جستجو برای 'سن'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
3101 سن
نوچ من می گم اگه الان سنمو بگم دیگه هیچکی برام تره هم خورد نمی کنه
‏1392/03/12 11:39:09
3102 سن
mohamad4614
18

این سایت رادیکال چی بود
‏1392/03/13 12:51:56
3103 اژدها و شهر آتیش و الماس سرخ بد نیست بدانیم....
... میتونی حدس بزنی و بفهمی ولی اینکه ته کار چی میشه رو معمولا نمیشه حدس زد غیر یه سری سریال خاص که خب از اول تهش معلومه
یه بخشهایی توی بازی اضافه شده و شما هم دیدین ولی این به این معنی نیست که تمام سناریوی وجود اون بخش و کاربردش و عوامل وابسته بهش به محض مشاهده شدن اون بخش فاش بشه. باید یه سری اتفاقات دیگه رونمایی بشه تا برسیم به داستان شهر آتش و الماس سرخ ...
صبر کنید به موقع مشخص میشه کاربردش و بعد میتونه دلچسب تر خواهد بود براتون.
موفق باشید
‏1391/12/01 13:44:05
3104 اژدها و شهر آتیش و الماس سرخ بد نیست بدانیم....
... میتونی حدس بزنی و بفهمی ولی اینکه ته کار چی میشه رو معمولا نمیشه حدس زد غیر یه سری سریال خاص که خب از اول تهش معلومه
یه بخشهایی توی بازی اضافه شده و شما هم دیدین ولی این به این معنی نیست که تمام سناریوی وجود اون بخش و کاربردش و عوامل وابسته بهش به محض مشاهده شدن اون بخش فاش بشه. باید یه سری اتفاقات دیگه رونمایی بشه تا برسیم به داستان شهر آتش و الماس سرخ ...
موفق باشید[/div][/quote]
حالا نمیشه یه پارتی برا ما بگیری
‏1391/12/01 13:46:16
3105 اژدها و شهر آتیش و الماس سرخ بد نیست بدانیم....
موفق باشید[/div][/quote]
با سلام
اقای مدیر اگه به قول شما داستانی هستش یا اپزیویی هستش.باید حداقل یک ارتباطی داشته باشن.اخه باید تو نقشه قرون وسطا اتفاقی افتاده باشه که بازی رفته تو نقشه فلات ایران...که ۲ تا با هم ربط ندارن.
اگه شما بازی اپزیویی بازی کردین متوجه میشین که داستان هر قسمت باید ربط داشته باشه.اخه اول قرون وسطا.بعد فلات ایران.بعد هم لابد شهر سوخته...چه ربطی به هم دارن!!!!!!!!!!!!!!
‏1391/12/01 13:51:35
3106 سن
num1
farvahar12
نوچ من می گم اگه الان سنمو بگم دیگه هیچکی برام تره هم خورد نمی کنه

12سالته عمویی

نه خیر 41
‏1392/03/13 13:01:01
3107 سن
نابود شدم داداش اسم سایت لطفا
‏1392/03/13 13:11:51
3108 راهای خرید
bingo55521
کوروش00
چرا راه سکه رایگا ن بسته شده ؟

اسمشو بزارن بازی پولی سنگین تره

ایم مدلیشون ندیده بودیم دیگه . . .

باز رایگان استراتژیک آنلاین

همین 13 سروری هم که بود دلیل تبلیغات بود تا یکم عصرپادشاهان ر معروف کنن حالا دیگه باید چرا سکه
‏1392/02/29 19:09:52
3109 جنگ های صلیبی
چرته.فقط یک و دومش را عشقه دنلود کنید و به یک نفر مثل داش مهدی رستگاری خبر بدید دوستان اسمشون تو بازی را فقط همین اسم ها بزنن و اگه فرسی هست اونجا انگلیسیش را بنویسن.جدی بگیرید کی دانلود کرده تا یکدور امتحانی بزنیم ببینیم کار میکنه یا نه؟
‏1392/03/01 13:41:04
3110 مشکل شارژ اکانت
devilwarriorr
با سلام
من اکانتم رو 30000 ریال شارژ کردم ... از حسابم کم شده ولی به اکانتم واریز نشده .
شماره سند : 1961825775
ساعت : 22:41 شب
کد پذیرنده : 1248467837
درگاه بانک پارسیان
ممنون میشم اگه مشکل رو بررسی کنید

