جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
4176 |
![]() |
شاید اگر وقتمون رو.... |
... ی من پیدا کنه. شاید...[/div][/quote] داداش حرفات درسته ولی این حرفایی که زدی فقط و فقط به کاربرا مربوط میشه نه ادمین ها یعنی خوده کاربرا هستن که باید محتوای انجمنو بسازن اینجا بیشتر دوستان سنشون پایین هست حدود 11 تا 15 سال و بیشتر به تفریح و خوش گذرونی فکر میکنن تا محتوای انجمن بخاطر همینه که تاپیک های الکی میزنن و کلا کاری ندارن که پست ها خوبه یا بده من منظورم به تاپیک های بازی مثل داری یا نه.یا انتخاب شغل نیست چون این تاپیکا توی قسمت بازی و سرگرمی و هیچ بحثی توش نیست منظور من اینه که وقتی یه تاپیک درست و حسابی هم زده میشه یه سری از دوستان که همه شناخت کامل بهشون دارن میان و چتروم میکنن و یا بحث های حاشیه ای یه چیز دیگه که اینجا دیده میشه اونم خیلی زیاد همین افتخار به خلافه مثلا وقتی کسی تاپیک میزنه میگه مولتی بده و حق خوریه و... یه سری از دوستان میرن توی اون تاپیکو میگن آره بده ولی توی تاپیک های دیگه دم از مولتی بازی میزنن و تازه افتخار میکنن یا این که تعداد بن شدن اگه اینو بخای توی جامعه واقعی بزاری میشه همون تعداد به زندان رفتن که اصلا افتخار نداره و داستان زدن باگ و ... که همه میگن حرومه و حق خوری ولی همه هم دنبالشن اینارو گفتم منظورم به شخص خاصی نیست ولی هر کی فکر کرد که این رفتارارو انجام داده یه تکونی به خودش بده و خودشو اصلاح کنه چون انجمن با این مدل کارا پیشرفت نمیکنه شیخ بینگو ![]() ![]() |
tnt6666 | 1392/04/27 10:59:18 |
4177 |
![]() |
نیروهای متخصص در آبادیها! |
[quote] king.thc [quote][div]zsedcl [quote][div]king.thc سلام دوستان من یک آبادی رو از نوع (گندم/سنگ) تسخیر کردم اما سوالم اینجاست که میتونم تمام نیروهای متخصص رو از نوع منجم بفرستم؟ یعنی 2.5% هم به گندم هم به سنگم اضافه میشه یا اینکه حتمآ باید نیروی متخصص از نوع کشاورز و معمار بفرستم؟ [/quo |
zsedcl | 1392/04/27 21:08:34 |
4178 |
![]() |
اگه نفر قبلیت خوابش سنگین باشه، چه جوری بیدارش می کنی ؟ |
داداش این داداش ---> mohsen0122 |
gh.n.p | 1392/05/31 21:56:54 |
4179 |
![]() |
اگه نفر قبلیت خوابش سنگین باشه، چه جوری بیدارش می کنی ؟ |
اها حالا تاپیک رو ادامه بدین ![]() |
سلمان22 | 1392/05/31 22:00:13 |
4180 |
![]() |
بازی اسامی شهرها |
رفسنجان |
دودل | 1392/06/02 22:49:24 |
4181 |
![]() |
بازی اسامی شهرها |
نیر |
m.mehdi93 | 1392/06/03 00:50:36 |
4182 |
![]() |
بازی اسامی شهرها |
شما مشکل داری جواب نده |
m.mehdi93 | 1392/06/03 08:17:28 |
4183 |
![]() |
بازی اسامی شهرها |
رفسنجان ![]() |
bahalcheh | 1392/06/25 17:10:45 |
4184 |
![]() |
دور دوم جام(تمام شد) |
حیف شد که نتونستم لحظه شکست استقلال رو تو نظر سنجی به طور انلاین ببینم |
amir fc | 1392/06/01 23:29:06 |
4185 |
![]() |
تیزهوشان انجمن |
من هوشم در اون حد هست ولی سنم نه ![]() |
