جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
13376 |
![]() |
ملاک ازدواج |
... واج اینکه تا 30 سالگی به هیچ عنوان ازدواج نکنید چون زیر 30 سال بچه هستید الان به نظرتون با 2 سال پیشتون یکی هستید؟آدمی که در 30 سالگی هستید چی با الانتون یکیه؟ پس اول بزارید یکم بزرگ شید و بر مبنای سنن و احساسات یه زندگی رو شروع نکنید اوناییم که میگن پیر میشیم از 30 سالگی تا 40 سالگیم سالی یدونه بچه بیارید میشه 10 تا بچه!بعدشم وضع مالی 30 سالگیتون که با الانتون یکیه؟زندگی ای که اون موقع برای خودتون و بچتون میسازید چی با 20 سالگیتون که دست از پا دراز تز میخواید زندگی بسازید یکیه؟) خیلیام میان میگن مهم فقط عشق و علاقس عشق باشه اصلا کارتن خوابی میکنم با عشقم عزیزم با عشقت میتونی اینکارو کنی ولی بچت نباید کارتن خواب بدنیا بیاد ![]() سن بیشتر بچه های اینجا اصلا به ازدواج نمیخوره ولی به گمان من فقط و فقط باید به دنبال یک مادر خوب(برای آقایون) و یا یک پدر خوب(برای خانوم ها) برای بچه هاتون باشید همین این معیار رو شما در نظر بگیرید کلی معیار های الکی میره کنار واقعا اینکه بچتون توی یه مدرسه در پیت بزرگ بشه بدون هیچگونه کلاسی رفتن با اینکه یه مدرسه حداقل متوسط بره با دو تا کلاس زبان با باشگاه یکیه واقعا؟ شما سختی کشیدید در زندگیتون بچتون نکشه و بتونید یک پدر مادر نمونه باشید که بچه هاتون بهتون افتخار کنن چون همه ی ما به نسل بعدیمون بدهکاریم پس این بدهی رو باید به نحو احسنت پرداخت بکنیم نه اینکه یه زندگی حیوونی براشون بسازیم یه آدم با فساد اخلاقی که هنوز بچس و بچگیشو نکرده نمیتونه پدر مادر خوبی باشه!یا حتی کسایی که معتقدن به نظرتون پدری که در کنار همسرش ززن دیگه ای هم داره یا ... |
lord_پروازه | 1394/05/08 17:47:00 |
13377 |
![]() |
تـــــــــولددد ... |
مرسی داش خیلی وقت بود سر نزده بودم . گفتم یه سری بزنم داش . |
ممد حسن | 1394/05/24 19:34:23 |
13378 |
![]() |
تـــــــــولددد ... |
سلام عزیزم اره یادمه ![]() خوب موقعی اومدی یکم درس اخلاق به این گومر بده |
ffyahood | 1394/05/24 21:07:57 |
13379 |
![]() |
افزایش محصولات |
اون عددی که رو منبع نوشته تولید در ساعته نه ماکزیمم جمع منبع. یخورده صبر کنی منابع جمع بشه انبارتم جا داشته باشه میتونی بسازی. اول ا |
boziche | 1394/05/25 11:40:03 |
13380 |
![]() |
شهر گینگیز |
... من جدی پرسیدم[/div][/quote] عههه واقعا ؟؟ ![]() خب اینو زودتر بگو ![]() اسم خاصی ندارن ، همون جاسوس و نیزه دار خودمونن ![]() فقط قیافه هاشون فرق می کنه ![]() واقعا قیافه هاشون ترسناکه!!! اگه من جای نیزه دارا و سربازا بودم از همون راهی که اومدم برمیگشتم[/div][/quote] ![]() ![]() ![]() وای خدا این دیگه کیه ![]() جان من تو بودی چیکار میکردی؟؟؟؟[/div][/quote] ![]() شجاعانه می جنگیدم ![]() آره جون خودت ![]() تو گفتی و منم باور کردم ![]() |
lord3000 | 1394/05/03 17:10:13 |
13381 |
![]() |
شهر گینگیز |
... من جدی پرسیدم[/div][/quote] عههه واقعا ؟؟ ![]() خب اینو زودتر بگو ![]() اسم خاصی ندارن ، همون جاسوس و نیزه دار خودمونن ![]() فقط قیافه هاشون فرق می کنه ![]() واقعا قیافه هاشون ترسناکه!!! اگه من جای نیزه دارا و سربازا بودم از همون راهی که اومدم برمیگشتم[/div][/quote] ![]() ![]() ![]() وای خدا این دیگه کیه ![]() جان من تو بودی چیکار میکردی؟؟؟؟[/div][/quote] ![]() شجاعانه می جنگیدم ![]() آره جون خودت ![]() تو گفتی و منم باور کردم ![]() |
