جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
3501 |
![]() |
بانک اصطلاحات |
خودت گفتی این طوری بزارمش !!!!!!!!!!!!!!!!!!! جاخالی دادن را بلدم چیه ولی خب توضیح دادن بلد نیستم میشه خودت بنویسی ؟ یا |
رهام قنبری | 1392/04/12 22:50:06 |
3502 |
![]() |
بانک اصطلاحات |
... ارتقا دادن میشود یا صرف ساختن سرباز که در هر دو صورت میتوان پس از اتمام حمله با لغو ارتقا یا ساخت سرباز از منابع استفاده دیگری شود **** جاخالی دادن در حمله هایی که در آنها از منجنیق هم استفاده شده اسنت کاربرد ندارد و تنها در صورتی کاربرد دارد که حمله با همر باشد **** جاخالی دادن معمولا برای اولین حمله دشمن نیز استفاده میشود مدافع که از تعداد دقیق نیروهای دشمن اطلاع ندارد حمله اول را جاخالی می دهد تا تعداد نیروهای مهاجم مشخص شود **** جاخالی دادن در مورد حمله هایی که از فاصله ی دور لانچ میشوند بسیار مفید است چون فاصله مهاجم و مدافع زیاد است امکان حملات پیاپی از طرف مهاجم وجود ندارد و با جاخالی دادن ارتش مدافع حفظ میشود نویسنده : رهام قنبری[/div][/quote] واقعا فکر کردی همه بیکارن بشینن این همه بخوانن ؟ |
miladgh | 1392/05/13 15:33:25 |
3503 |
![]() |
بانک اصطلاحات |
... ارتقا دادن میشود یا صرف ساختن سرباز که در هر دو صورت میتوان پس از اتمام حمله با لغو ارتقا یا ساخت سرباز از منابع استفاده دیگری شود **** جاخالی دادن در حمله هایی که در آنها از منجنیق هم استفاده شده اسنت کاربرد ندارد و تنها در صورتی کاربرد دارد که حمله با همر باشد **** جاخالی دادن معمولا برای اولین حمله دشمن نیز استفاده میشود مدافع که از تعداد دقیق نیروهای دشمن اطلاع ندارد حمله اول را جاخالی می دهد تا تعداد نیروهای مهاجم مشخص شود **** جاخالی دادن در مورد حمله هایی که از فاصله ی دور لانچ میشوند بسیار مفید است چون فاصله مهاجم و مدافع زیاد است امکان حملات پیاپی از طرف مهاجم وجود ندارد و با جاخالی دادن ارتش مدافع حفظ میشود 27) کاتا = در بازی جنگ افزارهای جنگی نامیده میشوند و شامل منجنیق و دژکوب هست و در نبرد قابل استفاده هستند نویسنده : رهام قنبری[/div][/quote] 2 ساعت وقت برا این نوشته گذاشتم همش کشک چشامدیگه نبیبینه ![]() |
z_a-0-9 | 1392/05/14 13:54:23 |
3504 |
![]() |
جمعیت{سوال داخل} |
بازار-معبد -اسطبل - سرباز خونه |
grobs | 1392/04/13 10:48:47 |
3505 |
![]() |
یه نظر سنجی با حال |
گل گفتی آی گل گفتی کاملا موافقم دوست دارم قابلیت بازیمو تو یه سرور با شرایط مساوی بسنجم |
apikakar | 1392/04/14 21:35:20 |
3506 |
![]() |
یه نظر سنجی با حال |
هیچ کس نمیاد بازی بسازه و میلیاردی خرجش کنه بعد به خودش ضرر بزنه و سرور رایگان بسازه. |
mohammad yazdi | 1392/04/14 21:37:13 |
3507 |
![]() |
یه نظر سنجی با حال |
همون 50 هزارو بده سکه برو حالشو ببر ، حداقل میگفتی 5 هزار تومان بگیرن ظرفیتش هم بزارن 2000 نفر که پهنای باند زیادی هم نخواد که خرجش بره بالا |
رهام قنبری | 1392/04/14 23:19:50 |
3508 |
![]() |
رتبه غارت |
