جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
13351 |
![]() |
شهر گینگیز |
... من جدی پرسیدم[/div][/quote] عههه واقعا ؟؟ ![]() خب اینو زودتر بگو ![]() اسم خاصی ندارن ، همون جاسوس و نیزه دار خودمونن ![]() فقط قیافه هاشون فرق می کنه ![]() واقعا قیافه هاشون ترسناکه!!! اگه من جای نیزه دارا و سربازا بودم از همون راهی که اومدم برمیگشتم[/div][/quote] ![]() ![]() ![]() وای خدا این دیگه کیه ![]() |
lord_sepehr | 1394/05/02 17:51:38 |
13352 |
![]() |
شهر گینگیز |
... من جدی پرسیدم[/div][/quote] عههه واقعا ؟؟ ![]() خب اینو زودتر بگو ![]() اسم خاصی ندارن ، همون جاسوس و نیزه دار خودمونن ![]() فقط قیافه هاشون فرق می کنه ![]() واقعا قیافه هاشون ترسناکه!!! اگه من جای نیزه دارا و سربازا بودم از همون راهی که اومدم برمیگشتم[/div][/quote] ![]() ![]() ![]() وای خدا این دیگه کیه ![]() جان من تو بودی چیکار میکردی؟؟؟؟ |
neqabdar67 | 1394/05/02 17:52:14 |
13353 |
![]() |
بیشترین نیرو w9 |
... ا رفته اکانت خریده داره به هم اتحادی ما میکوبه ![]() درست صحبت کن . در حد اکانت خریدن نیست اتحادتون . برو از خودش بپرس میگه کی زدش الکی شایعه نساز[/div][/quote] نظرت چیه از من بپرسن قشنگ توضیح بدم واسشون که کی زده ؟ ![]() |
twinheaddragon | 1394/05/23 14:08:21 |
13354 |
![]() |
بیشترین نیرو w9 |
... ا رفته اکانت خریده داره به هم اتحادی ما میکوبه ![]() درست صحبت کن . در حد اکانت خریدن نیست اتحادتون . برو از خودش بپرس میگه کی زدش الکی شایعه نساز[/div][/quote] نظرت چیه از من بپرسن قشنگ توضیح بدم واسشون که کی زده ؟ ![]() واسه منم بی زحمت توضیح بده ![]() |
مهدی-098 | 1394/05/23 14:13:53 |
13355 |
![]() |
بیشترین نیرو w9 |
... ا رفته اکانت خریده داره به هم اتحادی ما میکوبه ![]() درست صحبت کن . در حد اکانت خریدن نیست اتحادتون . برو از خودش بپرس میگه کی زدش الکی شایعه نساز[/div][/quote] نظرت چیه از من بپرسن قشنگ توضیح بدم واسشون که کی زده ؟ ![]() نظرم 100 % به نظرت نزدیکه داداش. خوب توضیح بده براش |
boziche | 1394/05/23 14:39:00 |
13356 |
![]() |
ملاک ازدواج |
... ]سالار امیر[/div] یعنی بیست سالت بشه حاضر نیستی با یه هجده ساله ازدواج کنی ?[quote][div]lord_sepehr ولی من یک سال ![]() [quote][div]سالار امیر من فاصله سنی تا ۲ سال از هرطرف باشه موافقم[quote][div]lord_sepehr [quote][div]هوی_نقی [div]اومده بودم یه چیزیو واسه یکی بفرستم اجباری اومدم انجمن نمیخواستم بیام چشم خورد دوباره به این مبحث گوهر بار...یه مشت بچه ![]() ![]() عزیزان برید دنبال عروسک بازی و توپ بازیتون آخه شمارو چه به این حرفا ![]() فقط دو تا مسئله رو بگم یکی درمورد آمار طلاقه و خیانت در زندگیزناشویی اکثر طلاق ها و خیانت ها مربوط به کسایی هستش که ازدواج در سن پایین میکنن و ازدواج ها ... |
سالار امیر | 1394/05/03 16:55:09 |
13357 |
![]() |