lord3000 | 1394/05/03 17:11:41 |
13382 |
![]() |
حس قشنگم گل کرد |
... لا آهنگات پخش بشه همین) ولی موزیسین واقعی شدن به این سادگی نیست[/div][/quote] نه اصلا از این خواننده هایی که بی اساس میان میخونن اصلا خوشم نمیاد من واسه دلم میخوام خواننده شم یه چیز دور و بر محسن یگانه و چاووشی میخوام به درجه ی اینا برسم...یعنی اینا خونواده ندارن؟؟یا با مامان باباشون قهر کردن؟ فکر نکنم اینطور باشه |
rezadefender | 1394/05/03 00:43:38 |
13383 |
![]() |
حس قشنگم گل کرد |
... شی که انجام بدی اگه اینارو میتونی قبول بکنی یه سری متد هستش بهت بدم که چیکار باید بکنی چون خودم توی این راه قدم گذاشتم یه دوره ای ولی خب احساس کردم به هیچ دردم نمیخوره حتی اگه برسم به تهش یعنی نپسندیدم این افتخار رو |
هوی_نقی | 1394/05/03 00:49:46 |
13384 |
![]() |
اردوگاه های درون بازی |
سلام رفقا ببخشید دوستان من ی نظرسنجی دارم لطف میکنین اگر جواب بدین 1_بنظر شما بهتر نیست اردوگاه ها مثل ثبلا هر چند وقت یکبار نمایش داده شوند ولی در عوض اکثرا پر باشند؟ 2_یا اینکه مثل همین الان از اول بازی یک سری اردوگاه وجو |
نیمارronaldo | 1394/05/25 16:02:06 |
13385 |
![]() |
اردوگاه های درون بازی |
[quote] نیمارronaldo [div]سلام رفقاببخشید دوستان من ی نظرسنجی دارم لطف میکنین اگر جواب بدین 1_بنظر شما بهتر نیست اردوگاه ها مثل ثبلا هر چند وقت یکبار نمایش داده شوند ولی در عوض اکثرا پر باشند؟ 2_یا اینکه مثل همین الان از اول بازی یک سری اردوگاه وجو |
mohammadbalal | 1394/05/25 18:03:25 |
13386 |
![]() |
حس قشنگم گل کرد |
... شی که انجام بدی اگه اینارو میتونی قبول بکنی یه سری متد هستش بهت بدم که چیکار باید بکنی چون خودم توی این راه قدم گذاشتم یه دوره ای ولی خب احساس کردم به هیچ دردم نمیخوره حتی اگه برسم به تهش یعنی نپسندیدم این افتخار رو[/div][/quote] البته بعضی جا ها پـارتی هم مورد نیازه ![]() |
خوابم-میاد | 1394/05/03 00:52:03 |
13387 |
![]() |
حس قشنگم گل کرد |
... شی که انجام بدی اگه اینارو میتونی قبول بکنی یه سری متد هستش بهت بدم که چیکار باید بکنی چون خودم توی این راه قدم گذاشتم یه دوره ای ولی خب احساس کردم به هیچ دردم نمیخوره حتی اگه برسم به تهش یعنی نپسندیدم این افتخار رو[/div][/quote] البته بعضی جا ها پـارتی هم مورد نیازه ![]() نه عزیزم موسیقی یک هنره و هنر پارتی بردار نیست الان مثلا میگم شما مداحی رو خوشت میاد اوکی؟به نظر من حتی این هم یک هنره الان شما یه هیئت داری به فرض اوکی؟ مهدی098 رو پارتی بازی کنی بیاد بشه مداحت اینم که تا حالا هیچی نخونده چه اتفاقی میفته؟ پس اصلا و ابدا هنر پارتی بردار نیست |
هوی_نقی | 1394/05/03 00:56:22 |
13388 |
![]() |
حس قشنگم گل کرد |
