جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
13651 |
![]() |
بیشترین نیرو w9 |
... he golden army موسس ارتش طلایی از هرکی هم که میشناسی تو اون سرور بوده زنگ بزن نامه بده بپرس سرور جدید اومدی اومدم حتما اسم اکت رو بگو بای[/div][/quote] والا هیچ احد الناسی نمیشناستت کسایی که میشناسنت رو برو بیار هر سروری هم که بیام با این اسمم eryha ![]() راستی این اکانترو باید یکم فکر کنم فکر کنم اکانت ممد گروبزه همین اسمو داشت باز باید بپرسم دقیق یادم نیست[/div][/quote] آقا اسپم نده ![]() |
مهدی-098 | 1394/05/24 00:26:29 |
13652 |
![]() |
فروش کالا اضافی به ازای سکه |
[quote] نیمارronaldo [quote][div]ممد حسن [quote][div]mohammadbalal [quote][div]armin588 ایا میتونم سنگ یا گندم اضافی را به ازای سکه فروخت یا فقط باید مبادله کالا انجام بدم.. با تشکر |
ممد حسن | 1394/06/07 12:54:54 |
13653 |
![]() |
داستان 6 {مبارزه سرنوشت ساز} |
خو ضایه س دیگه چی شو ضایه کنم؟ ![]() ولی در کل خوب بود این قسمت |
گومر2 | 1394/06/06 19:10:26 |
13654 |
![]() |
بیشترین نیرو w9 |
... he golden army موسس ارتش طلایی از هرکی هم که میشناسی تو اون سرور بوده زنگ بزن نامه بده بپرس سرور جدید اومدی اومدم حتما اسم اکت رو بگو بای[/div][/quote] والا هیچ احد الناسی نمیشناستت کسایی که میشناسنت رو برو بیار هر سروری هم که بیام با این اسمم eryha ![]() راستی این اکانترو باید یکم فکر کنم فکر کنم اکانت ممد گروبزه همین اسمو داشت باز باید بپرسم دقیق یادم نیست[/div][/quote] یه سری دنبال این هستن که اسمشون معلوم بشه چون کمبود دارن ولی من همیشه بازی کردم بدون اینکه ک.سی بفهمه ممد رو هم میشناسم میومد رو اک خیلی هم کمک حال بود اصلا کلا اک برای خودش بود من بودم ممد بود با ابولفضل ازش بپرس بهت میگه سرور 22 هم بود ممد رفته بودیم برای کتیبه یه بد شانسی آوردیم حتما از ممد اگه رفیقت هست بپرس بهت همه چی رو میگه |
ahmad6008 | 1394/05/24 00:31:26 |
13655 |
![]() |
بیشترین نیرو w9 |
... he golden army موسس ارتش طلایی از هرکی هم که میشناسی تو اون سرور بوده زنگ بزن نامه بده بپرس سرور جدید اومدی اومدم حتما اسم اکت رو بگو بای[/div][/quote] والا هیچ احد الناسی نمیشناستت کسایی که میشناسنت رو برو بیار هر سروری هم که بیام با این اسمم eryha ![]() راستی این اکانترو باید یکم فکر کنم فکر کنم اکانت ممد گروبزه همین اسمو داشت باز باید بپرسم دقیق یادم نیست[/div][/quote] مال ممد بود ولی فک کنم اینم پلیرش بوده ![]() |
elcabo | 1394/05/24 00:47:01 |
13656 |
![]() |
[quote] ممد حسن [div]بسم الله الرحمن الرحیمباعرض سلام وخسته نباشید امیدوارم از این داستان هم خوشتون بیاد. خودم اسم در داستان ممد حسن _ گومر2اسم درداستان امیر_h.palad اسم درداستان هادی _ i.went اسم در د |
سید محمد مهدی حسینی | 1394/06/06 19:20:38 |
13657 |
![]() |
[quote] گومر2 [quote] [/quote]ممد حسن [quote][div]گومر2 داستان کشته شدن هادی خیلی آشنا بود [/quote]![]() حالا ضایعه ش نکن. خو ضایه س دیگه چی شو ضایه کنم؟ ![]() ولی در کل خوب بود این قسمت |