soheil.mardani | 1392/08/08 12:46:26 |
4186 |
![]() |
شاید اگر وقتمون رو.... |
... ی من پیدا کنه. شاید...[/div][/quote] داداش حرفات درسته ولی این حرفایی که زدی فقط و فقط به کاربرا مربوط میشه نه ادمین ها یعنی خوده کاربرا هستن که باید محتوای انجمنو بسازن اینجا بیشتر دوستان سنشون پایین هست حدود 11 تا 15 سال و بیشتر به تفریح و خوش گذرونی فکر میکنن تا محتوای انجمن بخاطر همینه که تاپیک های الکی میزنن و کلا کاری ندارن که پست ها خوبه یا بده من منظورم به تاپیک های بازی مثل داری یا نه.یا انتخاب شغل نیست چون این تاپیکا توی قسمت بازی و سرگرمی و هیچ بحثی توش نیست منظور من اینه که وقتی یه تاپیک درست و حسابی هم زده میشه یه سری از دوستان که همه شناخت کامل بهشون دارن میان و چتروم میکنن و یا بحث های حاشیه ای یه چیز دیگه که اینجا دیده میشه اونم خیلی زیاد همین افتخار به خلافه مثلا وقتی کسی تاپیک میزنه میگه مولتی بده و حق خوریه و... یه سری از دوستان میرن توی اون تاپیکو میگن آره بده ولی توی تاپیک های دیگه دم از مولتی بازی میزنن و تازه افتخار میکنن یا این که تعداد بن شدن اگه اینو بخای توی جامعه واقعی بزاری میشه همون تعداد به زندان رفتن که اصلا افتخار نداره و داستان زدن باگ و ... که همه میگن حرومه و حق خوری ولی همه هم دنبالشن اینارو گفتم منظورم به شخص خاصی نیست ولی هر کی فکر کرد که این رفتارارو انجام داده یه تکونی به خودش بده و خودشو اصلاح کنه چون انجمن با این مدل کارا پیشرفت نمیکنه شیخ بینگو ![]() من حرفای شما رو هم قبول دارم و تمام منظورم فقط این بود که باید انجمن به سمت بهتری بره. دوستان به این انجمن سر بزنید.دیدنش خالی از لطف نیست. http://forum.akkasee.com/?qs=forum/& |
lordalibazri | 1392/04/27 13:18:27 |
4187 |
![]() |
[quote] zsedcl [quote][div]king.thc [quote][div]zsedcl [quote][div]king.thc سلام دوستان من یک آبادی رو از نوع (گندم/سنگ) تسخیر کردم اما سوالم اینجاست که میتونم تمام نیروهای متخصص رو از نوع منجم بفرستم؟ یعنی 2.5% هم به گندم هم به سنگم اضافه میشه یا اینکه حتمآ باید نیروی متخصص از نوع کشاورز و معمار بفرستم؟ [/quo |
awesome_tr | 1392/04/27 21:15:52 |
4188 |
![]() |
بهترین جا برای تست زنی و آموزش کنکور کجاست؟ |
برای کنکور بری تو سایت تخصصی و درسی فکر کنم بهتر بتونی متوجه بشی کدوم بهتره چون اینجا خیلی هنوز به سن کنکور نرسیدن |
bingo55521 | 1392/06/01 14:01:15 |
4189 |
![]() |
اسم فیلم زندگیتو چی میزاری |
همه میتونن بیشترم بنوسن ![]() |
سلمان22 | 1392/06/01 13:25:56 |
4190 |
![]() |
... ][/div] [quote][div]zsedcl [quote][div]king.thc [quote][div]zsedcl [quote][div]king.thc سلام دوستان من یک آبادی رو از نوع (گندم/سنگ) تسخیر کردم اما سوالم اینجاست که میتونم تمام نیروهای متخصص رو از نوع منجم بفرستم؟ یعنی 2.5% هم به گندم هم به سنگم اضافه میشه یا اینکه حتمآ باید نیروی متخصص از نوع کشاورز و معمار بفرستم؟ [/quote]ارسال منجم به تنهایی تو ... |