... شی که انجام بدی اگه اینارو میتونی قبول بکنی یه سری متد هستش بهت بدم که چیکار باید بکنی چون خودم توی این راه قدم گذاشتم یه دوره ای ولی خب احساس کردم به هیچ دردم نمیخوره حتی اگه برسم به تهش یعنی نپسندیدم این افتخار رو[/div][/quote] البته بعضی جا ها پـارتی هم مورد نیازه ![]() نه عزیزم موسیقی یک هنره و هنر پارتی بردار نیست الان مثلا میگم شما مداحی رو خوشت میاد اوکی؟به نظر من حتی این هم یک هنره الان شما یه هیئت داری به فرض اوکی؟ مهدی098 رو پارتی بازی کنی بیاد بشه مداحت اینم که تا حالا هیچی نخونده چه اتفاقی میفته؟ پس اصلا و ابدا هنر پارتی بردار نیست[/div][/quote] هست، تو صدا و سیما اگه پارتی داشته باشی موزیکت پخش میشه ، خب این میشه یجور تبلیغ واست و ملت میشناسنت، پارتی داشته باشی راه پیدا کنی به یه گروه خوب اونجا بخونی ![]() خب پس پارتی هم موثره ![]() |
خوابم-میاد | 1394/05/03 00:58:57 |
13389 |
![]() |
بازم سلام ... |
بابا بیخیال منو زهرا نداریم که ![]() ![]() ![]() |
lord_sepehr | 1394/05/25 19:07:42 |
13390 |
![]() |
بازم سلام ... |
من نمی فهمم آرش تو چرا با من دشمنی داری ؟؟ ![]() |
lord_sepehr | 1394/05/25 19:10:14 |
13391 |
![]() |
حس قشنگم گل کرد |
... شی که انجام بدی اگه اینارو میتونی قبول بکنی یه سری متد هستش بهت بدم که چیکار باید بکنی چون خودم توی این راه قدم گذاشتم یه دوره ای ولی خب احساس کردم به هیچ دردم نمیخوره حتی اگه برسم به تهش یعنی نپسندیدم این افتخار رو[/div][/quote] اون قسمتتو که میگی بعدا میفهمم هیچ تخصصی ندارم و باید مشاغل بی حقوق رو بپذیرم کاملا قبول دارم ولی فک کنم هرکی واقعا واسه علاقش و نه شهرت و این چیزا این کار رو دنبال کنه کارش میگیره متاسفانه هنر تو ایران جایگاه اصلیشو نداره اینروزا اکثر مردم فک میکننوقتی طرف رفته خواننده شده دیگه کارش تموم و کافر شده و کلی حرف پشت سرش در میارن محض این دسته از مردم بگم پدر محسن یگانه شهید بوده به خاطر همین خانواده ی یگانه با خوانندگیش مخالفت میکردن ولی ایشون خودش به تنهایی با عشقی که به موسیقی داشت تونست بدون هیچ استادی گیتار رو به صورت حرفه ای یاد بگیره و بعد هم بره سراغ خوانندگی منم علاقه ی شدیدی به این کار دارم و هیچ وقت به عنوان شغل بهش نگاه نمیکنم به عنوان یه هنر و یه نعمت خدا دادی بهش نگاه میکنم که خیلیا اینو ندارن و از رو حسادت یه سری حرف پشت سرمون در میارن در کنار شغل اصلیم میخوام آهنگ هم بخونم |
rezadefender | 1394/05/03 01:00:02 |
13392 |
![]() |
حس قشنگم گل کرد |
... شی که انجام بدی اگه اینارو میتونی قبول بکنی یه سری متد هستش بهت بدم که چیکار باید بکنی چون خودم توی این راه قدم گذاشتم یه دوره ای ولی خب احساس کردم به هیچ دردم نمیخوره حتی اگه برسم به تهش یعنی نپسندیدم این افتخار رو[/div][/quote] البته بعضی جا ها پـارتی هم مورد نیازه ![]() نه عزیزم موسیقی یک هنره و هنر پارتی بردار نیست الان مثلا میگم شما مداحی رو خوشت میاد اوکی؟به نظر من حتی این هم یک هنره الان شما یه هیئت داری به فرض اوکی؟ مهدی098 رو پارتی بازی کنی بیاد بشه مداحت اینم که تا حالا هیچی نخونده چه اتفاقی میفته؟ پس اصلا و ابدا هنر پارتی بردار نیست[/div][/quote] هست، تو صدا و سیما اگه پارتی داشته باشی موزیکت پخش میشه ، خب این میشه یجور تبلیغ واست و ملت میشناسنت، پارتی داشته باشی راه پیدا کنی به یه گروه خوب اونجا بخونی ![]() خب پس پارتی هم موثره ![]() پارتی وقتی به کارت میاد که واقعا صدا داشته باشی و عشق شهرت باشی ولی به هر دری میزنی که به شهرت برسی به راه بسته میرسی |
