جستجو برای 'سن'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
2476 آقای کارشناس عزیز،لطفا پاسخ منطقی بدید
... د.
در این مرحله نشانه گیری منجنیق ها از فاصله دور و با خاطر وجود دیوار سطح بالا، زیاد با کیفیت انجام نمی شود و برای تخریب یک ساختمان تعداد شلیک بیشتری نیاز است.
حالا تعدادی از دژکوب ها به دیوار می رسند، و سطح دیوار را به 12 می رسانند. حالا تاثیر دفاعی این دیوار روی جنگ 34% خواهد شد.
در این مرحله چون دیوار مقداری تخریب شده است، قدرت تخریب منجنیق ها بیشتر شده است و با شلیک کمتری می توان ساختمان ها را تخریب کرد.

این مورد در مورد قدرت نظامیان مهاجم و مدفع نیز به صورت مرحله مرحله تغییر می نماید، و جنگ خیلی نسبت به قبل واقعی تر و منعطف تر شده است.
قدرت منجنیق الان کم نشده است و اتفاقا در برخی حالات قدرت تخریبی آن بهتر نیز شده است. به طور مثال، قبلا سطح دیوار تاثیرش روی منجنیق بر اس ...
‏1391/11/04 13:47:35
2477 مقایسه انواع نیروها
[quote]
bingo55521
[div]این قدرت نیزه داره قدرت حمله 40 قدرت دفاع در برابر پیاده نظام 55 قدرت دفاع در برابر سواره نظام 50 منابع مصرفی 150 آهن 120 چوب 100 سنگ 30 گندم زمان ساخت در سرور جایزه بزگ با سطح سرباز خونه 10 میشه 2 دقیقه و 22 ثانیه مشخصات کماندار قدرت حمله 120 قدرت دفاع در مقابل پیاده نظام 60 قدرت دفاع در مقابل سواره نظام 110 منابع مصرفی 300آهن
‏1391/11/05 12:23:33
2478 نظرسنجی زمان آغاز سرور تابستان 1392
the xerxes
hitman_47
the xerxes
hitman_47
داداشای گلم خجالت نمیکشین ؟ سرور تموم شد دیگه چی میگین آخه
ادامه ندین بابا
الان هرکی تو سرور 6 فارم بود هم میاد میگه من x وy ... زدم
آره داداشم تو همرو زدی فقط زیربقلو نزدی که اونم یه تی بکشی حله

شما زیر و بغلو زدی؟

نه گذاشتم شب بزنم

پس حتما بزنی بعد بخوابی

‏1391/11/26 16:16:34
2479 نظرسنجی زمان آغاز سرور تابستان 1392
منم که تمام لشکرکشیام تو همه اتحادا پیچید
نشون به اون نشون که لگندو mk425 ساعت 10صبح تا بیدار شدن هر کدوم همزمان 7تا انبار نداشتن
داداش حمید اگه عکسا صفر شدن لگند وسط بازیو داری بزار تا دیگه این دوستمون به خودش بیشتر این زحمت نده پیام بزاره
‏1391/11/26 16:17:06
2480 آقای کارشناس عزیز،لطفا پاسخ منطقی بدید
... د.
در این مرحله نشانه گیری منجنیق ها از فاصله دور و با خاطر وجود دیوار سطح بالا، زیاد با کیفیت انجام نمی شود و برای تخریب یک ساختمان تعداد شلیک بیشتری نیاز است.
حالا تعدادی از دژکوب ها به دیوار می رسند، و سطح دیوار را به 12 می رسانند. حالا تاثیر دفاعی این دیوار روی جنگ 34% خواهد شد.
در این مرحله چون دیوار مقداری تخریب شده است، قدرت تخریب منجنیق ها بیشتر شده است و با شلیک کمتری می توان ساختمان ها را تخریب کرد.