شهر گینگیز |
... من جدی پرسیدم[/div][/quote] عههه واقعا ؟؟ ![]() خب اینو زودتر بگو ![]() اسم خاصی ندارن ، همون جاسوس و نیزه دار خودمونن ![]() فقط قیافه هاشون فرق می کنه ![]() واقعا قیافه هاشون ترسناکه!!! اگه من جای نیزه دارا و سربازا بودم از همون راهی که اومدم برمیگشتم[/div][/quote] ![]() ![]() ![]() وای خدا این دیگه کیه ![]() جان من تو بودی چیکار میکردی؟؟؟؟[/div][/quote] ![]() شجاعانه می جنگیدم ![]() |
lord_sepehr | 1394/05/02 17:53:21 |
13358 |
![]() |
شهر گینگیز |
... من جدی پرسیدم[/div][/quote] عههه واقعا ؟؟ ![]() خب اینو زودتر بگو ![]() اسم خاصی ندارن ، همون جاسوس و نیزه دار خودمونن ![]() فقط قیافه هاشون فرق می کنه ![]() واقعا قیافه هاشون ترسناکه!!! اگه من جای نیزه دارا و سربازا بودم از همون راهی که اومدم برمیگشتم[/div][/quote] ![]() ![]() ![]() وای خدا این دیگه کیه ![]() جان من تو بودی چیکار میکردی؟؟؟؟[/div][/quote] ![]() شجاعانه می جنگیدم ![]() تو خوابت؟؟؟؟؟؟؟ |
neqabdar67 | 1394/05/02 18:07:09 |
13359 |
![]() |
بیشترین نیرو w9 |
http://uploadgoogle.ir/uploads/1439577118571.png اینم یکی دیگر از گزینه های نظر سنجی ![]() |
مهدی-098 | 1394/05/23 23:44:42 |
13360 |
![]() |
بیشترین نیرو w9 |
از کجا اوردی |
امید+شایان | 1394/05/23 23:47:06 |
13361 |
![]() |
بیشترین نیرو w9 |
تو پروفایل مهاجم گذاشته شده |
مهدی-098 | 1394/05/23 23:48:03 |
13362 |
![]() |
بیشترین نیرو w9 |
اما خیلی هم زیاد نیستا |
امید+شایان | 1394/05/23 23:50:22 |
13363 |
![]() |
بیشترین نیرو w9 |
این شهره که دف ساز بوده ![]() |
momy.boy2 | 1394/05/23 23:52:00 |
13364 |
![]() |
ملاک ازدواج |
... ]سالار امیر[/div] یعنی بیست سالت بشه حاضر نیستی با یه هجده ساله ازدواج کنی ?[quote][div]lord_sepehr ولی من یک سال ![]() [quote][div]سالار امیر من فاصله سنی تا ۲ سال از هرطرف باشه موافقم[quote][div]lord_sepehr [quote][div]هوی_نقی [div]اومده بودم یه چیزیو واسه یکی بفرستم اجباری اومدم انجمن نمیخواستم بیام چشم خورد دوباره به این مبحث گوهر بار...یه مشت بچه ![]() ![]() عزیزان برید دنبال عروسک بازی و توپ بازیتون آخه شمارو چه به این حرفا ![]() فقط دو تا مسئله رو بگم یکی درمورد آمار طلاقه و خیانت در زندگیزناشویی اکثر طلاق ها و خیانت ها مربوط به کسایی هستش که ازدواج در سن پایین میکنن و ازدواج هایی که در سنین بالا اتفاق میفته خیلی خیلی پایدار تره 90 درصد زنان شوهر داار و ... |
سالار امیر | 1394/05/03 17:09:13 |
13365 |
![]() |
شهر گینگیز |
... من جدی پرسیدم[/div][/quote] عههه واقعا ؟؟ ![]() خب اینو زودتر بگو ![]() اسم خاصی ندارن ، همون جاسوس و نیزه دار خودمونن ![]() فقط قیافه هاشون فرق می کنه ![]() واقعا قیافه هاشون ترسناکه!!! اگه من جای نیزه دارا و سربازا بودم از همون راهی که اومدم برمیگشتم[/div][/quote] ![]() ![]() ![]() وای خدا این دیگه کیه ![]() جان من تو بودی چیکار میکردی؟؟؟؟[/div][/quote] ![]() شجاعانه می جنگیدم ![]() تو خواب؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote] پ ن پ واقعی ![]() |