ممد حسن | 1394/06/06 19:23:57 |
13658 |
![]() |
[quote] ممد حسن [quote] گومر2 [quote][div]ممد حسن [quote][div]گومر2 داستان کشته شدن هادی خیلی آشنا بود [/quote]![]() حالا ضایعه ش نکن. |
گومر2 | 1394/06/06 19:25:06 |
13659 |
![]() |
[quote] گومر2 [quote] ممد حسن [quote][div]گومر2 [quote][div]ممد حسن [quote][div]گومر2 داستان کشته شدن هادی خیلی آشنا بود [/quote]![]() حالا ضایعه ش نکن. |
ممد حسن | 1394/06/06 19:41:09 |
13660 |
![]() |
بیشترین نیرو w9 |
... he golden army موسس ارتش طلایی از هرکی هم که میشناسی تو اون سرور بوده زنگ بزن نامه بده بپرس سرور جدید اومدی اومدم حتما اسم اکت رو بگو بای[/div][/quote] والا هیچ احد الناسی نمیشناستت کسایی که میشناسنت رو برو بیار هر سروری هم که بیام با این اسمم eryha ![]() راستی این اکانترو باید یکم فکر کنم فکر کنم اکانت ممد گروبزه همین اسمو داشت باز باید بپرسم دقیق یادم نیست[/div][/quote] یه سری دنبال این هستن که اسمشون معلوم بشه چون کمبود دارن ولی من همیشه بازی کردم بدون اینکه ک.سی بفهمه ممد رو هم میشناسم میومد رو اک خیلی هم کمک حال بود اصلا کلا اک برای خودش بود من بودم ممد بود با ابولفضل ازش بپرس بهت میگه سرور 22 هم بود ممد رفته بودیم برای کتیبه یه بد شانسی آوردیم حتما از ممد اگه رفیقت هست بپرس بهت همه چی رو میگه[/div][/quote] آره اونم میگفت که اکانت خودشه والا مشکل اینکه بعضیا غرور ندارن!وقتشون رو فقط میان تو بازی که تلف گنن همین سر همینم اگه کاری نکنن توی بازی اصلا و ابدا واسشون مههم نیست و شما دوست عزیزم هم مصداق همونایی چراغ خاموش میاید کاریم نمیکنید و توی توهماتتون فکر میکنید که خیلی کارا کردید! البته نه تو ها امثال شما ها 99 درصد حامعه یآماری هستن |
momy.boy2 | 1394/05/24 00:36:21 |
13661 |
![]() |
بیشترین نیرو w9 |
... he golden army موسس ارتش طلایی از هرکی هم که میشناسی تو اون سرور بوده زنگ بزن نامه بده بپرس سرور جدید اومدی اومدم حتما اسم اکت رو بگو بای[/div][/quote] والا هیچ احد الناسی نمیشناستت کسایی که میشناسنت رو برو بیار هر سروری هم که بیام با این اسمم eryha ![]() راستی این اکانترو باید یکم فکر کنم فکر کنم اکانت ممد گروبزه همین اسمو داشت باز باید بپرسم دقیق یادم نیست[/div][/quote] مال ممد بود ولی فک کنم اینم پلیرش بوده ![]() تیک ززن دستمال اومده واسه ما شاخ بازی عجبا |
momy.boy2 | 1394/05/24 00:49:16 |
13662 |
![]() |
آخه خیلی زیاده .... ![]() ![]() ![]() ![]() |
سید محمد مهدی حسینی | 1394/06/06 19:46:33 |
13663 |
![]() |
کار نیم ساعتم نیست همش |
ممد حسن | 1394/06/06 19:49:57 |
13664 |
![]() |
بیشترین نیرو w9 |
