392/05/25 14:42:24 |
4788 |
![]() |
داستان(تخیلی) |
... 321[/b][/div]
دستمو بگیرررر. بدووو آخی.رسیدیم زیرزمین بلندم کننننننننننننننننننن[/div][/quote] آه چه سنگینی. وای خدا اینجا چه قدر تاریک هست. وای نههههه اون یه آدم خارهههههه یکی کمکمون کنههه[/div][/quote] وایسا الان من و ساغر میاییم کمک |
amir fc | 1392/06/25 15:03:54 |
4789 |
![]() |
داستان(تخیلی) |
چقدر حال داد خیلی چیز متنوعی تو انجمن بود حالا مغلی بیا یه نظر سنجی بزار ببینیم کی بهتر بود موافقید؟ عایا؟ |
amir fc | 1392/06/25 15:21:08 |
4790 |
![]() |
اسپانسر |
... ط یکی باشه که اسپانسرم شه[/div][/quote]شرایط چجوری جایزه50/50 تقسیم میشه بین اسپانسر و پلیر؟[/div][/quote] آره تقسیم میکنیم فقط باید گلد اکانتو تامین کنی[/div][/quote] من مگه از تو پرسیدم از این نویسنده پرسیدم[/div][/quote] خب عزیزم من همون پلیر با تجربه اش هستم[/div][/quote] خدا رحم کنه شما می خواین کتیبه بزنیین؟ ![]() نه میخواهیم بشینیم همو نگاه کنیم[/div][/quote] ول کن پشیمون شدم ![]() مگه مغز الاغ خوردم بیام اسپانسر شما شم ![]() فک کردم یه بازیکن حرفه ایه[/div][/quote] من حرفه ایم خود این یارو هم حرفه ای هست [/div][/quote] تو حرفه ای باشی من میرم خودکشی میکنم ![]() ![]() ![]() برو خودکشی کن چون من دوبرابر تو نیرو داشتم تازه من کلی شوالیه داشتم تو فقط شمشیرزن داشتی و منابع و جمعیتمم دو سه برابر تو بود[/div][/quote] لول. بچه تو اون موقع منابعت با 40 درصد فعال و ابادی شده بود 25 هزار ت ... |
zsedcl | 1392/05/25 16:59:53 |
4791 |
![]() |
به یک غارتگر خوب در سرور 16 نیازمندم |
... رور آخرمه. امشب برمیگردم به تاپ غارت سرور 15 . چون آخرین سرورمه نمیتونم کمکی بهت بکنم ![]() رفتی تو تاپ منو خبر کن بیام مرده خوری ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() راستی بعضیا تو امضاشون مینویسن کسی فارمای ما رو نزنه که از آدمای مفت خور خوشم نمیاد بعدش ما اومدیم یه 7 هزار تاییو فارم کردیم برای دف گذاشتیم هر کی زد بفهمیم دیدیم خود طرف اومده مرده خوری ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() باهاش دعوا شد آقا منجنیق کشیی بود مال خودش ![]() ![]() ![]() ![]() |
mahdi521 | 1392/05/25 20:14:06 |
4792 |
![]() |
رضایت از بنده حقیر |
... من با تمام وجود و عشق کامل به همه شما تا سرور 9 بازی کردم . سعی کردم تا آنجایی که میتوانم باعث ناراحتی فردی نشم . حال اگر باعث ناراحتی دوستی شدم من حقیر را ببخشید . به همین خاطر خوشحال میشم تا در نظرسنجی بنده شرکت کنید . در ضمن اگر باعث ناراحتی فردی شدم دلیل آن را هم بفرمایید. در پایان از تمام دوستانم مخصوصا سالار (سایه سیاه)،افشین(مبارزایرانی)،حامد(fox01)،احمد(ahmad fiter)،فرزاد(daryoosh hakhamaneshi)،حسین (jangjo)،مهدی (googoorio) و خــواهر بزرگوارشان(water.f ... |