lord_sepehr | 1394/05/02 18:15:32 |
13366 |
![]() |
بیشترین نیرو w9 |
... he golden army موسس ارتش طلایی از هرکی هم که میشناسی تو اون سرور بوده زنگ بزن نامه بده بپرس سرور جدید اومدی اومدم حتما اسم اکت رو بگو بای[/div][/quote] والا هیچ احد الناسی نمیشناستت کسایی که میشناسنت رو برو بیار هر سروری هم که بیام با این اسمم eryha ![]() راستی این اکانترو باید یکم فکر کنم فکر کنم اکانت ممد گروبزه همین اسمو داشت باز باید بپرسم دقیق یادم نیست[/div][/quote] یه سری دنبال این هستن که اسمشون معلوم بشه چون کمبود دارن ولی من همیشه بازی کردم بدون اینکه ک.سی بفهمه ممد رو هم میشناسم میومد رو اک خیلی هم کمک حال بود اصلا کلا اک برای خودش بود من بودم ممد بود با ابولفضل ازش بپرس بهت میگه سرور 22 هم بود ممد رفته بودیم برای کتیبه یه بد شانسی آوردیم حتما از ممد اگه رفیقت هست بپرس بهت همه چی رو میگه[/div][/quote] آره اونم میگفت که اکانت خودشه والا مشکل اینکه بعضیا غرور ندارن!وقتشون رو فقط میان تو بازی که تلف گنن همین سر همینم اگه کاری نکنن توی بازی اصلا و ابدا واسشون مههم نیست و شما دوست عزیزم هم مصداق همونایی چراغ خاموش میاید کاریم نمیکنید و توی توهماتتون فکر میکنید که خیلی کارا کردید! البته نه تو ها امثال شما ها 99 درصد حامعه یآماری هستن[/div][/quote] نه عزیزم اتفاقا امثال شما 1 درصد ها کاری نمیکنین فقط جلوی دوربین هستین و اونایی که پشت صحنه هستن دارن کارا رو درست انجام میدن [/div][/quote] شما عزیزم منو میشناسی اصلا؟ درمورد اکانتی که گفتی واسه منه تا حالا اصلا و ابدا اسمی از تو نشنیده بودم هیچ جا اولا اکانت معروفی نبوده دوما اوناییم که صحبت میکردن دربارش(گروبز و ابوالفضل) میگفتن اکانت واسه خودشونه پس اگه دروغ نگفته باشن کلا یه پلیر ساده یا تیک ززن بودی واسشون درمورد اکانتای منم هروقت تونستی یک دونه از بازیکنای روی اکانتمو رو کنی میتونی که این حرف رو بزنی ![]() اکانتی که بخواد یه هفته دو هفته بازی کنه هیچ هدفی هم نداشته باشه بدون پلیر هم جلو میره بعدم در مورد اک اون برای ابولفضل بود تا الانم چند بار گفتم از من خواست برم رو اکش منم رفیقم بود تاج سرم بود رفتم یه اک هم جانشین بود که بهم گفت ممد میاد رو اک بعد نیازی برای اثبات ندارم هم اون پلیر ها هستن و م ... |
momy.boy2 | 1394/05/24 01:15:29 |
13367 |
![]() |
بیشترین نیرو W10 |
موندم یه سری مولتی باز دور هم جمع شدن هی میخوان دست همدیگه رو رو کنن که چی ؟ من یه سرور خواستم مولتی بازی کنم که اونم مارو بسن در کل به ما نیاد از این بچه بازیا ... سرور سریع هم که الان دادن دیگه میشه ته مولتی بازی |
سالار امیر | 1394/05/24 18:27:50 |
13368 |
![]() |
بیشترین نیرو W10 |
مولتی بازیم هنر میخواد ![]() |
