جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
2901 |
![]() |
خیلی جالب.. |
... یا 93 در راهنمای بازی گفته شده سرورهای قهرمانان معمولا بعد از گذشت هر 20 دوره از بازی برگذار می شود و از هر سرور حدودا 100 نفر از قهرمانان توسط تیم عصرپادشاهان به این سرور دعوت می شوند تا یک نبرد سنگین و جذاب در 45 روز پر از هیجان انجام شود. اما همانطور که پیش بینی شد احتمالا سرور قهرمان قبل از دوره بیستم شروع و انجام خواهد شد[/div][/quote] تابستونا فقط خوراک سرورهای کلاسیکه.[/div][/quote] حمید مغز متفکرت کف حلقم تابستون 3 ماهه بعد سرور کلاسیک ؟؟؟ ![]() ![]() ![]() احمق جان تو سرور کلاسیکو تو کدوم 6 ماهه سال جا میدی اگه باشی؟ 6 ماهی که توش تابستون باشه یا نه؟ خوبه شمالی هستی و ماهی زیاد میخوری با این مغز علیلت ![]() ![]() ![]() ![]() |
ho0ha | 1391/11/25 18:13:28 |
2902 |
![]() |
سوال |
... باید برگردن تا منابع برسه به شهر[/div][/quote] با این حساب وقتی که سربازام رسیدن و سر جاشون قرار گرفتن منابع بدست میاد یه چیز دیگه,وقتی که گزارش لشکر کشی بعد از 10 ساعت اومد,10 ساعت بعدش سربازام میرسن؟ |
annahita | 1391/11/25 19:47:14 |
2903 |
![]() |
سوال |
... باید برگردن تا منابع برسه به شهر[/div][/quote] با این حساب وقتی که سربازام رسیدن و سر جاشون قرار گرفتن منابع بدست میاد یه چیز دیگه,وقتی که گزارش لشکر کشی بعد از 10 ساعت اومد,10 ساعت بعدش سربازام میرسن؟[/div][/quote] آره دیگه مگه شما باکس لشکر کشیتون رو نمیبینین ؟همون باکس کوچیکی که سمت راست پایین قرار داره و نشون میده کدوم سربازا در حال رفتن و برگشتنن که دقیق میدونین کی میرسن یا کی برمیگردن اگه ندارین توصیه میکنم از فایر فاکس 16 به بالا استفاده کنین ![]() وقتی سربازا هم هنوز تعدادشون بالا نرفتن بهتره زیر 1 ساعت غارت نکنین فوقش 100% بشه ارزش نداره اصلا ![]() |
hitman_47 | 1391/11/25 19:52:08 |
2904 |
![]() |
معتاد های بازی عصر پادشاهان بیان جلو |
... lol: ![]() ![]() ![]() فقط انجمن نیست کل بازی افتاده دست بچه ها سرورای 1 و دو پلیر ها سیبیل داشت اندازه رضا خان یارو با نوه نتیجه هاش میشست بازی میکرد الان همه هم سنو سال خودت هستن |
atila | 1392/02/11 21:59:38 |
2905 |
![]() |
... iv]the panther[/div] تو منو یاد اون 8پایی که توی جام جهانی پیش بینی میکرد انداختی تازه حدست هم درست نبود من17سالمه یعنی 2سال از توبزرگتر [/quote]![]() تو هم منو به یاد پویا n میندازی که سنشو هی الکی میگفت... ![]() |
جک و جیل | 1392/02/11 23:19:42 |
2906 |
![]() |
... iv]the panther[/div] تو منو یاد اون 8پایی که توی جام جهانی پیش بینی میکرد انداختی تازه حدست هم درست نبود من17سالمه یعنی 2سال از توبزرگتر [/quote]![]() تو هم منو به یاد پویا n میندازی که سنشو هی الکی میگفت... ![]() من که 1باربیشترسنم رو نگفتم که همون17 سالمه ![]() |
the panther | 1392/02/11 23:21:10 |
2907 |
![]() |
خیلی جالب.. |