... he golden army موسس ارتش طلایی از هرکی هم که میشناسی تو اون سرور بوده زنگ بزن نامه بده بپرس سرور جدید اومدی اومدم حتما اسم اکت رو بگو بای[/div][/quote] والا هیچ احد الناسی نمیشناستت کسایی که میشناسنت رو برو بیار هر سروری هم که بیام با این اسمم eryha ![]() راستی این اکانترو باید یکم فکر کنم فکر کنم اکانت ممد گروبزه همین اسمو داشت باز باید بپرسم دقیق یادم نیست[/div][/quote] یه سری دنبال این هستن که اسمشون معلوم بشه چون کمبود دارن ولی من همیشه بازی کردم بدون اینکه ک.سی بفهمه ممد رو هم میشناسم میومد رو اک خیلی هم کمک حال بود اصلا کلا اک برای خودش بود من بودم ممد بود با ابولفضل ازش بپرس بهت میگه سرور 22 هم بود ممد رفته بودیم برای کتیبه یه بد شانسی آوردیم حتما از ممد اگه رفیقت هست بپرس بهت همه چی رو میگه[/div][/quote] آره اونم میگفت که اکانت خودشه والا مشکل اینکه بعضیا غرور ندارن!وقتشون رو فقط میان تو بازی که تلف گنن همین سر همینم اگه کاری نکنن توی بازی اصلا و ابدا واسشون مههم نیست و شما دوست عزیزم هم مصداق همونایی چراغ خاموش میاید کاریم نمیکنید و توی توهماتتون فکر میکنید که خیلی کارا کردید! البته نه تو ها امثال شما ها 99 درصد حامعه یآماری هستن[/div][/quote] نه عزیزم اتفاقا امثال شما 1 درصد ها کاری نمیکنین فقط جلوی دوربین هستین و اونایی که پشت صحنه هستن دارن کارا رو درست انجام میدن |
ahmad6008 | 1394/05/24 00:42:13 |
13665 |
![]() |
بیشترین نیرو w9 |
... he golden army موسس ارتش طلایی از هرکی هم که میشناسی تو اون سرور بوده زنگ بزن نامه بده بپرس سرور جدید اومدی اومدم حتما اسم اکت رو بگو بای[/div][/quote] والا هیچ احد الناسی نمیشناستت کسایی که میشناسنت رو برو بیار هر سروری هم که بیام با این اسمم eryha ![]() راستی این اکانترو باید یکم فکر کنم فکر کنم اکانت ممد گروبزه همین اسمو داشت باز باید بپرسم دقیق یادم نیست[/div][/quote] مال ممد بود ولی فک کنم اینم پلیرش بوده ![]() اک برای ابولفضل بود منم رو اک بودم ممد هم جانشینی میومد رو اک |
ahmad6008 | 1394/05/24 00:49:59 |
13666 |
![]() |
خوندم .... اگه میخوای یه آزمون هم ازم بگیر ببین خوندم یا نه .... |
سید محمد مهدی حسینی | 1394/06/06 21:19:40 |
13667 |
![]() |
بیشترین نیرو w9 |
... he golden army موسس ارتش طلایی از هرکی هم که میشناسی تو اون سرور بوده زنگ بزن نامه بده بپرس سرور جدید اومدی اومدم حتما اسم اکت رو بگو بای[/div][/quote] والا هیچ احد الناسی نمیشناستت کسایی که میشناسنت رو برو بیار هر سروری هم که بیام با این اسمم eryha ![]() راستی این اکانترو باید یکم فکر کنم فکر کنم اکانت ممد گروبزه همین اسمو داشت باز باید بپرسم دقیق یادم نیست[/div][/quote] یه سری دنبال این هستن که اسمشون معلوم بشه چون کمبود دارن ولی من همیشه بازی کردم بدون اینکه ک.سی بفهمه ممد رو هم میشناسم میومد رو اک خیلی هم کمک حال بود اصلا کلا اک برای خودش بود من بودم ممد بود با ابولفضل ازش بپرس بهت میگه سرور 22 هم بود ممد رفته بودیم برای کتیبه یه بد شانسی آوردیم حتما از ممد اگه رفیقت هست بپرس بهت همه چی رو میگه[/div][/quote] آره اونم میگفت که اکانت خودشه والا مشکل اینکه بعضیا غرور ندارن!