این مورد در مورد قدرت نظامیان مهاجم و مدفع نیز به صورت مرحله مرحله تغییر می نماید، و جنگ خیلی نسبت به قبل واقعی تر و منعطف تر شده است.
قدرت منجنیق الان کم نشده است و اتفاقا در برخی حالات قدرت تخریبی آن بهتر نیز شده است. به طور مثال، قبلا سطح دیوار تاثیرش روی منجنیق بر اساس سطح اولیه بود، اما الان به صورت مرحله م ...
‏1391/11/04 14:14:33
2481 مقایسه انواع نیروها
... من هم یاد بگیرم[/div][/quote]
داداش من اخرین سروری که واقعا بازی میکردم با این که اطرافمو همرو فارم کرده بودم و چون اونا بازم نیرو سازی میکردن همیشه جز 10 تای اول مهاجمین هم بودم.یعنی به دون هیچ جنگ سنگینی فقط با غارت روزانه میرفتم تو مهاجمین.
پس برای غارت قدرت حجومی هم باید باشه.اگه قدرت هجومی توی غارت تاثیر نداشت با همون مهاجر غارت میزدیم به نفعمون. بود
‏1391/11/05 16:29:50
2482 نظرسنجی زمان آغاز سرور تابستان 1392
جوگیر
نشون به اون نشون که لگندو mk425 ساعت 10صبح تا بیدار شدن هر کدوم همزمان 7تا انبار نداشتن
داداش حمید اگه عکسا صفر شدن لگند وسط بازیو داری بزار تا دیگه این دوستمون به خودش بیشتر این زحمت نده پیام بزاره

مگه حمید وسط بازی 0 نشد از رفقا نزد بیرون ؟
‏1391/11/26 16:19:20
2483 آقای کارشناس عزیز،لطفا پاسخ منطقی بدید
... د.

قدرت منجنیق الان کم نشده است و اتفاقا در برخی حالات قدرت تخریبی آن بهتر نیز شده است. به طور مثال، قبلا سطح دیوار تاثیرش روی منجنیق بر اساس سطح اولیه بود، اما الان به صورت مرحله م ...
‏1391/11/05 07:50:11
2484 از کدوم شخصیت انجمن خوشتون میاد؟؟؟
... ه دوستان دیگه هم رای میدادم ...
ولی دیگه آرش جان رو بیشتر باهاش در ارتباطم ... [/div][/quote]
بچه ها ممنونم پیش کسبت ها را مورد احترام قرار می دید مثل بیببنگو و از این با تجربه ی مسن استفاده می کنید ما جون ها به بزرگ تر ها میدان می دیم تا اونا تو صدر باشن فردا تو داربی مال اولیم قرمز قرمز اول خدا بعد خانواده بعد کا مپیوتر بعد هم قرمز فقط قرمز
‏1391/11/05 20:41:26
2485 نظرسنجی زمان آغاز سرور تابستان 1392
m18072s
جوگیر
m18072s
ho0ha
m18072s
arte
ho0ha
magas
ho0ha
magas
داش حمید اصلا نگران نباش
سرور تابستون همیشه هست و اسم خاص خودش که سرور قهرمان هست برگزار میشه.
خیالت تخت تخت

فقط کلاسیک باشه وگرنه بقیه رو بریز دور

عشق است قهرمانان.
هنوز نیومدی نمیدونی چقدر باحاله. هم تو تراوین و هم تو عصر پاداشاهان که عصر پادشاهان فکر کنم یه بار برگزارش کرده واقعا عالیه.
باید ببینی.. راستی برات تو تیم جا گرفتم نخواستی میدمش به لجند

لجندم مگه برنده شده تاحالا که بخواد بیاد اونجا؟

حمید بگذار بیاد یه بهترینهای دیگه بزنن و حال کنیم دور هم . بچه ها بهترینها میخوان . لج کردن اگه بهترینها نباشه شرکت نمیکنن

پسر خوب جمع کن این بساطو با اون عکس خوشگلت 4
نفر اومدین اینجا معلوم نیست جو گیر شدید انگار تیتاب دادن بهتون من اسم اکانتم مازیار. قابل توجهه دوستان
بعدشم اول یکم کلّتو از تو برف در بیار برو یکم تحقیق کن ببین طرف حسابت کیه
لگند تو سایت گیم ایران اسمش ثبت شده جزو اعزامی‌های گیم ایران به فرانسه بوده ۱۰۰ملیون وثیقه از مادیران براش گذاشتن فقط بره lan مسابقه بده از طرف ایران. میدونی‌ ۱۰۰ ملیون وثیقه چیه ؟چندتا ۰ داره !
تو تراوین با سامان سعادتو عرشیا بازی میکرد بابا کلّه رو از تو برف درار رفیق ایرانی‌ جمبه ندارن. حالا خوبه همون آرش لگند ۰ کرده بود.
دقیقا تو این سرور چیکار کردید. ۲۰تا اتحاد تغییر دادید ۲۰تا اتحاد ادغام شدید.بابا بی‌خیال با این حرفاتون خودتون و سوژه کردید ملّتم تماشا می‌کنن میخندن

