جستجو برای 'سن'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
3401 معدل 91-92
... ]ehsanmoosavi[/div]
mighty lord
zsedcl
خوب شد گفتم اپم ندید اگه نمی گفتم چی میشد

داداش از دست اینا عدم نمایش بزنی سنگین تری ... والا

منظورت با کیه؟
[/quote]
کلا .اونایی که اسپم میدن[/div][/quote]
آهان
‏1392/04/03 20:03:12
3402 علم یا ثروت(نظرسنجی)
black swan
کاظم خان قوشچی
واسه اینکه بتونی سرکار بری مدرک لارمه نه علم

خب شما داری فقط از لحاظ مالی نگاه میکنی به قضیه.
اتفاقا با این حرفتون شدیدا مخالفم. سر کار های دولتی آره باید مدرک داشته باشه و پارتی. گفتم فقط دولتی
اما تو شرکت های خصوصی بغیر از مدرک باید علمش رو داشته باشی. قبل از استخدام ازتون مصاحبه میشه. در صورت نداشتن علم شما 999 تا مدرک هم بیاری قبولتون نمیکنند.

خوب نکنند میریم دولتی خخخخخخخخخخخخخخخخ
‏1392/01/11 00:30:25
3403 علم یا ثروت(نظرسنجی)
black swan
sakson
black swan
sakson
پس نتیجه گرفتیم که ثروت از علم بهتره

واقعا عجب نتیجه گیری درست و منطقی ای کردید.

انده نتیجه رو گرفتیم ثروت از علم بهتر است نقطه سر خط
واسه مشق شبت دو صفحه بنویس که خوب یاد بگیری ثروت بهتره

شما چقد تا حالا خودتون نوشتید. مطمئنا خیلی زیاد بوده

نه من مادرزادیی میدونستم ثروت بهتره بنویس مشقتو چونه نزن دیگه
‏1392/01/11 00:34:54
3404 علم یا ثروت(نظرسنجی)
کاظم خان قوشچی
black swan
کاظم خان قوشچی

اتفاقا با این حرفتون شدیدا مخالفم. سر کار های دولتی آره باید مدرک داشته باشه و پارتی. گفتم فقط دولتی
اما تو شرکت های خصوصی بغیر از مدرک باید علمش رو داشته باشی. قبل از استخدام ازتون مصاحبه میشه. در صورت نداشتن علم شما 999 تا مدرک هم بیاری قبولتون نمیکنند.

خوب نکنند میریم دولتی حححححححححح

خب بزار خیالتون رو راحت کنم. شما اگه علم نداشته باشی کنکور قبول نمیشی و مجبوری بری دانشگاه آزاد و یا علمی کاربردی و....
شما در صورتی میتونید برید کار دولتی بگیرید که مدرک دانشگاه دولتی داشته باشید و اگر شما مدرک دانشگاه دولتی نداشته باشی تو کار دولتی هم......
‏1392/01/11 00:36:39
3405 علم یا ثروت(نظرسنجی)
sakson
black swan
sakson
black swan
sakson
پس نتیجه گرفتیم که ثروت از علم بهتره

واقعا عجب نتیجه گیری درست و منطقی ای کردید.

انده نتیجه رو گرفتیم ثروت از علم بهتر است نقطه سر خط
واسه مشق شبت دو صفحه بنویس که خوب یاد بگیری ثروت بهتره

شما چقد تا حالا خودتون نوشتید. مطمئنا خیلی زیاد بوده

نه من مادرزادیی میدونستم ثروت بهتره بنویس مشقتو چونه نزن دیگه

عزیزم ما این مشقو بابامون تو بچگیش نوشت و فقط رفت دنبال ثروت. الآن خدارو شکر از لحاظ ثروت مشکلی نداریم.
اما این عین حرف بابامه که دنبال ثروت رفته: علم بهتره بعدش ثروت
‏1392/01/11 00:38:54
3406 علم یا ثروت(نظرسنجی)
black swan
کاظم خان قوشچی
black swan
کاظم خان قوشچی

خب بزار خیالتون رو راحت کنم. شما اگه علم نداشته باشی کنکور قبول نمیشی و مجبوری بری دانشگاه آزاد و یا علمی کاربردی و....
شما در صورتی میتونید برید کار دولتی بگیرید که مدرک دانشگاه دولتی داشته باشید و اگر شما مدرک دانشگاه دولتی نداشته باشی تو کار دولتی هم......

