جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
13601 |
![]() |
خاطرات کلاس |
... ترونه هم نزدکمون بود دو تا دختره با هم دعواشون شده بود تو مدرسشون اساسی... یکی ازین دخترا من خرر باهاش دوست شده بودم ![]() هیچی دیگه اینم اومد پیش ما گفت بیا این یکی دختره رو کتک بزن! حالا من هی سبک سنگین میکنم خدایا چیکار کنم چیکار نکنم برم آخه چرا اینیکی دختره رو بزنم؟خلاصه ما هم جوون بودیم نمیفهمیدیم رفتیم غروب(بعد از ظهری بودم چون من و اونا) جلو در مدرسشون دختره رو کشیدیم یه گوشه مثلا یکم بترسونیمش بیخیال این جی اف ما بشه(خداا منو ببخشه خداییش خیلی کارم ضایع بود) دختره بنده خدا خیلی ترسید ولی نمیدونستم من که اینم خلاف مدرسشونه!دوس پسر داشتن ایشون هم!هیچی دیگه فرداش جی اف مارو زدن خفت کردن حاج آقای ایشون و خوشبختانه کتکشم زده بودن این زبون بسته رو! آخ آخ چهار شنبه بود 5 شنبش من رفتم افتادم دنبال این دختره چون میدونستم بعد مدرسه یه سر حداقل این بی اف محترموشن رو میبینن دیگه!یه سر رفتیم اونجا از خجالت ایشون درومدیم ولی اشتباه تاکتیکیم این بود که نمیدونستم پسر کیه! از شنبش لشکر کشی ها شروع شد!اینا بچه ی منطقه ی شریف یه منطقه ی دیگه بودن (آخه یکی نیست به من بگه به تو چه ربطی داره رفتی خودتو قاطی کردی) مشکل ا ... |
momy.boy2 | 1394/05/23 10:25:23 |
13602 |
![]() |
خاطرات کلاس |
... ترونه هم نزدکمون بود دو تا دختره با هم دعواشون شده بود تو مدرسشون اساسی... یکی ازین دخترا من خرر باهاش دوست شده بودم ![]() هیچی دیگه اینم اومد پیش ما گفت بیا این یکی دختره رو کتک بزن! حالا من هی سبک سنگین میکنم خدایا چیکار کنم چیکار نکنم برم آخه چرا اینیکی دختره رو بزنم؟خلاصه ما هم جوون بودیم نمیفهمیدیم رفتیم غروب(بعد از ظهری بودم چون من و اونا) جلو در مدرسشون دختره رو کشیدیم یه گوشه مثلا یکم بترسونیمش بیخیال این جی اف ما بشه(خداا منو ببخشه خداییش خیلی کارم ضایع بود) دختره بنده خدا خیلی ترسید ولی نمیدونستم من که اینم خلاف مدرسشونه!دوس پسر داشتن ایشون هم!هیچی دیگه فرداش جی اف مارو زدن خفت کردن حاج آقای ایشون و خوشبختانه کتکشم زده بودن این زبون بسته رو! آخ آخ چهار شنبه بود 5 شنبش من رفتم افتادم دنبال این دختره چون میدونستم بعد مدرسه یه سر حداقل این بی اف محترموشن رو میبینن دیگه!یه سر رفتیم اونجا از خجالت ایشون درومدیم ولی اشتباه تاکتیکیم این بود که نمیدونستم پسر کیه! از شنبش لشکر کشی ها شروع شد!اینا بچه ی منطقه ی شریف یه منطقه ی دیگه بودن (آخه یکی نیست به من بگه به تو چه ربطی داره رفتی خودتو قاطی کردی) مشکل اصلی بنده هم این بود که ایشون به غیر از ... |
sara15101380 | 1394/05/23 12:00:49 |
13603 |
![]() |
خاطرات کلاس |