عشق خود نمایی همتونو پاره کرده...اون پوریا هم یادمه اوله سرور توی توضیحات مسخرش خودشو معرفی کرده بود...ولی در کل سوژه خنده ی خوبی بودید.
خوب نیست آدم خودش و پولشو به رخ دیگرون بکشه...بابا ما فقیر شماها مایه دار ما ندار...ولی با همون نداری آبروتونو بردیم
ما عوضش رفقات و معرفتمون همه رو از پا در میاره...
شهر اوله لجند رو هم برو بپرس کار کی بوده عزیز دل برادر...دیگه گزارشای حمله تو کل سرور پخش شد...بعد از اون همه شروع کردن به شهرای دیگش حمله کردن.
خلاصه سرور اولی بود که بازی میکردم و فکر نمیکردم سوژه هایی مثه شما پیدا کنم که فقط ادعا بودید و عاشق مدال.
درضمن اگه من و علیرضا (arte) انقدر اتحاد عوض نمیکردیم مطمئن باش نمیتونستیم انقدر رفیق درجه یک پیدا کنیم و جلوی قدقد کردنه شماهارو بگیریم این اتحاد عوض کردن چیزی جز برنامه ی ما نبود.
یادمه نفره اوله سرورتونو(mk4225) با یه اکانت 2 هزار نفری 0 کردم... یه مشت پاپبازید کاریش نمیشه کرد.
باز کامنت بزار منو بخندون.

دوستان من جوابی‌ ندم بهتره تو مدل نوشتن این عزیز برادر میتونید ببینید چی‌ می‌گذره((حرصی می‌خوری:lol)
شهر لگند ۰ شد ؟! بابا کتیبه ارشیو شد لگند چراغش زرد شد.دلت خوشه‌ها تا موقعیی‌ که بود رو اکانت کل سرور میزدید یدونه پیام درخواست دفاع نکرد ۵۰تا اتحاد زدید هیچ‌کاری نتونستید بکنید سرور تموم شده طرف رو اکانتش نیست پیام خداحافظی داده شما زدید.ولی‌ با این cm که گذاشتی‌ حال کردم قشنگ حرص و تو نوشتت میشد فهمید با چه حرصی داری حرف میزانی‌.
داداش چه ربطی‌ داره اینکه رفتن فرانسه dotaalstar((بازیه استراتژیه اونلاین)) با تیم ۵نفر مقام جهانی‌ اوردن ربطی‌ به پول داره ؟پسر از طرف ایران رفتن.تو مخت این حرفا نمیره حرف خودتو بزن فردا دوباره بیاید ۴تایی‌ جمع شید یذره صحبت کنید کمبود‌های خودتون و خالی‌ کنید ما هم ببینیم بخندیم
خداییش این همه سرور تموم شده کی‌ دیده بیان اینجوری خودشون و کمبودشن و تو انجمن خالی‌ کنن
پسر بردید نوش جونت صدقه سر آرش دیگه این حرفا چیه تو سرور که معلوم بود جا و مکان نداشتید..
تو قوی به قول آرش تو زورو بتمن ...سوپر من... کارگاه گجت

عزیز دل برادر لجند که اواسط بازی 7تا شهرشو خودم انبارشو زدم MK425 هم 27تاشو صفر کردم ، صنم صنم هم 8تا شهرشو دیوار کردم secretهم شهر اولشو با احمد اقای قهرمان فرستادم به رحمت خدا اونم با 1اکانت 2000تایی...شهر 10 و 7رو هم صفر کردم دیگه از چی دفاع میکنی ؟بازم بگم؟
اونم که با پول مملکت فرستادنش خارج حتما پارتی داشته و گرنه اینهمه ادم لایقو باهوش یکیش همین داداش حمیدو علیرضا

داداش کاملا از قیافشون معلومه چقدر باهوشن.شنیدی میگن خدا زده پس کلّه طرف دقیقا همینه
لامصب استعداد‌های نهفته و شکوفا نشده هستن. اصلا هنوز کشف نشدن
باید مثل پل صدر بذاریم در دست تأسیس....................
حالا خوب هرکاری لگند کرد پشتش قرقره و اسکی رفتن بابا وللل کن این داستانارو ملت که بچه نیستن
با ۴تا حرف ۲زاری از ارزشه اینجور آدما که کم نمی‌شه شما برو با اکانت اصلیت هووو۰ها بیا
داداش شما برو یک ذره تحقیق کن تو فروم تراوین یه جست و گریزی بزن ببین طرف حسابت کیه