وقتشون رو فقط میان تو بازی که تلف گنن همین سر همینم اگه کاری نکنن توی بازی اصلا و ابدا واسشون مههم نیست و شما دوست عزیزم هم مصداق همونایی چراغ خاموش میاید کاریم نمیکنید و توی توهماتتون فکر میکنید که خیلی کارا کردید! البته نه تو ها امثال شما ها 99 درصد حامعه یآماری هستن[/div][/quote] نه عزیزم اتفاقا امثال شما 1 درصد ها کاری نمیکنین فقط جلوی دوربین هستین و اونایی که پشت صحنه هستن دارن کارا رو درست انجام میدن [/div][/quote] اکانته ماله ابوالفضل نبود مگه ؟ ![]() |
twinheaddragon | 1394/05/24 00:44:55 |
13668 |
![]() |
بیشترین نیرو w9 |
... he golden army موسس ارتش طلایی از هرکی هم که میشناسی تو اون سرور بوده زنگ بزن نامه بده بپرس سرور جدید اومدی اومدم حتما اسم اکت رو بگو بای[/div][/quote] والا هیچ احد الناسی نمیشناستت کسایی که میشناسنت رو برو بیار هر سروری هم که بیام با این اسمم eryha ![]() راستی این اکانترو باید یکم فکر کنم فکر کنم اکانت ممد گروبزه همین اسمو داشت باز باید بپرسم دقیق یادم نیست[/div][/quote] مال ممد بود ولی فک کنم اینم پلیرش بوده ![]() اک برای ابولفضل بود منم رو اک بودم ممد هم جانشینی میومد رو اک[/div][/quote] خب پس توویی که دستمال یکی دیگه بودی جی اومدی داری میگی این وسط دستمال حالا برو درباره ی من از همون آقا ابوالفضل و ممد گروبز بپرس |
momy.boy2 | 1394/05/24 00:51:26 |
13669 |
![]() |
بیشترین نیرو w9 |
... he golden army موسس ارتش طلایی از هرکی هم که میشناسی تو اون سرور بوده زنگ بزن نامه بده بپرس سرور جدید اومدی اومدم حتما اسم اکت رو بگو بای[/div][/quote] والا هیچ احد الناسی نمیشناستت کسایی که میشناسنت رو برو بیار هر سروری هم که بیام با این اسمم eryha ![]() راستی این اکانترو باید یکم فکر کنم فکر کنم اکانت ممد گروبزه همین اسمو داشت باز باید بپرسم دقیق یادم نیست[/div][/quote] یه سری دنبال این هستن که اسمشون معلوم بشه چون کمبود دارن ولی من همیشه بازی کردم بدون اینکه ک.سی بفهمه ممد رو هم میشناسم میومد رو اک خیلی هم کمک حال بود اصلا کلا اک برای خودش بود من بودم ممد بود با ابولفضل ازش بپرس بهت میگه سرور 22 هم بود ممد رفته بودیم برای کتیبه یه بد شانسی آوردیم حتما از ممد اگه رفیقت هست بپرس بهت همه چی رو میگه[/div][/quote] آره اونم میگفت که اکانت خودشه والا مشکل اینکه بعضیا غرور ندارن!وقتشون رو فقط میان تو بازی که تلف گنن همین سر همینم اگه کاری نکنن توی بازی اصلا و ابدا واسشون مههم نیست و شما دوست عزیزم هم مصداق همونایی چراغ خاموش میاید کاریم نمیکنید و توی توهماتتون فکر میکنید که خیلی کارا کردید! البته نه تو ها امثال شما ها 99 درصد حامعه یآماری هستن[/div][/quote] نه عزیزم اتفاقا امثال شما 1 درصد ها کاری نمیکنین فقط جلوی دوربین هستین و اونایی که پشت صحنه هستن دارن کارا رو درست انجام میدن [/div][/quote] اکانته ماله ابوالفضل نبود مگه ؟ ![]() من با ابولفضل رو اک بازی میکردیم ممد هم جانشینی میومد رو اک |
ahmad6008 | 1394/05/24 00:46:50 |
13670 |
![]() |
بیشترین نیرو W10 |