twinheaddragon | 1394/05/24 18:31:33 |
13369 |
![]() |
عجیب اما واقعی |
نه بابا حساب کنی اگه الان 93هم بود همینجوری میشد هرسال همینجوریه ![]() |
sara15101380 | 1394/05/23 09:39:59 |
13370 |
![]() |
عجیب اما واقعی |
اگه یکی متولد 1/1/78 باشه الان 17 سالش میشه 17+78=95 |
غول قرمز | 1394/05/23 08:49:55 |
13371 |
![]() |
عجیب اما واقعی |
کسی که متولد 78 هستش....امسال هم سال 94 هستش: پس میشود |
momy.boy2 | 1394/05/23 09:55:42 |
13372 |
![]() |
ملاک ازدواج |
... واج اینکه تا 30 سالگی به هیچ عنوان ازدواج نکنید چون زیر 30 سال بچه هستید الان به نظرتون با 2 سال پیشتون یکی هستید؟آدمی که در 30 سالگی هستید چی با الانتون یکیه؟ پس اول بزارید یکم بزرگ شید و بر مبنای سنن و احساسات یه زندگی رو شروع نکنید اوناییم که میگن پیر میشیم از 30 سالگی تا 40 سالگیم سالی یدونه بچه بیارید میشه 10 تا بچه!بعدشم وضع مالی 30 سالگیتون که با الانتون یکیه؟زندگی ای که اون موقع برای خودتون و بچتون میسازید چی با 20 سالگیتون که دست از پا دراز تز میخواید زندگی بسازید یکیه؟) خیلیام میان میگن مهم فقط عشق و علاقس عشق باشه اصلا کارتن خوابی میکنم با عشقم عزیزم با عشقت میتونی اینکارو کنی ولی بچت نباید کارتن خواب بدنیا بیاد ![]() سن بیشتر بچه های اینجا اصلا به ازدواج نمیخوره ولی به گمان من فقط و فقط باید به دنبال یک مادر خوب(برای آقایون) و یا یک پدر خوب(برای خانوم ها) برای بچه هاتون باشید همین این معیار رو شما در نظر بگیرید کلی معیار های الکی میره کنار واقعا اینکه بچتون توی یه مدرسه در پیت بزرگ بشه بدون هیچگونه کلاسی رفتن با اینکه یه مدرسه حداقل متوسط بره با دو تا کلاس زبان با باشگاه یکیه واقعا؟ شما سختی کشیدید در زندگیتون بچتون نکشه و بتونید یک پدر مادر نمونه باشید که بچه هاتون بهتون افتخار کنن چون همه ی ما به نسل بعدیمون بدهکاریم پس این بدهی رو باید به نحو احسنت پرداخت بکنیم نه اینکه یه زندگی حیوونی براشون بسازیم یه آدم با فساد اخلاقی که هنوز بچس و بچگیشو نکرده نمیتونه پدر مادر خوبی باشه!یا حتی کسایی که معتقدن به نظرتون پدری ... |
thorin-1378 | 1394/05/08 16:29:53 |
13373 |
![]() |
اول راه ... |
البته همه که نه یه عده فقط سنشون بالا میره. ![]() |
h.palad | 1394/05/23 16:33:30 |
13374 |
![]() |
اول راه ... |
... ote] h.palad
البته همه که نه یه عده فقط سنشون بالا میره. ![]() نامحرم نقل نزن مومن آهان اون یکی دیگه بود ببخشید اشتباه شد شما در زمره ی مومنان نیستی هر کار دلت میخواد بکن ![]() |
مهدی-098 | 1394/05/23 16:35:30 |
13375 |
![]() |
اول راه ... |
... ote] h.palad
البته همه که نه یه عده فقط سنشون بالا میره. ![]() نامحرم نقل نزن مومن آهان اون یکی دیگه بود ببخشید اشتباه شد شما در زمره ی مومنان نیستی هر کار دلت میخواد بکن ![]() نقلت پیچیده بود گم شدم، یکی بیاد پیدام کنه ![]() |
h.palad | 1394/05/23 16:41:24 |