لازم به جست و جو نیست .
اگر رابطه ای با لجند داری ازش بپرس که وسط بازی بهش نامه میدادم دلت رو به خیلی ها خوش نکن . حتی دوستاش که میخواستن با مولتیهاشون لجند رو بزنن بهش خبر دادم . چون از این نامردیها بدم میاد . حتی بهش گفتم اگر فهمید این مولتی کیه به من خبر بده تا اکانت اصلیش رو صفر کنم .
پس در زمینه شناسایی این بازیکنها هم لازم نیست پروپوگاندا راه بندازی .
‏1391/11/26 16:19:37
2486 نظرسنجی زمان آغاز سرور تابستان 1392
خدایی بس نیست؟تاپیک منحرف شده دارید درباره سرور 6 حرف میزنید؟خوب خصوصی بگید اینارو
‏1391/11/26 16:21:24
2487 نظرسنجی زمان آغاز سرور تابستان 1392
hitman_47
داداشای گلم خجالت نمیکشین ؟ سرور تموم شد دیگه چی میگین آخه
ادامه ندین بابا
الان هرکی تو سرور 6 فارم بود هم میاد میگه من x وy ... زدم
آره داداشم تو همرو زدی فقط زیربقلو نزدی که اونم یه تی بکشی حله

مهدی جووووووووووووووون آخه هنوز دارن میسوزن...ما هی بگیم بازیه و انقدر حرف نزنید ولی میبینم باز این آقایون مدعی قدقد میکنن
‏1391/11/26 16:21:48
2488 نظرسنجی زمان آغاز سرور تابستان 1392
به هر حال نتیجه کار مهم بود حالا تو اصلا سازنده کل بازیهای استراژیک جهان
وقتی نتونستی کاری کنی دیگه میای از چی دفاع میکنی
گیرم پدر تو بود فاضل از فضل پدر تو را چه ....
‏1391/11/26 16:25:02
2489 نظرسنجی زمان آغاز سرور تابستان 1392
برنده ی سرور مدیران سررو بود نه هیچکی دیگه...
فقط یکی با خودتون فکر کنین ...خودتون میفهمید
‏1391/11/26 16:26:46
2490 نظرسنجی زمان آغاز سرور تابستان 1392
جوگیر

بابا دیگه چیزی که همه دیدن رو نیازی نبود عکسشو بگیرم به اینا نشون بدم...خودشونم خوب میدونن چی شده اما زدن به کوچه علی چپ
‏1391/11/26 16:27:14
2491 مقایسه انواع نیروها
... ]iranianwolf[/div]
[quote][div]bingo55521
[div]این قدرت نیزه داره قدرت حمله 40 قدرت دفاع در برابر پیاده نظام 55 قدرت دفاع در برابر سواره نظام 50 منابع مصرفی 150 آهن 120 چوب 100 سنگ 30 گندم زمان ساخت در سرور جایزه بزگ با سطح سرباز خونه 10 میشه 2 دقیقه و 22 ثانیه مشخصات کماندار قدرت حمله 120 قدرت دفاع در مقابل پیاده نظام 60 قدرت دفاع در مقابل سواره نظام 110 منابع مصرفی 300آهن 500 چوب 400 ...
‏1391/11/05 12:29:58
2492 از کدوم شخصیت انجمن خوشتون میاد؟؟؟
... ه دوستان دیگه هم رای میدادم ...
ولی دیگه آرش جان رو بیشتر باهاش در ارتباطم ... [/div][/quote]
بچه ها ممنونم پیش کسبت ها را مورد احترام قرار می دید مثل بیببنگو و از این با تجربه ی مسن استفاده می کنید ما جون ها به بزرگ تر ها میدان می دیم تا اونا تو صدر باشن فردا تو داربی مال اولیم قرمز قرمز اول خدا بعد خانواده بعد کا مپیوتر بعد هم قرمز فقط قرمز [/div][/quote]
من چه شوخ طب هستم مگه نه
‏1391/11/05 20:44:44
2493 از کدوم شخصیت انجمن خوشتون میاد؟؟؟
... من به دوستان دیگه هم رای میدادم ... ولی دیگه آرش جان رو بیشتر باهاش در ارتباطم ... [/div][/quote] بچه ها ممنونم پیش کسبت ها را مورد احترام قرار می دید مثل بیببنگو و از این با تجربه ی مسن استفاده می کنید ما جون ها به بزرگ تر ها میدان می دیم تا اونا تو صدر باشن فردا تو داربی مال اولیم قرمز قرمز اول خدا بعد خانواده بعد کا مپیوتر بعد هم قرمز فقط قرمز [/div][/quote] من چه شوخ طب هستم مگه نه [/div][/quote]
برو یه ذره نمک به خودت بزن تا مزه دار بشی بانمک
‏1391/11/05 20:52:44
2494 نظرسنجی زمان آغاز سرور تابستان 1392
bingo55521
خدایی بس نیست؟تاپیک منحرف شده دارید درباره سرور 6 حرف میزنید؟خوب خصوصی بگید اینارو