... ترونه هم نزدکمون بود دو تا دختره با هم دعواشون شده بود تو مدرسشون اساسی... یکی ازین دخترا من خرر باهاش دوست شده بودم ![]() هیچی دیگه اینم اومد پیش ما گفت بیا این یکی دختره رو کتک بزن! حالا من هی سبک سنگین میکنم خدایا چیکار کنم چیکار نکنم برم آخه چرا اینیکی دختره رو بزنم؟خلاصه ما هم جوون بودیم نمیفهمیدیم رفتیم غروب(بعد از ظهری بودم چون من و اونا) جلو در مدرسشون دختره رو کشیدیم یه گوشه مثلا یکم بترسونیمش بیخیال این جی اف ما بشه(خداا منو ببخشه خداییش خیلی کارم ضایع بود) دختره بنده خدا خیلی ترسید ولی نمیدونستم من که اینم خلاف مدرسشونه!دوس پسر داشتن ایشون هم!هیچی دیگه فرداش جی اف مارو زدن خفت کردن حاج آقای ایشون و خوشبختانه کتکشم زده بودن این زبون بسته رو! آخ آخ چهار شنبه بود 5 شنبش من رفتم افتادم دنبال این دختره چون میدونستم بعد مدرسه یه سر حداقل این بی اف محترموشن رو میبینن دیگه!یه سر رفتیم اونجا از خجالت ایشون درومدیم ولی اشتباه تاکتیکیم این بود که نمیدونستم پسر کیه! از شنبش لشکر کشی ها شروع شد!اینا بچه ی منطقه ی شریف یه منطقه ی دیگه بودن (آخه یکی نیست به من بگه به تو چه ربطی داره رفتی خودتو قاطی کردی) مشکل اصلی بنده هم این بود که ایشون به غیر از ... |
غول قرمز | 1394/05/23 15:05:02 |
13604 |
![]() |
شجاع دلان شمال ایران |
... درست حسابی بازی میکنن چون تجربه بازی دارن اما عوضش پیدا میکنی اکانت هایی که چه عرض کنم انگاری خیابون هرکی میاد رد میشه خلاصه بگم بعضی از اینا اونقدر پلیر روشون زیاده که 50درصدشون همدیگرو هم شاید نشناسن به قول یکی از دوستان یه گله ریختن سر یه اک که چی بشه؟جزو بازی بلداش حسابشون کنیم؟ |
dr_bahman7 | 1394/05/22 23:47:54 |
13605 |
![]() |
بیشترین نیرو w9 |
... ا رفته اکانت خریده داره به هم اتحادی ما میکوبه ![]() درست صحبت کن . در حد اکانت خریدن نیست اتحادتون . برو از خودش بپرس میگه کی زدش الکی شایعه نساز[/div][/quote] نظرت چیه از من بپرسن قشنگ توضیح بدم واسشون که کی زده ؟ ![]() واسه منم بی زحمت توضیح بده ![]() عابد اسرار هویدا نکن میکنی ، قبلش یه پول دستی بگیر بریم بستنی ![]() نزدیک بود بگمااا آقا تو صف وایسین سیکرتی 30 تومن ، حراجش کردیم ![]() یه درصد فکر کن اینجا مشتری گیر بیاریم برو سر کوچه داد بزن شاید یکی پیدا شد شارژ دوتومنی گذاشت کف دستت ![]() |
h.palad | 1394/05/23 14:25:13 |
13606 |
![]() |
بیشترین نیرو w9 |
... ا رفته اکانت خریده داره به هم اتحادی ما میکوبه ![]() درست صحبت کن . در حد اکانت خریدن نیست اتحادتون . برو از خودش بپرس میگه کی زدش الکی شایعه نساز[/div][/quote] نظرت چیه از من بپرسن قشنگ توضیح بدم واسشون که کی زده ؟ ![]() واسه منم بی زحمت توضیح بده ![]() عابد اسرار هویدا نکن میکنی ، قبلش یه پول دستی بگیر بریم بستنی ![]() نزدیک بود بگمااا آقا تو صف وایسین سیکرتی 30 تومن ، حراجش کردیم ![]() نسیه قبول نمیکنید؟؟ ![]() نه اصلا به هیچ عنوان ![]() |