... iv]twinheaddragon[/div]
مولتی بازیم هنر میخواد ![]() هنر نمیخاد پول میخاد. ادم هر چی هیچی نمیگه یه مش ... |
boziche | 1394/05/24 18:46:08 |
13671 |
![]() |
... ید من و فرار؟ ![]() یا تا اخر می جنگم و می میرم یا می کشم ![]() فعلا که در رفتی ![]() ![]() ![]() نویستده متوهم است ![]() خیلیم خوبه نویسنده ![]() |
غول قرمز | 1394/06/06 22:05:39 |
13672 |
![]() |
... ![]() اصلا یه چیز بنویس به شخصیتم بیاید من و فرار؟ ![]() یا تا اخر می جنگم و می میرم یا می کشم ![]() حال میکنی هر دفه نقشه هاتو نقش براب میکنم ![]() شما سنگ مرمر ما سنگ توالت ![]() |
sirgoodboy | 1394/06/06 22:16:44 |
13673 |
![]() |
نظراتم را حتما لحاظ کن ![]() |
sirgoodboy | 1394/06/06 23:14:47 |
13674 |
![]() |
داستان 7 {شکست بد از کینگیز ها} |
[quote] ممد حسن [quote][div]غول قرمز شاهین بیا دیدی من داشتم ازت محافظت میکردم تو پشت من بازم قایم شده بودی که!!! ![]() ![]() ![]() ======= خیلی هم عااالی بود ![]() |
غول قرمز | 1394/06/07 00:47:20 |
13675 |
![]() |
بیشترین نیرو w9 |
... he golden army موسس ارتش طلایی از هرکی هم که میشناسی تو اون سرور بوده زنگ بزن نامه بده بپرس سرور جدید اومدی اومدم حتما اسم اکت رو بگو بای[/div][/quote] والا هیچ احد الناسی نمیشناستت کسایی که میشناسنت رو برو بیار هر سروری هم که بیام با این اسمم eryha ![]() راستی این اکانترو باید یکم فکر کنم فکر کنم اکانت ممد گروبزه همین اسمو داشت باز باید بپرسم دقیق یادم نیست[/div][/quote] یه سری دنبال این هستن که اسمشون معلوم بشه چون کمبود دارن ولی من همیشه بازی کردم بدون اینکه ک.سی بفهمه ممد رو هم میشناسم میومد رو اک خیلی هم کمک حال بود اصلا کلا اک برای خودش بود من بودم ممد بود با ابولفضل ازش بپرس بهت میگه سرور 22 هم بود ممد رفته بودیم برای کتیبه یه بد شانسی آوردیم حتما از ممد اگه رفیقت هست بپرس بهت همه چی رو میگه[/div][/quote] آره اونم میگفت که اکانت خودشه والا مشکل اینکه بعضیا غرور ندارن!وقتشون رو فقط میان تو بازی که تلف گنن همین سر همینم اگه کاری نکنن توی بازی اصلا و ابدا واسشون مههم نیست و شما دوست عزیزم هم مصداق همونایی چراغ خاموش میاید کاریم نمیکنید و توی توهماتتون فکر میکنید که خیلی کارا کردید! البته نه تو ها امثال شما ها 99 درصد حامعه یآماری هستن[/div][/quote] نه عزیزم اتفاقا امثال شما 1 درصد ها کاری نمیکنین فقط جلوی دوربین هستین و اونایی که پشت صحنه هستن دارن کارا رو درست انجام میدن [/div][/quote] شما عزیزم منو میشناسی اصلا؟ درمورد اکانتی که گفتی واسه منه تا حالا اصلا و ابدا اسمی از تو نشنیده بودم هیچ جا اولا اکانت معروفی نبوده دوما اوناییم که صحبت میکردن دربارش(گروبز و ابوالفضل) میگفتن اکانت واسه خودشونه پس اگه دروغ نگفته باشن کلا یه پلیر ساده یا تیک ززن بودی واسشون درمورد اکانتای منم هروقت تونستی یک دونه از بازیکنای روی اکانتمو رو کنی میتونی که این حرف رو بزنی ![]() |
momy.boy2 | 1394/05/24 00:47:56 |