آرش داداش مگه نمیبینی پشت کسی هرجوری دوست دارن دارن حرف میزنن.جنبه هم که قربونش برم نمیدونن چیه
یکی‌ باید یچیزی بهشون میگفت دیگه. این همه سرور تموم شده اینجوری آدم بیجنبه ندیده بودیم
خدایی انگار یه کارخانه تیتاب گرفتن
‏1391/11/26 16:33:19
2495 نظرسنجی زمان آغاز سرور تابستان 1392
حمید جان حرف خوبی زدی بهتره جواب اینو ندیدیم دیگه بزار برا خودش بگه...
از قدیم گفتن
"هرگز نمیتوان کسی رو که خودشو به خواب زده بیدار کرد." تلاش بیهوده است....
‏1391/11/26 16:33:47
2496 نظرسنجی زمان آغاز سرور تابستان 1392
من دارم میرم فقط به هم بی احترامی نکنین چون رو پستای بعدی هم تاثیر میذاره جو انجمن نباید بره رو سروری که تموم شده
بهتره امضای کارشناس خونده شه که انجمن محل ....
‏1391/11/26 16:35:04
2497 نظرسنجی زمان آغاز سرور تابستان 1392
جواب ابله هان خاموشیست رفیق
البته به خیلی‌ از دوستان بر نخوره ...انجمن رو به گند کشیدید همین که اینو همه دیدن کافی‌ .....
ببینن که چه آدم‌هایی‌ هستید و میزان شعور زیر صفره...
حالا شما بیا از خاطرات و رویاهای دوران کودکیت تعریف کن که آرزو دآشتی به حقیقت بپیونده
وقت ارزشمندم و نمیتونم اینجا تلف کنم بازیکن‌های بزرگ دیگه‌ای هستن که باید ازشون مصاحبه بگیرم
‏1391/11/26 16:53:27
2498 مقایسه انواع نیروها
... من هم یاد بگیرم[/div][/quote]
داداش من اخرین سروری که واقعا بازی میکردم با این که اطرافمو همرو فارم کرده بودم و چون اونا بازم نیرو سازی میکردن همیشه جز 10 تای اول مهاجمین هم بودم.یعنی به دون هیچ جنگ سنگینی فقط با غارت روزانه میرفتم تو مهاجمین.
پس برای غارت قدرت حجومی هم باید باشه.اگه قدرت هجومی توی غارت تاثیر نداشت با همون مهاجر غارت میزدیم به نفعمون. بود
[/div][/quote]
پس مطمئنا من اشتباه میکنم
چون من تا حالا عصر پادشاهان بازی نکردم و اولین سروریه که شروع کردم
امیدوارم بعد از یک سرور بازی کردن
بتونم یه آموزش درست حسابی ازبازی بنویسم تا بقیه هم یاد بگیرن
متاسفانه کم تجربه هستم
از همه دوستان به خاطر اشتباهم معذت می خوام
‏1391/11/05 16:41:35
2499 عیدی از مدیران
... ها نکنه عید شده عیدی بهشون دادن بعدش هم من از شما درخواست نکردم مدیر هرموقع گفتن به روی چشم ،آدم کاسه داغ تر از آش بشه خیلی بده مدیر انجمن هستی بگو تا حذفش کنم.[/div][/quote]
بچه ها برید نگاه کسند اول چه کسانی توی انجمن بودن من جزو شون بودم التبه من و بینگو و یک دیگه هنوز به انجمن بقیه کسانی که اول تو انجمن بودن الان دیگه نمیاد اینم ادرش
http://forum.kingsera.ir/posts/view/129/%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C-%D9%82%D9%88%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D9%86%D8%A7-%DA%A9%D8%B1%D8%AF-%D8%9F?news=yes البته من نخواستم انحراف تاپیک کنم [/div][/quote]
شما د ...
‏1391/11/05 22:25:02
2500 نظرسنجی زمان آغاز سرور تابستان 1392
بیخی سرور 6 من نمیدونم چرا هنوز لج بازی؟!!!!!!!!!!اونایی هم که از یکی لج دارن خوب نشون بدن تابستون.حمید جون به نظر من اخرای تیر باشه. بهتره.اونم از نوع اکسپرس
‏1391/11/30 20:50:05
منوی کاربری

پیغام

بستن