... یا 93 در راهنمای بازی گفته شده سرورهای قهرمانان معمولا بعد از گذشت هر 20 دوره از بازی برگذار می شود و از هر سرور حدودا 100 نفر از قهرمانان توسط تیم عصرپادشاهان به این سرور دعوت می شوند تا یک نبرد سنگین و جذاب در 45 روز پر از هیجان انجام شود. اما همانطور که پیش بینی شد احتمالا سرور قهرمان قبل از دوره بیستم شروع و انجام خواهد شد[/div][/quote] تابستونا فقط خوراک سرورهای کلاسیکه.[/div][/quote] حمید مغز متفکرت کف حلقم تابستون 3 ماهه بعد سرور کلاسیک ؟؟؟ ![]() ![]() ![]() احمق جان تو سرور کلاسیکو تو کدوم 6 ماهه سال جا میدی اگه باشی؟ 6 ماهی که توش تابستون باشه یا نه؟ خوبه شمالی هستی و ماهی زیاد میخوری با این مغز علیلت ![]() ![]() ![]() ![]() خب اون که 6 ماه باشه دیگه سرور تابستون نمیشه ![]() ![]() ![]() سرور تابستون به احتمال زیاد اکسپرسه مخچه و سلول های عصبیت تو حلقم ![]() ![]() ![]() |
hitman_47 | 1391/11/25 18:15:59 |
2908 |
![]() |
سوال |
... باید برگردن تا منابع برسه به شهر[/div][/quote] با این حساب وقتی که سربازام رسیدن و سر جاشون قرار گرفتن منابع بدست میاد یه چیز دیگه,وقتی که گزارش لشکر کشی بعد از 10 ساعت اومد,10 ساعت بعدش سربازام میرسن؟[/div][/quote] آره دیگه مگه شما باکس لشکر کشیتون رو نمیبینین ؟همون باکس کوچیکی که سمت راست پایین قرار داره و نشون میده کدوم سربازا در حال رفتن و برگشتنن که دقیق میدونین کی میرسن یا کی برمیگردن اگه ندارین توصیه میکنم از فایر فاکس 16 به بالا استفاده کنین ![]() وقتی سربازا هم هنوز تعدادشون بالا نرفتن بهتره زیر 1 ساعت غارت نکنین فوقش 100% بشه ارزش نداره اصلا ![]() باکس و دارم اما فقط موقع رفت و نشون میده نه برگشت و |
annahita | 1391/11/25 20:12:19 |
2909 |
![]() |
یه درمان داره ها قشنگ یه تیکه سنگ میاری با سرعت هرچه تمام و با عزم راسخ و نیت پاک میزنی تو صفحه دسکتاپت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nima232 | 1392/02/12 14:59:56 |
2910 |
![]() |
ممنون از راهنمایی هات دوست داری عدم نمایش بزنم؟مدیر انجمن بهم پیام داد گفت خیلی تایپ |
elenamiri | 1392/02/12 15:01:10 |
2911 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() elenamiri [quote][div]nima232 یه درمان داره ها قشنگ یه تیکه سنگ میاری با سرعت هرچه تمام و با عزم راسخ و نیت پاک میزنی تو صفحه دسکتاپت [/quote]![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ممنون از راهنمایی هات دوست داری عدم نمایش بزنم؟مدیر انجمن بهم پیام داد گفت خیلی تایپ |
evil 007 | 1392/02/12 15:01:59 |
2912 |
![]() |
... معتاد به معنی به چیزی وابیته شدن هست؟[/div][/quote] وابیته شدن چه صیغه ایه؟ [/div][/quote] مشکل ابتدایی که ازکلاس اول باهاش بوده[/div][/quote] به نکته ی خوبی اشاره کردی ...[/div][/quote] من ازنویسنده ی تایپک سوال میکنم چرامدام اسم نوشته روعوض میکنه؟ |
xsaz | 1392/02/12 18:16:24 |
2913 |
![]() |
خیلی جالب.. |
... یا 93 در راهنمای بازی گفته شده سرورهای قهرمانان معمولا بعد از گذشت هر 20 دوره از بازی برگذار می شود و از هر سرور حدودا 100 نفر از قهرمانان توسط تیم عصرپادشاهان به این سرور دعوت می شوند تا یک نبرد سنگین و جذاب در 45 روز پر از هیجان انجام شود. اما همانطور که پیش بینی شد احتمالا سرور قهرمان قبل از دوره بیستم شروع و انجام خواهد شد[/div][/quote] تابستونا فقط خوراک سرورهای کلاسیکه.[/div][/quote] حمید مغز متفکرت کف حلقم تابستون 3 ماهه بعد سرور کلاسیک ؟؟؟ ![]() ![]() ![]() احمق جان تو سرور کلاسیکو تو کدوم 6 ماهه سال جا میدی اگه باشی؟ 6 ماهی که توش تابستون باشه یا نه؟ خوبه شمالی هستی و ماهی زیاد میخوری با این مغز علیلت ![]() ![]() ![]() ![]() خب اون که 6 ماه باشه دیگه سرور تابستون نمیشه ![]() ![]() ![]() سرور تابستون به احتمال زیاد اکسپرسه مخچه و سلول های عصبیت تو حلقم ![]() ![]() ![]() یکی از نفهمترین انسانهایی هستی که به عمرم دیدم ![]() ![]() ![]() منظورم اینه که قسمتیش حتماً تو تابستون باشه که بیکاریم...البته تو سالی به 12 ماه بیکاری ![]() ![]() |