بعد از 72 ساعت دوباره پول میاد تو حسابت ولی نمیدونم چرا بعضی موقعه
‏1392/02/29 23:42:23
3111 اژدها و شهر آتیش و الماس سرخ بد نیست بدانیم....
موفق باشید[/div][/quote]
با سلام
اقای مدیر اگه به قول شما داستانی هستش یا اپزیویی هستش.باید حداقل یک ارتباطی داشته باشن.اخه باید تو نقشه قرون وسطا اتفاقی افتاده باشه که بازی رفته تو نقشه فلات ایران...که ۲ تا با هم ربط ندارن.
اگه شما بازی اپزیویی بازی کردین متوجه میشین که داستان هر قسمت باید ربط داشته باشه.اخه اول قرون وسطا.بعد فلات ایران.بعد هم لابد شهر سوخته...چه ربطی به هم دارن!!!!!!!!!!!!!![/div][/quote]
فکرکنم ربطش به سیم رابطشه
ولی ...
‏1391/12/01 13:54:39
3112 برنامه و سایت های مفید
فکر کنم اکثر داداشا و آبجی های گلم این سایت رو بشناسن ولی حالا می گم برای کسانی که شاید نشناسن سایت آپارات که یک سایت برای اشتراک گذاری فیلم ،کلیپ هست خیلی مفید جذاب بری داخلش تا شب دل نمی کنی خودت هم می تونی یک اکانت درست کنی کلیپ هاتو به اشتراک بذار
‏1391/12/10 13:31:30
3113 کاربرد منجنیق
... ی آکادمی باشه آیا مجددا باید تحقیقات گذشته رو انجام بده یا نه فالفور بعد از ساخت آکادمی سرباز تولید کنه؟[/div][/quote]
1)بله
2)بله-خیر-تولیدات به هم دیگه ربطی نداره شما مزرعه نداشته باشی بازم آهن و سنگ خواهند ساخت
2)تذکر:هرچیزی که توسط منجنیق نابود شه میشه دوباره ساخت حتی معادن (تو سرور 4 همین کیوان دیسی 2 بار صفر کامل شد ولی بازم خودشو کشید بالا)
3)خیر از اتحاد خارج نمیشه چه مدیر باشه چه نباشه تو اتحاد میمونه
4)خیر منجیق یک وسیله دور برد و با سرعت پایین میباشد راهی برای افزایش سرعت وجود ندارد
5)بله اگه آکادمی کاملا تخریب هم شود بازم سربازخونه و اصطبل و کارگاه میتونن بسازند
6)خودم اضافه میکنم -فرضا تو سربازخونه 10 هزارتا سرباز تو صف ساخت دارید اگه با منجنیق تخریب کامل هم شود تولیدات متوقف میشود و لی به محض ساختن دوباره سربازخونه تولیدات ادامه پیدا میکند
‏1391/11/29 10:09:47
3114 نیرو
... 5میل تا 10 میل میخوام بدونم این همه سرباز رو چه طور تو یه سرور کلاسیک و اون هم ار یک شهر درست کردن؟ تازه قاعدتن در حین بازی تلافات هم دارن.اگه 3 ایکس هم روشن کنن تا پایان سرور هم به این عدد نمیتونن برسن؟
‏1392/03/04 14:29:34
3115 نیرو
... 5میل تا 10 میل میخوام بدونم این همه سرباز رو چه طور تو یه سرور کلاسیک و اون هم ار یک شهر درست کردن؟ تازه قاعدتن در حین بازی تلافات هم دارن.اگه 3 ایکس هم روشن کنن تا پایان سرور هم به این عدد نمیتونن برسن؟[/div][/quote]
کسی نمیتونه تو یه شهر 5 میل نیرو بسازه
سرور 9 که 3 ماهه هست نهایت میشه 3 میل نیرو اونم تو شهر 1 ساخت اونم احتمالش 1% هست و کلی اما و اگر داره
‏1392/03/04 14:40:29
3116 اژدها و شهر آتیش و الماس سرخ بد نیست بدانیم....
... کنم که این اطلاعات هنوز از طرف عصر پادشاهان اطلاع رسانی نشده.