twinheaddragon | 1394/05/23 14:31:02 |
13607 |
![]() |
معمای تصویر در تصویر |
نیست |
hossein13811381 | 1394/06/05 14:58:54 |
13608 |
![]() |
معمای تصویر در تصویر |
شما یکیشو جا کن عکس بگیر بزار بقیه اش با من ![]() |
h.palad | 1394/06/05 15:00:10 |
13609 |
![]() |
داستان 3{نجات معین} |
[quote] ممد حسن [quote][div]h.palad بیا. هی گفتم بزا برم از جنوب لشگر بیارم قبول نکردی. [/quote]دودستی تحویل گینگیزم دادی راحت شدی؟ ![]() ارشام رو فرستادم به جای تو. [/d |
ممد حسن | 1394/06/05 16:02:50 |
13610 |
![]() |
داستان 3{نجات معین} |
خوب بود 6 مین شد |
ali_lover2 | 1394/06/05 16:06:55 |
13611 |
![]() |
شجاع دلان شمال ایران |
... درست حسابی بازی میکنن چون تجربه بازی دارن اما عوضش پیدا میکنی اکانت هایی که چه عرض کنم انگاری خیابون هرکی میاد رد میشه خلاصه بگم بعضی از اینا اونقدر پلیر روشون زیاده که 50درصدشون همدیگرو هم شاید نشناسن به قول یکی از دوستان یه گله ریختن سر یه اک که چی بشه؟جزو بازی بلداش حسابشون کنیم؟[/div][/quote] دو نفریم ![]() |
مهدی-098 | 1394/05/22 23:55:48 |
13612 |
![]() |
بیشترین نیرو w9 |
... ا رفته اکانت خریده داره به هم اتحادی ما میکوبه ![]() درست صحبت کن . در حد اکانت خریدن نیست اتحادتون . برو از خودش بپرس میگه کی زدش الکی شایعه نساز[/div][/quote] نظرت چیه از من بپرسن قشنگ توضیح بدم واسشون که کی زده ؟ ![]() واسه منم بی زحمت توضیح بده ![]() عابد اسرار هویدا نکن میکنی ، قبلش یه پول دستی بگیر بریم بستنی ![]() نزدیک بود بگمااا آقا تو صف وایسین سیکرتی 30 تومن ، حراجش کردیم ![]() نسیه قبول نمیکنید؟؟ ![]() نه اصلا به هیچ عنوان ![]() حالا یکیشو تعریف کن اگه خوشم اومد همشو یه جا میخرم ازت ![]() |
مهدی-098 | 1394/05/23 14:33:16 |
13613 |
![]() |
داستان 3{نجات معین} |
اون ارش |
ممد حسن | 1394/06/05 16:08:35 |
13614 |
![]() |
داستان 3{نجات معین} |
[quote] ممد حسن [quote][div]غول قرمز لطفا قسمت بعدیم امروز بزار [/quote]هر روز سه قسمت با تشکر ![]() ![]() ![]() عذر خواهی میکنم ازت میخوام و داستان بعدی بزارمت بعد ا |
غول قرمز | 1394/06/05 16:18:00 |
13615 |
![]() |
داستان 3{نجات معین} |
[quote] i.went [quote][div]ممد حسن [quote][div]غول قرمز لطفا قسمت بعدیم امروز بزار [/quote]هر روز سه قسمت با تشکر ![]() ![]() ![]() عذر خواهی میکنم ازت میخوام و داستان بعدی بزارمت بعد ا |
ممد حسن | 1394/06/05 16:19:23 |
13616 |
![]() |
داستان 3{نجات معین} |