ho0ha | 1391/11/25 18:18:14 |
2914 |
![]() |
سوال |
... باید برگردن تا منابع برسه به شهر[/div][/quote] با این حساب وقتی که سربازام رسیدن و سر جاشون قرار گرفتن منابع بدست میاد یه چیز دیگه,وقتی که گزارش لشکر کشی بعد از 10 ساعت اومد,10 ساعت بعدش سربازام میرسن؟[/div][/quote] آره دیگه مگه شما باکس لشکر کشیتون رو نمیبینین ؟همون باکس کوچیکی که سمت راست پایین قرار داره و نشون میده کدوم سربازا در حال رفتن و برگشتنن که دقیق میدونین کی میرسن یا کی برمیگردن اگه ندارین توصیه میکنم از فایر فاکس 16 به بالا استفاده کنین ![]() وقتی سربازا هم هنوز تعدادشون بالا نرفتن بهتره زیر 1 ساعت غارت نکنین فوقش 100% بشه ارزش نداره اصلا ![]() باکس و دارم اما فقط موقع رفت و نشون میده نه برگشت و[/div][/quote] فایر فاکس اگه داری و اینطوریه به پشتیبانی تیکت بزن حتما |
hitman_47 | 1391/11/25 20:13:35 |
2915 |
![]() |
... معتاد به معنی به چیزی وابیته شدن هست؟[/div][/quote] وابیته شدن چه صیغه ایه؟ [/div][/quote] مشکل ابتدایی که ازکلاس اول باهاش بوده[/div][/quote] به نکته ی خوبی اشاره کردی ...[/div][/quote] من ازنویسنده ی تایپک سوال میکنم چرامدام اسم نوشته روعوض میکنه؟[/div][/quote] که مدام بحث تاپیک عوض شه و پاسخ های بیشتری بیاد ... |
sharv | 1392/02/12 18:17:34 |
2916 |
![]() |
سابقتون در این بازی و گذشتتونو در عصر پادشاهان اینجا بگید |
اسپم نده من نمیشناسم!
|
grobs | 1392/02/11 14:52:28 |
2917 |
![]() |
2 روز اول سرور رو با چه روشی شروع می کنید؟؟ |
نظرسنجیش مناسب نیست |
xsaz | 1392/02/12 13:07:29 |
2918 |
![]() |
... و بهترین روش روکدوم می دونید[/div][/quote] خیلی مسخره ... اینا که همه تقریبا 1 تا 3 یه جورن ، که تو روزهای اول سرور نبرد افکار بازی میکنه ؛ میتونستی تاپیک جالب تری بسازی ...[/div][/quote] من بانظر سنجیش کاملامخالفم |
xsaz | 1392/02/12 16:37:54 |
2919 |
![]() |
خیلی جالب.. |
... یا 93 در راهنمای بازی گفته شده سرورهای قهرمانان معمولا بعد از گذشت هر 20 دوره از بازی برگذار می شود و از هر سرور حدودا 100 نفر از قهرمانان توسط تیم عصرپادشاهان به این سرور دعوت می شوند تا یک نبرد سنگین و جذاب در 45 روز پر از هیجان انجام شود. اما همانطور که پیش بینی شد احتمالا سرور قهرمان قبل از دوره بیستم شروع و انجام خواهد شد[/div][/quote] تابستونا فقط خوراک سرورهای کلاسیکه.[/div][/quote] حمید مغز متفکرت کف حلقم تابستون 3 ماهه بعد سرور کلاسیک ؟؟؟ ![]() ![]() ![]() احمق جان تو سرور کلاسیکو تو کدوم 6 ماهه سال جا میدی اگه باشی؟ 6 ماهی که توش تابستون باشه یا نه؟ خوبه شمالی هستی و ماهی زیاد میخوری با این مغز علیلت ![]() ![]() ![]() ![]() خب اون که 6 ماه باشه دیگه سرور تابستون نمیشه ![]() ![]() ![]() سرور تابستون به احتمال زیاد اکسپرسه مخچه و سلول های عصبیت تو حلقم ![]() ![]() ![]() یکی از نفهمترین انسانهایی هستی که به عمرم دیدم ![]() ![]() ![]() منظورم اینه که قسمتیش حتماً تو تابستون باشه که بیکاریم...البته تو سالی به 12 ماه بیکاری ![]() ![]() نه که تو نیستی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() سرور تابستون ،،،،،،، تابستون شروع میشه تابستونم تموم میشه تمـــــــــــــــام ![]() چه دل خجسته ای داریا توام ![]() |