فیلم تموم شده میگی تایتانیک زنه بود یا مرد؟
دایی من میگم ثروت خوبه تو داری میری تو مدرک گرفتن؟ثروت داشته باشی مدرک واس چیته
‏1392/01/11 00:39:59
3407 سرور 16 کی شروع میشه.؟؟؟؟
فعلا که سرور13قطع 14مشکل داره همش گیر میکنه15هم که توش باگ شده اساسی .با این اوضاع16رو نزنن سنگین تر
‏1392/04/04 03:03:25
3408 قدیمی ترین بازیکن کیست؟
تو انجمن
حسن جون رو داریم
و ارش خان رو
و فک کنم یکی هم blake awan
‏1392/04/04 10:31:03
3409 قدیمی ترین بازیکن کیست؟
grobs
تو انجمن
حسن جون رو داریم
و ارش خان رو

jojo st هم بوده
‏1392/04/04 11:49:51
3410 قدیمی ترین بازیکن کیست؟
grobs
تو انجمن
حسن جون رو داریم
و ارش خان رو

قدیمی زیاد داریم ولی خیلیاشون دیگه بازی نمیکنن این بلک سوان هم نوچه تندره از کجا معلوم از سرور 1 بازی کرده یاشه؟
‏1392/04/05 08:52:42
3411 قدیمی ترین بازیکن کیست؟
[quote]
mehrab55521
grobs
تو انجمن
حسن جون رو داریم
و ارش خان رو

قدیمی زیاد داریم ولی خیلیاشون دیگه بازی نمیکنن این بلک سوان هم نوچه تندره از کجا معلوم از سرور 1 بازی کرده یاشه؟
[/qu
‏1392/04/05 08:59:36
3412 علم یا ثروت(نظرسنجی)
sakson
black swan
اگه از اول تاپیک کل پست ها رو بخونید میفهمید که من چی میگم.
اگه علم نبود شما همی صفحه کلیدی که جلوته هم نبود و یا همون مانیتورت.
درسته که اینا به پول هم نیاز داشته که ساخته بشه. اما در مرحله اول علم بوده که همین چیزایی که گفتم رو تقدیم حضورتون کرده.

دایی تو صدات از جای گرم بلند میشه کل کل نکن کماکان ثروت

آخه کجای صدام از جای گرم بلند میشه.
تازه ببخشید من با شما کل کل نمیکنم فقط دوست داشتم با هم به ی نقطه مشترک برسیم. همین
‏1392/01/11 01:04:33
3413 علم یا ثروت(نظرسنجی)
اگه پول داشته باشی همه چی ردیفه.شما واسه چی مدرک می گیری برای این که بری یه جای خوب با درامد بالا کار کنی.ولی پول باشه علم کیلو چنده اگه پول داشته باشی یه ماشین زیر پات یه لباس میلیونی وقتی یه کی تو رو تو یه خیابون با هم چین وضعیتی ببینن همه تا کمر جلوت خم میشن.یه ضرب المثل هم هست استین نو بخور پلو
ولی بخوای بری دنبال علم باید 12 سال باید درس بخونی بعد حالا کنکور رو به بد بختی قبول بشی از کجا معلوم تو شهر خودت قبول شدی؟باید بکوبی بری 7سال تو یه شهر قریب فقط درس بخونی تازه میشی یه دکتر عمومیچند سال هم باید بخونی تا تخصص بگیری تا بتونی خودت رو جم جور کنی تازه بخوای مطب بزنی باید 2 سال تو شهر های خالی از امکانات پزشکی کنی تا اجازه زدن مطب بهت بدن بعد باید روزی 20تا مریض ببینی عمل های 4ساعته انجام بدی تابرسی به چی؟>>>>>>>>>>>تازه برسی به ثروت تازه اگه بخوای مهندس بشی باید سرمایه داشته باشی که بازم اگه ثروت نداشته باشی کاری نمی تونی بکنی
‏1392/01/11 04:32:12
3414 علم یا ثروت(نظرسنجی)
دوستان لازم بذکر هستش که پول از کاغذ درست شده و یا طلا از معدن استخراج شده. که هر دوی این هارو مدیون علم هستیم
اگه علم نبود الآن نه پولی دست ما بود و نه طلایی.
در ضمن شما ی لحظه خودت رو بزار جای ی آدم بی سواده بی سواد. ببین هر چقدرم که پول داشته باشی نتونی حساب کتاب کنی پولت از بین میره و ی روزه ورشکست میشی.
اگه همین خط اختراع نشده بود هممون الان باید میومدیم با نقاشی رو دیوار منظورمونو میرسوندیم.
اگه علم نبود هیچوقت انسان غار نشین نمیشد شهر نشین.
اگه علم نبود عصر پادشاهان هم نبود. و این انجمن هم نبود که بیایم بحث کنیم.
‏1392/01/11 21:38:40
3415 علم یا ثروت(نظرسنجی)
black swan
دوستان لازم بذکر هستش که پول از کاغذ درست شده و یا طلا از معدن استخراج شده. که هر دوی این هارو مدیون علم هستیم
اگه علم نبود الآن نه پولی دست ما بود و نه طلایی.
در ضمن شما ی لحظه خودت رو بزار جای ی آدم بی سواده بی سواد. ببین هر چقدرم که پول داشته باشی نتونی حساب کتاب کنی پولت از بین میره و ی روزه ورشکست میشی.
اگه همین خط اختراع نشده بود هممون الان باید میومدیم با نقاشی رو دیوار منظورمونو میرسوندیم.
اگه علم نبود هیچوقت انسان غار نشین نمیشد شهر نشین.
اگه علم نبود عصر پادشاهان هم نبود. و این انجمن هم نبود که بیایم بحث کنیم.