gha3edak | 1392/04/27 21:33:45 |
4191 |
![]() |
... ][/div] [quote][div]zsedcl [quote][div]king.thc [quote][div]zsedcl [quote][div]king.thc سلام دوستان من یک آبادی رو از نوع (گندم/سنگ) تسخیر کردم اما سوالم اینجاست که میتونم تمام نیروهای متخصص رو از نوع منجم بفرستم؟ یعنی 2.5% هم به گندم هم به سنگم اضافه میشه یا اینکه حتمآ باید نیروی متخصص از نوع کشاورز و معمار بفرستم؟ [/quote]ارسال منجم به تنهایی تو ابادی به هیچ دردی نمیخوره هر منجم 20 ... |
king.thc | 1392/04/27 22:31:29 |
4192 |
![]() |
عکس شهر عجیب خودم در عصر پادشاهان |
فقط یه نکته میمونه . که استعداد درخشان این پسر تو فتوشاپ چطور میشه ؟ 1- در شرکت adobe استخدام میشه . 2- همه ی جهان اونو به عنوان پدر عکس های هنری زیبا میشناسن . 3- در ایران به عنوان اولین فتوشاپیست ماهر شناخته میشه . بابا عکسو کامپیوترو فتوشاپت تو حلقم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
amin safari | 1392/06/03 11:49:31 |
4193 |
![]() |
قابلیت های ویژه عصر پادشاهان |
... 0% قدرت دفاعی دیوار در شب ها[/b]: از آنجایی که در عصر پادشاهان شب هم شروع شده شما میتوانید در شب ها قدرت دفاعی دیوار را تا30% با پرداخت 4 سکه افزایش دهید. توجه: مدت زمان همه 14 مورد بالا یک هفته هسند. 15.خرید منابع: شما میتوانید منابع مورد نیاز خود را با6سکه بخرید. خرید منابع این طور است: اگر جمعیت شهر شما زیر 150 باشد میتوانید معادل تولید 12ساعت یکی از منابع مورد نظر خود را بخرید.(گندم،سنگ،چوب و آهن) اگر جمعیت شهر شما بین 150تا 200 باشد شما میتوانید معادل تولید 10 ساعت از منابع مورد نظر را بخرید. اگر جمعیت شهر شما بین 200 تا 250 باشد شما میتوانید معادل تولید 8 ساعت از منابع مورد نظر را بخرید. اگر جمعیت شهر شما بین 250تا 300 باشد شما میتوانید معادل تولید 6 ساعت از منابع مورد نظر خود را بخرید. و اگر جمعیت شهر شما بالای 350 باشد شما میتوانید فقط معادل تولید 4 ساعت از منابع خود را بخرید. نکته:قیمت همه موارد 6سکه میباشد .چه 4 ساعت؛چه 12 ساعت! نکته2: در هر 24 ساعت فقط یک بار میتوانید منابع بخرید. 16.مخفی کردن ارتش در جنگل به ازای هر بار حمله دشمن: همان طور که از عنوان پیداست هربار که دشمن به شما حمله میکند ارتش شما در جنگل مخفی شده و و با نیروهای حمله کننده مقابله نمیکنند.هزینه استفاده این قابلیت برای هربار حمله دشمن 2سکه میباشد. 17.اتمام فوری:شما میتوانیدساخت/ارتقا کل ساختمان هایی را که درحال ساخت/ارتقا هستند را با 3سکه فورا تمام کنید. این مورد برای افزونه ها نیز وجود دارد که قیمت آن هم 3سکه است. نکته: اتمام فوری فقط برای یک شهر هست و اگر میخواهید درشهر دیگری این کار را کنید باید دوباره 3سکه برای شهر دیگر را بدهد. 18.تعدیل منابع: شما میتوانید دربازار منابعی راکه اضافه دارید با منابع مورد نیاز خود عوض کنید.