یه حسنش اینه که هفته اول قلبت نمیاد تو دهنت موقع پخش مدال میدونی دیگه مدال میگیری یا نمیگیری |
bingo55521 | 1392/04/16 17:15:01 |
3509 |
![]() |
آقای کارشناس بازی لطفا سریع جواب بده |
... اب پشتیبانی بازی ملاک نیست؟؟؟ [/div][/quote] من گفتم توی راهنما این موضوع گفته شده ؟؟؟ عزیزم ما ثانیه به ثانیه رو توی راهنما توضیح نمیدیم که ... این جزو واضحات هست که لشگرتون باید به شهر مقصد برسن و بعد مشخص میشه که غارت شامل چی بوده !!! کتیبه داشته یا نه ؟!!! اگه غیر اینه بفرمائید تا توضیحات مد نظرتون ارائه بشه ... من برای اینکه جو با حضور و اظهار نظرهای دوستانیکه در جریان کل ماجرا نیستند به هم نریزه بصورت خصوصی هم میتونم باهاتون صحبت کنم. همونطور که برای جناب arte و pachegir هم خصوصی دادم ... |
مدیرانجمن | 1392/02/04 14:20:42 |
3510 |
![]() |
... ه خوندین شماره تیکت هم گذاشته شده و واسه مدیر انجمن هم فرستاده شده اگه همین چیزی نبود که گفته شده حتما ایشون میگفتن کسی هم که الان کتیبه رو زده از دوستان ماست و بخاطر زدن نیروهای گینگیزا ما دوتا همر سنگینو بخاطرش فدا کردیم و کلیداشم به سه تا رسوندیم که بتونه بگیره کتیبه رو پس مشکل ما چیزی دیگس که مدیر عزیز متوجه شدن |
deniropacino | 1392/02/04 17:10:27 |
3511 |
![]() |
من همه این نامه هارو خوندم همه دوستانم خوندن فقط یه نفر نخونده اونم مسئولین محترما و می دونم هیچ وقت از قالیچه شون پایین نمیان اخر این همه نامه که کتیبه رو به بنده خدا نمیدن مینویسن : راهنما بازی رو مطالعه کن با تشکر گروه پشتیبانی ![]() اخه یکی نیست بیاد بگه خوب حداقل مارو ارجاء می دید به اون قسمت حداقل جزء به جزء اونو به زبان ساده می نوشتید تا بنده خدا اینقدر دچار مشکل نشه |
saleh khan | 1392/02/04 18:11:25 |
3512 |
![]() |
رتبه غارت |
دقیقا" |
رهام قنبری | 1392/04/16 17:16:09 |
3513 |
![]() |
رتبه غارت |
... دت مگی پاب باز الان پدرتو در میارم و میزنی پدرشو در میاری در صورت اینکه اگه رتبه غارتو نشون نمیداد اینطور نمیشد اگه بذارن هم تو پروفایل نذارن بخش برترین بازیکن ها هست به جای علامت سوال رتبه ما رو بنویسن |
kadkhoda | 1392/04/23 03:11:27 |
3514 |
![]() |
گل بود به سبزه نیز آراسته شد |
شما دیدی؟ |
zsedcl | 1392/04/19 14:21:54 |
3515 |
![]() |
شرایط سرورقهرمانان |
![]() باباخب آأم سنش کم باشه عیبه ؟ ![]() ![]() ![]() ![]() مدیرمیشه پاسخ منو بدی؟ ![]() |
ahmadandmahdi | 1392/04/21 10:23:45 |
3516 |
![]() |
ارتقا |
... ره.کلا امروز یه مشکلاتی پیش اومده واسه بازی!!!!!! سربازا هم غیب میشن [/div][/quote] سربازا غیب میشین بخاطر اینه:اگه به اون شهری که حمله میکنی مثلا 2 دقیقه فاصله هست وقتی 2دقیقه میشه و سربازات میرسن گیر میکنه و تو باید 2 دقیقه صب کنی دوباره تا سربازا دوباره برگردن..فک کنم سر راه میرن صفا سیتی ![]() ![]() ![]() |
ralph78 | 1392/04/20 17:21:16 |
3517 |
![]() |