zsedcl | 1392/05/26 23:20:29 |
4793 |
![]() |
نظرسنجی درباره ی داستان(تخیلی)کلی |
دیگه اینقد تاپیک نزنین شلوغ نکنین دیگه!! |
sa-gh-ar | 1392/06/25 16:31:01 |
4794 |
![]() |
صد رحمت به بینگو |
reza005x005 | 1392/06/25 16:45:32 |
4795 |
![]() |
داستان تخیلی(با اعلام نظرسنجی) moein4321 2 4 amir fc - 1392/06/25 16:49:43 2 داستان تخیلی(ادامه) sa-gh-ar 209 48 farvahar12 - 1392/06/25 16:33:01 3 داستان (تخیلی2) soheil.mardani 2 19 s.s50 - 1392/06 |
reza005x005 | 1392/06/25 16:50:29 |
4796 |
![]() |
انجمنو شلوغ کردی من نمیگم نزنین اما اضافی هارو حذف وهمه رو یکی کنین ![]() اگه میخواهین بقیه ببینن مطمئنن دیدن یا خوب انجمن منتظر بقیه نیست اما اگه واسه لایکشه باید بگم واقعا که من جام اشخاص هرچی لایک گرفتم ولی حذف کردم اگه نتونستم گفتم مدیر حذف کنه یا خودش حذف میکرد یا میگفتم قفل کنه ![]() |
reza005x005 | 1392/06/25 16:52:27 |
4797 |
![]() |
خیلی شلوغ شده..بی جنبه بازی در نیارین دیگه..عدم بزن نویسنده تاپیک محتــــــــــــــرم! |
sa-gh-ar | 1392/06/25 18:15:47 |
4798 |
![]() |
بینگو راست میگه من میگم فقط 1تاپیک بزنید توی همون ادامه بدید نه اینکه هرکی واسه خودش 10تا تاپیک بزنه!! |
mighty lord | 1392/06/25 19:01:15 |
4799 |
![]() |
اسپانسر |
... ط یکی باشه که اسپانسرم شه[/div][/quote]شرایط چجوری جایزه50/50 تقسیم میشه بین اسپانسر و پلیر؟[/div][/quote] آره تقسیم میکنیم فقط باید گلد اکانتو تامین کنی[/div][/quote] من مگه از تو پرسیدم از این نویسنده پرسیدم[/div][/quote] خب عزیزم من همون پلیر با تجربه اش هستم[/div][/quote] خدا رحم کنه شما می خواین کتیبه بزنیین؟ ![]() نه میخواهیم بشینیم همو نگاه کنیم[/div][/quote] ول کن پشیمون شدم ![]() مگه مغز الاغ خوردم بیام اسپانسر شما شم ![]() فک کردم یه بازیکن حرفه ایه[/div][/quote] من حرفه ایم خود این یارو هم حرفه ای هست [/div][/quote] تو حرفه ای باشی من میرم خودکشی میکنم ![]() ![]() ![]() برو خودکشی کن چون من دوبرابر تو نیرو داشتم تازه من کلی شوالیه داشتم تو فقط شمشیرزن داشتی و منابع و جمعیتمم دو سه برابر تو بود[/div][/quote] لول. بچه تو اون موقع منابعت با 40 درصد فعال و ابادی شده بود 25 هزار تا در حالی که منابع من 35 هزار تا تول ... |
d a n t e | 1392/05/25 17:05:22 |
4800 |
![]() |
عصر پادشاهان در مصلی تهران+عکس |
[quote] amir fc [quote] سرور 15 [quote] [/quote]bingo55521 [quote][div]rrzo داش عکس خودمو ببین حالم خرابه میزارم خیلی گرسنمه [/quote]افتتاحیه نمایشگاه اینقدر ناز نداشت که تو برای گذاشتن عکسش اینقدر ناز میکنی ![]() نه بابا این میخواست عکس خودش رو بذاره الکی گفته نمایشگاه تا مشتری هاش زیاد شن |
gh.n.p | 1392/05/27 15:42:20 |