بابا اگه ثروت داشته باشی بقیه برات فک می کنن اختراع می کنن کشف می کنند و ما فقط استفاده می کنیم
‏1392/01/11 23:39:16
3416 علم یا ثروت(نظرسنجی)
black swan
کاظم خان قوشچی
black swan
کاظم خان قوشچی

ثروت همراه با علم بهتره والا به هیچ دردی نمیخوره و موجب بدختی انسان میشه کسی که علم داره میدونه که باید ثروتشو کجا خرج کنه و کجا خرج نکنه ولی کسی که علم نداره و فقط ثروت داره...
‏1392/01/18 17:24:00
3417 جریان سرور13 چیه که نمیاد بالا؟
محسن کرده
کی تو سرور13 هستش ؟ایا شماهم نمیتونین بیاین رو اکانت
مشکل کجاس

داداش همه با هم مرخصی رفتند ما همه سرکاریم تلفن هم که نمیدن زنگ بزنیم شاید زودتر نتیجه بده فع
‏1392/04/04 04:56:24
3418 عکس لشکرکشیهای سنگین
این ماله اون روزیه که سرور 8 کتیبه رو گرفتم یادش بخیر ...
http://upload.tehran98.com/img1/xljis7gv3zppq5cr2wxq.jpg
‏1392/04/04 08:48:37
3419 عکس لشکرکشیهای سنگین
sharv2
این ماله اون روزیه که سرور 8 کتیبه رو گرفتم یادش بخیر ...
http://upload.tehran98.com/img1/xljis7gv3zppq5cr2wxq.jpg

این سرور 10 هستمال همین یارویی هست که عکس گرفتمخیلی چاخانی
‏1392/04/04 08:50:40
3420 علم یا ثروت(نظرسنجی)
... نه زندگی خوبی داشته باشه.این دوتا اصلا قابل مقایسه نیستند.معلومه که ثروت بهتره[/div][/quote]
آدم بی سوادروگول میزنن پولشوازش میگیرن ولی کسی که علم داره اون پولوازاونامیگیره وثروت مندمیشه ولی تونظرسنجی یه چیزی کمه اونم پشتکاره اگه پشتکارنداشته باشی به هیچ کدوم نمیرسی یااگه داری ولی پشتکارنداری ازدست میدی
‏1392/02/06 09:19:25
3421 علم یا ثروت(نظرسنجی)
... نه زندگی خوبی داشته باشه.این دوتا اصلا قابل مقایسه نیستند.معلومه که ثروت بهتره[/div][/quote]
آدم بی سوادروگول میزنن پولشوازش میگیرن ولی کسی که علم داره اون پولوازاونامیگیره وثروت مندمیشه ولی تونظرسنجی یه چیزی کمه اونم پشتکاره اگه پشتکارنداشته باشی به هیچ کدوم نمیرسی یااگه داری ولی پشتکارنداری ازدست میدی
[/div][/quote]
خوب به نوشتم دقت کردید؟توصفحه ی قبلیه
‏1392/02/08 09:43:43
3422 سرور 13
... /div][/quote]
نکته: سرورهای قهرمانان معمولا بعد از گذشت هر 20 دوره از بازی برگذار می شود و از هر سرور حدودا 100 تا 300 نفر از قهرمانان توسط تیم عصرپادشاهان به این سرور دعوت می شوند تا یک نبرد سنگین و جذاب در 45 روز پر از هیجان انجام شود.
‏1392/01/10 20:13:50
3423 خواهشن کمک کنینن
... 4286 ) ) - 28037 = -21179
اون قسمت آخر -28037 هستش تعداد نفرات گندم خورن که با اینکه نیروهای 26000 رو پس فرستادم تو همین محاسبه بازم حساب میشه
[/div][/quote]
باید صبر کنی نیروها به شهر اصلیشون برسند وقتی رسیدند اگه بازم منفی بود به پشتیبانی بگو
‏1392/01/11 22:43:33
3424 تایپیک
[quote]
tirst.n
[div]سلام.
من دیروز دو سه تا بحث در مورد اکانتم و در مورد سن و سال و احترام نوشته بودم.
الان دیدم که همشون رو جذف کردن.
اگه من کار غیرقانونی و یا خلاف قانون انجام دادم . چرا به خودم اخطار ندادن
چرا پاکشون کردن.
ممنون میشم بگید که چرا/اینجا هم دست از آز
‏1392/01/14 14:23:25
3425 تایپیک
[quote]
مدیرانجمن
[quote][div]tirst.n
[div]سلام.
من دیروز دو سه تا بحث در مورد اکانتم و در مورد سن و سال و احترام نوشته بودم.
الان دیدم که همشون رو جذف کردن.
اگه من کار غیرقانونی و یا خلاف قانون انجام دادم . چرا به خودم اخطار ندادن
چرا پاکشون کردن.
ممنون میشم بگید که چرا/اینجا هم دست از آز
‏1392/01/14 14:28:48
منوی کاربری

پیغام

بستن