rezadefender | 1394/05/03 01:01:43 |
13393 |
![]() |
بازم سلام ... |
... ] lord_sepehr
من نمی فهمم آرش تو چرا با من دشمنی داری ؟؟ ![]() جوسازی نیکون نیمیخواد بوگی مهمیا دوشمن داری خخخ[/div][/quote] ![]() عجب ![]() |
lord_sepehr | 1394/05/25 19:12:27 |
13394 |
![]() |
بازم سلام ... |
پس جان گومرت، خرمات، نیشکرت خودت بیا منو بکش راحت شم از دست این گوسفند چرون |
sa-ghar | 1394/05/25 19:13:55 |
13395 |
![]() |
حس قشنگم گل کرد |
... شی که انجام بدی اگه اینارو میتونی قبول بکنی یه سری متد هستش بهت بدم که چیکار باید بکنی چون خودم توی این راه قدم گذاشتم یه دوره ای ولی خب احساس کردم به هیچ دردم نمیخوره حتی اگه برسم به تهش یعنی نپسندیدم این افتخار رو[/div][/quote] البته بعضی جا ها پـارتی هم مورد نیازه ![]() نه عزیزم موسیقی یک هنره و هنر پارتی بردار نیست الان مثلا میگم شما مداحی رو خوشت میاد اوکی؟به نظر من حتی این هم یک هنره الان شما یه هیئت داری به فرض اوکی؟ مهدی098 رو پارتی بازی کنی بیاد بشه مداحت اینم که تا حالا هیچی نخونده چه اتفاقی میفته؟ پس اصلا و ابدا هنر پارتی بردار نیست[/div][/quote] هست، تو صدا و سیما اگه پارتی داشته باشی موزیکت پخش میشه ، خب این میشه یجور تبلیغ واست و ملت میشناسنت، پارتی داشته باشی راه پیدا کنی به یه گروه خوب اونجا بخونی ![]() خب پس پارتی هم موثره ![]() پارتی وقتی به کارت میاد که واقعا صدا داشته باشی و عشق شهرت باشی ولی به هر دری میزنی که به شهرت برسی به راه بسته میرسی[/div][/quote] صدا داشته باشی خودش خودشو تبلیغ میکنه، صدا نداشته باشی پارتی میخوای ![]() |
خوابم-میاد | 1394/05/03 01:03:34 |
13396 |
![]() |
حس قشنگم گل کرد |
... : موسیقی یعنی تبدیل احساسات به آوا و نوا تازه اون موقع هستش که شما مجوز پیدا میکنید که برید به دنبال آهنگ سازی و ساخت آهنگ کلی دارم بهت میگم آهنگی آهنگه که یک کار تیمی و مهندسی باشه مثلا موسیقی سنتی راک پاپ و و و اینا آهنگن نه اینکه طرف میره یه آهنگ میکس میکنه یا آهنگ قبلا سروده شده رو میزاره بعد شروع میکنه روش خوندن این هیچ ارزشی پیش هنرمندان و هنرورزان نداره سر همین میگم خیلی سخته شاید 10 سال طول بکشه این پروسه ای که گفتم ولی در پایان میشی یه استاد به معنی واقعی کلمه و میتونی شاهکار خلق بکنی امثال این افراد تو دنیا خیلی کمن |
هوی_نقی | 1394/05/03 01:39:04 |
13397 |
![]() |
عکس های دفاع های باحال و سنگین در w9 |
ماشالا تحت مراقبت های ویژه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pooriamahmoodi83 | 1394/05/25 23:32:08 |
13398 |
![]() |
کجا شو دیدی تازه پسره ۲۰ حمله با ۵۰۰ تا منجنیق زده بود که شهرو صفر کنه خودش صفر شده بود تازه داداش شهرای فالکان هم داره یکی یکی نیروهاش تموم میشه |
amirtaheri1378 | 1394/05/25 23:45:51 |
13399 |
![]() |
اینم دومیش http://uploadgoogle.ir/uploads/1439752746941.png |
amirtaheri1378 | 1394/05/25 23:49:32 |
13400 |
![]() |
اینم دومیش http://uploadgoogle.ir/uploads/1439752746941.png |
amirtaheri1378 | 1394/05/25 23:49:51 |