... ن که شما میگید تو سرور 6 ندیدی چه گند بازی شد الان به اکنت مرکزیم نگاه کنی جای سرور 6 خالیه آخر هفته ازم دزیدن صد بار گفتم حک شدم انگار نه انگار اینا همه بکنار با تمام توهینهایی که می کنن اخرشم می نویسن با تشکر گروه پشتیبانی من نمی دونم وقتی اینا در مشکلات پشت ما نیستن چطور اسمشونو میزارن پشتیبانی ؟ |
saleh khan | 1392/02/04 20:23:50 |
3518 |
![]() |
جاسوسی |
... اتو پشتش فرستادی؟ یا منتظری بعد فهمیدن گنگیز ها نیرو هاتو بفرستی؟[/div][/quote] بعد از فهمیدن نیروهاشون میفرستم[/div][/quote] خب اینطوری شانست کمه واسه زدن جایزه نیرو هاتو طوری تنظیم کن که جاسوسا برسن 2مین بعد نیرو هات اینطوری زمانم از دست نمیدی شاید تا اون موقع اردوگاهو تسخیر کنن درسته اگه نیرو زیاد باشه باید سکه بزنی که برگردن اما زمانو از دست نمیده |
کاظم خان قوشچی | 1392/02/07 20:16:28 |
3519 |
![]() |
جاسوسی |
... اتو پشتش فرستادی؟ یا منتظری بعد فهمیدن گنگیز ها نیرو هاتو بفرستی؟[/div][/quote] بعد از فهمیدن نیروهاشون میفرستم[/div][/quote] خب اینطوری شانست کمه واسه زدن جایزه نیرو هاتو طوری تنظیم کن که جاسوسا برسن 2مین بعد نیرو هات اینطوری زمانم از دست نمیدی شاید تا اون موقع اردوگاهو تسخیر کنن درسته اگه نیرو زیاد باشه باید سکه بزنی که برگردن اما زمانو از دست نمیده[/div][/quote] منم این اتفاق واسم افتاد جاسوسی زدم وقتی از سربازاش امار گرفتم حمله کردم سربازا که رسیدن بجا گذارش جنگ پیام اومد این اردوگاه توسط .... تسخیر شده ![]() ![]() بستگی به نوع جایزش داره اونا که خالین معمولا بین 100 تا 150 تا سرباز دارن اگه اشتباه نکنم ![]() |
elcabo | 1392/02/09 15:09:57 |
3520 |
![]() |
چرا؟ |
... ی کنه مثل این میمونه که شما قصر شهر اول یه نفرو بزنی شهر دومش ناپدید بشه عایا شهرناپدیدبشن کارخوبیست؟ ![]() حرفت بی منطق بود دیگه وقتی سفارت و میزنی دیگه سفیر توش نمیمونه سفیر که سنگ و چوب ساخته نشده ![]() ![]() |
behnam-ard | 1392/04/21 09:52:10 |
3521 |
![]() |
اتفاقات این بازی ( مخصوصا سرور 14 که خبر دارم ) |
نمی دونم واسه چی می نویسن قانون بازی اون از سرور 12 اینم از سرور 14 اخه چرا با پلیرهاشون اینکارو میکنن واسه چی برای بهتر شدن بازی سعی در خراب کردنش دارن معمولا میشینن کار میکنن که بازیکنها لذت ببرن از بازی نه اینکه فقط پی م |
saleh khan | 1392/04/22 18:29:10 |
3522 |
![]() |
اتفاقات این بازی ( مخصوصا سرور 14 که خبر دارم ) |
... مانند همیشه متضرر بازیکن بود !! ضمن اینکه برای اعمال این نوع تغییرات که کاملا مشخص است جهت کمتر نمودن بار دیتایی سرور هاست و مجاب نمودن بازیکنان برای استفاده بیشتر از مسکوکات ، بدون اطلاع قبلی و نظر سنجی از بازیکنان و ... تنها یک مفهوم دارد که دوستان به شرح مفصل در متون خود ذکر نمودند و بیان من تکرار مکرر خواهد شد . پس لطفا شعور جمعی بازیکنان را برای پیشبرد کارهای خود زیر سوال نبرید . سوم : آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است . تعداد تاییدات این پست که بیش از 25 نفر را نشان میدهد . ضمن اینکه همیشه تعداد معدودی از بازیکنان در انجمن حضور میابند و نوشته ها را میخوانند . چهارم : این بخش بارها توضیح داده شد و تکرار آن به انحراف کشیده شدن اصل موضوع است . عرف حاکم بر این بازی چیز دیگری بوده که نابجا تغییر کرده و بازیکنان به شدت ناراضی هستند . در مورد بند آخر نیز در اصل پست ، بصورت فشرده و مکفی ، نظر داده شد . عرض نمایم پاسخهای مسئولین محترم این بازی ، به نوعی تکراری شده و قابل حدس . بهتر نیست برای رفع معضلات بازی اقدام نمایید به جای صرف انرژی برای توجیح نمودن مشکلات ؟ در یکی از سرور ها حذف دسته جمعی بازیکنان بزرگ را داشتیم ، عده بسیار زیادی از بازیکنان مطرح ، دست از این بازی شسته اند ( شاید اگر من آنها را نمی شناختم ، با صدها مرتبه تکرار شما که آنها با اسمهای دیگر در این بازی هستند ، باورم میشد که بازیکنان مذکور به من دروغ میگویند !! ) و کاملا محسوس است که دیگر سرور های جدید شور و هیجان سرور های کذشته را ندارد . بازیکنان تا حدی تاب زیانهای تحمیلی را دارند . شاید به نحوی اذهان منحرف گردد که این همه بازی آنلاین ، که مثلا اینجا را رها کن و به جای دیگر برو !! یک مثال را برای روشنی عرض میکنم : اگر شخصی از یک کارخانه یا کمپانی ، خودرویی تهیه نماید ( مشخصا با صرف هزینه ) و آن خودرو به دلیل نقایص فنی دچار آتش سوزی گردد ، هیچ جوابی نابخردانه تر از این نیست که : " این همه کارخانه خودرو سازی ، برو یا میرفتی از جای دیگر میگرفتی !! " حال از باب ارتباط با مثال ، اگر نوع لشکر کشیها تا به دیروز نقص بوده که ترمیمش نمودید ، جبران خسارت اشخاصی که در این 15 سرور زیان دیده اند به چه صورت است ؟ و اگر آن جزو معیوبات نبوده پس چرا نابهنگام و در میانه سرور و با این عجله تغییرش دادید ؟؟ در انتها ، خلاص از همه توجیحات و توضیحات و تفسیرات ، بازیکنان خواستار رفع نقایص کندی سرور و لشکر کشی و ... هستند . و همچنین دریافت پاسخ مسئولانه از سوی این بازی در تمام زمینه ها . پوزشم را بپذیرید اگر مجددا پاسخی به فرمایشات احتمالی شما ندادم . چون میپندارم ماجرا روشن و واضح است و بازیکنان نیز از فهم و آگاهی مکفی برخوردارند . روزتان خوش ، موفق و کامیاب باشید . |
raminfa | 1392/04/23 14:29:50 |
3523 |
![]() |
خاموشی 1 ماه. |
...
تقریباتوسرورهای فعال (نظر من)70درصددرس میخونن باید خاموش بشهههههههههههههه[/div][/quote] مگه کسی شما رو مجبور به بازی میکنه؟ خب یه استراحت گذاشتن 20 روزه ... |
کاظم خان قوشچی | 1392/02/09 14:17:07 |
3524 |
![]() |
خاموشی 1 ماه. |
...
تقریباتوسرورهای فعال (نظر من)70درصددرس میخونن باید خاموش بشهههههههههههههه[/div][/quote] مگه کسی شما رو مجبور به بازی میکنه؟ خب یه استراحت گذاشتن 20 روزه فعالش کن بیا درستو بخون شمل که اینقدر درس وا ... |
amir268 | 1392/02/09 14:56:53 |
3525 |
![]() |
خاموشی 1 ماه. |
...
تقریباتوسرورهای فعال (نظر من)70درصددرس میخونن باید خاموش بشهههههههههههههه[/div][/quote] مگه کسی شما رو مجبور به بازی میکنه؟ خب یه استراحت گذاشتن 20 روزه فعالش کن بیا درستو بخون شمل که اینقدر درس واست مهمه اصلا نباید پای عصر پادشاهان ب ... |
کاظم خان قوشچی | 1392/02/09 15:07:00 |