hitman_47 | 1391/11/25 18:21:03 |
2920 |
![]() |
سوال |
... باید برگردن تا منابع برسه به شهر[/div][/quote] با این حساب وقتی که سربازام رسیدن و سر جاشون قرار گرفتن منابع بدست میاد یه چیز دیگه,وقتی که گزارش لشکر کشی بعد از 10 ساعت اومد,10 ساعت بعدش سربازام میرسن؟[/div][/quote] آره دیگه مگه شما باکس لشکر کشیتون رو نمیبینین ؟همون باکس کوچیکی که سمت راست پایین قرار داره و نشون میده کدوم سربازا در حال رفتن و برگشتنن که دقیق میدونین کی میرسن یا کی برمیگردن اگه ندارین توصیه میکنم از فایر فاکس 16 به بالا استفاده کنین ![]() وقتی سربازا هم هنوز تعدادشون بالا نرفتن بهتره زیر 1 ساعت غارت نکنین فوقش 100% بشه ارزش نداره اصلا ![]() باکس و دارم اما فقط موقع رفت و نشون میده نه برگشت و[/div][/quote] فایر فاکس اگه داری و اینطوریه به پشتیبانی تیکت بزن حتما[/div][/quote] باشه ممنون از کمکت |
annahita | 1391/11/25 20:27:10 |
2921 |
![]() |
... ببینم دوستانی که توی سرور ها بازی میکنن از چه روش هایی بهره می برن که بتونیم مجموعی از این هارو بدست بیاریم از دوستانی که همراه من بودن و جواب دادن واقعا ممنونم ![]() من نگفتم بده گفتم نظرسنجیت خیلی جالب نیست |
xsaz | 1392/02/13 07:51:23 |
2922 |
![]() |
کدوم استان |
[خوب همه که کرمانشاهین یاشاسن اذاربایجان ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nima232 | 1392/02/12 14:48:28 |
2923 |
![]() |
کدوم استان |
فعلا کرمانشاه و سنندج و همدان با رشت و گرگان و مازندران مساوی هست |
elenamiri | 1392/02/13 15:41:34 |
2924 |
![]() |
خیلی جالب.. |
... یا 93 در راهنمای بازی گفته شده سرورهای قهرمانان معمولا بعد از گذشت هر 20 دوره از بازی برگذار می شود و از هر سرور حدودا 100 نفر از قهرمانان توسط تیم عصرپادشاهان به این سرور دعوت می شوند تا یک نبرد سنگین و جذاب در 45 روز پر از هیجان انجام شود. اما همانطور که پیش بینی شد احتمالا سرور قهرمان قبل از دوره بیستم شروع و انجام خواهد شد[/div][/quote] تابستونا فقط خوراک سرورهای کلاسیکه.[/div][/quote] حمید مغز متفکرت کف حلقم تابستون 3 ماهه بعد سرور کلاسیک ؟؟؟ ![]() ![]() ![]() احمق جان تو سرور کلاسیکو تو کدوم 6 ماهه سال جا میدی اگه باشی؟ 6 ماهی که توش تابستون باشه یا نه؟ خوبه شمالی هستی و ماهی زیاد میخوری با این مغز علیلت ![]() ![]() ![]() ![]() خب اون که 6 ماه باشه دیگه سرور تابستون نمیشه ![]() ![]() ![]() سرور تابستون به احتمال زیاد اکسپرسه مخچه و سلول های عصبیت تو حلقم ![]() ![]() ![]() یکی از نفهمترین انسانهایی هستی که به عمرم دیدم ![]() ![]() ![]() منظورم اینه که قسمتیش حتماً تو تابستون باشه که بیکاریم...البته تو سالی به 12 ماه بیکاری ![]() ![]() نه که تو نیستی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() سرور تابستون ،،،،،،، تابستون شروع میشه تابستونم تموم میشه تمـــــــــــــــام ![]() چه دل خجسته ای داریا توام ![]() نه ولی دانشگاه میرفتم ساعت 6 ![]() کلاً تابستونو باید برای سرور کلاسیک بزارن والسلام. ![]() برایه رضای خدا آدم شو مهدی جووووووووووووون ![]() ![]() |
ho0ha | 1391/11/25 18:24:26 |
2925 |
![]() |
پیشنهاد |
... اتحاد کمک نظامی نخوایم . هر کدوم هم غارتگر بودیم و از آمار سرور هم که ثبت شده مشخصه .
|
arte | 1391/11/29 15:13:18 |