[quote] ممد حسن [quote][div]گومر2 آقو ما که همش داریم واس شما مشکل درست میکنیم که [/quote]![]() یه باره ما رو به اسم خیانتکار دار بزن تموم شه بره دیگه ![]() شما منو نجا |
گومر2 | 1394/06/05 17:23:06 |
13617 |
![]() |
داستان 3{نجات معین} |
![]() |
sirgoodboy | 1394/06/05 22:12:58 |
13618 |
![]() |
بیشترین نیرو w9 |
... آبادی داشته باشی یا نه ؟ ![]() [/div][/quote] آهان راس میگی تاثیر آبادی که میره هیچی پس خیلی منفیه 5 تا شهرم هست ![]() رهام باز بیا بگو آسونه ![]() واسه کتبیه برنامت چیه؟ خیلی سنگینه همرات پسر اشتباه نکنی اکانتتو بفروشیا شانس اول سروری الان شانس دو هم که جواد رامین بود زدنش شانس سوم هم عابد بود که ترکید اکانتش الان دیگه فقط خودت موندی |
momy.boy2 | 1394/05/23 12:40:07 |
13619 |
![]() |
بیشترین نیرو w9 |
... ا رفته اکانت خریده داره به هم اتحادی ما میکوبه ![]() درست صحبت کن . در حد اکانت خریدن نیست اتحادتون . برو از خودش بپرس میگه کی زدش الکی شایعه نساز[/div][/quote] نظرت چیه از من بپرسن قشنگ توضیح بدم واسشون که کی زده ؟ ![]() واسه منم بی زحمت توضیح بده ![]() عابد اسرار هویدا نکن میکنی ، قبلش یه پول دستی بگیر بریم بستنی ![]() نزدیک بود بگمااا آقا تو صف وایسین سیکرتی 30 تومن ، حراجش کردیم ![]() نسیه قبول نمیکنید؟؟ ![]() نه اصلا به هیچ عنوان ![]() حالا یکیشو تعریف کن اگه خوشم اومد همشو یه جا میخرم ازت ![]() هادی بیا اینم مشتری ![]() نه دیگه 5 تاشو بخر یکیو رایگان بردار تازه فقط تو خصوصی میگیم که بقیه سو اس ... |
twinheaddragon | 1394/05/23 14:36:08 |
13620 |
![]() |
داستان 3{نجات معین} |
![]() |
ممد حسن | 1394/06/05 22:14:59 |
13621 |
![]() |
داستان 3{نجات معین} |
[quote] ممد حسن [quote] [/sirgoodboy [quote][div]ممد حسن [quote][div]sirgoodboy خوب اما باز هم جای پیشرفت دارد [/quote]![]() ![]() |
sirgoodboy | 1394/06/05 22:17:10 |
13622 |
![]() |
داستان 3{نجات معین} |
من سراسر ایده هستم اما دوران سرد را سپری می کنم ![]() |
sirgoodboy | 1394/06/05 22:23:59 |
13623 |
![]() |
داستان 3{نجات معین} |
کلا اسپم هستی. |
ممد حسن | 1394/06/05 22:28:55 |
13624 |
![]() |
داستان 3{نجات معین} |
[quote] ممد حسن [quote][div]sirgoodboy [quote][div]ممد حسن دوستان یکی بیاد خصوصی یه ایده جدید به من بده . [/quote]من سراسر ایده هستم اما دوران سرد را سپری می |
sirgoodboy | 1394/06/05 22:29:23 |
13625 |
![]() |
داستان 3{نجات معین} |
[quote] sirgoodboy [quote][div]ممد حسن [quote][div]sirgoodboy [quote][div]ممد حسن دوستان یکی بیاد خصوصی یه ایده جدید به من بده . [/quote]من سراسر ایده هستم اما دوران سرد را سپری می |
ممد حسن | 1394/06/05 22:32:22 |