شما میتوانید این کار را با یک شهر و یا با دوشهر خود عوض کنید.تعدیل منابع در یک شهر 3سکه و در دوشهر9 سکه میباشد. نکته:دقت کنید که تعدیل منابع با تجارت بسیار فرق دارد.برای مثال شما در شهر خود 5هزار گندم و دوهزار واحد از چوب و سنگ و هزار واحد آهن دارید.یعنی کلا در شهر شما 10هزار واحد از هرمنبع وجود دارد.بنابراین شما با تعدیل منابع میتوانید 2هزارو پانصد واحد از هز منبع داشته باشید. 19.انتخاب نوع منبع جهت غارت: وقتی شما منبعی را جهت غارت انتخاب کنید لشکریان شما فقط از آن منبع غارت میکنند و منابع دیگری به شهر نمی آورند.هزنه این کار 2سکه میباشد. 20.لغو لشکر کشی:اگرشما درحال حمله به سوی شهری باشید و یک دقیقه از لشکرکشی شما گذشته باشد ولی درمیانه راه منصرف شدید میتوانید لشکر کشی را لغو کنید.هزینه لغو لشکر کشی 4سکه میباشد. 21.بازگشت فوری لشکریان: وقتی که لشکریان شما دارند از جنگ برمیگردند اگر موردی پیش آمد که شما مجبور شوید لشکریانتان را به سرعت برگردانید میتوانید با دادن3سکه فورا لشکریانتان را برگردانید 22.استخدام تاجر در بازار ( دریک شهر ):شما میتوانید در بازار برای یک هفته تاجر استخدام کنید. هرچه تعداد تاجر بیشتری بخواهید باید بیشتر سکه بدهید! نویسنده: king ehsan2020[/div][/quote] دمت گرم |
zsedcl | 1392/06/04 14:13:19 |
4194 |
![]() |
قابلیت های ویژه عصر پادشاهان |
... 0% قدرت دفاعی دیوار در شب ها[/b]: از آنجایی که در عصر پادشاهان شب هم شروع شده شما میتوانید در شب ها قدرت دفاعی دیوار را تا30% با پرداخت 4 سکه افزایش دهید. توجه: مدت زمان همه 14 مورد بالا یک هفته هسند. 15.خرید منابع: شما میتوانید منابع مورد نیاز خود را با6سکه بخرید. خرید منابع این طور است: اگر جمعیت شهر شما زیر 150 باشد میتوانید معادل تولید 12ساعت یکی از منابع مورد نظر خود را بخرید.(گندم،سنگ،چوب و آهن) اگر جمعیت شهر شما بین 150تا 200 باشد شما میتوانید معادل تولید 10 ساعت از منابع مورد نظر را بخرید. اگر جمعیت شهر شما بین 200 تا 250 باشد شما میتوانید معادل تولید 8 ساعت از منابع مورد نظر را بخرید. اگر جمعیت شهر شما بین 250تا 300 باشد شما میتوانید معادل تولید 6 ساعت از منابع مورد نظر خود را بخرید. و اگر جمعیت شهر شما بالای 350 باشد شما میتوانید فقط معادل تولید 4 ساعت از منابع خود را بخرید. نکته:قیمت همه موارد 6سکه میباشد .چه 4 ساعت؛چه 12 ساعت! نکته2: در هر 24 ساعت فقط یک بار میتوانید منابع بخرید. 16.مخفی کردن ارتش در جنگل به ازای هر بار حمله دشمن: همان طور که از عنوان پیداست هربار که دشمن به شما حمله میکند ارتش شما در جنگل مخفی شده و و با نیروهای حمله کننده مقابله نمیکنند.هزینه استفاده این قابلیت برای هربار حمله دشمن 2سکه میباشد. 17.اتمام فوری:شما میتوانیدساخت/ارتقا کل ساختمان هایی را که درحال ساخت/ارتقا هستند را با 3سکه فورا تمام کنید. این مورد برای افزونه ها نیز وجود دارد که قیمت آن هم 3سکه است. نکته: اتمام فوری فقط برای یک شهر هست و اگر میخواهید درشهر دیگری این کار را کنید باید دوباره 3سکه برای شهر دیگر را بدهد. 18.