و این فقط برداشته شخصی‌ من هست برداشتی که من از این موضوع کردم. و خواستم در اختیار دوستان عزیز بذارم.

همونجور که اطلاع دارید سناریو جدیدی به بازی اضافه شده و تیم مدیریت عصر پادشاهان تلاش داره تا بازی و به هر شکلی‌ جذّاب کنه..

آنجور که بوش میاد و مشخص از سرور ۹ به بعد سناری و بازی عوض شده.

خیلی‌ از شما دوستان تو نقش قسمتی‌ و پیدا کردید و قسمتی‌ و دیدید که من تصویر کاملش و میزارم

شهر آتیش معمولا در گوشه‌ٔ‌های نقش قرار داره و مختصات اون به این شکل هست مکان سرزمین آتیش از مختصات 470 چه x و چه Y

شروع میشود ..که من در پایان یه عکس کامل از این شهر براتون میذارم..

اگه خاطرتون باش ت ...
‏1392/01/10 18:16:21
3117 افزایش سطح قهرمان
... که از هفته 2 یکی دیگرو شروع کردم بازم شاخش کردم میخوام بفروشم.من نمیتونم برسم.الان مجبوری این هفته رو دانشگاه نمیرم که بتونم بفروشمش.درس و زندگی نمیذارن ادم تا اخرش بره.اتفاقا کل بچه هایی که منو میشناسن میگن چرا میفروشی بیا تا اخرش بازی کنو.........
خلاصه ما اگر زنده بودیم برنامه چیدیم برای تابستون.اگه اگه بشه شاید شاید با امیر دانمیست روی یه اکانت بازی کنیم.اگه افتخار بده.
کوچیکتم لرد ام ان بودم.نمیدونم اخرای باز ی سرور 6 کی زد صفرش کرد!!!!!!!!!!!!!
‏1391/11/29 11:27:47
3118 بیشترین نیرو در سرور 14
... 50.png[/div][/quote]
ماشا الله حالا چند تا منجم بدم[/div][/quote]
کی منجمهارو برام میفرستی؟مگه قول ندادی؟[/div][/quote]
برادر ما با هم چت کنیم بعد میدیم باشه یه چت روم پیدا کن[/div][/quote]
یاهو مسنجر خوبه؟بهم پیام خصوصی بده
‏1392/03/06 14:06:05
3119 شیوه بازی
چرا گندم وسنگو...از4800تا بیشتر نمیشه
‏1392/03/04 14:05:01
3120 شیوه بازی
نکیسا سلطان

باید مزرعه ات و معدن سنگتو ارتقا بدی تا تولیدیت زیاد بشه
اگرم نمیتونی ارتقاش بدی صبر کن تا منابع به اندازه ی لازم برای ارتقا جمع بشه بعد ارتقاش بده
‏1392/03/04 14:23:12
3121 شیوه بازی
نکیسا سلطان

منظورت اینه که همین پایین صفحه هستش از این بالا تر نمیره و قرمز میشه ؟اگه اینه که انبارت جا نداره باید ارتقاش بدی تا بیشتر منابع توش جا بگیره .
اگه منظورت ع
‏1392/03/04 16:14:26
3122 کلاس چندمی؟؟
... (
من چه قدر بدبختم هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی![/div][/quote]
زن نگرفتی هنوز...؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
به 40 سالش زن نمی دن چه برسه به من که 3 ماه و نیم بیشتر سن ندارم[/div][/quote]
به arte
4تاشو
دادن...!!!
[/div][/quote]
کی گفته؟