تعدیل منابع: شما میتوانید دربازار منابعی راکه اضافه دارید با منابع مورد نیاز خود عوض کنید.شما میتوانید این کار را با یک شهر و یا با دوشهر خود عوض کنید.تعدیل منابع در یک شهر 3سکه و در دوشهر9 سکه میباشد. نکته:دقت کنید که تعدیل منابع با تجارت بسیار فرق دارد.برای مثال شما در شهر خود 5هزار گندم و دوهزار واحد از چوب و سنگ و هزار واحد آهن دارید.یعنی کلا در شهر شما 10هزار واحد از هرمنبع وجود دارد.بنابراین شما با تعدیل منابع میتوانید 2هزارو پانصد واحد از هز منبع داشته باشید. 19.انتخاب نوع منبع جهت غارت: وقتی شما منبعی را جهت غارت انتخاب کنید لشکریان شما فقط از آن منبع غارت میکنند و منابع دیگری به شهر نمی آورند.هزنه این کار 2سکه میباشد. 20.لغو لشکر کشی:اگرشما درحال حمله به سوی شهری باشید و یک دقیقه از لشکرکشی شما گذشته باشد ولی درمیانه راه منصرف شدید میتوانید لشکر کشی را لغو کنید.هزینه لغو لشکر کشی 4سکه میباشد. 21.بازگشت فوری لشکریان: وقتی که لشکریان شما دارند از جنگ برمیگردند اگر موردی پیش آمد که شما مجبور شوید لشکریانتان را به سرعت برگردانید میتوانید با دادن3سکه فورا لشکریانتان را برگردانید 22.استخدام تاجر در بازار ( دریک شهر ):شما میتوانید در بازار برای یک هفته تاجر استخدام کنید. هرچه تعداد تاجر بیشتری بخواهید باید بیشتر سکه بدهید! نویسنده: king ehsan2020[/div][/quote] |
amin142142 | 1392/06/09 08:12:05 |
4195 |
![]() |
پیدا کردن دوست قدیمی |
محسن خودمون رو میگی یا یکی دیگه؟تو سرور 9 هم با این اسم بود رید کالم همین اسمو داشت یوزرشو میگم |
hadi fatemipor | 1392/06/03 16:42:08 |
4196 |
![]() |
پیدا کردن دوست قدیمی |
اتحادش چی بود سرور 14 چون من خودم دیگه نیستم سرور 14
|
amin safari | 1392/06/03 17:09:21 |
4197 |
![]() |
پیدا کردن دوست قدیمی |
... safari[/b][/div] اتحادش چی بود سرور 14 [/quote]چون من خودم دیگه نیستم سرور 14
اسمشو نمیدونی؟ تو وارین 1000 هم میره اونجا هم میتونی پیداش کنی |
hadi fatemipor | 1392/06/03 17:32:13 |
4198 |
![]() |
... ][/div] [quote][div]zsedcl [quote][div]king.thc [quote][div]zsedcl [quote][div]king.thc سلام دوستان من یک آبادی رو از نوع (گندم/سنگ) تسخیر کردم اما سوالم اینجاست که میتونم تمام نیروهای متخصص رو از نوع منجم بفرستم؟ یعنی 2.5% هم به گندم هم به سنگم اضافه میشه یا اینکه حتمآ باید نیروی متخصص از نوع کشاورز و معمار بفرستم؟ [/quote]ارسال منجم به تنهایی تو ابادی به هیچ دردی نمیخوره هر منجم 20 در صد تولیداتی که از ابادی در میاد افز ... |
gha3edak | 1392/04/27 23:09:58 |
4199 |
![]() |
نظر سنجی |
من تو اتحادی میرم که توش از بازی لذت ببرم |
jojo st | 1392/06/04 18:45:08 |
4200 |
![]() |
تست IQ |
حال ندارم تا اخرش رفتم یک بار اما سایتو بستم |
ssassin man | 1392/06/05 02:48:22 |